joi, 13 mai 2021

 https://freebrainagegames.com/pounce.html?fbclid=IwAR0fbY2oL6NEV0dcO_5l62Wn6z8WnKagPakV8vM3xlsr9GUkkupEKLKcEfg

duminică, 9 mai 2021

cum s acumperi o casa

 Tudor Iosub

Răspunsul la rugămintea ta nu este în funcţie de credinţa pe care o ai când te rogi, ci de credinţa pe care o ai când acţionezi.
Nu îi poţi transmite lui Dumnezeu ceea ce doreşti doar într-o zi, planificată special pentru acest lucru, după care restul săptămânii să uiţi complet de El şi de dorinţa ta; nu îi poţi transmite ceea ce îţi doreşti nici dacă ai vreo oră specială de rugăciune, după care să Îl scoţi complet din minte, până la următoarea oră de rugăciune.
Rugăciunea orală este bună şi are efectele sale, în special asupra ta, prin clarificarea viziunii şi întărirea credinţei; dar nu rugăciunea orală îţi aduce ceea ce îţi doreşti. Ca să devii bogat, nu e nevoie să ai "oră de rugăciune"; trebuie să
"te rogi fără încetare". Şi prin rugăciune înţeleg păstrarea în permanenţă în minte a imaginii a ceea ce îţi doreşti, cu scopul de a determina crearea acelui lucru în formă solidă şi cu credinţa că aceasta este calea.
"Crede că deja le-ai primit."
Odată ce ţi-ai format o imagine clară, întreaga chestiune se rezumă la acţiunea de a primi. Când viziunea ta devine completă, este bine să faci o afirmaţie orală, adresându-te celui Suprem, în rugăciune; şi din acel moment trebuie să primeşti, în minte, ceea ce ai cerut. Trăieşte în casa cea nouă; poarta acele haine minunate; călătoreşte în automobilul visat; mergi în călătoria dorită şi plănuieşte cu încredere şi alte călătorii. Gândeşte şi vorbeşte despre toate cele pe care le-ai cerut, ca şi cum le ai deja. Imaginează-ţi un mediu înconjurător şi o stare financiară aşa cum ţi le doreşti şi apoi trăieşte în permanenţă în acel mediu şi cu acea stare financiară. Ai grijă, totuşi, să nu faci asta doar ca un visător; ai CREDINŢA că ceea ce este imaginar se realizează şi
CONVINGEREA că se va realiza. Nu uita că doar credinţa şi hotărârea în folosirea imaginaţiei sunt cele care fac diferenţa între un om de ştiinţă şi un visător. Odată ce ai învăţat acest fapt, acum este momentul când trebuie să înveţi folosirea corectă a VOINŢEI....Cineva m-a intrebat si cum folosesc aceste numere ? Metodele numerice Gabrovoi folosesc tehnici specifice. Aceasta poza foloseste numere lui Gabrovoi pentru facilitarea achizitiei unei case, insa ea in sine, este incarcata cu un camp intentional, care va downloada numerele in aura. Cu cat vei folosi mai des poza, doar uitandu-te la ea, cu atat vei simti cat de usor va fi achizitionarea unei astfel de case. Practic iti va aparea credinta ca da meriti si se poate, si vor parea sincronicitatii, conform acestor numere specifice. Fiecare dar bun si perfect, iti apartine cu anticipatie. Trebuie doar sa il recunosti. Daca nu te-ai nascut sa fii superbogat ,atunci trebuie sa stii ca ai acces la banca universului de la 1 pana la 3 milioane dolari intr-o viata de om. Daca nu te-ai folosit de ei, este ca nu ai stiut cum sa iti folosesti mintea pana acum. Totdeauna sa ceri casa de drept divin.

frwze uitile

 “Generația milenialilor este cea mai inteligentă, statistic vorbind.


Coeficientul de inteligență a crescut în cadrul fiecărei generații, începând cu baby boomers, generația X, generația milenialilor.

Noi, însă, îi școlim exact cum făceam demult.
Le dăm în primul rând cunoștințe, nu le dăm cunoștințe plus modalitatea lor de generare.

Nu le dezvoltăm gândirea critică.

Cunoștințele sunt azi foarte accesibile.
De ce să stau să te ascult spunând niște lucruri pe care le găsesc la un click pe telefon sau un click pe computer?

Învață-mă cum să separ și cum să găsesc, din zona asta publică a cunoașterii, știința.
Cum să separ cunoașterea de pseudo-cunoaștere, de fake news.

Nu facem asta în școli.”

„Despre construirea încrederii” - Daniel David, 2015

Cand Dean se catara el intra intr-o stare de transa. Este o forma de activitate cerebrala experimentata de diferiti oameni, de la experti in meditatie la atleti de elita si muzicieni profesionisti. Este ceva numit uneori “zona” si apare prin implicarea totala catre sarcina. In starile de transa circuitele neurale pot functiona fara sa interfereze cu constientul. Cand Dean intra in transa, functioneaza fara distrageri si fara teama. 

In timp ce intri intr-un fel de transa,poti remarca cateva picaturi de transpiratie care se preling,care iti amintesc de ceva transparent ca licaririle unei ape,prin care intrezareai un pestisor,si te intrebi daca aceasta transparenta este cheia transformarii si formarii tale,in acelasi timp in care picatura cade pe aceasta apa si formeaza blande si largi ochiuri care se unduiesc.Si aceasta picatura devine apa vie a energiei tale de copil si de adult gata sa-si exploreze propriul univers.O energie care se imprastie in tine cufundandu-te intr-o stare placuta de transa....si poti sa-ti amintesti timpul cand aveai aceasta capacitate de a te contopii cu versiunile tale cele mai bune din alte universuri.In timp timpul parea lung,ca erai si acolo si aici in acelasi timp.Erau euri-le tale cele mai bune si frumoase din alte universuri,erai tu la fel de bun si frumos din acelasi univers.....

SP 2: Dadu 大都 Dàdū  (Ta Tu; Ta tou) - (大都)

Traducere/Translation: "Marea Capitala";"Big Proeminence"; "Great Metropolis"; Grande métropole

Localizare/Location: Fata internă a halucelui, inaintea articulatiei metatarsofalangiene. On the great toe, in the depression distal to the metatarsophalangeal joint, at dorsal - plantar junction.

Clasificare/conexiuni:T(Punct Tonificare); Punct Ying Spring/Izvor(Punct Yong in EFEO); Punct Foc; Point Rong, Feu, tonification

Actiuni & Efecte: punct psihic(creste concentrarea si controlul emotional); Generally used to clear damp-heat - gout, painful obstructions. With SP 3 tonify SP organ - abdominal distention, diarrhea

Indicatii: punct gura; Dureri gastrice, distensie abdominală, indigestie, greturi si vărsături,  diaree, boli febrile, cu hipohidroză.


Foc; Punct Tonificare; punct care amplifică concentrarea, capacităţile matematice si controlul emoţional; elimină distensia abdominală si efectele excesului de umezeală) pentru a stimula Yi , pt a creste intuitia si eliberarea verbala de ceea ce ne preocupa. La copiii mici apare des lipsa de reflecţie, instabilitatea mentală care se trateaza prin masarea SP2

sâmbătă, 8 mai 2021

Creierul este stimulat cateva zile la rand dupa citirea unui roman – studiu

 



Citirea unui roman captivant declanşează modificări reale şi măsurabile în funcţionarea creierului, care pot dura cel puţin cinci zile după încheierea lecturii, au descoperit cercetătorii americani de la Emory University, scrie The Independent.

Oamenii de ştiinţă americani au descoperit că lectura unei cărţi bune poate determina o conectivitate mai mare la nivelul creierului şi schimbări neurologice care persistă într-un mod asemănător cu memoria musculară, citeaza Mediafax.

Schimbările au fost înregistrate în cortexul temporal stâng, regiunea senzorio-motorie primară a creierului, asociată, de asemenea, cu receptivitatea limbajului.

Neuronii din această regiune sunt responsabili de convingerea minţii că realizează o acţiune pe care de fapt nu o îndeplineşte de exemplu când gândul la alergare activează neuronii asociaţi cu alergarea efectivă.

“Schimbările neuronale despre care am descoperit că sunt asociate cu sistemele mişcării şi senzaţiei fizice sugerează că lectura unei cărţi ne poate transporta în corpul protagonistului”, a declarat neurologul Gregory Berns, coordonatorul studiului.

La studiu au participat 21 de studenţi, care au citit romanul “Pompeii”, de Robert Harris, scris în 2003. Cartea a fost aleasă în cadrul acestui studiu datorită intrigii sale extrem de captivante.

Timp de 19 zile, studenţii au citit câte un fragment din carte în timpul serii, creierul fiindu-le testat cu ajutorul scanării RMN în dimineaţa următoare. După terminarea cărţii, creierul studenţilor a mai fost scanat timp de cinci zile.

Modificările neurologice au fost detectate şi în următoarele cinci zile, ceea ce arată că impactul exercitat de lectură nu a fost doar o reacţie imediată, ci a avut o influenţă de durată.

“Chiar dacă participanţii la studiu nu citeau cartea în timp ce erau supuşi acestor teste, ei au păstrat această conectivitate ridicată. Numim acest fenomen «activitate-umbră», fiind foarte asemănător cu memoria musculară”, a adăugat profesorul Gregory Berns.

vineri, 7 mai 2021

Amintiri viitoare - alegeti scenariul- Bashar

 

Cu toţii ştiţi cum să „vă amintiţi” pur şi simplu ceva. Foarte adesea spuneţi: „Ei bine, da. E foarte simplu să-ţi aminteşti în termeni generali. Însă amintirea se referă întotdeauna la ceva ce a trecut, la ceva din trecut, la ceva ce am făcut deja.” Nu este întotdeauna aşa. Uneori, ceea ce numiţi „premoniţie” poate fi numită într-un alt fel „amintire viitoare”. Ideea, aşa cum o vom discuta în această seară din timpul vostru, este să folosiţi mecanismul a ceea ce numiţi deja „amitire trecută” cu care sunteţi relativ familiarizaţi, să asociaţi acest mecanism cu ideea de proiecţie în viitor în felul următor: Alegeţi acum o idee, orice idee pentru ceva ce ştiţi că aţi făcut deja. Ar fi o sugestie bună, să spunem, să alegeţi ceva ce v-a plăcut, astfel încât să fiţi încântaţi de ea în loc să vă lamentaţi şi să apară ideea de vinovăţie. Am sugera să găsiţi ceva în trecutul vostru ce reprezintă o experienţă foarte plăcută. Evocaţi-o acum pur şi simplu aşa cum vă amintiţi de obicei orice altceva. Vă las un moment s-o faceţi.

Pe măsură ce vă amintiţi acest scenariu desfăşurându-l în minte, probabil că vă este foarte uşor să vă identificaţi cu el emoţional. Este foarte simplu să vă antrenaţi emoţiile din el deoarece, aşa cum spuneţi în realitatea voastră fizică liniară:

„Ei bine, da, bineînţeles pentru că am trăit deja experienţa asta aşa, tot ceea ce fac de fapt e să-mi amintesc experienţa cât pot de mult. Nicio mare chestie.”, după cum spuneţi. Dar ţineţi minte! Ţineţi minte! Ţineţi minte! Am discutat de multe ori cu voi ideea că amintirea, memoria este în realitate creată acum, în prezent. În realitate, nu vă amintiţi „trecutul” la propriu, ci creaţi o idee, creaţi o percepţie în prezent pe care o numiţi „o amintire din trecut”. Este o „aducere-aminte”, ca să spunem aşa, este o apreciere, este o percepţie în prezent, ca să spunem aşa, a unui alt Tu probabil, al unui alt aspect al fiinţei totale ce eşti. Din cauză că sunteţi fiinţe ce aţi creat familiaritate relativ la timpul liniar, unele dintre aceste aspecte ale sinelui tău sunt mai uşor asociate cu un „trecut”, alte aspecte ale sinelui tău prezent sunt mai uşor asociate cu un „viitor” sau o dimensiune alternativă, oriunde altundeva în afară de aici şi acum. Pentru ca să vă focalizaţi în această realitate anume, ca şi societate aţi creat după cum ştiţi, foarte multă separare pentru a izola anumite aspecte din fiinţa totală ce sunteţi ca în acest fel, acest aspect, această personalitate din această viaţă din ceea ce numiţi scenariul vostru curent, să aibă o focalizare doar pe sinele său limitat şi atât şi astfel să poată continua să fie acea persoană bine determinată, izolată şi locală şi să nu fie zăpăcită, cum spuneţi, de scurgeri, de scăpări din alte realităţi ce sunt trăite simultan.

Toate bune şi frumoase; este, bineînţeles, o experienţă cât se poate de validă. Însă acum, pe măsură ce societatea voastră îşi extinde conştiinţa, multe dintre aceste scăpări din alte realităţi au loc în mod automat pentru că acum puteţi absorbi din ce în ce mai mult, puteţi percepe mai mult din celelalte idei ce se desfăşoară simultan. Acesta este punctul pe care dorim să-l subliniem: că această aşanumită „realitate din viitor” pe care v-o doriţi cu atâta tărie se desfăşoară acum, simultan cu realitatea despre care spuneţi de obicei că e cea care credeţi că se desfăşoară acum, exact la fel cum „trecutul” se desfăşoară de fapt acum. Nu e că realităţile se succed într-o manieră liniară – înainte, acum, mai târziu – ci coexistă toate simultan. Focalizarea voastră şi DOAR focalizarea voastră predefinită determină faptul că le experimentaţi într-o manieră liniară segregaţionistă. Deci, aşa cum vă este foarte uşor să rememoraţi ceva ce aţi făcut deja şi vă este foarte simplu să vă amintiţi şi să evocaţi toate emoţiile pe care le-aţi simţit atunci... Uneori – a propos – veţi observa că atunci când vorbim despre a „interpreta, a pune în aplicare” aceste scenarii, dacă rememoraţi o amintire trecută îndeajuns de puternic, veţi observa cum trupul vostru face mişcările pe care le-aţi făcut atunci, răspunzând automat la ceea ce aţi făcut deja – dacă vă identificaţi cu acea amintire îndeajuns de puternic. Acest obicei, această tărie a convingerii, această identificare puternică este ceea ce urmărim noi în ceea ce priveşte realizarea asocierii cu amintirea viitoare, cu scenariul imaginat despre care spuneţi că v-ar place la nebunie să-l trăiţi în viaţă. Învăţaţi să vă identificaţi cu ideile într-un mod foarte puternic din punct de vedere emoţional şi fiziologic, cu lucrurile pe care le-aţi făcut deja. Obişnuiţi-vă în meditaţiile voastre să evocaţi evenimente pline de bucurie, multe evenimente plăcute diferite, lucruri care v-au plăcut într-adevăr în viaţa voastră.

Faceţi o listă cu ele dacă vreţi. Denumiţile, scrieţi-le până vă sunt clare. Alegeţi multe evenimente care v-au plăcut foarte mult şi treceţi prin ele, unul câte unul. Nu vă grăbiţi! Bucuraţi-vă de ele! Nu vă grăbiţi să le epuizaţi din nerăbdarea şi disperarea să aplicaţi cât mai repede instrumentul şi în cazul amintirii viitoare. Acordaţi-le timp şi, aşa cum spuneţi, plimbaţi-vă alene şi cu veselie de-a lungul şirului de amintiri încât să deveniţi capabili să vă extindeţi întreaga sensibilitate şi să puteţi într-adevăr mirosi, gusta, auzi, vedea, simţi, retrăi cu-adevărat acele experienţe, astfel încât trupul fizic să înceapă să reacţioneze la ele. Apoi, alegeţi scenariul – după ce aţi făcut ce v-am spus – alegeţi scenariul ce spuneţi că reprezintă în cel mai mic detaliu realitatea ce v-ar place s-o trăiţi şi treceţi-o undeva pe acea listă. Puteţi chiar să vă jucaţi cu voi înşivă: puteţi să treceţi toate aceste idei diferite pe fişe separate şi să le amestecaţi aşa încât să nu ştiţi când va apare amintirea viitoare printre cele trecute. După care începeţi cu prima şi mai treceţi odată prin listă. Repetaţi până când amintirea viitoare este evocată cu la fel de multă tărie ca şi amintirile din trecut, până când nu veţi mai reacţiona diferit faţă de una sau alta. Atunci veţi învăţa că nu există cu adevărat nicio diferenţă. Atunci veţi înţelege că e un lucru foarte simplu să manifestaţi acea realitate viitoare ca realitate prezentă deoarece va deveni la propriu ceva ce aţi făcut deja. Şi va fi un dat. O veţi lua ca pe ceva firesc, evident, veţi considera că e ceva ce există deja în interiorul vostru, nu un lucru ce trebuie atins ce e dincolo de voi, nu ceva ce e în afara voastră şi către care trebuie să călătoriţi, nu ceva ce trebuie să obţineţi într-o bună zi, cândva în viitorul întunecat şi pâclos din afara voastră.


Vă veţi re-antrena corpul, conştiinţa să o accepte ca şi cum e deja un dat, ca şi cum e deja făcută, ca şi cum e deja văzută; cum spuneţi în limba voastră franceză: un „deja-vu”.

Veţi crea acest efect pentru ceva ce în realitatea voastră obişnuită nu s-a întâmplat încă vorbind din punct de vedere liniar. Însă dacă rezonanţa corpului vostru, dacă rezonanţa conştiinţei voastre începe să vibreze pe o frecvenţă ce spune că „asta s-a întâmplat deja”, atunci realitatea voastră nu poate permite apariţia unui asememea gol în manifestările voastre fizice. Dacă tu spui că „asta e ceva ce există deja pentru tine”, trebuie pusă în mod automat la dispoziţie. Vei crea acel spaţiu, vei crea acel vid în care acea realitate trebuie să apară. Şi doar acea realitate va apare deoarece acea realitate, după cum ştiţi, este o anume frecvenţă, iar voi emiteţi acea frecvenţă anume atunci când evocaţi amintirea viitoare. Când vă lăsaţi în voia amintirilor pe care vi le doriţi, veţi emite acea frecvenţă, o veţi lua ca pe un dat firesc ce există deja în interiorul vostru. Aşa că tot ce aveţi de făcut din acel moment încolo e să priviţi în jur şi să vedeţi că manifestările acelei realităţi încep deja să izvorască peste tot în jurul vostru deoarece trebuie să fie prezente de vreme ce, vibraţional vorbind, voi aţi făcut deja lucrurile acelea. 


Aşa că oferiţi-vă această ocazie. Faceţi această temă pentru acasă, cum îi spuneţi, sau distracţie pentru acasă, această meditaţie şi bucuraţi-vă de ea în întregime, savuraţi-o. Faceţi-o în orice fel sau formă spune imaginaţia fiecăruia că ar fi modul cel mai distractiv. Asta ar fi cheia. Iar apoi puteţi incorpora orice doriţi în acel gen anume, în acea listă anume, în acea abordare anume astfel încât să puteţi îngădui să scăpaţi de definiţia separată, să combinaţi, să amestecaţi, să armonizaţi definiţia de trecut şi viitor într-un prezent atoatecuprinzător în care conţineţi deja tot ce aveţi nevoie să conţineţi pentru a fi cine vă doriţi să fiţi. Mă urmăriţi cu toţii? A: Da.

Bashar

Putere de vizualizare si frecventele bogatiei si succesului









Răspunsul la rugămintea ta nu este în funcţie de credinţa pe care o ai când te rogi, ci de credinţa pe care o ai când acţionezi.
Nu îi poţi transmite lui Dumnezeu ceea ce doreşti doar într-o zi, planificată special pentru acest lucru, după care restul săptămânii să uiţi complet de El şi de dorinţa ta; nu îi poţi transmite ceea ce îţi doreşti nici dacă ai vreo oră specială de rugăciune, după care să Îl scoţi complet din minte, până la următoarea oră de rugăciune.
Rugăciunea orală este bună şi are efectele sale, în special asupra ta, prin clarificarea viziunii şi întărirea credinţei; dar nu rugăciunea orală îţi aduce ceea ce îţi doreşti. Ca să devii bogat, nu e nevoie să ai "oră de rugăciune"; trebuie să
"te rogi fără încetare". Şi prin rugăciune înţeleg păstrarea în permanenţă în minte a imaginii a ceea ce îţi doreşti, cu scopul de a determina crearea acelui lucru în formă solidă şi cu credinţa că aceasta este calea.
"Crede că deja le-ai primit."
Odată ce ţi-ai format o imagine clară, întreaga chestiune se rezumă la acţiunea de a primi. Când viziunea ta devine completă, este bine să faci o afirmaţie orală, adresându-te celui Suprem, în rugăciune; şi din acel moment trebuie să primeşti, în minte, ceea ce ai cerut. Trăieşte în casa cea nouă; poarta acele haine minunate; călătoreşte în automobilul visat; mergi în călătoria dorită şi plănuieşte cu încredere şi alte călătorii. Gândeşte şi vorbeşte despre toate cele pe care le-ai cerut, ca şi cum le ai deja. Imaginează-ţi un mediu înconjurător şi o stare financiară aşa cum ţi le doreşti şi apoi trăieşte în permanenţă în acel mediu şi cu acea stare financiară. Ai grijă, totuşi, să nu faci asta doar ca un visător; ai CREDINŢA că ceea ce este imaginar se realizează şi
CONVINGEREA că se va realiza. Nu uita că doar credinţa şi hotărârea în folosirea imaginaţiei sunt cele care fac diferenţa între un om de ştiinţă şi un visător. Odată ce ai învăţat acest fapt, acum este momentul când trebuie să înveţi folosirea corectă a VOINŢEI....Cineva m-a intrebat si cum folosesc aceste numere ? Metodele numerice Gabrovoi folosesc tehnici specifice. Aceasta poza foloseste numere lui Gabrovoi pentru facilitarea achizitiei unei case, insa ea in sine, este incarcata cu un camp intentional, care va downloada numerele in aura. Cu cat vei folosi mai des poza, doar uitandu-te la ea, cu atat vei simti cat de usor va fi achizitionarea unei astfel de case. Practic iti va aparea credinta ca da meriti si se poate, si vor parea sincronicitatii, conform acestor numere specifice. Fiecare dar bun si perfect, iti apartine cu anticipatie. Trebuie doar sa il recunosti. Daca nu te-ai nascut sa fii superbogat ,atunci trebuie sa stii ca ai acces la banca universului de la 1 pana la 3 milioane dolari intr-o viata de om. Daca nu te-ai folosit de ei, este ca nu ai stiut cum sa iti folosesti mintea pana acum. Totdeauna sa ceri casa de drept divin.

https://www.scientificsounds.com/store/beyond?fbclid=IwAR1mqaA9Zwxt0r_MSmoFN-dnpG5LmuDwnYZqS2D39lrfFha82leoYlTROnc

miercuri, 5 mai 2021

Cat de important este calciu in organism ? Consuma calciu de coral

 Calciu pe minus, probleme pe plus 



Calciu pe minus, probleme pe plus – Îl asociem cu sănătatea oaselor, însă calciul este un mineral prezent în tot organismul uman și are o mulțime de funcții. Când avem o carență, multe sisteme sunt date peste cap și apar o seamă de probleme.

Joacă un rol-cheie în forța oaselor și dinților, însă este necesar și funcționării normală a celulelor, ajută la transmiterea semnalelor nervoase, la secreția de hormoni, contribuie la coagularea sângelui, la contracțiile mușchilor, dar și la relaxarea lor. Un nivel scăzut de calciu nu este o problemă banală , ci una care trebuie să te îngrijoreze, mai cu seamă că sunt mulți factori care afectează absorbția și scăderea nivelului de calciu din sânge.

