miercuri, 4 noiembrie 2020

 DETALII despre NOILE VACCINE "ARNm"

ce se vor ADMINISTRA POPULAȚIEI

Dezvoltatorii vaccinului Covid19 au primit o țintă de a produce un vaccin în 12-18 luni, în timp ce, în mod istoric, vaccinurile au avut nevoie de 15-20 de ani pentru a fi dezvoltate. Sunt boli împotriva cărora încă nu există vaccinuri, în ciuda a zeci de ani de muncă. De exemplu, peste 100 de mii de copii mor în fiecare an datorită virusului RSV (virus respirator sincițial), care cauzează pneumonie. În ciuda a 50 de ani de cercetare reală și a 18 produse dezvoltate, în prezent nu este disponibil niciun vaccin anti-RVS.

Noile vaccinurile Covid19 elaborate până acum, îşi propun să imunizeze oamenii într-un mod radical diferit: prin folosirea celulelor umane ca pe mici fabrici de vaccinuri în sine. În loc de proteine virale, vaccinurile conţin instrucţiuni genetice care îi solicită organismului să le producă. Instrucţiunile sunt transmise prin ARN-mesager (ARNm), o moleculă de ARN care are rolul de a copia informaţia genetică a unei catene de ADN, scrie Bloomberg. Nu se cunoaște însă cât de eficiente vor fi aceste noi tipuri de vaccinuri împotriva Covid. Niciun vaccin bazat pe ARN-mesager nu a fost aprobat vreodată pentru vreo boală şi nici nu a intrat într-un stadiu final de cercetare până acum, astfel că nu se poate face nicio comparaţie.

 CE SPUNE OMS în ROMÂNIA?
▪️"vaccinul" de tip nou ARNm va ajunge în țară în câteva luni. Vor fi două tranșe de 7 milioane de unități fiecare.
▪️ "vaccinarea" trebuie executată foarte rapid după aducerea vaccinului.
▪️ "vaccinul" este termo-sensibil, transportul și păstrarea lui trebuie făcută la minus 70⁰ Celsius.
▪️ "vaccinarea corectă" presupune două doze de "vaccin" de persoană, cu a doua doză făcută la 30 sau 60 de zile după prima.

 CUM ACȚIONEAZĂ VIRUSUL și CUM REACȚIONEAZĂ CORPUL?

Virusul are tot ce are nevoie pentru a se înmulți odată intrat în corpul gazdă, mai puțin ARNm, component fără de care efectiv NU se poate multiplica. Cu alte cuvinte, virusul are "testicule" dar nu are "organ genital". În consecință, imediat cum intră în organism, va trebui sa ia ARNm de la corpul gazdă pentru a începe replicarea. Din "fără-sine", virusul devine astfel "de-sine-stătător", trecând imediat la următorul pas, camuflarea în sistemul gazdei. Din acest moment, anticorpii nu-l pot vedea însă îl pot simți, îl "miros" și pornesc imediat o reacție inflamatorie pentru a ridica temperatura corpului. Hipertermia preia astfel rolul crucial de a împiedica nu doar replicarea rapidă a virusului dar și coagularea proteinelor. Practic, temperatura ridicată începe sa-l gătească, să-l coacă. Este de ajuns să-l amețească și astfel să-l vadă macrofagele care apar și îl devorează. Dacă se "lasă greu" de găsit, atunci vor intra în joc interleukinele, sistemul nostru de securitate, care îl caută în organism.

Să vedem însă ce legătură există între comportamentul virusului și noile vaccine pe bază de ARNm. Devine interesant!

 CONCRET, ce FAC ACESTE "VACCINURI" NOI, cu ARNm?

Mai țineți minte care este singura componentă pe care nu o are virusul și fără de care nu se poate înmulți? Exact acest ARNm pe care îl livrează vaccinul.

Tei lucruri capitale se vor întâmpla după ce virusul primește ARNm prin intermediul vaccinului:

1️⃣ Devine 100% AUTONOM căci are deja ARN-ul necesar replicării în corp.

2️⃣ Devine 100% NEDETECTABIL de către corp căci nu mai e nevoit să "fure" ARN-ul din organism. Va trece complet neobservat deoarece doar "furtul" de ARN activează anticorpii.

3️⃣ Devine 100% TRANSMISIBIL căci corpurile gazdă vaccinate si infectate, devin imediat bombe biologice, mai exact rezervoare de infectare și agenți transportatori ai virusului către persoanele cu care vor intra în contact: familie, colegi, prieteni, străini.

 CONCLUZIE
Noile vaccinuri ARNm îi oferă virusului AUTONOMIE, NEDECTABILITATE și TRANSPORT RAPID devenind practic cel mai eficient potențiator de infectare.

DACA ASA STAU LUCRURILE, OARE, ABIA DUPĂ "VACCINARE" VOM PUTEA VORBI DESPRE O PANDEMIE ADEVĂRATĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu