luni, 21 mai 2018

Corespondenta dintre bogatia prin creatie si dezvoltarea spirituala


Ati auzit de Entropie ? In fizica numim ''entropie'' un sistem care aflat in spatiu si timp se indreapta spre haos. Dupa cum stiti, timpul trece si impreuna cu el totul se dezintegreaza. Un obiect , chiar daca este protejat in cel mai eficace mod , va sfarsi totusi in tarana dupa un numar variabil de ani. mai mare sau mai mic. In zece ani, in zece secole sau in zece mii de ani.
 Aceasta este entropia.
Vestea buna este ca informatia opreste sau poate chiar sa inverseze entropia!!
Altfel spus , cu cat injectati mai multa informatie intr-un sistem, cu atat el se comporta mai bine si poate evolua. Acest lucru este valabil atat in psihologie, spiritualitate cat si in biologie sau in istorie.
Cine a vazut filmul SF ''Omul care tunde iarba'' prima parte, are chiar un exemplu interesant vizavi de acest postulat.

Acolo un om retard care se comporta ca un copil de  9 ani, i se ''injecteaza ''informatie sub forma derularii la nivelul ochilor a unei multitudini de yantre  si simboluri hinduse si din alte traditii cu o viteza uluitoare. Acestea sunt inregistrate de subconstient si imprimate. Dupa aceea in planul miscarii fizice este invartit in diverse planuri si ca substante i se injecteaza substante nootrope. Puteti banui ce se intampla cu acest subiect ?

Isi trezeste inteligenta la cote inimaginabile si capacitatile paranormale. Acestea mai aveau sa fie dublate sincron si cu un anumit gen de constiinta, pentru a nu isi dezvolta umbra foarte puternica datora suprimarii si adunarii unei enorme frustrari, intrucat cel mai adesea fusese bataia de joc a celor din jur.
Aici vin alte explicatii la fel de importante,. Noi putem din start sa dublam informatia si de constiinta pentru a nu ne mari egoul , cum ne-ar avertiza spiritualistii.

Reluam asadar. Corpul si spiritul nostru au nevoie sa invete , sa faca miscare , sa rada sa planga, sa fie sicanate, sa se adapteze, sa se schimbe...deoarece toate acestea sunt purtatoare de informatie, iar Informatia este Viata.
Si acum vine intrebarea ce legatura au toate acestea cu IMBOGATIREA PRIN CREATIE ?
Multi spiritualisti sunt departe de ceea ce am putea numii adevarata spiritualitate, ignorand cele mai elementare notiuni vizavi de crestere si evolutie.
Fiindca cresterea este opusul ENTROPIEI. Cresterea este cea ce cauta toti barbatii si toate femeile ;este chemarea Inteligentei fara Forma in el, in cautarea unei forme mai complete de expresie.
Dorinta de crestere este inerenta intregii naturi; este impulsul fundamental al universului. Toate activitatile umane sunt bazate pe dorinta de crestere; oamenii cauta mai multa hrana, mai multe haine, un adapost mai bun, mai mult lux, mai multa frumusete, mai multa cunoastere, mai multa placere - o crestere intr-o anumita privinta, mai multa viata.

Fiecare fiinta vie este guvernata de necesitatea avansarii continue; acolo unde se opreste cresterea in viata se instaleaza imediat disolutia si moartea, ENTROPIA. Omul stie acest lucru instinctiv, asadar cauta mereu mai mult. Aceasta lege a cresterii perpetue este initiata de Iisus in parabola talentelor; numai acela care castiga mai mult retine ceva; aceluia care nu are i se va mai lua chiar si ce are.

Dorinta normala de bunastare sporita nu este un lucru malefic sau respingator; este pur si simplu dorinta de o viata mai abundenta; este aspiratie.
Si pentru ca acesta este cel mai profund instinct al naturii lor, toti barbatii si toate femeile sunt atrasi de acela care le poate oferi mai mult in ceea ce priveste mijloacele de existenta.

Am vazut cum oamenii urmaresc permanent dorinta de crestere pe care in ansamblu o putem traduce ca prosperitate si imbogatire pe toate planurile. Ceea multi oameni inca nu inteleg si fac grave confuzii este asemanarea gresita dintre BOGATIA prin COMPETITIVITATE si BOGATIA prin CREATIE.

Reiau si punctez BOGATIA prin CREATIE se refera la toata aceasta crestere, si are treaba cu cea mai frumoasa spiritualitate. BOGATIA PRIN CREATIE este opusul materialismului acerb, este opusul BOGATIE PRIN COMPETITIE.

Este grav cand anumite persoane se erijeaza in indrumatori spirituali, gen gurusi sau profesori yoga, fara ca inainte de a indruma niste destine sa-si fi facut TEMELE pe toate planurile. Cum ar veni, v-ati dat pe mana unor programatori amatori, si nu e de gluma, fiindca vorbim de o viata intreaga irosita in numele unei spiritualitati frumos ambalate. Afara-i frumos vopsit gardul, inauntru-i leopardul..


Ceea ce puteti face prin aceasta imbogatire lipsita de competitivitate, adica in mod creativ, nu este decat punerea la dispozitie a tuturor mijloacelor de care ai nevoie pentru a evolua. Este Informatia pe mai multe planuri de care vorbeam opusul entropiei.

Cum crezi ca poti admira opere de arta, cum crezi ca poti vedea noi tinuturi, cum crezi ca poti gusta diverse si felurite mancaruri delicioase, cum crezi ca poti interactiona in felurite moduri cu oameni, fie chiar prin flirt si dragoste ?
Cum crezi ca poti darui altor oameni, frumusete , dragoste daca nu gasesti si mijloace suficiente de a le exprima. Un buchet de flori frumos, un parfum, o carte, o serata, un film, o excursie.
Cum crezi ca poti face diverse cursuri interesante la care probabil nici nu visai ?
Avand suficient belsug pentru a te putea bucura in mod nestingherit de ele, sau in mod ENTROPIC fiind detasat de ele ?

