vineri, 28 decembrie 2018

COPILĂRIA PETRECUTĂ ÎN SĂRĂCIE ARE EFECTE NOCIVE ASUPRA CREIERULUI

Asta vizavi si de cei care propavaduiesc asa zisa spiritualitate,in care nu trebuie sa te gandesti la bani.


De Brian Merchant

Acesta e creierul tău afectat de sărăcie. Imagine: Universitatea din Illinois.
Copilăria petrecută în sărăcie îți afectează nasol creierul. Sărăcia poate crea un climat turbulent marcat de stres cronic. Când ești sărac, de obicei trăiești în medii aglomerate, zgomotoase, și îți frângi mâinile gândindu-te de unde o să faci rost de următoarea masă. Simți aproape tot timpul că nu ești egal cu prietenii tăi. Poate locuiești cu părinții care și ei sunt stresați mereu. Și oamenii de știință au descoperit că tot stresul acesta poate avea un efect permanent asupra abilității creierului de a procesa și gestiona emoțiile.
Cu alte cuvinte, sărăcia poate configura altfel circuitele creierului celor care au ghinionul să se nască săraci. E o descoperire importantă în epoca noastră a inegalității veniturilor, în care rata sărăciei e în creștere în State, în ciuda profiturilor tot mai mari ale celor bogați.
„Descoperirile noastre sugerează că stresul prin care treci când ai o copilărie sărăcăcioasă declanșează un altfel de mecanism de funcționare a creierului la maturitate”, a spus dr. K Luan Phan, profesor de psihiatrie la Universitatea din illinois, Colegiul de medicină din Chicago, care a dirijat o echipă de cercetători care tocmai a publicat un studiu ce dezvăluie legătura dintre sărăcie și disfuncțiile creierului.

Maturizarea care se petrece în condiții de sărăcie poate duce la disfuncții permanente ale cortexului prefrontal și ale amigdalei – care, potrivit cercetătorilor, „a fost asociată cu tulburări de stare printre care se numără depresia, anxietatea, agresiunea impulsivă și abuzul de substanțe chimice”.
În studiu, echipa lui Phan a examinat patruzeci și nouă de tineri de 24 de ani, dintre care jumătate au trăit în sărăcie de la vârsta de nouă ani. Au făcut hărți ale părților creierului care se ocupă cu reglarea emoțiilor și au descoperit că cei care crescuseră în sărăcie indicau o activitate mai intensă în amigdală, regiunea din creier „cunoscută pentru rolul ei în gestionarea fricii și a emoțiilor negative”. Aveau mai puțină activitate decât prietenii lor în cortexul prefrontal, care ajută la reglarea comportamentului emoțional.
Potrivit cercetărilor, „cantitatea de stres cronic din copilărie până în adolescență – cauzată de condițiile grele de locuire, aglomerație, zgomot, certuri în familie, violență – stabilește relația dintre sărăcia în copilărie și funcția creierului prefrontal în timpul reglării emoționale”.
„... condițiile de sărăcie au impus o povară mentală similară cu pierderea a 13 puncte din IQ sau comparabilă cu diferența cognitivă dintre alcoolicii cronici și adulții normali.”

Cu cât te-ai confruntat cu mai mult stres în timpul creșterii, cu atât îți va fi mai greu să-ți controlezi emoțiile și să faci față provocărilor complexe ale maturității. Munca lui Phan e o dovadă în plus că săracii nu „merită” să fie săraci, așa cum le place conservatorilor să comenteze.
Mai devreme anul acesta, un alt studiu publicat în Science a descoperit că același stres indus de sărăcie care dăunează creierului tânăr limitează drastic și funcția cognitivă. Acest studiu a oferit dovezi că sărăcia ne uzurpă frecvența mentală – avem mai puțin timp și ne scade înclinația și abilitatea de a rezolva probleme complexe atunci când suntem stresați. Emily Badger de la The Atlantic a făcut următoarea analogie în analiza studiului: „...condițiile de sărăcie au impus o povară mentală similară cu pierderea a 13 puncte din IQ sau comparabilă cu diferența cognitivă dintre alcoolicii cronici și adulții normali.”

E pur și simplu mai greu să gândești sau să faci planuri eficient atunci când ești stresat perpetuu. Asta înseamnă că e mult mai greu să ajungi în clasa de mijloc – să studiezi pentru examene, să te pregătești pentru facultate, să cauți joburi – când ai crescut în sărăcie. Trebuie să faci eforturi imense față de cei care au avut o copilărie normală. Familiile cu venituri mici nu au doar probleme financiare, ci și cognitive, spun cercetătorii care au întocmit raportul publicat în Science.
Momentan există în America 46,5 de milioane de oameni care trăiesc în sărăcie, dintre care mulți sunt copii. Zeci de milioane de oameni care au dezavantaje cognitive fără să aibă vreo vină și ai căror copii ar putea să se maturizeze cu creiere disfuncționale din această cauză. Cercetarea descrie un curent distopic tulburător – o prăpastie tot mai mare nu doar între săraci și bogați, ci și între abilitățile săracilor și ale bogaților de a funcționa la capacitatea maximă a potențialului lor.

Aceasta e o temă care apare des în ficțiunea speculativă, unde fenomenul e satirizat cu o doză sănăroasă de hiperbolă: săracii involuează în timp ce bogații îi exploatează și le dau de făcut munci grele. În cartea „Mașina timpului” a lui H.G. Wells, muncitorii Morlock lucrează din greu pentru elita „inteligentă”, Eloi. Filmul bizar al lui Sean Connery, Zardoz, prezintă umanitatea separată în triburi similare: bogații avansați din punct de vedere tehnologic locuiesc într-o bulă utopică, în timp ce servitorii lor nedezvoltați umblă aproape dezbrăcați și au o religie simplistă și fantastică.

Evident că lucrurile nu stau chiar atât de rău acum, dar aceste drame exagerate au rolul de a ne atrage atenția asupra unei probleme de clasă foarte distructive. Știm de multă vreme că există probleme economice severe într-o societate cu venituri inegale. E clar că sărăcia dă naștere la multe probleme sociale. Iar acum, cercetările științifice ne arată că sărăcia ne distruge creierul. Nu e o direcție promițătoare pentru societate – avem nevoie cu disperare de niște corecturi la nivel instituțional și politic, cum ar fi redistribuirea veniturilor. Gândiți-vă: creșterea taxelor pentru cei bogați din clasa superioară ar putea ajuta la repararea creierelor a milioane de oameni.
Traducere: Oana Maria Zaharia

SURSA;http://www.vice.com/ro/read/copilaria-petrecuta-in-sarcie-are-efecte-nocive-asupra-creierului

joi, 20 decembrie 2018

Aventura Constiintei

Aventura constiintei; Calea aventurierului este predominant de feminina. In lume exista pericole.? DA. Dar pentru aventurier, pericolul este acceptat. Pentru ca aventurierul stie ca viata este presarata de riscuri si ca, de asemenea, lucrul acesta o face sa fie exaltanta. Spre deosebire de las, aventurierul traieste cu capul scos din nisip. El contempla lumea, cu ochii larg deschisi, lumea care este aici la dispozitia lui. Si zimbeste, larg. Energia fierbe in el, pentru ca aventurierul stie ca are imensa putere de a alege ce traieste-si chiar sa incline evenimentele in sensul dorintelor sale. El stie ca actiunea este cheia acestei puteri-el stie ca, de fiecare data cind va decide cumva, va actiona in sensul acela, va fi creator. 
Creatorul a ceea ce va vrea el sa isi creeze; placeri, provocari, experiente, victorii, bogatie, cunostinte, putere...Aventurierul stie ca cel mai mare mister se afla in el insusi-si ca poate sa il exploreze si sa extraga seva din el. 
El stie ca lumea inconjuratoare se inclina in fata vointei acestui mister pe care il are in el. Aventurierul se bucura de actiune. El vrea puterea si bogatia-si a inceput sa ii placa sa invete sa actioneze pentru a si le oferi, pentru a le atrage spre el. 
Aventurierul nu se multumeste cu lucruri aflate din auzite. El se deplaseaza,experimenteaza. Asculta si verifica. El utilizeaza resursele potrivite la momentul potrivit, deoarece cuvintul lui de ordine este  ADAPTARE.  Nu este violent, nu este dur, dar stie sa se apere. Este blind, este tandru, este fericit, este puternic. Aventurierul este o fiinta completa, Cer si Pamint impreuna, Dumnezeu si Diavoli aliati. E bine sa stai pe linga un aventurier; el este ca un izvor acolo unde cuiva ii este sete; este ca un arbore de piine acolo unde cuiva ii este foame; este ca un palmier acolo unde bate soarele. El este ca un soare acolo unde se intinde ghiata. Aventurierul are un scop; mereu mai mult. Mereu mai departe. Mereu mai sus...Aventurierul vrea putere cu scopul de a crea sau de a modifica experienta spre libera plenitudine si armonie si cu scopul de a-i ajuta pe ceilalti sa faca la fel. 
- Erica Nachez

luni, 17 decembrie 2018

O mica poveste despre o planta importanta regeneranta si Ceaiul Atilipemiant Tianshi

Fotografia postată de Tudor Parapsiholog.

CEAIUL HIPOLIPEMIANT-TIANSHI


Ceaiul hipolipemiant poate fi privit ca fiind o’’mostenire’’.In alimentele pe care noi le consumam zilnic, se afla cantitati mari de grasimi si colesterolul.
Aceste structuri alimentare au generat la scara mondiala , problemele bolilor cardio-cerebro-vasculare.Tianshi a produs acest ceai, pentru ca astfel oamenii din lumea intreaga sa poate evita aceste boli.

`Componenta Ceaiului Hipolipemiant (antilipidic)este urmatoarea

1.Ginostema pentafilium, care este o planta din clasa ierbiceelor si face parte din categoria medicamentelor natural ale medicine traditionale chinezesti,fiind considerat un tonifiant moderat,este socotita totodata si un regulator. Ginostema pentifilium creste pe crestele muntilor inalti, la inaltimi foarte mari,unde este multa umezeala si ceata. Aceasta planta seamana cu o liana si cu toate ca ea creste in conditii grele si lipsa de oxigen,are o vitalitate extraordinara. Acum foarte multi ani, existau perioade de seceta in care cerealele nu cresteau si neavand alte surse de hrana, taranii mergeau pe munti si culegeau aceste plante pentru a le folosi in loc de mancare. Iar in urma acestor perioade au constatat ca mancandu-le se saturau si nu se mai imbolnaveau. In acele timpuri oamenii inca nu produceau medicamente,dar totusi si atunci existau oameni bolnavi. Si ce era de facut? Aceste persoane culegeau de pe munte, radacini de plante pe care, acasa le fierbeau si le foloseau ca alimente. In timp aceste persoane au observant ca folosind planta aceasta, persoanelor bolnave le scadeau temperatura, celor care aveau dureri de burta le vindeca durerile, iar cei ce tuseau se insanatoseau rapid. Si-n felul acesta au descoperit ca ceea ce mancau era in acelasi timp si un medicament.

 Unele persoane foloseau planta in cazul ranilor de pe diferite zone ale corpului. Cel mai imbucurator era faptul ca au ajuns sa slabeasca. Si in felul acesta ei au aflat ca acesta planta,nu numai ca potolea setea si foamea ci avea si un rol detoxifiant si de scadere a greutatii. De asemeni existau personae care se antrenau in artele martial chinezesti si qi qong, si consumand aceasta planta, muschii lor capatau acea vigoare deosebita, iar corpul devenea usor si puteau sari chiar pana-n tavan.


In anii ’70 in Japonia , s-a descoperit o etnie ce traia in locuri retrase,si a caror membrii aveau viata longeviva de peste 100 de ani, fiind si perfect sanatosi pana la varste inaintate. Specialisti japonezi au cercetat viata oamenilor din acea zona si au observat ca acestia merg pe munte si culeg o planta. Atunci au inceput sa studieze aprofundat aceasta planta si au descoperit ca ii face ape localnici sa fie longevivi. Specialisti au extras din aceasta planta 84 saponine, care erau asemanatoare cu cele de ginseng. Cu totii stim ca ginsengul este n tonifiant renumit In intreaga lume. Aceasta planta se folosea in toate dinastiile si casele imperial din China. Dar la ginseng exista o problema si anume da efecte secundare,multe persoane au ameteli dupa ce il consuma, la alte persoane se inflameaza ochii si de aceea nu oricine poate folosi aceasta planta foarte buna. In timpul cercetarii ginostemei s-a descoperit ca acesta are aceleasi efecte benefice ca si ginsengul dar fara efecte secundare si de aceea a primit numele de al doilea ginseng.

Prin cercetari ulterioare s-a descoperit cinci efecte principale ale ginostemei;

  • -Scade lipemia, tensiunea si glicemia sangelui. Deci persoanele care au acesti parametrii afectati, suferind de boli ca diabet, hiperlipemie , etc, pot folosi cu success Ceaiul hipolemiant;
  • Are rol de reglare ambivalent a sistemului nervos;
  • Bolile nervoase sunt de doua feluri;-in care apare insomnia;
  • In care bolnavul doarme toata ziua dar nu se poate trezi
Medicul prescrie persoanelor care au insomnia, somnifere,dar celor care nu se scoala din pat toata ziua,nu are ce sa le prescrie, nu le poate prescrie anabolizante. Produsele TIANSHI nu creeaza efecte anabolizante, iar ginostema pentafilium rezolva problema.

Stimuleaza regenerarea celulelor hepatice. MAI DEVREME AM SPUS DEJA DESPRE GINOSTEMA CA ARE SI ROL DE DETOXIFIERE.Dar si ficatul are rol de detoxifiere al orgasmului. Dar noi prin faptul ca folosim Ceaiul hIpolipemiant, ajutam celule ficatului sa se regenereze usor, deci conferim o hiperabilitate ficatului.

Lupta impotriva cancerului prin faptul ca ajuta detoxifierea; lupta impotriva proliferarii celulelor canceroase si previne bolile de acest gen.
Are rol de imbunatatire a functiilor sexual. Ginostema avand o vitalitate atat de mare,este benefica si pentru functia sexual. Sexul nu se rezerva numai organului fizic, ci acesta se manifesta fiind practice controlat de intregul corp. Pentru a imbunatati si revigora functia sexual, trebuie echilibrat si imbunatatit intregul corp.
Radacina de poligoni multiflori, este si ea catalogata in medicina traditional chinezeasca ca fiind un medicament natural. Aceasta planta este un tonic moderat care scade lipemia si colesterolul din sange, ajutand de asemenea la secretia lichidului seminal. Hraneste si tonfiaza yangul si qi-ul. Intareste parul atat cel din barba in cazul barbatilor, cat si cel de pe cap. Ajuta la scaderea in greutate, fiind benefic pentru persoanele slabite sau cele in varsta care in general sunt slabite. 


In China este o poveste despre aceasta planta. In China veche a existat o persoana foarte cultivata, care se numea He. El nu era casatorit si nu facea altceva decat sa predea si sa-i invete pe altii. Muncea din greu, invatandu-I pe foarte multi. La un moment dat datorita muncii, se imbolnavea des si imbatranise inainte devreme. Pe la 40 de ani nu mai avea dinti in gura, iar parul lui devenise alb. Se transformase intr-un mosneag. Intr-o zi in timp ce statea in intins in pat, adormi si visa ca se afla intr-o poienita in care erau foarte multe flori, iarba,si multe persoane ce se luptau pentru ceva. Atunci el s-a dus si i-a intrebat’’tinerilor pentru ce va luptati?’’ Acele persoane au inceput sa rada si l-au intrebat;’’de ce ne spui tinerilor, caci noi avem 60 de ani?,\ Imposibil a spus He .Cum sa aveti 60 de ani, cand aveti parul negru si dinti in gura, iar eu la 40 de ani arat cum arat? Iar raspunsul a fost. Din motivul acestei plante ne luptam. Si el s-a uita atent si a vazut ca se luptau pentru ceva de culoare neagra care avea si tepi. Iar acele persoane i-au mai spus: ’’Noi ne hranim cu acest lucru si de aceea aratam atat de tineri’’. Atunci el i-a intrebat; Pot sa ma lupt si eu voi pentru acest lucru?

  Iar ei i-au raspuns; ''desigur''. Si el si-a adunat toate fortele pentru a se lupta pentru acel lucru .Dar in momentul urmator s-a trezit si a realizat ca a fost doar un vis .Era sa moara de necaz, isi spunea; ''Cum de nu am reusit sa mananc si eu asa ceva ? Si din acea zi, nu a mai avut pofta nici de mancare, nu a mai baut, nu a mai predat, doar se gandea zi de zi cum sa faca rost de acea planta. Intr-o dimineata si-a luat desaga si a plecat in munti sa o caute. Si se gandea  tot timpul:''o voi gasi, pana la urma ,tot o voi gasi.'' Si gasind-o a inceput sa o consume, zi de zi. Dupa un timp i-au crescut iarasi dintii, parul i s-a inegrit si spatele i s-a indreptat. Transformandu-se intr-un om tanar, s-a insurat si a avut doi copii. Si acel obiect (planta) era aceasta radacina de poligonii multiflorii.
V-am spus aceasta poveste ca sa puteti intelege, efectul benefic pe care il are poligonii multiflorii asupra organismului.

4.Semintele de Casia au efecte cu totul deosebite asupra organismului, si anume:
a) au rol de reglare interna,scad lipmia,tensiunea si colesterelolul
b) echilibreaza qi-ul haotic. In medicina occidentala se vorbeste despre nervi si vase sangvine, pe cand in medicina traditionala Chineza se vorbeste despre sange si qi, deoarece in organismul nostru curge sangele si qi-ul. Alimentele pe care le consumam se transforma in elemente de nutritie si intra in sange,iar oxigenul pe care il inspiram se transforma in qi care inseamna aer, suflu, iar acest qi intra in fiecare celula sangvina si o pune in miscare. Acest qi este de doua feluri, qi-ul usor care urca si un qi rezidual. Dar daca in organismul nostru metabolismul este neechilibrat,qi-ul nu se poate ridica, iar atunci nici qi-ul rezidual nu se poate elimina. Va dau un exemplu. Daca noaptea dormiti bine, va treziti cu capul limpede ? Aceasta deoarece noaptea in timpul somnului consumul de oxigen scade la minimum iar noi respiram intr-un mod echilibrat, eliminand dioxidul de carbon si acel qi rezidual. Dar daca nu va odihniti bine in noaptea respectiva, dimineata sunteti foarte ametit si nu va simtiti bine. Daca nu puteti dormi, si va rasuciti de pe o parte pe alta, dioxidul de carbon nu se elimina, ci urca creandu-va senzatia de greutate a corpului, de corp ingreunat. Un alt exemplu ar fi situatiile in care mergeti mult si va simtiti picioarele ingreunate. Sau daca burta scoate sunete, este tot din cauza acestui qi haotic; iar semintele de casia au rolul de a reglementa si a elimina acest qi haotic.

c) de asemenea curata ficatul, sunt benefice pentru o defecatie usoara, ajuta la urinare si asigura o anumita umiditate organismului, ajuta vederea.
5. Ceaiul verde este si el o ierbacee care scade lipemia, tensiunea,si ajuta digestia si implusioneza elementele carfe ajuta digestia. Ceaiul contine o substanta numita teofilina, care lupta impotriva radicalilor liberi si este benefica imbatranirii. Exista din cate stiti, ceai verde si ceai negru, dar ceaiului negru prin procesul de fabricatie ii sunt distruse multe elemente nutritive si de aceea este bine sa consumam cat mai mult ceai verde..

  Aceste plante cumulate formeaza ceaiul Tianshi.In China este catalogat ca o reteta de scadere a unor elemente negative din organismul nostru. Frunza de lotus, semintele de casia si ceaiul verde au si ele rol de detoxifiere si scadere alipemiei, tensiunii si colesterolului din sange. Acest produs are un rol unic de a preveni bolile cardio-cerebro-vasculare, lupta impotriva tensiunilor, extenuarii fizice, nervozitatii si stresului. Ceaiul hipolilemiant sau antilipemic folosit pe o perioada lunga de timp aduce organismul la o greutate normala, deci are rol de slabire. La inceput consumand acest ceai poate veti avea o senzatie de ameteala, care arata ca vasele de sange din spatele globilor oculari sunt intr-un proces de sclerozare. Altor persoane li se vor inrosi ochii, ceea ce arata ca vasele de sange din spatele globilor oculari sunt intr-un proces de sclerozare. Alte persoane vor avea dureri in diferite zone, ceea ce arata ca organismul este puternic intoxicat. Multe persoane ,dupa ce il vor consuma, vor avea scaun moale, iar alte persoane vor avea scaune de culoare inchisa chiar eliminand de cateva ori pe zi, aceasta insemnand ca efectul este foarte puternic si benefic asupra d-voastra dar nu va slabi functia organismului. Dar de ce excrementele eliminate sunt atat de urat mirositoare?  Pentru ca se curata intestinele, chiar eliminandu-se tesut conjunctiv, acesta insemnand ca s-au curatat celulele moarte din intestin. Persoanele care sunt constipate vor observa ca vor elimina normal .Persoanele cu tensiunea ridicata vor observa ca aceasta se va normaliza, scazand durabil dupa 3 luni de administrare. Ceaiul are rol ambivalent de reglare a tensiunii.

El actioneaza pentru scaderea lipidelor din sange, de aceea scade tensiunea doar daca ea este ridicata. Persoanele care au insomnie,in timp vor incepe sa doarma foarte bine. Persoanele care au vase ale creierului sclerozate si consuma acest produs o sa se simta ca si cum ar da jos o palarie de pe cap. Alte persoane vor vedea mai bine, iar altele vor auzi mai bine decat inainte. Utilizat pe o perioada mai lunga de timp va veti simti mai bine. Este de inteles de ce nu este suficient ceaiul TIANSHI in romania. Un pliculet se poate folosi de 2-3 ori la rand, pana isi pierde culoarea.

   

 Ceai antilipemic este indicat în cazul urmãtoarelor boli si stãri:

Profilaxia bolilor cardio-vasculare, inclusiv hipo si hipertensiune (regleazã tensiunea);

Ceai antilipemic normalizeazã nivelul de colesterol, lãrgeste vasele chiar cele mici oriunde s-ar afla. Ceaiul reduce lipidele inferioare - LDL (trigliceride - TG si lipoproteide cu densitate micã - LPm) le micsoreazã, iar cele superioare - HDL (lipoproteide cu densitate mare - LPM) le mareste. Lipidele inferioare - LDL aduc colesterolul pe vase, îl transportã la celule si formeazã plãcutele aterosclerotice, iar lipidele superioare recupereazã surplusul de colesterol din celule si le transportã în ficat (la materialul de constructie si acizii biliari) pentru a fi distrus. Colesterolul- LDL trebuie sã fie mai mic sau egal cu valoarea 1,5g/l, iar LDL trebuie sã fie cel mult de 2 ori mai mare decât HDL. Cu cât HDL este mai mare, cu atât este mai scazut riscul aparitiei unei maladii coronariene. Dacã valoarea colesterului total depãseste 3 g/l, este necesar sã se modifice dieta. 

  1. Ca mijloc suplimentar în cazuri evidentiate ale patologiilor cardiovasculare, ateroscleroza, cu reducerea ulterioarã a dozei medicamentelor indicate de medic si trecerea la regimul de consum al ceaiului antilipemic; 
  2. Este un minunat produs profilactic al infarctului, accidentului vascular cerebral si al tromboflebitelor.
  3. Ceai antilipemic normalizeazã microcirculatia sângelui în creier si a tensiunii intracraniene.
  4. Ceai antilipemic reduce riscul de edeme tisulare.
  5. Normalizeazã activitatea prostaglandinilor (hormonul peretilor vaselor). Este recomandat sã se cupleze cu chitosanul care normalizeazã nivelul ionilor de clor din sânge.
  6. Tonificã, este un antioxidant si un hepatoprotector; în caz de eforturi fizice si intelectuale, pentru îmbunãtãtirea stãrilor de oboseala;
  7. Ceai antilipemic este un detoxifiant în diverse intoxicatii, inclusiv stãri de ebrietate pentru înlãturarea sindromului de mahmurealã;
  8. Ceai antilipemic curatã lichidul intercelular, si astfel schimbul intercelular decurge normal si are loc eliminarea intoxicatiei. 
  9. În cazul muncii sau traiului în zone ecologice infestate si eliminã radionucleide din organism;
  10. Ca antipiretic are capacitatea de a înlãtura intoxicatia virusologicã, mijloc de tratament în BACR, gripa, anghina si scade temperatura.
  11. Ceai antilipemic îmbunatateste calitatea propriei insuline si microcirculatia. 
  12. Normalizeazã nivelul hormonilor glandei prostate, care raspunde de tensiune arterialã si reface fondul hormonal.
  13. Ceai antilipemic este foarte eficient la conjunctivitã (la copii) prin stergerea ochilor cu o vatã udã cu ceaiul antilipemic.
  14. Administrat timp îndelungat, ceaiul antilipemic poate ameliora auzul.
  15. În cazul diverselor boli ale tractului digestiv mai ales la constipatie cronica. Ceaiul antilipemic fiind un excelent antioxidant, normalizeazã (regleazã) foarte bine aciditatea sucului digestiv. La cei care au aciditatea scãzutã o ridicã, iar la cei care o au ridicatã, o micsoreazã.
  16. Este indicat în cazul de dischinezie biliara la copii.
  17. Ceaiul antilipemic are proprietatea de dizolvarea pietrelor la rinichi.
  18. Profilactic, ceaiul antilipemic este indicat pentru bolile ficatului si ale splinei.
  19. În programele de reducere de greutate pentru activarea tuturor tipurilor de schimburi, inclusiv grãsimi.
  20. La profilaxia si tratamentul (ultimul ca mijloc suplimentar) bolilor oncologice ale stomacului, sistemului limfatic, tesutului cutanat. 
  21. Ceai antilipemic eliminã sindromul abstinentei.
  22. Ceai antilipemic intensificã actiunea celolalte produse ale companiei Tiens, atunci când sunt administrate împreuna.

Corpul electric

 http://tianshitiensproduse.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati_51.html
Suntem pe punctul de a face descoperiri remarcabile în privinţa câmpurilor de energie umane. Importanţa acestei descoperiri este comparabilă cu cea a penicilinei sau a descifrării ADN-ului şi va schimba pentru totdeauna modul în care privim viaţa şi vindecarea. La mijlocul anilor ’80, Dr. Robert Becker, un cercetător de renume în domeniu şi autor al cărţii „Corpul Electric”, a sugerat că aflarea dimensiunii electrice a vieţii, ar duce la alte desoperiri în domenii ca vindecarea durerii, conştiinţă şi natura vieţii în sine. 
Acum, la începutul unui nou secol, oameni de ştiinţă de renume şi doctori din toată lumea, cercetează efectele a numeroase tipuri de câmpuri energetice în cercetarea unor boli.

Înţelepciunea antică a fluxurilor de energie

Explorarea câmpurilor energetice reuneşte înţelepciunea antică cu ştiinţa modernă. Teorii chinezeşti tradiţionale vorbesc despre un sistem de meridiane invizibil, care trece adânc prin ţesuturile corpului. Prin aceste meridiane trece energia nutritivă, numită de chinezi chi. Aceasta intră prin corp prin punctele de acupunctură şi curge spre organele structurale mai din interior, aducând nutriment dătător de viaţă, cu o energie mai subtilă. 

Chinezii mai cred că atunci când fluxul de energie se blochează sau este în dezechilibru, se produc disfuncţii ale sistemului. În acelaşi fel, textele antice ale literaturii indiene yoghinice vorbesc de centre energetice speciale, numite chakras (care în sanscrită s-ar traduce roţi). 

Există cel puţin şapte chakras principale legate de trupul uman. Anatomic, fiecare chakra este asociată cu un nerv major şi cu o glandă endocrină. De asemenea, există mai multe chakras mici, asociate cu încheieturile majore – genunchi, călcâi, coate, etc. Adunate, există peste 360 de chakras mari şi mici în corpul uman şi biocâmpul său. Aceste chakras sunt, la rândul lor, conectatea între ele şi la porţiuni de celule, prin canale fine de energie, numite nadis-uri. 

Nadis-urile sunt formate prin fire foarte fine de energie. Mai multe surse au vorbit de 72.000 de nadis sau canale eterice existente în anatomia subtilă a fiinţelor umane. Aceste canale unice sunt legate de sistemul nervos fizic. Cultura occidentală s-a bazat pe tehnologia existentă pentru a testa, demonstra, măsura şi valida diferite fenomene. Cât timp câmpul bioenergetic nu a putut fi demonstrat şi măsurat, chakras şi meridianele au fost ignorate de oamenii de ştiinţă occidentali, fiind considerate construcţii mistice ale unor culturi primitive orientale. 

Dar recent, chakras, canalele energetice (ida, pingala, sushumna) şi meridianele de acupunctură au fost demonstrate prin mijloace tehnologice avansate, cu care s-a putut evidenţia existenţa şi funcţiile lor, ceea ce ne-a lărgit viziunea asupra unui univers interior nevăzut. În acelaşi timp, o nouă matematică a naturii, cu fractale şi formule algoritmice, face posibilă descrierea vibraţiilor dinamice şi continue, asemeni celor ale câmpului bioenergetic.

Păreri ştiinţifice privind câmpul energetic

Fizica cuantică spune că substanţele materiale sunt alcătuite nu doar din materie observabilă, dar şi din componente mai subtile, care au modele energetice, margini şi definiţii. Cu cât ne adâncim mai mult în substanţele fizice, cu atât energia electrică şi magnetică, sau câmpul energetic apare tot mai clar. Toate fiinţele umane, vegetale, animale, materialele - copac, piatră, animal -, au un câmp informaţional-energetic pentru că sunt alcătuite din particule, atomi, celule. 

Fiecare dintre aceste câmpuri este într-un echilibru dinamic. Cu cât o substanţă este mai puţin densă, cu atât vibraţia câmpului său energetic va fi mai înaltă şi cu un potenţial mai mare de a produce o forţă. Frecvenţele acustice sunt legături primare în natură. Pentru fiecare frecvenţă sau undă de lungime există rezonatori naturali sau creaţi. 

Cu alte cuvinte, frecvenţa unui câmp la un moment dat este o structură care determină energia pe care o va absorbi sau de care va fi influenţată. Teoretic, toate frecvenţele vibraţiilor există în univers, de la cele mai joase, până la cele înalte, aşa cum omul modern le poate măsura în cazul undelor radio, TV, telefoane celulare, laseri. Fiecare substanţă materială, vie sau moartă, minerală sau chimică, îşi are propira semnătură vibratorie, dictată de structura propriului câmp. Există vibraţii dominante sau recccesive în fiecare câmp, ceea ce îi dă „personalitate”. 

Interacţiunile dintre câmpuri se referă la modelul şi puterea fiecărui câmp. Se constituie în portaluri, porţi sau ferestre pentru schimburi. Câmpul energetic este este sursa primară a interacţiunilor unei persoane cu mediul. Orice ţi s-ar întâmpla, câmpul tău este primul care percepe. Straturile superioare ale câmpului energetic rezonează cu influenţele informaţional-energetice externe fiinţei umane şi răspund cu câteva fracţiuni de secundă înainte ca sistemul nervos să simtă ceva.

Câmpul energetic (biocâmpul) posedă frecvenţe (vibraţii) informaţionale de o mie până la zece mii de ori mai mari decât sistemul nervos. Câmpul nostru energetic deţine de o mie de ori mai multe informaţii despre sănătatea corpului nostru, decât orice alt tip de informaţie neurologică sau patologică.

 http://tianshitiensproduse.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati_51.html

Legătura dintre aure şi câmpurile energetice

Unul dintre cei mai renumiţi experţi în acest domeniu este Dr. Valerie Hunt, autoarea cărţii „Mintea Infinită - Ştiinţa vibraţilor umane”, publicată în 1995, la Malibu Publishing. 

În ultimii 20 de ani, Laboratorul Electromiografic al UCLA, Departamentul de Ştiinţă Psihologică, explorează energia de la nivelele cele mai joase, legate de sistemul neuromuscular. Această activitate, de nivel jos, a fost considerată anterior, ca fiind neimportantă. Folosind instrumente electromiografice telemetrice (asemănătoare cu cele ce înregistrează activitatea creierului, inimii şi muşchilor astronauţilor în spaţiu), Dr. Hunt a descoperit că amplificând energia bioelectrică de bază dintre eforturile musculare şi odihnă, au fost înregistrate noi tipare energetice, diferite de oricare alte sisteme de tensiune ale corpului. Acestea erau continue, dar se schimbau cu odată cu variaţiile individuale care precedau depolarizarea musculară sau cerebrală. Într-un studiu în care a cercetat efectele masajului asupra corpului şi a psihicului, ea a înregistrat semnale de milivoltaje (milivolte, salturi) ale corpului în timpul şedinţelor de masaj. Pentru asemenea înregistrări, ea a folosit electrozi de argint, plasaţi pe piele. 

Simultan, cu înregistrarea semnalelor electronice, Rosalyn Bruyere de la centrul Lumina Vindecătoare, Glendale, California, a observat aura atât a personei care masa, cât şi a celei supuse exerciţiului. Ea a descris culoarea, mărimea şi mişcările energetice ale chakras şi a norului de aură implicat. 

Oamenii de ştiinţă au analizat matematic tiparul undelor înregistrate. Forma undelor şi frecvenţele (vibraţiile) erau în strânsă legătură cu culorile descrise de Bruyere. Cu alte cuvinte, atunci când ea vedea albastru pe aură, măsurătorile electronice au arătat întotdeauna formarea frecvenţelor de unde albastre. Experimentul a fost repetat cu alţi şapte cititori de aură. Rezultatele au fost aceleaşi.

„De-a lungul timpului persoanele sensibile au putut simţi şi descrie emisiile de aură, dar aceasta este prima dovadă ştiinţifică, obiectivă”, spune Dr. Hunt.

Studii primare cu vindecători ce îşi foloseau mâinile au verificat unicitatea transferului dintre vindecător şi vindecat. De exemplu, vindecători specializaţi în tratarea durerii şi micşorarea tensiunii, prezentau câmpuri albastre sau violete. Unii oameni, mai ales cei care sufereau de boli ca scleroză multiplă, sclerodermă, boala Lou Gehrig, aveau un câmp rigid, ce nu permitea transmiterea de energie de la cei mai mulţi dintre vindecători. S-a observat că un transfer între două câmpuri este esenţial pentru grăbirea vindecării. 

Când un vindecător experimentat termină o şedinţă de vindecare, cele două câmpuri, a lui şi a celui pe care îl tratează, sunt la fel. Când vindecătorul simte acelaşi câmp cu alpacientului, sesiunea se termină.

 http://tianshitiensproduse.blogspot.ro/p/saltea-magnetica-cu-proprietati_51.html

Efectele câmpului electromagnetic asupra corpului uman

Ultimele cercetări, realizate împreună cu NASA, au măsurat efectele distorsiunilor câmpului electromagnetic asupra câmpului bio-energetic al unor subiecţi în camera Mu. Aceasta este o cameră acoperită, aflată la Departamentul de Fizică al UCLA, în care energia electromagnetică naturală poate fi modificată fără a schimba nivelul forţei gravitaţionale sau conţinutul de oxigen. Folosind instrumentele din cameră, fizicienii au putut modifica calităţile şi fracvenţele câmpului electromagnetic. În timpul înregistrării, un cititor de aură a citit câmpul auric, în vreme ce fizicienii au produs schimbări ale mediului. 

Descoperirile au fost uimitoare. 
Când aspectul electric al atmosferei din cameră a fost retras, lăsându-se mai puţină energie electrică, câmpul de aură a devenit dezorganizat şi incoerent. Răspunsul senzorial era atât de slab, încât subiecţii nu îşi puteau da seama de localizarea corpurilor lor în spaţiu. Cititorul de aură a descris energia ca şi cum nu ar mai fi fost fluidă, pentru că mai mult sărea între oameni şi chakras. În interiorul corpului, ea a văzut energia curgând într-o reţea extinsă, asemeni unei plase pentru peşti, ce nu corespundea traseului meridianelor.

Atunci când electromagnetismul din aer a fost complet eliminat, singura energie electrică disponibilă pentru subiecţi a fost cea a celorlalţi subiencţi din cameră. Interacţionând, câmpurile lor au slăbit. În absenţa unei surse atmosferice de electromagnetism, interacţiunea dintre câmpurile lor confuze a crescut, pe măsură ce dezorganizarea lor s-a mărit şi ea. Ei au început să plângă. Deşi au spus că nu se simţeau trişti, corpurile lor au reacţionat ca şi cum ar fi fost ameninţaţi, pentru că câmpul electromagnetic care îi proteja dispăruse. 

Atunci când câmpul electric al camerei a crescut peste cotele normale, câmpurile aurice s-au restabilit. Mintea subiecţilor a devenit mai clară, şi au vorbit despre o lărgire a conştiinţei lor. Aurele lor au devenit mai luminoase, ceea ce a mărit vibraţiile albe. Dar când aspectul electric al camerei a rămas normal, iar magnetismul a scăzut, s-au produs grave discordanţe.

Abordarea bioenergetică asupra vindecării

Dr. Hunt crede că bioelectricitatea este viitorul următoarei generaţii de medicină biologică şi instrumente psihologice de tratament şi evaluare. 

„Ştim cum boala începe în câmp. Drept consecinţă, şi sănătatea poate face acelaţi lucru. Câmpul ar trebui să fie primul domeniu de diagnostic”, spune Dr. Hunt. „Prin urmare, trebuie să începem tratamentul de acolo. Nu trebuie să continuăm să şocăm corpul cu medicamente.”

Cercetările demonstrează că reacţiile primare din lume au loc între câmpuri; această interacţiune este şi cea mai dinamică şi mai rapidă. Până când răspunsurile mecanice şi chimice sunt date, transferul dintre câmpuri a avut deja loc. Din experienţă, ştim că câmpul nostru fizic răspunde forţei unei explozii, înainte ca noi să o auzim sau să o simţim. 

În 1992, a fost înfiinţată Fundaţia Câmpurilor Bioenergetice, pentru a continua munca de 20 de ani în domeniu a directorului său, Valerie Hunt. Cercetările BFF promit crearea unei noi game de instrumente ştiinţifice şi medicale ce vor fi folosite pentru diagnosticare şi pentru teste de sănătate.

sâmbătă, 15 decembrie 2018

Adolescenta de varsta a treia


Desi arata de 18 ani, Belinda Care ,din Tampa-Florida ,este o bunica de 56 de ani si s-a nascut pe 27 ianuarie 1938. Belinda Carey se considera perfect normala pana in in 1952, cand a intrat la facultate. La absolvire in 1956, si-a dat seama ca nu  a mai imbatrinit si a cerut sfatul medicilor, primind mai multe explicatii.Unii doctori credeau ca are problema cu tiroida, altii credeau ca rae prea multi sau prea putini-hormoni de crestere.. Cel mai bun diagnostic a fost cel al unui expert in varsta care i-a spus ca organismul ei produce si foloseste vitaminele si substantele nutritive intr-un mod special , care o pastreaza tanara.


  La 24 ani, Belinda s-a hhotarat sa intre in invatamant. Cu toate ca avea scrisori de recomandare, i-a fost greu sa-si gaseasca de o slujba, deoarece arata ca o fetita cu cosuri pe fata.In cele din urma, in 194, un medic intelegator a angajat-o in clinica sa.


 Un an mai tarziu s-au casatorit si au avut patru copii normali. Insa , in 1991 relatia lor s-a incheiat cu un divort urat. ''Copii crescusera si aveau la randul lor,copii, asa ca nu mai aveam de ce sa stam impreuna explica Belinda care are deja patru nepotii si unul este pe drum.Cipul meu tanar nu mp-a ajutata cu nimic. La 50 ani, sotul meu arata mai batarn decat era. Nu mai putea suporta situatia si bineinteles , dadea vina pe mine.


Divortul a fost cea mai dificila perioada din viata Belindei, insa acum a inceput din nou sa cunoasca alt barbat.''Va fi dificil sa gasesc sa gasesc persoana potrivita, deoarece majoritatea celor de varsta mea se uita la mine si se gandesc numai la sex. Barbatii mai tineri nu ma intereseaza , continua ea, caci sunt imaturi.'' (CS)

Purificator de apă pe bază de ioni de hidrogen Hyper-H Health Cup

TIENS Source of Health Hyper-H Health Cup
Apa este esențială vieții și reprezintă aproximativ 60 - 70% din greutatea unui adult. Toate sistemele și procesele organismului sunt dependente de apă, începând cu detoxifierea și finalizând cu digestia. Purificatorul TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de ultimă generație, care generează mase de hidrogen gazos (H2) ce se dispersează în apă. Consumul de apă bogată în hidrogen are multiple beneficii asupra întregului organism, foarte important fiind efectul de neutralizare a acțiunii nocive a radicalilor liberi ai oxigenului.


DESCRIERE

Purificatorul de apă TIENS pe bază de ioni de hidrogen, echipat cu un microcomputer inteligent cu cip de control, amplifică circuitul electric şi reţeaua electrolitică din titan şi aur alb. Furnizează electricitate la ambele capete ale plăcii de electrod, producând electroliza apei pentru a o îmbogăți cu hidrogen. TIENS Hyper-H Health Cup este un dispozitiv de dimensiuni reduse, versatil, cu design elegant și o funcție specială ce conferă apei lumini colorate în timpul purificării.

Hidrogenul gazos sau hidrogenul molecular diatomic are formula chimică H2. Este cel mai ușor element din univers, fapt ce îi conferă o biodisponibilitate celulară crescută. Hidrogenul molecular se dispersează rapid şi profund în toate celulele organismului și mitocondrii, putând străbate cu ușurință bariera hematoencefalică.

În corp, hidrogenul funcționează ca un antioxidant, care protejează celulele de stresul oxidativ și ADN-ul, împiedicând apariția inflamațiilor și multiplicarea necontrolată a celulelor și fortifică sistemul imunitar. Hidrogenul este 863 de ori mai puternic decât coenzima Q10, de 290 decât catehinele, de 221 decât polifenolii şi de 176 de ori mai eficient decât vitamina C.

Din păcate, hidrogenul prezent în formula apei nu este foarte accesibil celulelor organismului. Hidrogenul în formă "liberă" (moleculele de hidrogen nedependente de alte molecule) este relativ rar şi, fiind un gaz ușor, se evaporă repede.

Principalul beneficiu al apei hidrogenate este de a furniza celulelor corpului moleculele de hidrogen atât de benefice. Hidrogenul are o sarcină electrică neutră, penetrează rapid membranele biologice și ajunge la toate celulele, acționând ca un antioxidant. Consumând apă purificată și hidrogenată cu TIENS Hyper-H Health Cup vei asigura organismului hidrogen sub formă de electroni liberi ce intră în reacție cu radicalii liberi ai oxigenului, neutralizându-le efectul. Apa bogată în hidrogen ajută organismul să funcționeze mai eficient.


BENEFICII
  • Beneficiile apei hidrogenate cu ajutorul Purificatorului TIENS de apă pe bază de ioni de hidrogen:
  • Elimină toxinele din organism și menține sănătatea pielii;
  • Acționează ca un puternic antioxidant, ce protejează celulele de stresul oxidativ;
  • Fortifică sistemul de apărarea naturală a organismului.
Informații suplimentare ale produsului
PV (Puncte Valorice):1000.0

Preț:4760.00 RON
Produs NOU Da 
Cantitate / Flacon:330 ml

Informatii si comenzi; Tel 0767948273

luni, 10 decembrie 2018

Stiinta vibratiei si a sunetelor pentru prelungirea vietii


Din punct de vedere biodinamic şi constructiv, dr. BARANSKI crede că experienţele în curs vor  duce chiar şi la dublarea timpului vieţii omului. Aceasta se va realiza, spune el, prin folosirea unor frecvenţe rezonante identice care stimulează o zonă de un deget mărime care se află la capătul (vârful) măduvei spinării. În acest punct este situat un organ cunoscut ca mitocondria medulară, care produce o substanţă numită adenozină trifosfat (ATP pe scurt) care este răspândită în tot corpul. Moleculele acestei substanţe au o abilitate specifică să absoarbă fotoni (globulele de  vitalitate despre care am discutat mai înainte) din soare şi să -i  strângă în provizii necesare. Prin folosirea unor frecvente adecvate ale sunetului concentrate în acest punct, dr. BARANSKI crede că moleculele de ATP vor elibera o cantitate mai mare de energie liberă decât o fac acum. "Eliberarea controlată a energiei ATP-ului, prin bombardarea cu scurte cascade de vibraţii sonore, poate să însemne o incredibilă vigoare şi regenerare a minţii şi corpului pentru a veni în întâmpinarea perioadelor critice", spunea el.

Literatura tantrică conţine şi ea nenumărate pasaje care, într- o terminologie diferită vorbesc despre fenomene aproape identice cu cele ale lui dr. BARANSKI.

Centrul energetic din zona gâtului, unde se află glanda tiroidă, influenţează, prin deschiderea lui, ceilalţi centri. Dacă vocea devine mai înaltă şi mai stridentă, se depune efort pentru a o schimba cu o tonalitate mai jos. Acest lucru are influenţă de stimulare şi asupra centrului de energie sexuală. Tinerii coborând nivelul vocii vor fi ajutaţi în păstrarea virilităţii, iar bătrânii să şi-o redobândească. Iata, de exemplu, o posibilitate de exerciţiu pentru a rezolva problemele de mai sus.

Se exersează cu voce mică, parţial pe nas, pronunţând sunetele
 minn – mimm – minn. Se repetă coborând vocea pe ton cât mai scăzut, până la cel mai grav sunet posibil. Este recomandată procedura în timpul dimineţii, când vocea este mai gravă.


Ne apropiem asadar chiar de stiinta gnostica unde chacrele prostatice (sau uterine) si coccogiene au mantrele lor.
Iata doua mantre pentru dezvoltarea Chacrei Svadisthana;

Chacra prostatica. Prima este mantra ,,M''. Inspirati si imitati sunetul unei vaci, alungind sunetul, astfel; MMMMMMMMM... 
O voce mai intensă, ca vibraţie, va ajuta la o încărcare intensă a centrilor energetici, în special al celui corespunzător sexului. Femeile e bine sa lucreze in avea totusi o voce mai cristalina.

Descoperiri tehnologice in acord cu vechile texte tantrice referitoare la corp, si nu numai


Un om de ştiinţă californian, dr. LEO BARANSKI, a fost de curând citat ca susţinând că ideea distrugerii unui obiect prin intensificarea frecventei sale de vibraţie poate fi comandată prin arme -satelit acordate la frecvenţele specifice ale betonului şi oţelului, care vor putea dezintegra oraşele.

Din punct de vedere biodinamic şi constructiv, dr. BARANSKI crede că  experienţele în curs vor duce chiar şi la dublarea timpului vieţii omului.Aceasta se va realiza, spune el, prin folosirea unor frecvenţe rezonante identice care stimulează o zonă de un deget mărime care se află la capătul (vârful) măduvei spinării. În acest punct este situat un organ cunoscut ca mitocondria medulară,care produce o substanţă numită adenozină trifosfat (ATP pe scurt) care este răspândită în tot corpul. Moleculele acestei substanţe au o abilitate specifică să absoarbă fotoni (globulele de vitalitate despre care am discutat mai înainte) din soare şi să - i strângă în provizii necesare. Prin folosirea unor frecvente adecvate ale sunetului concentrate în acest punct, dr. BARANSKI crede că moleculele de ATP vor elibera o cantitate mai mare de energie liberă decât o fac acum. "Eliberarea controlată a energiei ATP - ului, prin bombardarea cu scurte cascade de vibraţii sonore, poate să însemne o incredibilă vigoare şi regenerare a minţii şi corpului pentru a veni în întâmpinarea perioadelor critice", spunea el.

Literatura tantrică conţine şi ea nenumărate pasaje care, într- o terminologie diferită vorbesc despre fenomene aproape identice cu cele ale lui dr. BARANSKI.

marți, 4 decembrie 2018

CAT DE MULT AR TREBUI SA TRAIM ?


Totul a pornit...porneste din EVE MITOCONDRIALE apocrife...?la care s-a intervenit cu mutatii adecvate,,nivelului evolutiv,selectionari,reluari ale experimentelor genetice...Uneori,EI  au extras unele elemente din atmosfera planetei.Bunaoara ,cu mult timp in urma au extras xenonul din cateva straturi ale Geei...gaz/element responsabil cu longevitatea,scurtand viata oamenilor de la 10.000-20.000 ani,la 90-150 ani din care,activi cam 60-65 ani.Si iata ce am devenit!

Toate traditiile vechi afirma limpede ca odinioara...a fost un EV de AUR-perioada in care Geea -Terra a fost condusa de zei veniti din cer,apoi de fii lor-semizei,apoi de catre eroi,regi...fiecare domnind intre 36.000 si 18.000 ani(RAMA). Lista sumeriana prezinta 5 regi care au domnit peste 5 mari cetati.Iata un text fascinant;

      ,,Cand corabia regala a coborat din cer(deci astronava,cum am zice noi) corabia regala se afla in Eridu.In Eridu a devenit rege Abulim si a domnit 20.800.Alagar a domnit 36.000 mii ani''.Doi regi au domnit 56.800 mii de ani. Ce se mai poate comenta ?

Poetul Stredman spunea:''Nu pot sa inteleg de ce  oamenii si-au fixat varsta de 70 de ani ca limita de viata! Cinci sute de ani abia ar fi destul! Primi 50 de ani calatoresti,apoi 50 de ani sa fii om de stiinta,apoi 50 de ani om politic si pe urma vanator,scriitor,poet,om de lume.Cine nu si-ar dori toate acestea ? Eu marturisesc ca dupa toate acestea as vrea sa fac o calatorie pe alte planete''.

Femeia si barbatul / Dubla flacara

           
Ca membri ai Familiei de Lumină, sunteţi aici să suferiţi transformări în numele întregii specii. Dacă renunţaţi să vă mai ataşaţi atât de strâns de drame, vă veţi simţi eliberaţi. Veţi înţelege că aveţi, de fapt, de-a face cu o pluralitate de energii. Dacă reuşiţi asta, veţi transmite noi vibraţii întru împăcarea femeilor şi a bărbaţilor.

Ori de câte ori simţiţi că vă reuşeşte ceva, nu e un sentiment gratuit. Nu ignoraţi progresele pe care le faceţi. 
De fapt, vă discreditaţi şi vă consideraţi, pe voi înşivă şi pe ceilalţi, nedemni când vă evaluaţi activitatea. Mai bine v-aţi evalua rezultatele.Adevăratul conflict se duce între bărbatul şi femeia din fiecare din voi. Nu vă pricepeţi încă să îi reuniţi, şi sunt mulţi în situaţia voastră. Fiţi blânzi şi generoşi cu voi înşivă.
În toleranţa reciprocă dintre partea masculină şi cea feminină veţi găsi puterea de a vă îngădui între voi ca indivizi pe toată suprafaţa Pământului şi chiar în întreg Universul. Trebuie să preluaţi controlul asupra propriei existenţe.

Schimbarea trebuie să aducă şi extinderea spaţiului în junii fiecăruia, unde autonomia să vă aparţină în întregime. Veţi redefini conceptul de relaţionare şi cooperare. Relaţionarea este cooperare. Este o cooperare a frecvenţelor acceptată reciproc, sau o fuziune a modulării de frecvenţă. Multe dintre vechile cutume de relaţionare vă irită acum, când descoperiţi frecvenţele libere.

