sâmbătă, 30 iulie 2022

 

TANIA SERBAN
Mărturisirea unui agent CIA:
Ne-au dat milioane pentru a dezmembra Iugoslavia
Noiembrie 2015
- Unde și când a fost primul tău loc de muncă în Iugoslavia?
- Am ajuns cu elicopterul, impreună cu alți trei agenți. Am aterizat pe 12 ianuarie 1991 la Sarajevo. Sarcina noastră a fost să fim cu ochii pe presupușii teroriști de naționalitate sârbă, despre care se aștepta să atace Sarajevo.
- Cine erau teroriștii în cauză și de ce trebuiau să comită aceste atacuri?
- Ne-au dat dosare despre un grup numit „Serbia Supremă”, care detaliau planurile de organizare a unor serii de atacuri cu bombă asupra clădirilor cheie din Sarajevo, grup aflat în opoziție cu ambiția Bosniei de a părăsi fosta Iugoslavie.
- A existat vreodată acel grup și ce făceai mai exact în Sarajevo sub comanda CIA?
- Un astfel de grup nu a existat vreodată! Cartierul nostru general ne-a mințit. Misiunea noastră a fost să alarmăm și să răspândim panica în rândul politicienilor din Bosnia, pur și simplu să le umplem capul cu ideea că sârbii vor ataca. Pentru început, am acceptat povestea, dar după un timp am început să ne întrebăm. De ce provocăm o asemenea isterie, când grupul acela clar nu exista?
- Cum și când s-a încheiat misiunea și a avut un nume?
- Pentru mine s-a terminat după două săptămâni, am primit o nouă misiune în Slovenia. Operațiunea a durat o lună și a avut numele de „Istina” (adică „Adevăr”), deși era orice altceva decât adevăr!
- De ce ai plecat în Slovenia?
- Am primit instrucțiuni că Slovenia este gata să-și declare independența. Ni s-au dat bani, câteva milioane de dolari, pentru a finanța diverse ONG-uri, partide de opoziție și diverși politicieni care au aprins și intreținut ura.
„Srebrenica un steag fals convenabil pentru a ataca Serbia.”
- Ai avut o părere despre propaganda CIA, ce au gândit colegii tăi?
- Desigur, nimeni nu refuză o misiune CIA, mai ales când eram cu toții nervoși și predispuși la paranoia! Mulți agenți CIA și ofițeri superiori au dispărut pur și simplu pentru că au refuzat să facă propagandă împotriva sârbilor din Iugoslavia. Personal am fost șocat de doza de minciuni alimentată de la agenturile și politicienii noștri! Mulți agenți CIA direcționau propaganda fără să fie conștienți de ceea ce făceau. Toată lumea știa doar o fracțiune din poveste și doar cei care au creat întreaga poveste știau fundalul – și aceștia sunt politicienii.
- Deci a existat doar propagandă împotriva sârbilor?
- Da și nu. Scopul propagandei a fost de a împărți republicile astfel încât acestea să se desprindă de patria-mamă Iugoslavia. A trebuit să alegem un țap ispășitor care să fie învinuit pentru toate. Cineva care ar fi responsabil pentru război și violență. Serbia a fost aleasă pentru că, în anumite privințe este succesorul Iugoslaviei.
- Puteți numi politicienii din fosta Iugoslavie, care au fost plătiți de CIA?
- Da, deși este oarecum delicat... Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, mulți consilieri și membri ai guvernului Iugoslaviei, au fost plătiți, la fel ca generalii sârbi, jurnaliştii și chiar unele unități militare. Radovan Karadzic a fost plătit o vreme, dar a încetat să accepte ajutor când și-a dat seama că va fi sacrificat și acuzat pentru crime de război comise în Bosnia. A fost condus de administrația americană.
- Ați menționat că mass-media a fost controlată și finanțată, cum s-a întâmplat exact asta?
- Acest lucru se știe deja, agenții CIA sunt responsabili de redactarea declarației oficiale pe care crainicii TV au citit-o la știri. Bineînțeles, prezentatorii de știri sunt nevinovați, ei au primit informația de la șeful lor, iar el a primit-o de la omul nostru. Toți aveau aceeași misiune: să răspândească ura, naționalismul și diferențele dintre oameni prin intermediul televiziunii.
- Cu toții știm despre Srebrenica, poți spune ceva despre asta?
- Da! În 1992 am fost din nou în Bosnia, dar de data aceasta trebuia să pregătim unități militare ale Bosniei, un nou stat care tocmai își declarase independența.
Srebrenica este o poveste exagerată și, din păcate, mulți oameni sunt manipulați. Numărul victimelor este același cu numărul sârbilor și al altor persoane ucise, dar Srebrenica este marketing politic.
Șeful meu, care a fost anterior senator al SUA, a subliniat în mod repetat că un fel de înșelătorie va avea loc în Bosnia. Cu o lună înainte de presupusul genocid de la Srebrenica, mi-a spus că orașul va fi subiect de știri pe prima pagină in intreaga lume și ne-a ordonat să anunțăm presa. Când am întrebat de ce, a spus că vei vedea. Noua armată bosniacă a primit ordin de a bombarda casele și civilii. Aceștia erau desigur cetățeni din Srebrenica. În același moment, sârbii au răspuns atacând din cealaltă parte.
- Atunci cine este vinovat de genocid la Srebrenica?
- Srebrenica ar trebui pusă atât pe seama bosniacilor, sârbilor, dar și americanilor – da, noi suntem vinovați! Dar, de fapt, totul a fost pus pe seama exclusiv a sârbilor. Din păcate, multe dintre victimele îngropate ca musulmani acolo au fost sârbi, dar și de alte naționalități. Acum câțiva ani, un prieten de-al meu, fost agent CIA, acum la FMI, spunea că Srebrenica este produsul unui acord între guvernul SUA și politicienii din Bosnia. Orașul Srebrenica a fost sacrificat pentru a oferi Americii un motiv de a-i ataca pe sârbi pentru presupusele lor crime.
- În cele din urmă, de ce crezi că s-a prăbușit Iugoslavia și de ce a vrut guvernul tău să o facă?
- Totul este foarte clar, oamenii care au incitat la război și au dictat condițiile păcii dețin acum companiile care exploatează diverse resurse minerale și altele asemenea!
Pur și simplu v-au făcut sclavi, oamenii voștri muncesc pentru nimic și acel produs ajunge în Germania și America... ei sunt câștigătorii!
În cele din urmă va trebui să cumpărați și să importați totul, ceea ce voi altădată creați singuri, și din moment ce nu aveți bani, trebuie să vă împrumutați... asta e toată povestea cu întregul Balcani!
- Nu ați fost niciodată în Kosovo ca agent CIA, dar ați simțit vreo presiune din partea Americii?
- Desigur! Kosovo a fost luat din două motive: în primul rând din cauza resurselor minerale și naturale, iar în al doilea rând, Kosovo a devenit bază militară a NATO! În inima Europei este cea mai mare bază militară a lor.
- Aveți un mesaj pentru oamenii din fosta Iugoslavie?
- Da, am. Uitați trecutul, a fost o înscenare și un fals. V-au manipulat, au obținut ceea ce și-au dorit și este o prostie să vă mai urâți unul pe altul, trebuie să arătați că sunteți mai puternici și să vă dați seama cine a făcut asta! Îmi cer scuze sincer! De aceea am dezvăluit de mai multă vreme secretele CIA și ale Casei Albe!
*****
Robert Baer, fost ofițer CIA este autorul a mai multor cărți in care dezvăluie secretele atât ale CIA, cât și ale administrațiilor lui Bill Clinton și George W. Bush, fiind arestat și reținut de mai multe ori.
Mitt Waspurh, un prieten al său personal, care a lucrat la Senat și a împărtășit informații, a fost ucis cu armă de foc.
Ca agent senior al CIA, Baer a lucrat în Iugoslavia în perioada 1991-1994 și în Orientul Mijlociu. A colaborat la mai multe documentare la National Geographic, acuzând administrația Bush că a purtat războaie pentru petrol.
Pentru articol complet, poze și alte informații, vezi sursa: https://www.greanvillepost.com/2015/11/29/108895/
Preluare: Petre Caluian.

vineri, 29 iulie 2022

CURS MODUL: MANAGEMENTUL STRESULUI

 


Au inceput inscrierile pentru curs Modul Managementul stresului.

Competente:

  • Aplicarea tehnicilor de relaxare
  • Educație pentru sănătate în reflexoterapie

Tematica Modul 1:

  • Tehnici de relaxare
  • Tehnici pentru curatare energetica
  • Tehnici de incarcare energetica
  • Tehnici de eliberare emotionala

Tematica Modul 2:

  • Educatie pentru sanatate
  • Alimentatie holistica
  • Tehnica Theta Healing
  • Punctul de asamblare
  • Inducere in stare de transa

Tematica Modul 3

  • Terapie prin sugestie si autosugestie (hipnoza si autohipnoza)
  • Tehnici de gandire pozitiva
  • Tehnici de consiliere

Acest curs este pentru tine daca:

  • doresti sa devii terapeut si sa practici terapii de relaxare si ameliorare cum ar fi tehnicile de Theta healing, Reiki, Punctul de asamblare, Hipnoterapie, EFT, Tehnici de Presopunctura, Bioenergie, etc;
  • doresti sa devii terapeut si sa inveti tehnici holistice de ameliorare;
  • doresti o schimbare de cariera, o viata mai buna si sa anihilezi stresul;
  • esti terapeut si doresti sa investesti in tine pentru a te dezvolta in plan profesional, social si spiritual;
  • doresti o schimbare benefica in viata ta si a familiei tale, pentru o viata mai buna si o sanatate perfecta;
  • doresti sa practici tehnici de vindecare pentru a rezolva cele mai grave probleme de sanatate;
  • doresti sa aduci fericirea in viata ta si a celor celor apropiati;
  • doresti eliberarea/dizolvarea unor programe negative, blocaje si inlocuirea lor cu programe pozitive.

Cursurile se desfasoara in  timpul saptamanii sau in weekend-uri in functie de solicitari.

Inscrierie-te  si beneficiaza de promotie numai acum!

Puteti solicita un modul, mai multe module sau cursul intreg!

Pe parcursul fiecarui modul aveti posibilitatea de a va insusi tehnicile terapeutice de la specialistii nostri.

Cursul se desfasoara pe module in functie de programari, se definitiveaza cu examen si Certificat de absolvire.

Dupa terminarea acestor module de curs ve-ti dobandi abilitatile esentiale pentru a putea face viata mai usoara si frumoasa atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei dragi sau pentru potentiali clienti!

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Acte necesare:

  •     Copie CI/Pasaport
  •     Acte studii -Diploma bac
  •     Taxa inscriere 30% din pretul cursulu

 

Informatii si inscrieri:

📞 0724 395 645 / 0765 263 911 / 0726 88 66 45
📧 vindecativiata@gmail.com
📧 maranca.terapii@gmail.com
 
  www.terapiialternative.ro