Unii barbati considera ca e suficient sa spuna, sunt crestin sau yoghin si respect cele 10 porunci ,respectiv yama si nyama, sunt sincer si asa arat ,eventual punand o poza cu el.. Din pacate pentru ei, lucrurile nu functioneaza asa intr-o societate normala.

 Ai nevoie sa te updatezi, si mai ales ai nevoie sa iesi si de sub manipularea crasa a spalatorilor de creier. Ai nevoie sa te racordezi la INFORMATIA de care vorbeam si sa intri pe frecventa abundentei universale pentru ca cea mai mare fericire a omului este aceea de a dărui celor pe care îi iubeşte; dragostea îşi găseşte cea mai naturală şi spontană expresie în gestul de a dărui. Omul care nu are nimic de dat nu îşi poate îndeplini rolul de soţ sau tată, de cetăţean sau de bărbat. Tocmai în acest gest de a dărui obiecte materiale, omul îşi găseşte împlinirea fizică, mentală şi sufletească. De aceea, este de o extremă importantă ca el să fie bogat. Este perfect justificabil să îţi doreşti să fii bogat; dacă eşti un bărbat sau o femeie normală, nu te poţi abţine s-o faci Dorinţa este posibilitatea care caută exprimare sau funcţia care caută îndeplinire.



Omul nu poate avea un trup împlinit fără mâncare bună, haine confortabile şi un adăpost călduros; sau fără libertatea de a nu se extenua muncind. Odihnă şi recreerea sunt şi ele necesare vieţii fizice. La fel, omul nu poate avea o viaţă mentală împlinită fără cărţi şi timpul necesar să le studieze, fără ocazia de a călători şi de a observa sau fără companie intelectuală.
Pentru o viaţă mentală împlinită, omul trebuie să aibă plăceri intelectuale şi să se înconjoare cu obiecte de artă şi Frumuseţe pe care să le poată folosi şi aprecia.Pe de altă parte, pentru a avea un suflet împlinit, omul trebuie să aibă iubire; iar iubirea nu se poate exprima în sărăcie. . De aceea, este perfect justificabil să acorzi cea mai mare atenţie artei de a deveni bogat, pentru că este cel mai nobil şi mai necesar dintre toate studiile. Dacă neglijezi acest lucru, nu îţi faci datoria faţă de tine însuţi, faţă de Dumnezeu şi faţă de umanitate; pentru că nu poţi face un mai mare serviciu lui Dumnezeu şi umanităţii decât să îţi realizezi întreg potenţialul de care eşti capabil.
Nimeni nu resuseste sa fie vital ,sa se concentreze cum trebuie, pentru ca dupa aceea sa poata ajunge la cele mai inalte culmi, daca frigiderul lui este gol si inima neamplinita.
Pana nu vei crea aceste placeri pamantesti, intotdeauna ai sa te intrebi cum ar fi sa le ai, iar asta o sa-ti stea in calea unei realitati mai marete.Dupa ce ai stapanit visele bogatiei, parteneriatului si posesilor materiale, vei fi liber sa visezi visele unei realitati mai marete, dar nu pana atunci

Asa ca cine v-a invatat sa va detasati de bunurile umane, neavandu-le totusi, v-a pacalit drastic. Exista o calitate exceptionala, aceea de a te bucura de toate acestea intr-un mod detasat. Da, este un principiu spiritual extraordinar. 
A nu te atasa de ele, dar odata ce ai prins principiile imbogatirii creative, eu as spune chiar spirituale, vei sti cum sa te bucuri de bogatii, intr-un mod in care sa nu ramai inlantuit.

Este o arta care se poate invata si culmea, o poti invata foarte usor atunci cand ai tot ce-ti trebuie, pentru a nu te simti sarac vreodata. Altfel in lipsa lor, iti va fi usor sa mimezi detasarea.

Dar stii ce ? Imbogateste-te tu in mod creativ, si vezi ce se petrece daca respecti aceste principii, si dupa aceea mai vorbim.

Remarcati de asemenea si paradoxul cursurilor spirituale care vorbesc de detasare, dar costa nu gluma.
Foarte frumos ca stiu sa le valorizeze, e normal, dar nu virusa informatia, dand notiuni incongruente despre detasarea de planul material, cand de fapt tu nu cunosti cu adevarat aceste aspecte.

Nu fa ce face preotul, ci ce spune el, iti mai spun  unii ''spiritualisti'' pentru a-si scuza impertinenta.

miercuri, 16 mai 2018

Tu cate sensuri ale existentei percepi ?


Fizica cuantica care mai este numita si fizica zeilor spune ca, intr-un numar infinit de universuri paralele cunoscut si sub numele de multivers, orice poate fi imaginat exista. 



Plecand de la aceasta idee iti pot spune ca in fiecare univers paralel pot exista versiuni ale tale updatate, in sensul in care tu il urmaresti.

Imagineaza-ti ca stai linistit pe canapea, auzi o muzica placuta,sau vezi un filmulet inspirativ de tipul celui postat de mine. Esti liber de prejudecati, deschis la posibilitatea unei calatorii dincolo de orizontul arhicunoscut. Esti pregatit intr-un mod relaxat si pentru tine se deschide un portal magic.

In timp ce intri intr-un fel de transa, poti remarca cateva picaturi de transpiratie care se preling, care iti amintesc de ceva transparent ca licaririle unei ape, prin care intrezareai un pestisor, si te intrebi daca aceasta transparenta este cheia transformarii si formarii tale, in acelasi timp in care picatura cade pe aceasta apa si formeaza blande si largi ochiuri care se unduiesc. Si aceasta picatura devine apa vie a energiei tale de copil si de adult gata sa-si exploreze propriul univers.O energie care se imprastie in tine cufundandu-te intr-o stare placuta de transa....si poti sa-ti amintesti timpul cand aveai aceasta capacitate de a te contopii cu versiunile tale cele mai bune din alte universuri. In timp timpul parea lung, ca erai si acolo si aici in acelasi timp. Erau euri-le tale cele mai bune si frumoase din alte universuri, erai tu la fel de bun si frumos din acelasi univers.....

M-am jucat putin, deoarece o stare diferita a constiintei, o stare theta sau de usoara transa poate fi poarta catre alte dimensiuni.
Ati auzit de ''salturile cuantice''? Salturile cuantice postuleaza ideea ca poti face un salt catre un tu al tau mai bine dezvoltat intr-o directie care ti-o doresti tu. Cercetarile mele parapsihologice mi-au permis sa extind acest concept, doar sunt un ''explorator al constiintei'' cercetarile mi-au permis asadar, sa il duc pe un nivel chiar mai interesant.

Si anume acela de a-ti inlesni fuzionarea cu mai multe versiuni ale tale, in acelasi timp cu aptitudini pe diverse domenii.

Va aduceti aminte unii de vorba aceea din ''lumea dezvoltarii personale'' care spune ca; si daca crezi ca poti, si daca crezi ca nu poti sa faci ceva ce iti propui, oricum ai dreptate, sau ''Este important sa nu incetezi sa-ti pui intrebari'' spunea Einstein.

Majoritatea oamenilor stiu ca anumite lucruri nu pot fi inventate, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le inventeaza...Albert Einstein

Eu nu am incetat de-a lungul timpului sa imi pun intrebari.

Si am aflat ca prin ,,reglarea'' mintii la frecventa corecta, poti lua contact cu orice din univers,iar subconstientul inregistreaza in memorie frecventa oricarui lucru cu care venim in contact prin simturi.

Explorand ideea salturilor cuantice, in urma unor experimente placute, am sesizat ca pot facilita aceasta experienta aventuroasa si deosebit de fructuoasa. Totdeauna intr-un univers paralel va exista o versiune a ta mai plina de succes, mai creativa,mai sanatoasa, mai implinita si aici putem face un sir enorm de lung de enumerari. Si la fel de bine exista nuante ale succesului, ale unor aptitudini. Iar daca simti ca singur nu poti intra in aceasta stare adecvata, in calitate de facilitator si intiator al acestui program incununat de succes, iti dau stau la dispozitie printr-un training de formare, facand ca aceste versiuni sa vina lesne, la tine.

Pare SF, nu ? Si conceptul ''salturilor cuantice'' a parut SF, si acum se tin cursuri,si multe alte lucruri intrezarite de mari visatori si exploratori au parut SF-uri, si acum lumea se infrupta din ele.

Exista chiar un titlu care spune ca medicina din Startrack este mai actuala ca oricand.

În ianuarie 1991 la Universitatea din Arizona a avut loc conferinţa intitulată „Cercetarea avansată NATO cu privire la fenomene emergente ale sistemelor biomoleculare”. Ce înseamnă aceasta mai exact? Într-una din lucrările prezentate la această conferinţă erau prezentate echipamente care puteau face un orb să vadă sau un surd să audă. Echipamente care puteau calma orice durere, fără a interveni cu medicamente şi a căror utilizare ar fi permis oricărei fiinţe umane să îşi menţină şi la vârste înaintate aceleaşi funcţii de la tinereţe.

Deci intr-un univers infinit exista tot ce iti poti imagina. Spre exemplu tema mea preferata este senzualitatea care depaseste cu mult sfera obisnuita a sexualitatii cu care noi faceam adesea asocierea,si se refera la modul plenar in care poti simti realitatea. Exista prea multa seriozitate in lume si prea putina senzualitate spunea Richard Bandler cofondatorul NLP-ului. De aceea am si pus acest titlu care are legatura cu Expansiunea constiintei, in cazul nostru cu fuzionarea eu-rilor tale cele mai implinite, erotic, afectiv si financiar si toate acestea pentru o lume mai buna.

Am sa detaliez putin aceasta metoda pentru a intelege mai bine. Prin experimente facute cu prieteni am observat urmatoarele aspecte. Pentru a anclansa aceasta stare,practic pentru a se creea o stare de rezonanta cu acele versiuni pe care ti le doresti, este nevoie de o perioada de 3-4 minute. In tot acest timp eu ma gandesc la ce iti doresti. Dupa cele 3-4 minute, apare un raspuns la mine ca o confirmare ca acest lucru se manifesta, iar celui caruia ii se aplica metoda,incepe sa i se schimbe starea de spirit, conform a ceea ce am cerut, pe un anumit palier. Se va simti mai plin de succes mai motivat, daca acesta a fost subiectul si dat fiind faptul ca acesta stare de multe ori este cu mult peste ceea ce a visat persoana respectiva, poate resimti adesea un sentiment de recunostinta. Acest lucru se intampla cand iti dai seama ca starea naturala a omului este de a avea totul si a fi implinit, fara a trebui sa lupti pentru acestea. Cu alte cuvinte, intr-un univers paralel, acest lucru se petrece cu tine efectiv.

Sunt multe de spus vizavi de ce inseamna sa primesti calitatile versiunilor tale mai bune, sau sa fi infuzat de versiunile tale cele mai bune, doar se spune ca; ''imaginatia este mai importanta chiar decat cunoasterea'' si acest lucru este in continua cercetare din partea mea, ceea ce oricum la un moment dat presupune si un gen de cunoastere. Este evident ca daca tu vei vrea sa fi mai inalt, acest lucru nu pot sa afirm ca se petrece si in fizic, dar la un nivel energetic cu timpul te poti simti mai inalt. Este cunoscut faptul ca oameni mici de statura datorita increderii in sine se pot simti mai inalti si uneori datorita faptului ca ei se percep asa, nu lipseste mult ca tu ca interlocutor sa-l percepi mai inalt decat este. Dar spuneam ca aceste aspecte de ordin fizic tin de o cercetare mai minutioasa si de o monitorizare mai indelungata a celor cu care lucrez acum, pentru a vedea pana unde se poate ajunge.

 Evident ca vreau sa pastrez proportiile si nu vreau sa cad in fabulatie. De aceea vizavi de transformare fizica imi pastrez si scepticismul, dar si un gen deschidere specifica oricarui explorator. Deci ce merge evident si rapid, am detaliat deja. Ce se mai poate, ramane de cercetat.

Pana una alta ca sa lamurim, aici vorbim mai mult de aspecte psihologice. Capacitatea de a avea succes si de a te simti mai implinit, tine in mare parte de aspectele psihicului, deci este intradevar facila 

Dupa aceasta oferta vine inca una extrem de tentanta si la fel de benefica, as spune mai degraba regeneratoare si vindecatoare.

Timp de un an de zile, jumatate de ora pe zi,vei beneficia de o incarcare de la distanta cu un soi de bioenergie.Este vorba de energia tatvelor, sau energia elementelor pamant, apa, foc, aer si akasha.

Beneficiile acestui lucru sunt enorme. Incarcarea fiintei cu aceste elemente duce la o puternica regenerare a fiintei. Practic dupa un an de zile, puteti spune, veti arata cu 10 ani mai tanar decat un om de aceesi varsta cu d-voastra.

Prima oara cand am observat ca pot trimite energie de la distanta respectiv energia tatvelor, a fost acum cativa ani buni in urma, cand o amica cu care ma intalnisem, in urma unor mici divergente, conjugate si cu starea ei proasta de la servici, usor depresiva, a facut-o sa plece intr-o stare nu tocmai buna. In acel moment eram chiar intrigat ca stiu atatea,si totusi nu stiu cum sa rezolv o situatie de genul acesta. In realitate cateodata lucrurile se rezolva mult mai usor decat am crede, atunci cand omul poate dispune de suficienta energie sau chiar un surplus de energie, in situatii de forta majora. Ca atare in timp ce plecase la metroul,am incercat sa o incarc cu energie de la distanta conform inspiratiei de moment. Dupa un sfert de ora, primesc si confirmarea, sunandu-ma si intrebandu-ma ce am facut, ca i-a disparut, supararea, indispozitia si se simte chiar bine.

Daca te intrebi cand voi avea timp sa incarc mai multi oameni, raspunsul este foarte simplu. In timpul in care eu insumi imi fac aceste incarcari, ma gandesc initial la inceputul exercitiului la persoanele care vor beneficia de acest lucru si asta e tot, energia stie de acum destinatia.

In ceea priveste testimonialul cel mai bun legat de aceasta experienta, este chiar mama mea, care de ani de zile primeste aproape zilnic portia de energie.
Iar rezultatul este ca oameni de 30 de ani, nu pot tine pasul cu ea. Ai spune ca e tot timpul bagata in priza, iar sanatatea pentru varsta ei, este de invidiat.
Am uitat sa mentionez ca adeseori acest gen de bioenergie este asociat si cu culoarea orange, culoarea vietii. Practiv beneficiezi si de cromoterapie in acelasi timp. Culoarea portocalie are extrem de multe calitati in ceea ce priveste potentarea fortei si marirea vitalitatii. Deci cumularea celor doua; bioenergia si cromoterapie, fac ca tu sa beneficiezi de energie la patrat, entuzism, forta si anduranta.

Dar ce spui de o reantinerire de aproape 5 ani,daca asta a fost scopul tau ?

Si asta doar in decursul unui an.Timp in care trebuie sa aiba loc procese de restructurare, reparare si regenerare.

  Tu cate sensuri ale existentei percepi ?
O lume a fiintelor senzuale care traiesc sentimentul iubirii pana la disperare. Dragostea este un pamant al fagaduintei ravnit cu lacomie de toti, dar care devine fericire doar pentru cei generosi, pentru cei care primesc dar care si ofera iubire...Andre Maurois

Parapsiholog- Tudor

Harta emoţiilor din degete

Harta emoţiilor din degete. Cea mai eficientă  metodă ce te scapă de stres, anxietate, frică şi depresie

Cel mai probabil ai auzit de acupunctură?Reflexologia este asemănătoare cu acupunctura. Aceasta foloseşte capacitatea naturală a corpului de a se vindeca, folosind o cantitate concentrată de energie în anumite puncte.
Pentru depresie, anxietate, stres post traumatic sau alte probleme,o practică numită Jin Shin Jyutsu a fost stabilită drept cea mai eficientă metodă de relaxare.
Mary Murmeister a popularizat această tehnică în anii 1950, după ce a studiat în Japonia.
Unele degete te eliberează de factorii de stres, precum frica sau anxietatea, în vreme ce altele se concentrează pe diferite probleme.
Această tehnică de relaxare poate fi aplicată în orice moment: când te uiţi la TV, când conduci, citeşti o carte sau aştepţi la coadă la impozite şi taxe.
Energia circulă prin copul uman exact aşa cum o face sângele. Fiecare deget în parte se ocupă de câte o emoţie pe care o ai. Spre exemplu, degetul mare te scapă de tensiunea grijilor, arătătorul de frică, mijlociul de furie, inelarul de tristeţe şi degetul mic îţi poate veni în ajutor atunci când încerci să faci un lucru, dar îţi este teamă să nu dai greş (ţine mai degrabă de stima de sine).
Poţi să îţi detensionezi fiecare deget în parte sau îl poţi alege pe cel care corespunde cu stare pe care o ai. Aşază-te liniştit pe pat, fotoliu sau un scaun şi ţine degetul în mâna opusă pentru 2 – 5 minute, inspiră şi expiră adânc şi continuă procedura cu alt deget atunci când simţi pulsul energiei în deget.
Dacă nu simţi pulsul, Mary precizează că nu este pentru că tehnica nu funcţionează, ci pentru că este necesară o perioadă mai lungă şi mult exerciţiu până să reuşeşti să îţi canalizezi energiile. Nu este indicat să îţi pocneşti articulaţiile, o practică destul de des utilizată de persoanele care sunt tensionate.
Pentru prevenirea bolilor de inimă și alungarea stărilor de stres – exercițiul Hasta sau “renumărarea degetelor” este cel mai potrivit. Pentru a face acest lucru, apasă-te uşor pe vârful degetelor, apoi îndoaie pe rând degetele timp în care fă o mișcare circulară a încheieturilor. Mişcările să nu fie forţate, ci să vină de la sine.
Sursa – noobz.ro

luni, 14 mai 2018

Pot contribui tehnicile de alchimie sexuala la succesul tau personal?


Un profesor care a pregatit si coordonat eforturile a peste 30000 de oameni de vanzari a facut o descoperire surprinzatoare, conform careia oamenii cu o sexualitate extrem de dezvoltata sunt cei mai eficienti agenti de vanzari. Explicatia tine de faptul ca acel factor al personalitatii cunoscut sub numele de ''magnetism personal'' nu este nici mai mult nici mai putin decat energia sexuala.

Oamenii cu sexualitatea dezvoltata sunt inzestrati din belsug cu magnetism. Cand este cultivata si inteleasa aceasta forta vitala poate fi valorificata si utilizata in mod avantajos in relatiile  dintre oameni. Vom vedea cum aceasta emotie si energie sexuala poate fi comunicata celorlalti in urmatoarele feluri.
Poate cu ocazia asta multi vor intelege ca, acest cuvant sexualitate nu se refera numai la actul sexual, ci la exprimarea sexualitatii in diverse grade.
Bunaoara in taoism se considera ca femeia exprima 96% sexualitate. Din pacate multe nu mai exprima acest tezaur inca din tinerete prin secatuirea rezervelor de energie.
Sa vedem cum poate fi exprimata mai bine, si de ce majoritatea femeilor si nu numai pot fi fascinante, respectiv a barbatilor care pot fi fascinanti.

  1. Strangerea de mana. Atingerea mainii indica imediat prezenta sau absenta magnetismului.
  1. Tonalitatea vocii. Magnetismul sau energia sexuala reprezinta factorul prin care vocea poate prinde culoare sau poate deveni muzicala si fermecatoare.
  1. Postura si infatisarea . Oamenii cu sexualitate dezvoltata se misca cu gratie si usurinta.
  1. Vibratiile gandirii. Persoanele cu sexualitate dezvoltata combina emotiile sexuale cu gandurile daca doresc, influentandu-i astfel pe cei din jur.
  1. Podoabele corporale.Oamenii cu sexualitate dezvoltata sunt de obicei foarte atenti la felul in care arata, adoptand un stil vestimentar ce se potriveste personalitatii ,fizicului si tenului lor.

Atunci cand angajeaza, managerul de vanzari priceput urmareste calitatea magnetismului personal, ca prima conditie de angajare. Oamenii carora le lipseste energia sexuala nu vor da niciodata dovada de entuziasm si nici nu vor trezi entuziasmul la alte persoane, iar aceasta este una dintre cele mai importante premize in vanzari, indiferent de ceea ce vinzi. Vorbitorul public, oratorul, predicatorul, avocatul sau vanzatorul care nu sta bine la capitolul ,,energie sexuala'' este un esec atunci cand vine vorba de influentarea celorlalti.

 Coreleaza acest lucru cu faptul ca majoritatea oamenilor pot fi influentati doar apeland la emotiile lor si vei intelege importanta energiei sexuale ca parte a abilitatilor native ale oamenilor de vanzari. Cei priceputi ating acest nivel inalt pentru ca transforma ,fie constient ,fie inconstient ,energia sexuala in entuziasm in vanzari. In aceasta afirmatie se regaseste o sugestie foarte utila referitoare la adevarata semnificatie a sublimarii sexuale.

Oamenii de vanzari care stiu cum sa nu-si mai concentreze atentia asupra subiectului sexului si sa o indrepte catre actiunea de vanzare, cu la fel de mult entuziasm si determinare cum ar face-o in cazul obiectivului original, stapanesc arta sublimarii sexuale, indiferent daca stiu sau nu acest lucru.
Majoritatea vanzatorilor care isi transforma energia sexuala realizeaza acest lucru fara a fi nicidecum constienti de ceea ce fac sau cum o fac.
Sublimarea energiei sexuale necesita mai mult decat vointa , dar este disponibila oricui. Cei carora le este greu sa acceseze suficienta vointa pentru a realiza transformarea pot dobandi treptat aceasta abilitate printr-o serie de exercitii de tip yoga si chi kung specializate in acest sens.
Subiectului sexului ,in ansamblu este unul care majoritatea oamenilor nu sunt familiarizati, iar acesta este unul de neiertat. Dorinta sexuala a fost extrem de prost inteleasa, calomniata si satirizata de cei ignoranti si rautaciosi pentru atat de mult timp ,incat pana si cuvantul ''sex'' este rareori utilizat in discutiile politicoase.
Oamenii ce au fost binecuvantati-da, binecuvantati -cu naturi foarte sexuale sunt de obicei priviti ca niste persoane ce trebuiesc atent monitorizate, fiind lesne catalogati ca depravati.

Milioane de persoane ,chiar si in aceasta epoca a iluminarii, au complexe de inferioritate pe care le-au dezvoltat din cauza unei false credinte conform careia sexualitatea este o napasta. Aceste afirmatii ce tin de virtutiile energiei sexuale nu ar trebui interpretate ca justificare pentru libertinaj. Emotia sexuala cea mai puternica dintre toate emotiile, este o virtute doar atunci cand este utilizata inteligent si cu discernamant. Ea poate fi folosita gresit,si de multe ori chiar este, intr-o asemenea masura incat corupe in loc sa imbogateasca atat corpul si mintea. 
Insa noi voi incheia intr-o nota pozitiva, dand un chiar un exemplu elocvent.
Unul dintre oamenii de afaceri cei mai talentati din SUA a recunoscut sincer ca secretara sa atragatoare era raspunzatoare pentru majoritatea planurilor create de el, admitand ca prezenta acesteia ii activa in mare masura imaginatia creativa, cum nu se intampla in cazul niciunui alt stimul.
Referitor la toate aceste informatii despre magnetism si alchimie sexiuala, va astept la cursurile mele de yoga,tantra si chi kung, axate in mare parte pe aceste aspecte, de sublimare si transformare a energiei sexuale in magnetism.

Ideea fundamentală în YOGA este că păstrarea permanentă a controlului deplin asupra potenţial sexual atât la femeie cât şi la bărbat, atunci când acest CONTROL ESTE însoţit de transmutaţia biologică în energie (OJAS) a respectivului potenţial, fie prin ABSTINENŢA SEXUALĂ ACTIVĂ, fie prin CONTINENŢA SEXUALĂ PERFECTĂ, realizată într-un cuplu unit, transfigurator şi iubitor, face să se amplifice cantitatea de fluid subtil OJAS în MICROCOSMOSUL fiinţei umane, aceasta nu numai că îmbunătăţeşte şi măreşte în scurt timp sănătatea dar, totodată, face să crească extraordinar de mult câmpul conştiinţei care, gradat,devine din ce în ce mai rafinat şi mai pur.

Având în vedere toate aceste aspecte, putem înţelege mult mai bine de ce fluidul OJAS este considerat de către yoghini - în fiinţa umană - drept o forţă binefăcătoare, atotputernică şi chiar este uneori supranumit ENERGIA VITALĂ SUBTILĂ ESENŢIALĂ. Unele texte YOGA secrete consideră că fluidul subtil OJAS este forma supremă a energiei binefăcătoare subtile în MICROCOSMOSUL fiinţei umane, din care face parte şi corpul fizic. Datorită unor tehnici speciale YOGA (cum ar fi: MULA BANDHA, UDDIYANA BANDHA, NAULI, YONI MUDRA, SHAKTI CHALANA MUDRA etc.), realizate cu consecvenţă atât în timpul ABSTINENŢEI SEXUALE ACTIVE, cât şi în timpul CONTINENŢEI SEXUALE PERFECTE,anumite substanţe care există în corpul fizic, printre care, în special, potenţialul sexual (atât al femeii, cât al bărbatului), pot să fie transmutate în mod biologic în energie subtilă (OJAS) sau fluid binefăcător OJAS care, datorită proceselor complexe de sublimare ulterioară, va putea deveni după aceea diverse forme din ce în ce mai elevate de energie (OJAS), ce vor putea fi cu uşurinţă dirijate şi acumulate la nivelul celor 7 CENTRI DE FORŢĂ ASCUNŞI ai fiinţei umane.

Având în vedere aceste aspecte, se poate constata că: la nivelul lui MULADHARA CHAKRA,fluidul OJAS conferă o vitalitate ieşită din comun; la nivelul lui SWADHISTHANA CHAKRA. fluidul OJAS conferă imaginaţie creatoare controlată; la nivelul lui MANIPURA CHAKRA, fluidul OJAS conferă expansivitate, veselie şi încredere în sine; la nivelul lui ANAHATA CHAKRA fluidul OJAS conferă bucurie dilatare euforică şi iubire copleşitoare; la nivelul lui VlSHUDDHA CHAKRA, fluidul OJAS conferă intuiţie, puritate, inspiraţie spirituală; la nivelul lui AJNA CHAKRA, fluidul OJAS conferă forţă de pătrundere mentală extraordinară,clarviziune, idei geniale; la nivelul lui SAHASRARA, fluidul OJAS conferă înţelepciune,beatitudine şi comuniune inefabilă cu Supremul Absolut - DUMNEZEU.

Termenul de OJAS-SHAKTI desemnează efectul extraordinar produs de energia subtilă (OJAS) manifestată sub forma unei SFERE URIAŞE DE FORŢĂ RADIANTĂ, în care este acumulat foarte mult fluid (OJAS), atât în cazul existenţei obişnuite a fiinţelor umane (de exemplu, la marii politicieni, conducătorii de partide, şefii naţiunilor, liderii unor grupări,directorii de întreprinderi, generalii de armată etc.), cât şi în domeniul spiritual sau intelectual în cazul fiinţelor umane foarte evoluate cum ar fii mentorii anumitor căi spirituale, descoperitorii anumitor sisteme filosofice sau în domeniul pur spiritual, divin, la cel mai înalt nivel, în cazul Marilor Eliberaţi, al Marilor înţelepţi sau al Iluminaţilor, în cazul cărora fluidul OJAS cel mai elevat şi cel mai pur îi ajută pe toţi aceştia să fuzioneze, în zonele cele mai înalte ale conştiinţei lor, cu CONŞTIINŢA ABSOLUTĂ A LUI DUMNEZEU.
Articol adaptat dupa;Secretele celor trei maeștri ai succesului pentru a-ți schimba viața
Instructor Yoga si parapsiholog -Tudor

vineri, 11 mai 2018

Frecventele pierdute-Ascunderea adevaratului compozitor si interpret al cantecului ''REALITATE''

 
De fiecare dată când veţi auzi acest cântec veţi incepe să vă simţiţi minunat . Nu contează cum decurge acea zi, de fiecare dată când veţi auzi acest cântec special, ziua dvs. va devini mai frumoasă. 'Realitate' este acel tip de cântec, compus si cântat de către Janieck Devy (Janieck van de Polder) care vă va oferi o poftă de viaţă uimitoare de fiecare dată când îl veţi auzi sau cânta. Îmi place acest cântec!"

 /"Once in a while you’ll hear a song that will feel great every time you hear it. No matter how your day is going, every time you hear that particular song, the day becomes better. This is that kind of song. "Reality" by Janeick Devy (Janieck van de Polder) featuring Janeick Devy will gives an amazing vibe every time you hear or play it. I love this song!"

Janieck Devy -Realitate (Fundal sonor de o ora ) / Janieck Devy -Reality (Musical background for one hour) [3]

ALTE COMPOZITII ALE LUI JANIECK DEVY (JANIECK VAN DE POLDER) [1.2]
Textul versurilor cantecului Realitatea / Lyrics Songtext of the song Reality [2]
Decisions as I go, to anywhere I flow.
Sometimes I believe, a time where we should know.
I can't fly high, I can't go long.
Today I got a million, Tomorrow, I don't know.
Decisions as I go, to anywhere I flow.
Sometimes I believe, a time where we should know.
I can't fly high, I can't go long.
Today I got a million, Tomorrow, I don't know.
Stop crying like you're home and think about the show.
We're all playing the same game, I'm laying down along.
We're unknown and wrong, special when I come.
Hate will make you cautious, love will make you glow.
Make me feel the warm, make me feel the cold.
It's written in our story, it's written on the walls.
This is our call, we rise and we fall.
Dancin' in the moonlight, don't we have it all?
Decisions as I go, to anywhere I flow.
Sometimes I belive, a time where we should know.
I can't fly high, I can't go long.
Today I got a million, Tomorrow, I don't know.
Make me feel the warm, make me feel the cold.
It's written in our story, it's written on the walls.
This is our call, we rise and we fall.
Dancin' in the moonlight, don't we have it all?

Acest cântec creat şi interpretat de Janieck Devy a fost lansat în 2015, împreună cu "Frecvenţe pierdute", care şi l-a însuşit, jucand rolul autorului si a interpretului acestui cântec ("Frecvenţe pierdute" este numele de scena al producătorul muzical şi al DJ-ului belgian Felix Safran De Laet) [4] [5]/ This song created and interpreted by Janieck Devy has been released in 2015 together with Lost Frequencies which appropriated the song, playing the role of the author and interpreter of this song in the official videoclip (which is the stage name of Belgian DJ and music producer Felix Safran De Laet, that is best known for his 2014 single "Are You with Me") [4] [5]
Dupa ce "Frecvenţe pierdute"(Felix Safran De Laet), nu a reusit să-l ingroape definitiv pe autorul si interpretul cantecului "Realitate", cu ajutorul videoclipului lansat pe youtube [4.1], a mai fost adusă şi o interpretă (Johan Rahm Emma Lauwers - aka Lea Rue) promovată in 2015, care după ce a cantat impreună cu Janieck Devy la cateva posturi de radio [4.3.2.], s-a lansat singură in difuzarea cântecului [4.3.3.]. 

Imagine : Janieck Devy adevaratul compozitor si interpret al cantecului "Realitate" /Janieck Devy the true composer and singer of the song "Reality"
Janieck Devy (stânga) şi Radboud Miedema au câştigat 2 Premii Buma (1. Pentru cel mai bun cântec Naţional 2015 şi 2. Pentru cel mai bun cântec Internaţional 2015), cu hit-ul lor single "Realitate" ( Frecvenţe pierdute ). / Janieck Devy(left) and Radboud Miedema won 2 Buma Awards (Best National Song 2015 and Best International Song of 2015) with their hit single ‘Reality’ (Lost Frequencies).
Janieck Devy (stanga) şi Lost Frequencies(Felix Safran De Laet ) la Mia's Music Industry Awards 2015 unde au primit trei premii:1. pt cel mai bun grup, 2. cea mai bună alternativă si 3. pentru cel mai bun album
Janieck Devy (dreapta) si Lost Frequencies la D6bels Music Awards 2016
Mirahorian Copyright © 2016 All Rights Reservedhttp://www.danmirahorian.ro/

Bibliografie 
1. JANIECK DEVY (JANIECK VAN DE POLDER) 
Janieck Devy, artiestennaam van Janieck van de Polder, (Noordwijk, 1994) 
Highest ranked artist in my home country of 2015!
1.1. JANIECK DEVY (JANIECK VAN DE POLDER) -REALITY 
Pozitia in topurile muzicale a cantecului Realitate / The song topped the charts over ten countries.
Premiul industriei muzicale (Mia's - Music Industry Awards) acordat Lost Frequencies si lui Janieck Devy pt 'Reality' 
Annual Buma/Stemra Music Awards
Buma Awards for Janieck Devy and Radboud Miedema
Janieck Devy(left) and Radboud Miedema won 2 Buma Awards (Best National Song 2015 and Best International Song of 2015) with their hit single ‘Reality’ (Lost Frequencies).
Poza la premierea D6bels Music Awards/ Vendredi 22 janvier 1986 avait lieu la grande cérémonie des D6bels Music Awards en direct de Liège.

1.2 ALTE COMPOZITII ALE LUI JANIECK DEVY (JANIECK VAN DE POLDER)
Janieck Devy Youtube Channel
Janieck Devy - Six String Thing (Official Music Video) [HQ] 
Janieck Devy - America - Live Rehearsal - The Hague - March 2013 
Janieck Devy Discography 

2. Textul versurilor cantecului Realitatea / Lyrics Songtext of the song Reality 
Lost Frequencies - Reality - Lyrics
Lost Frequencies feat. Janieck Devy - Reality (MÖWE Remix) [Official Lyric Video] 
Lost Frequencies feat Janieck Devy - Reality (Lyrics) 
Lost Frequencies - Reality (letra) 
Lost Frequencies - Reality - Lyrics
Reality - Lost Frequencies (lyrics)

3. Janieck Devy -Realitatea (Fundal sonor de o ora ) / Janieck Devy -Reality (Musical background for one hour) [3]
Lost Frequencies feat. Janieck Devy - Reality [1 Hour Version] 
Lost Frequencies feat. Janieck Devy - Reality [1 hour loop] 
Lost Frequencies - Reality (1h)

4. DIVERSIUNEA DE ASCUNDERE A COMPOZITORULUI SI INTERPRETULUI JANIECK DEVY
4.1. TRANSMISIA CANTECULUI IN VIDEOCLIPURI CA SI CUM AR FI IN INTERPRETAREA "LOST FREQUENCIES" (THE STAGE NAME OF FELIX SAFRAN DE LAET)
The song 'Reality' created and interpreted by Janieck Devy (Official Music Video with 'Lost Frequencies' or Felix Safran De Laet and Hasmik Danielya - an armenian name)
Reality (Subtitulado) - Lost Frequencies feat Janieck Devy
90 million views for the 'Reality' video by Lost Frequencies and our Janieck Devy. Not bad, not bad!
poza la premierea D6bels Music Awards/ Vendredi 22 janvier 1986 avait lieu la grande cérémonie des D6bels Music Awards en direct de Liège.
dar Lost Frequencies se prezinta ca unic autor al succesului 
Janieck Devy ascuns de Lost Frequencies D6bels Music Awards 2016 
25-11-2015 Lost Frequencies - Reality
"Reality" de Lost Frequencies, nommé dans la catégorie Clip vidéo de l'année.
4.1.1 INTERVIU CU JANIECK & FELIX / INTERVIEW - JANIECK & FELIX
Lost Frequencies interview - Felix & Janieck (part 1)
Lost Frequencies interview - Felix & Janieck (part 2)
Lost Frequencies Music
Lost Frequencies is the stage name of Felix Safran De Laet 
Are You with Me (Lost Frequencies song)
Lost Frequencies - Are You With Me (Official Music Video) 
Lost Frequencies - Are you with me [Long version] & [Lyrics]

4.2. TRANSMISIA ANONIMA A CANTECULUI INTERPRETAT SI COMPUS DE JANIECK DEVY
Armon Music Lost Frequencies - Reality (feat. Janieck Devy) Exclusive _Radio Edit

4.3. TRANSMISIA CANTECULUI IN INTERPRETAREA LUI JOHAN RAHM EMMA LAUWERS (AKA LEA RUE)
4.3.1. Lansare Johan Rahm Emma Lauwers (aka Lea Rue) in 2015 
Belgian singer-songwriter LEA RUE (real name Emma Lauwers) was born October 1st, 1993.
Her first single "I Can't Say No!" was recently released on Smash The House label, marketed and distributed by CNR. The track has entered the Belgian Ultratop charts on n°9, was n°3 a week later and is now at n°4. Norwegian DJ's Broiler did a remix version, which receives great support by dance and pop radios, Belgian listeners of hit Station MNM made it n°1 in their MNM50. The track is top 20 in Norway and Sweden.
LEA RUE's music consists of subgenres electronica, dream pop, downtempo trip hop and indie-electro. Together with her producer Yves Gaillard, she's working on her debut album. 
Belgian vocal talent LEA RUE debutes with I Can't Say No! This was the 3rd most Shazamed track at Tomorrowland 2015.
I Can't Say No! (Lea Rue song- 2015)
The Voice van Vlaanderen
Lea Rue - Sleep 
Familia Lauwers— with Tom Lauwers and Wilfried Lauwers.
Pagini sterse
4.3.2. Cantecul lui Janieck Devy- Reality+Johan Rahm Emma Lauwers (aka Lea Rue)
Lost Frequencies feat. Janieck Devy - Reality (Original Mix) +Johan Rahm Emma Lauwers (aka Lea Rue)
MNM Marathonradio: Lost Frequencies ft. Janieck Devy - Reality
Radio 538- Lost Frequencies - Reality (Live @ Evers Staat Op) Janieck Devy+Johan Rahm Emma Lauwers (aka Lea Rue)
RTL LATE NIGHT Lost Frequencies - Reality 
4.3.3. Cantecul lui Janieck Devy- Reality doar in interpretatea lui Lea Rue (Johan Rahm Emma Lauwers)
Lea Rue Lost frequencies: are you with me/reality 
MNM: Lost Frequencies, Lea Rue & Mikaël Ophoff - Are You With Me [LIVE] 
Lea Rue (Emma Lauwers) Lost Frequencies - Reality /Live/
4.3.4. Cantecul lui Sinead O'Connor- Nothing Compares To You
Lea Rue - Nothing Compares To You (live bij Q)
Sinead O'Connor - Nothing Compares 2 U Music Video
4.3.5. Cantecul lui OneRepublic- Counting Stars
Lost Frequencies - Counting Stars (OneRepublic cover in the Live Lounge) +Johan Rahm Emma Lauwers (aka Lea Rue)