Misiunea voastră este să generalizaţi pentru toată planeta eliberarea frecvenţelor.

Desigur,veţi începe cu propria viaţă şi familie, cu relaţiile cu apropiaţii voştri. Iar în cursul acestor eliberări cel mai bine ar fi să învăţaţi să fiţi liberi, chiar dacă rămâneţi constanţi în relaţiile cu ceilalţi. 

Din păcate, printre Oameni, a avea o relaţie implică în cele mai multe cazuri o stare de dominare. La căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, se obişnuieşte ca tatăl ei să o cedeze viitorului soţ.

Cu alte cuvinte, personajele masculine iau toate deciziile. 

În orice relaţie, fiecare partener are idei preconcepute despre cum trebuie să se comporte celălalt. Stabiliţi- vă pentru voi înşivă la ce vă aşteptaţi de la o relaţie, ca să mai uşuraţi lucrurile pe termen lung. Nici părinţii, nici partenerii nu au vreun drept asupra voastrăVă legaţi de celălalt după cum energiile voastre rezonează. Dar toate trebuie să se petreacă într-o comunicare veşnic deschisă.

Vibraţiile masculine renunţă la putere în egală măsură cu cele feminine. O predau guvernelor care îi duc cu zăhărelul: „Vino, pune-ţi în pericol viaţa. Stai drept şi trage pentru noi. Dacă te măcelăreşte careva, te vom îngriji la spital şi vom da şi ceva bani. Ce naiba, nu-ţi e de-ajunş?", iar bărbaţii se supun.

Lanţul supunerii, al renunţării benevole la putere se întregeşte astfel.

Vă deschideţi centri ai simţirii. Bărbaţii tind să aibă mai multe blocaje decât femeile. Energia bărbatului s-a blocat, parcurgând traseul dintre prima şi a doua chakră şi oprindu-se în dreptul celei din urmă. Centrul simţirii nu a mai fost activat la bărbat.

Totul e parte din experimentul care se desfăşoară în ultimii patru — cinci mii de ani.

Energia feminină, sursă a vieţii şi a creativităţii pe toată planeta, s-a supus vibraţiei masculine, pentru ca aceasta din urmă să profite şi să preia conducerea.

Trebuie să vă îndreptaţi privirea spre imaginea de ansamblu. Ne referim la evoluţia conştiinţei. 
Majoritatea culturilor arhaice pământene, înţelepte în ceea ce priveşte viaţa, au fost feminine.

Reţineţi că femeia aduce viaţa pe planetă, fiindcă viaţa iese din corpul femeii.
De aceea, ea este şi purtătoare a afectivităţii,fiindcă nu poţi da naştere fără să simţi nimic—doar dacă te alături mişcării patriarhale care dezvoltă medicamente care blochează simţurile.
Dacă nu poţi simţi viaţa,nici nu o poţi preţui. Dar dacă o simţi şi participi la crearea şi la naşterea ei, o preţuieşti mult fiindcă ajungi să o cunoşti în profunzime.
Mişcarea patriarhală din ultimele cinci milenii s-a îndepărtat de procesul naşterii ca să se preocupe de experimente ale războiului şi ale genocidului. Energia a fost înadins blocată la bărbaţi. 
Nu îi învinovăţim pentru asta.
Dar considerăm că energia părţii bărbăteşti pe toată suprafaţa Pământului a rămas la nivelul celei de-a doua chakre, localizată în penis.
Femeile au energiile la nivelul gâtului, întrucât în urmă cu patru — cinci mii de ani au fost de acord să nu scoată un cuvânt despre magia şi intuiţia care erau în posesia lor, ca parte a dublei flăcări. Dubla flacără înseamnă cele două părţi, masculină şi feminină, în acelaşi corp,indiferent de structura fizică.
Societatea patriarhală s-a aflat sub influenţa aspectului masculin al sinelui, pe care îl aveţi cu toţii.

Aţi făcut diverse experimente cu conştiinţa şi aţi descoperit ce funcţionează mai bine, pregătindu-vă pentru momentul în care flăcările vor arde laolaltă într-un corp. Astăzi, făclia dublă nu mai este căutată ca partener extra-corporal, ci înţeleasă ca integrare a eurilor masculin şi feminin în plenitudinea sinelui. Doar după ce veţi învia flacăra dublă în voi,partenerul pe care îl căutaţi va fi, la rândul său, complet şi nu o persoană care să umple un gol pe care n-aţi reuşit să vi-l umpleţi singuri.

Vremurile schimbării le vor permite femeilor să vorbească. Acum e momentul. Iar bărbaţii au ca sarcină să le înţeleagă pe femei şi pe ceilalţi bărbaţi simţind şi acceptând afectivitatea ca factor secund al sexualităţii. Bărbaţilor le vine foarte greu să înţeleagă femeile, îi înnebunesc 
Femeia simte că trebuie să trezească principiul feminin care stă ascuns în ea.

Într-un corp feminin, a ajuns să stăpânească principiul masculin din ea. A ieşit în lume şi se simte puternică. Poate să se plimbe acum fără voalul care-i acoperea faţa şi hotărăşte singură când şi cu cine să se mărite. Este singură stăpână pe viaţa ei.

În Statele Unite, este responsabilă pentru deciziile pe care le ia. Şi se temperează singură, descoperind partea care o hrăneşte şi care o alimentează permenent cu viaţă. Reîntregirea masculinului cu femininul din interiorul fiecărei femei o face să simtă lucrarea noului ADN, pe care îl emite apoi de jur împrejur. Este frecvenţa care va predomina pe Terra.
Inevitabil, şi bărbaţii îşi vor deschide centrul afectivităţii.
Este pasul următor pe care trebuie să-l facă bărbaţii ca să se echilibreze cu evoluţia femeilor.
Va fi o schimbare rapidă pentru ei.
Nu va dura trei decenii, ca în cazul femeilor, fiindcă astăzi bărbaţii sunt deja într-o stare de confuzie. Îşi dau seama că nu le place ce li se întâmplă şi pun la îndoială autoritatea.
Cât de curând, frecvenţele se vor amplifica sesizabil. 
De pildă, un laborant realizează experimente pe un animal când, dintr-o dată, centrul simţirii i se deschide subit. Simte durerea pe care animalul o încearcă şi capătă oroare de experiment. Se întoarce cu spatele şi părăseşte laboratorul unde nu va reveni în veci, fiindcă totul a fost atât de dureros
. Asta se va întâmpla cu vibraţia masculină. 


Îți poți imagina ce se întâmplă în imaginea asta?

Milioane de oameni au fost impresionați până la lacrimi de o poveste teribilă!

Ultima corida pentru toreadorul Alvaro Munera i-a adus o experiență șocantă. A privit în ochi taurul pe care trebuia să-l omoare în fața a zeci de mii de oameni și n-a mai avut puterea să continue spectacolul sângeros. S-a așezat pe marginea arenei, distrus de remușcări. Reacția animalului e absolut fabuloasă! Taurul s-a apropiat de el și l-a privit în ochi, fără să-l atace. Matadorul a izbucnit în plâns și n-a mai putut continua! După retragere, a inființat o organizație care să lupte pentru scoaterea în afara legii a coridelor!

Am afirmat că vibraţia bărbaţilor se va transforma într-un interval de timp mic. Nu vă vom spune cum sau de ce fiindcă probabil nu veţi înţelege. Dar vă mai spunem că la venirea constantă a undelor se va petrece o evoluţie la unison a conştiinţei populaţiei. Într-un anumit moment, când bărbaţii se vor lupta din răsputeri să-şi controleze sentimentele, centrul afectivităţii li se va deschide. 

Ori se va petrece paşnic, ori va fi deschis cu forţa. 

Nici femeile nu vor scăpa de impact, deoarece chakra din inimă se va deschide, pentru a-şi manifesta compasiunea pentru bărbaţii care încep să-şi manifeste afectivitatea. Vorbim de evenimente colective, care-i vor atinge pe toţi prin valuri de lumină. 
Energia feminină, care simte şi leagă vieţile una de alta, se trezeşte acum în voi toţi.
Femeile trebuie să îşi redefinească ideile de feminitate şi putere.
Să înţeleagă ce înseamnă să fii puternic ca femeie, la fel cum şi bărbaţii trebuie să înţeleagă cum este să fii vulnerabil ca bărbat. Ce e atât de plăcut la un bărbat vulnerabil? Dar la o femeie independentă—versiunea feminină a puterii, lipsită de caracteristicile puterii masculine?

Femeile s-au ascuns într-o carapace dură, care le acoperă câmpurile energetice; s-au protejat.

Dar de-abia de acum înainte îşi vor amplifica adevărata capacitate afectivă. Carapacea externă va dispărea, iar lumina corporală va iradia din inimă. Zeiţele şi zeii se folosesc toţi de aceste energii. Astfel se vor desfăşura ostilităţile. Vechile legende care relatează magia femeii creatoare, a născătoarei şi a celei care deţine puterea sângelui—forţă vitală—şi care o poate reda Pământului au fost uitate de mult timp. Unde sunt poveştile Zeiţei—cea care iubeşte, simte şi hrăneşte? Şi bărbaţii aveau energie de la Zeiţă, pe care o venerau deopotrivă cu femeile.

Sugerăm ca vibraţia masculină—dar şi cea feminină care îşi foloseşte aspectul masculin—să accepte sentimentele ca expresie a sexualităţii. Căutaţi emoţia în orice gest cât de mic, nu vă cramponaţi pe sexualitate gratuită şi stimulare corporală. Stimularea emoţională are nevoie de angajare şi de încredere afectivă. Din punct de vedere electromagnetic,stimularea va deschide noi frecvenţe în fiecare din voi. Frecvenţa sexualităţii vă va aminti de partea divină din fiecare.

Bărbatul şi-a blocat centrul afectivităţii pentru a prelua conducerea pe Pământ. A reuşit să ducă războaie, să ucidă şi să domine întrucât nu a mai simţit nimic. Femeia a convenit să-şi cenzureze centrul vorbirii pentru a-i permite bărbatului să preia controlul sistemului.Dar totul se îndreaptă spre stabilitate şi egalitate.

Femeia şi-a deschis pentru prima oară gura în urmă cu treizeci de ani, când i s-a oferit ocazia de a discuta liber. Numai că multe femei au ajuns să-şi cenzureze centrul afectiv în procesul de deschidere a centrului vorbirii. Au început să se comporte exact ca bărbaţii. Aveţi nevoie de echilibru. Femeia simte că trebuie să trezească principiul feminin care stă ascuns în ea. Într-un corp feminin, a ajuns să stăpânească principiul masculin din ea. A ieşit în lume şi se simte puternică. Poate să se plimbe acum fără voalul care-i acoperea faţa şi hotărăşte singură când şi cu cine să se mărite. Este singură stăpână pe viaţa ei.
Bărbatul şi femeia trebuie să se completeze unul pe celălalt, nu să fie potrivnici 
Tineţi cont că afectivitatea este mijlocul care vă poate scăpa de pe planeta aceasta; este calea către eul multidimensional, pentru vindecarea şi reîntregirea lui. Tot ea poate reactiva imensa Bibliotecă Vie de pe Pământ, cu toată valoarea intrinsecă pe care o conţine. Din cauza bărbaţilor şi a societăţii patriarhale care a condus planeta în ultimele milenii, ţinând femeile subjugate, nici nu e de mirare că separarea s-a menţinut în toată această perioadă,în absenţa afectivităţii.
Aţi rămas automate reci, care îndeplinesc ordinele date şi rămâneţi în starea de separare care v-a fost impusă. 

Nu există în cultura voastră un panteon feminin. Nimic nu evocă imaginea feminină a puterii.

Bărbaţii încearcă din răsputeri să-şi dovedească masculinitatea, iar femeile se străduiesc să ţină pasul apelând la acelaşi prototip masculin, fiindcă nu au o imagine clară a puterii feminine.

Trebuie să v-o creaţi. Fiţi atenţi la bogăţia energetică din versiunea feminină a sinelui, care cuprinde intuiţia, receptivitatea, creativitatea, compasiunea şi hrănirea. E cazul să vă descoperiţi esenţa discreditată atât de mult timp. Ca femeie, sunteţi întruchiparea vie a acestei esenţe. Iar bărbaţii trebuie să descopere Zeiţa în ei înşişi, unde ea se contopeşte cu zeitatea masculină. 

Şi viziunea asupra masculinului este distorsionată din considerente similare.

Din punct de vedere cultural, nu aveţi nici un exemplu de bărbat puternic şi sentimental deopotrivă.

Societatea îi consideră pe bărbaţii sentimentali neputincioşi şi lipsiţi de masculinitate.

Bărbaţii devin interesaţi de ceea ce simt şi consideră: „Ce bine! Pot simţi asta!" şi nu cred că sunt mai puţin bărbaţi din această cauză. Ambele genuri dezvoltă arhetipuri în vederea obţinerii unor versiuni de masculin şi feminin holistice.

Arhetipurile se apropie din urmă. S-a sfârşit cu separările inutile.

V-am atras atenţia că nu în afară trebuie căutat partenerul din dubla flacără. Fiinţa voastră trebuie să găzduiască cele două esenţe, masculinul şi femininul, pentru a forma un întreg. Fiinţele reîntregite sunt în căutarea altora de felul lor, ca şa stabilească relaţii bazate pe încredere, dorinţă şi liber arbitru. Nu sunt de genul: Am nevoie de tine să mă completezi şi să mă îmbărbătezi.'' Fiecare veţi fi compleţi în sine şi vă veţi alătura altei persoane completă în sine şi care vă oferă un teritoriu cu totul nou pentru a fi explorat.  
Când cele două limbi ale dublei flăcări se împreunează, recunoaşteţi latura intuitivă, a Zeiţei născătoare şi a afectivităţii, stând alături de latura puterii, a raţiunii şi a intelectului. Una aparţine Pământului, iar cealaltă Spiritului. Fuziunea celor două tipuri de energii vă determină să căutaţi entităţi în care se petrec fenomene asemănătoare. Nu v-aţi înţelege cu o persoană care nu s-a reîntregit încă.Oamenii vor începe să vină spre voi fără să depuneţi cel mai mic efort. Vă veţi împreuna doar din dorinţă şi din recunoaştere reciprocă, nu de nevoie. Vă veţi, simţi ca niciodată în vreo altă relaţie şi veţi da relaţiei cu celălalt o personalitate proprie, noi frontiere şi o nouă definiţie. Veţi deveni modele pentru voi înşivă prin noile relaţii. Mulţi veţi înţelege că instituţia căsătoriei nu are nici cea mai mică importanţă. 

Nu se va mai potrivi aşteptărilor voastre în noua viaţă. În încercarea de a integra extremele în acelaşi corp, vor ieşi la iveală alte şi alte dificultăţi. Primiţi-le cu inima deschisă, fiindcă vă pot dezvălui multe.

Concentraţi-vă pe modul în care evoluaţi, pe sinele vostru, nu pe ce fac cei din jur.

Apelaţi la androginul lăuntric şi determinaţi-l să accepte dialogul între extreme, să le facă să colaboreze în armonie perfectă. 

Dăruiţi-vă dragoste şi încurajări.

Întâlniţi-vă cu voi înşivă şi declaraţi-vă: 

„Te iubesc, sine al meu. Eşti minunat. Eşti cel mai bun sine posibil."

Dacă vă acordaţi demnitatea iubirii de sine, asemeni unui monarh care primeşte ovaţiile supuşilor, veţi simţi schimbarea. Puterea şi reîntregirea vor trece de partea voastră fiindcă va iubiţi şi aveţi încredere în ceea ce sunteţi. Toate vor merge după voia voastră. Cel mai greu vă vine să acceptaţi că meritaţi să fiţi iubiţi. Nimeni nu trebuie să vă iubească în locul vostru. 

Nu aţi venit să cerşiţi dragostea de la alţii, ca să vă convingeţi că o meritaţi.

În schimb, veţi realiza o transformare extrem de dificilă într-un sistem întunecat, lipsit de informaţii despre adevărata istorie. Trebuie să realizaţi imposibilul. Mâi întâi, iubiţi-vă în permanenţă şi totul va fi în regulă. Redeveniţi întregi, compleţi. Sunteţi pregătiţi astfel pentru o relaţie cu altcineva care e complet şi, împreună cu acesta, puteţi accesa teritorii nepătrunse.

...Mesaje din Constelatia Pleiadelor -Barbara Marciniak 
Diferenta dintre o perla si o femeie 
 

Un discipol dintr-un templu Shaolin isi intreaba mentorul spiritual: 

- Intelepte si onorabile Maestre, ati putea sa-mi spuneti care este diferenta dintre o perla si o femeie? Maestrul ii raspunde: 

- Diferenta, mic si umil nestiutor scarabeu, este ca perla poate fi `insirata` din doua parti, iar femeia dintr-o singura parte!... 

Discipolul, confuz, insista: 

- Dar, Maestre, cu toata rusinea pentru a fi indraznit sa contrazic intelepciunea dumneavoastra himalayana, trebuie sa va comunic faptul ca am auzit vorbindu-se despre femei care se lasa `insirate` de pe ambele parti!... 

Cu un mic suras, Maestrul ii raspunde: 

- Atunci, nu este o femeie, ci este o perla!