miercuri, 5 august 2020

Experimentul cu soldatii americani zombie si cercetatorul chinez

Una din cele mai stranii întâmplări cu conotaţii de natură psihotronică a debutat în dimineaţa zilei de 12 martie 1984, când localităţile Thomasville şi Tucks, din statul american Nebraska, au fost atacate din senin de unele efective militare stranii. Garda Naţională şi, mai târziu, armata au intervenit, dar spre surprinderea tuturor atacatorii nu erau afectaţi de gloanţele primite. S-a reuşit totuşi, în „prima zi de lupte”, doborârea a peste 20 de militari atacatori. Martorii oculari au relatat că atacatorii aveau un aspect ciudat, mai precis păreau morţi de foarte mult timp. Surpriza cea mare a constituit-o faptul că, în noaptea aceleiaşi zile, militarii ucişi, „au înviat din morţi” şi au trecut iarăşi la desfăşurarea de operaţiuni militare, atacând forţele de intervenţie.

Ziua şi noaptea următoare, lucrurile s-au repetat identic, iar localităţile respective au fost transformate într-un adevărat câmp de luptă. După cele două zile în care localităţile ajunseseră nişte ruine, au apărut ca din senin trupe specializate, aeropurtate, înarmate cu arme ciudate, ce trimiteau fascicule laser distrugătoare asupra atacatorilor.

Sub comanda unui chinez mic de statură, trupele abia sosite au reuşit, ca prin farmec, să-i extermine efectiv pe toţi atacatorii, într-un timp record, de doar câteva ore, după care au dispărut într-o direcţie necunoscută evacuând cu ei şi rămăşiţele atacatorilor.

Mult mai târziu, în mass-media a izbucnit un adevărat scandal, ce avea în prim plan un proiect ultrasecret al US Army, numit „Luptătorii de dincolo de negură”, iniţiat de un savant psihotro­nist chinez, pe numele lui Shi Chang, supranumit „părintele groazei”, ce crease trupe specializate de soldaţi „zombi”, o subunitate de astfel de luptători scăpând de sub control în împrejurări neclare şi răzvrătindu-se, conform episodului prezentat mai sus.

Autorităţile militare americane au dorit muşamalizarea acestor fapte, punând distrugerea celor două localităţi pe seama unei tornade, în rapoartele oficiale nepomenindu-se nimic despre cele întâmplate în realitate. Apoi, reprezentanţii armatei au prezentat presei un raport potrivit căruia profesorul Shi Chang murise în urmă cu un an, indicându-se chiar şi locul unde era îngropat. Unii specialişti militari şi reprezentanţi ai mass-media au confirmat că experimentul era real şi că el continuă. De fapt, ulterior acestor fapte, surse obscure au finanţat realizarea seriei filmului Soldatul universal, care prezintă o faţetă hollywoodiană a acestui experiment.

Mai târziu, presa a relatat că armata SUA face experienţe cu arme nucleare şi cu particule de înaltă energie, acţionate de unde psihotronice, care ar asigura „dominaţia materiei de către spirit”, sfidând legile conservării energiei. O simplă bombă psihotronică prin care spiritul comandă materiei autodistrugerea sau dezagregarea ar putea distruge, conform teoriei menţionate, armate întregi. S-ar fi experimentat cu succes uciderea de la distanţă prin comenzi psihotronice cu efect instantaneu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu