duminică, 14 martie 2021

Regenereaza-te cu ajutorul Apei - Informatii revolutionare si aplicatii

                 

lichiditatea organismului, opusul imbatranirii

Fizica moderna ne invata ca particolele atomice isi schimba mereu starea intre materie si energie.

Atunci cand particulele atomice ce alcatuiesc trupul sunt intr-o stare energetica vibrationala, in mod natural corpul are mai multe proprietati ale energiei. El devine mai fluid, mai adaptabil si mai deschis spre fluxurile libere ale energiilor si vibratiilor. Aceasta forta vitala hraneste si vitalizeaza celulele, permitand trupului sa evolueze si sa se repare.

Pe masura ce corpul nostru imbatraneste sau trece printr-o boala, atomii petrec din ce in ce mai mult timp in starea materiala, iar vibratiile trupului devin tot mai dense, mai joase. Miscarea atomilor incetineste, iar ei devin tot mai statici.

          

 Daca atomii petrec cea mai mare parte a timpului in starea rigida a materiei, celulele isi pierd adaptabilitatea, se deterioreaza treapta si imbatranesc. Pentru ca devin tot mai rigide, fluxurile de energie sunt mult ingradite. Cel mai important aspect este acela ca celulele nu mai pot sa,,citeasca'' si sa respecte tiparele functionalitatii lor. In consecinta, unul dintre secretele mentinerii tineretii este pastrarea atomilor in starea de vibratie inalta, pentru o perioada mare de timp. Datorita fluiditatii si flexibilitatii ce caracterizeaza starea energetica,putem spune ca atunci cand cei mai multi dintre atomi se afla intr-o stare energetica inalt vibratorie, celula ajunge intr-o stare de lichiditate energetica. Astfel, cu cat o celula este mai lichida energetic, magnetita sa functionand tot mai inalt vibratoriu, ea se poate adapta mai usor pentru a ajunge la o stare de sanatate sporita. Lichiditatea si vibratia energetica pune celulele in pozitia cea mai buna cu putinta de a se autovindeca.

Lichiditatea energetica are multe beneficii. Tiparele celulelor contin informatii despre frecventele/ vibratiile energetice. Pentru ca celulele ,,lichide'' au multe dintre prorietatile starii energetice inalte, ele pot intra mai usor in legatura cu frecventele energetice ale tiparelor originale ale astralului. Aceasta rezonanta le permite sa citeasca si sa urmeze mai usor schemele. Din acelasi motiv, celulele lichide pot acumula energie vitala din mediul inconjurator si din canalul de lumina si energii astrale.

Deoarece in stare lichida sau energetica, spatiul de vine mai flexibil celulele lichide pot comunica direct si cu alte celule fluide din corp. In acest fel, ele schimba mai usor informatii despre nutrienti, despre distribuirea energiei sau despre reparatiile necesare.

Zonele in care se gasesc celule lichide sunt mai relaxate, dar foarte dinamice. Ele sunt odihnite si consuma putina energie, dar sunt mereu pregatite sa actioneze la un nivel optim. Pe masura ce o parte tot mai mare a corpului si retelei energetice ajung la starea de fluidizare inalt vibratorie si de lichiditate energetica,persoana respectiva se va simti mai plina de viata, mai puternica si mai flexibila.

 

 Apa se structureaza perfect hexagonal in jurul ADN-ului celulelor sanatoase, pe cand in celulele maligne apa care se aseaza in jurul ADN-ului cu mutatii,cu informatii perturbate nu formeaza strucuturi simetrice.

Cercetările efectuate de inginerul biomedical Dr. Gerald Pollack arată că apa structurată poate avea beneficii semnificative pentru sănătate, inclusiv o hidratare îmbunătățită. Ca „a in patra fază” H3O2 sau EZ apa poate fi organizata în foi hexagonale, aducând sarcina ionică netă la negativ. Acest lucru ajută corpul să utilizeze apa mai eficient, îmbunătățind hidratarea și eliminarea deșeurilor, printre altele. Apa poate fi restructurată în mai multe moduri, inclusiv expunerea la lumina UV, lumina infraroșie și vibrațiile sonore.

Încercați un test de gust pentru sine. Incercati un pahar de apa incarcata si unul care nu a fost incarcat ,si observati diferenta. 

DISCLAIMER: Dr. Pollack nu a testat 528 Hz ca mijloc de restructurare a apei. Din câte știm, nu există dovezi empirice care să verifice intuiția noastră, frecvențele sonore pot restructura apa. Cu toate acestea, testele de gust ne-au convins pe deplin că apa # 528 este minunată. Vă rugăm să utilizați căști stereo mari pe care le pe aplicati pe sticla cu apa de-o parte si alta.

Muzică de vindecare pentru refacerea ADN și a structurii celulare. 528 Hz este frecvența vieții însăși. Natura în echilibru vibrează la 528 Hz. Razele de soare, curcubeul, florile, iarba și chiar zumzetul albinelor vibrează la 528Hz.  Frecvența de 528 Hz rezonează în inima Soarelui (înregistrată de oamenii de știință ai NASA). Clorofila și culoarea sa verde / galbenă vibrează la 528 Hz și este cel mai puternic pigment vindecător din biologie; de ce oamenii și animalele mănâncă verdețuri pentru a-și recâștiga sănătatea. Aerul pe care îl respirăm este umplut cu Prana / Chi - forța de viață universală care vibrează în 528 Hz, care în mod natural restabilește și revigorează fiecare fir de ADN și celule din corpul dvs. - încurajând echilibrul, sănătatea și armonia pentru sistemele disonante lipsite de energie. UN LUCRU ESTE SIGUR ! O persoană care rezonează cu frecvența de 528 Hz | frecvența iubirii, are pace interioară. Pace și Armonie unul cu celălalt și Mama Pământ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu