luni, 14 mai 2018

Pot contribui tehnicile de alchimie sexuala la succesul tau personal?


Un profesor care a pregatit si coordonat eforturile a peste 30000 de oameni de vanzari a facut o descoperire surprinzatoare, conform careia oamenii cu o sexualitate extrem de dezvoltata sunt cei mai eficienti agenti de vanzari. Explicatia tine de faptul ca acel factor al personalitatii cunoscut sub numele de ''magnetism personal'' nu este nici mai mult nici mai putin decat energia sexuala.

Oamenii cu sexualitatea dezvoltata sunt inzestrati din belsug cu magnetism. Cand este cultivata si inteleasa aceasta forta vitala poate fi valorificata si utilizata in mod avantajos in relatiile  dintre oameni. Vom vedea cum aceasta emotie si energie sexuala poate fi comunicata celorlalti in urmatoarele feluri.
Poate cu ocazia asta multi vor intelege ca, acest cuvant sexualitate nu se refera numai la actul sexual, ci la exprimarea sexualitatii in diverse grade.
Bunaoara in taoism se considera ca femeia exprima 96% sexualitate. Din pacate multe nu mai exprima acest tezaur inca din tinerete prin secatuirea rezervelor de energie.
Sa vedem cum poate fi exprimata mai bine, si de ce majoritatea femeilor si nu numai pot fi fascinante, respectiv a barbatilor care pot fi fascinanti.

  1. Strangerea de mana. Atingerea mainii indica imediat prezenta sau absenta magnetismului.
  1. Tonalitatea vocii. Magnetismul sau energia sexuala reprezinta factorul prin care vocea poate prinde culoare sau poate deveni muzicala si fermecatoare.
  1. Postura si infatisarea . Oamenii cu sexualitate dezvoltata se misca cu gratie si usurinta.
  1. Vibratiile gandirii. Persoanele cu sexualitate dezvoltata combina emotiile sexuale cu gandurile daca doresc, influentandu-i astfel pe cei din jur.
  1. Podoabele corporale.Oamenii cu sexualitate dezvoltata sunt de obicei foarte atenti la felul in care arata, adoptand un stil vestimentar ce se potriveste personalitatii ,fizicului si tenului lor.

Atunci cand angajeaza, managerul de vanzari priceput urmareste calitatea magnetismului personal, ca prima conditie de angajare. Oamenii carora le lipseste energia sexuala nu vor da niciodata dovada de entuziasm si nici nu vor trezi entuziasmul la alte persoane, iar aceasta este una dintre cele mai importante premize in vanzari, indiferent de ceea ce vinzi. Vorbitorul public, oratorul, predicatorul, avocatul sau vanzatorul care nu sta bine la capitolul ,,energie sexuala'' este un esec atunci cand vine vorba de influentarea celorlalti.

 Coreleaza acest lucru cu faptul ca majoritatea oamenilor pot fi influentati doar apeland la emotiile lor si vei intelege importanta energiei sexuale ca parte a abilitatilor native ale oamenilor de vanzari. Cei priceputi ating acest nivel inalt pentru ca transforma ,fie constient ,fie inconstient ,energia sexuala in entuziasm in vanzari. In aceasta afirmatie se regaseste o sugestie foarte utila referitoare la adevarata semnificatie a sublimarii sexuale.

Oamenii de vanzari care stiu cum sa nu-si mai concentreze atentia asupra subiectului sexului si sa o indrepte catre actiunea de vanzare, cu la fel de mult entuziasm si determinare cum ar face-o in cazul obiectivului original, stapanesc arta sublimarii sexuale, indiferent daca stiu sau nu acest lucru.
Majoritatea vanzatorilor care isi transforma energia sexuala realizeaza acest lucru fara a fi nicidecum constienti de ceea ce fac sau cum o fac.
Sublimarea energiei sexuale necesita mai mult decat vointa , dar este disponibila oricui. Cei carora le este greu sa acceseze suficienta vointa pentru a realiza transformarea pot dobandi treptat aceasta abilitate printr-o serie de exercitii de tip yoga si chi kung specializate in acest sens.
Subiectului sexului ,in ansamblu este unul care majoritatea oamenilor nu sunt familiarizati, iar acesta este unul de neiertat. Dorinta sexuala a fost extrem de prost inteleasa, calomniata si satirizata de cei ignoranti si rautaciosi pentru atat de mult timp ,incat pana si cuvantul ''sex'' este rareori utilizat in discutiile politicoase.
Oamenii ce au fost binecuvantati-da, binecuvantati -cu naturi foarte sexuale sunt de obicei priviti ca niste persoane ce trebuiesc atent monitorizate, fiind lesne catalogati ca depravati.

Milioane de persoane ,chiar si in aceasta epoca a iluminarii, au complexe de inferioritate pe care le-au dezvoltat din cauza unei false credinte conform careia sexualitatea este o napasta. Aceste afirmatii ce tin de virtutiile energiei sexuale nu ar trebui interpretate ca justificare pentru libertinaj. Emotia sexuala cea mai puternica dintre toate emotiile, este o virtute doar atunci cand este utilizata inteligent si cu discernamant. Ea poate fi folosita gresit,si de multe ori chiar este, intr-o asemenea masura incat corupe in loc sa imbogateasca atat corpul si mintea. 
Insa noi voi incheia intr-o nota pozitiva, dand un chiar un exemplu elocvent.
Unul dintre oamenii de afaceri cei mai talentati din SUA a recunoscut sincer ca secretara sa atragatoare era raspunzatoare pentru majoritatea planurilor create de el, admitand ca prezenta acesteia ii activa in mare masura imaginatia creativa, cum nu se intampla in cazul niciunui alt stimul.
Referitor la toate aceste informatii despre magnetism si alchimie sexiuala, va astept la cursurile mele de yoga,tantra si chi kung, axate in mare parte pe aceste aspecte, de sublimare si transformare a energiei sexuale in magnetism.

Ideea fundamentală în YOGA este că păstrarea permanentă a controlului deplin asupra potenţial sexual atât la femeie cât şi la bărbat, atunci când acest CONTROL ESTE însoţit de transmutaţia biologică în energie (OJAS) a respectivului potenţial, fie prin ABSTINENŢA SEXUALĂ ACTIVĂ, fie prin CONTINENŢA SEXUALĂ PERFECTĂ, realizată într-un cuplu unit, transfigurator şi iubitor, face să se amplifice cantitatea de fluid subtil OJAS în MICROCOSMOSUL fiinţei umane, aceasta nu numai că îmbunătăţeşte şi măreşte în scurt timp sănătatea dar, totodată, face să crească extraordinar de mult câmpul conştiinţei care, gradat,devine din ce în ce mai rafinat şi mai pur.

Având în vedere toate aceste aspecte, putem înţelege mult mai bine de ce fluidul OJAS este considerat de către yoghini - în fiinţa umană - drept o forţă binefăcătoare, atotputernică şi chiar este uneori supranumit ENERGIA VITALĂ SUBTILĂ ESENŢIALĂ. Unele texte YOGA secrete consideră că fluidul subtil OJAS este forma supremă a energiei binefăcătoare subtile în MICROCOSMOSUL fiinţei umane, din care face parte şi corpul fizic. Datorită unor tehnici speciale YOGA (cum ar fi: MULA BANDHA, UDDIYANA BANDHA, NAULI, YONI MUDRA, SHAKTI CHALANA MUDRA etc.), realizate cu consecvenţă atât în timpul ABSTINENŢEI SEXUALE ACTIVE, cât şi în timpul CONTINENŢEI SEXUALE PERFECTE,anumite substanţe care există în corpul fizic, printre care, în special, potenţialul sexual (atât al femeii, cât al bărbatului), pot să fie transmutate în mod biologic în energie subtilă (OJAS) sau fluid binefăcător OJAS care, datorită proceselor complexe de sublimare ulterioară, va putea deveni după aceea diverse forme din ce în ce mai elevate de energie (OJAS), ce vor putea fi cu uşurinţă dirijate şi acumulate la nivelul celor 7 CENTRI DE FORŢĂ ASCUNŞI ai fiinţei umane.

Având în vedere aceste aspecte, se poate constata că: la nivelul lui MULADHARA CHAKRA,fluidul OJAS conferă o vitalitate ieşită din comun; la nivelul lui SWADHISTHANA CHAKRA. fluidul OJAS conferă imaginaţie creatoare controlată; la nivelul lui MANIPURA CHAKRA, fluidul OJAS conferă expansivitate, veselie şi încredere în sine; la nivelul lui ANAHATA CHAKRA fluidul OJAS conferă bucurie dilatare euforică şi iubire copleşitoare; la nivelul lui VlSHUDDHA CHAKRA, fluidul OJAS conferă intuiţie, puritate, inspiraţie spirituală; la nivelul lui AJNA CHAKRA, fluidul OJAS conferă forţă de pătrundere mentală extraordinară,clarviziune, idei geniale; la nivelul lui SAHASRARA, fluidul OJAS conferă înţelepciune,beatitudine şi comuniune inefabilă cu Supremul Absolut - DUMNEZEU.

Termenul de OJAS-SHAKTI desemnează efectul extraordinar produs de energia subtilă (OJAS) manifestată sub forma unei SFERE URIAŞE DE FORŢĂ RADIANTĂ, în care este acumulat foarte mult fluid (OJAS), atât în cazul existenţei obişnuite a fiinţelor umane (de exemplu, la marii politicieni, conducătorii de partide, şefii naţiunilor, liderii unor grupări,directorii de întreprinderi, generalii de armată etc.), cât şi în domeniul spiritual sau intelectual în cazul fiinţelor umane foarte evoluate cum ar fii mentorii anumitor căi spirituale, descoperitorii anumitor sisteme filosofice sau în domeniul pur spiritual, divin, la cel mai înalt nivel, în cazul Marilor Eliberaţi, al Marilor înţelepţi sau al Iluminaţilor, în cazul cărora fluidul OJAS cel mai elevat şi cel mai pur îi ajută pe toţi aceştia să fuzioneze, în zonele cele mai înalte ale conştiinţei lor, cu CONŞTIINŢA ABSOLUTĂ A LUI DUMNEZEU.
Articol adaptat dupa;Secretele celor trei maeștri ai succesului pentru a-ți schimba viața
Instructor Yoga si parapsiholog -Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu