luni, 13 iulie 2020

Planul de Feminizare a barbatilor.



Cine vrea să îngenuncheze sau să distrugă o societate, distruge înainte de toate arhetipul masculin divin. Acest arhetip constituie germenele de dumnezeire care a fost dat fiinţei umane, pentru a duce, dintr-o etapă istorică în alta, modelul celest.
Hai să cunoaștem o parte dintr-un #PlanMacabro
Există un război chimic și hormonal ascuns pentru FEMINIZAREA BĂRBAȚILOR, și totul începe cu resturile toxice artificiale de astăzi. Toate alimentele actuale sunt pline de hormoni artificiali, plus utilizarea recipientelor din plastic pentru plasarea alimentelor, precum și a conservelor, sunt concepute cu nerăbdare zeci de ani cu substanțe care conțin estrogen și un cocktail hormonal de diverse tipuri. În mod clar feminizează bărbatul, provocând schimbări ale corpului fizic, cum ar fi un penis mic, înălțime mică, masă musculară scăzută, trăsături feminine, sâni, niveluri scăzute de testosteron, producție scăzută de spermă și comportament gay la o vârstă fragedă (Citește cartea sau Urmăriți documentarul '' Viitorul furat '').
Acesta este un plan foarte clar de transumanism pentru controlul populației umane și încheierea familiei biologice, de a face ființe hibride asexuate și de a face bebeluși sonda, de a fi modelați mental pentru a fi servitori sclavi, de a continua să perpetueze ferma umană de extracție energetică și astfel merge împotriva Mamei Pământ și principiile sale coerente și rezonanța armonioasă. Xenoestrogenii sunt numiți în diferite moduri, cunoscuți sub numele de chimicale necontrolate endocrine (edcs) și chimicale hormonale, xenobiotice, care sunt falși estrogeni. Faptul că părinții ți-au dat sticla de plastic te-a transformat într-un beta nu din genetică, ci din motive chimice chiar.
Acest om de știință american a verificat cum utilizarea acestei substanțe chimice în apă a schimbat progresiv sexul broaștelor, unde masculii au început să dezvolte părți ale femeii și să se comporte ca niște femei, pe lângă depunerea ouălor, uimitor... Acest chimist se numește ATRAZINE. Atrazinul, unul dintre cele mai utilizate erbicide agricole din lume, face ravagii asupra vieții sexuale a broaștelor. Când masculii amfibieni sunt expuși la cantități mici din substanța respectivă, 75 % dintre aceștia sunt sterilizați chimic și 10 % devin direct femei. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de Universitatea Berkeley (California) publicat în jurnalul ′′ Procedurile Academiei Naționale de Științe ′′ și realizat în condiții de laborator cu specimene dintr-o specie africană (′′ Xenopus laevis ′′).
Pentru profesorul Tyrone B. Hayes (imaginat mai jos), director de studio, contactul cu pesticide condamnă broaștele la infertilitate. '' Masculii broască pierd testosteron și tot ce controlează hormonii, inclusiv sperma. Deci fertilitatea sa este atât de scăzută încât atinge 10 % în unele cazuri ", spune Hayes referindu-se la specimenele care au pierdut capacitatea de reproducere. Dar au mai fost și alții care, direct, s-au transformat în femei. Potrivit studiului, acest pesticid modifică sistemul hormonal al broaștelor care o parte din masculii expuși feminizează și se transformă în femele.
Adăugăm și spălătoria mentală puternică pe care o suferim astăzi pentru mass-media și guvernul care sprijină tot felul de conduită contra naturii cu ideologii de gen pline copiilor și întregii populații să accepte în mod normal aceste comportamente distorsionate de origine mentală, ale unui psihic confuz al identității , pentru a fi extrem de intoxicat fizic, pentru că având un corp murdar și toxic, mintea se modelează ușor, și adăugând aceste substanțe chimice în apă, pesticide, carne de toate felurile pline de hormoni și resturi comestibile care provoacă distorsiuni hormonale, deoarece suntem ceea ce mâncăm literal, intestinul controlează mintea...
NU ESTE O CONSPIRAȚIE, SAU O TEORIE, DOAR O VEDERE A SOCIETĂȚII ACTUALE FIZICE ȘI ESTE COMPORTAMENTUL EI ȘI SE OBSERVĂ CĂ EXISTĂ CEVA STRANG, PLUS VEZI UNDE SE DUC FOCURILE, CERCETARE ȘI ATA CABOS...
De pe peretele lui Adrian Del Campo Uno
· Vezi originalul ·
Evaluează traducerea