Cine ne sabotează calciul

Lipsa acestui mineral poate avea mai multe cauze, de la o alimentație săracă în calciu la deficitul de vitamina D sau de magneziu, la un surplus de sare ori de fosfor (din băuturi răcoritoare și aditivi alimentari), afecțiuni tiroidiene și anumite medicamente. O deficiență pe termen lung duce la modificări dentare, la apariția cataractei, afectează creierul, făcând oasele să devină fragile. Complicațiile hipocalcemiei duc chiar la deces, dacă nivelul acestui element nu este adus la normal. Deși carența de calciu duce la probleme grave, care necesită la rândul lor tratament, ele pot fi și un semnal de alarmă care să te trimită la medicul de familie. Care sunt aceste probleme?

Probleme musculare

Deficitul de calciu provoacă oboseală extremă. Crampele și spasmele musculare sunt primele semne. În faza a doua, simți mușchii vlăguiți și nevoia de odihnă. Uneori apar dureri în coapse și brațe, aparent fără motiv. Amorțeli și furnicături în brațe, picioare, degete și în jurul gurii. Aceste senzații indică deja o deficiență majoră.

Oboseală

Pe lângă lipsa de energie, carența de calciu duce la insomnie, ceea ce va accentua oboseala generală. Devenim apatici, fără vlagă, amețiți, ne concentrăm greu, nu reușim să ne amintim lucruri simple, iar altele devin confuze, parcă avem o ceață pe creier. Și toate acestea nu au legătură cu boli psihice, ci doar cu calciul.

Afecțiuni ale unghiilor și pielii

Lipsa calciului face pielea uscată și provoacă senzație de mâncărime. Cercetătorii au legat hipocalcemia de eczeme și psoriazis. Uneori tratăm eczemele, nu cauza lor și ele vor reapărea. Atunci când te confrunți cu o astfel de problemă, fă și un test pentru calciu. Unghiile sunt fragile și se rup ușor. De asemenea, lipsa calciului poate fi cauza alopeciei și a căderii părului pe zone rotunde.

Osteoporoză

Sigur știai de asta. Din fericire, e nevoie de ani buni ca oasele să-și piardă densitatea și deficitul trebuie să dureze mult ca să provoace probleme serioase. La vârsta a treia, calciul scade rapid și oasele devin fragile, apar dureri și chiar probleme de postură.
Sindromul premenstrual dureros

Nivelurile scăzute de calciu sunt asociate cu dureri severe la ciclu. Rezultatele mai multor studii au arătat că un aport suplimentar de calciu duce la diminuarea durerilor.

Probleme dentare

Și dinții au nevoie de calciu. Când e puțin, apar problemele dentare, de la rădăcini slăbite, gingii inflamate, dinți fragili până la carii. La sugari, această carență duce la întârzierea apariției dinților.

Depresie

Deficitul de calciu a fost legat de tulburările de dispoziție, inclusiv de depresie. Dacă ai stări anxioase sau chiar depresive, n-ar fi rău să-ți verifici nivelul de calciu. Uneori, un simplu supliment îți poate rezolva problema.
De cât calciu avem nevoie?

Adulții au nevoie de 1.000 de miligrame de calciu în fiecare zi, dar această valoare crește odată cu vârsta. Nu trebuie neapărat să iei un supliment, ci numai la recomandarea medicului. Putem consuma lactate, sardine, susan, adică alimente bogate în calciu, și niciodată nu vom fi în pericol să depășim doza. 

Articol preluat din revista Femeia.

( Acest ultim sfat cu consumarea alimentelor bogate in calciu, seamana foarte mult cu o reclama, care spunea ca marmota  invelea ciocolata ). Poti avea intoleranta la lapte, laptele procesat este un pericol public, si chiar la laptele bio, femeile pot avea intoleranta la lactoza. Sardine nu o sa manci zilnic si acestea contin mai mult fosfor decat calciu. O sursa extraordinar de buna este susanul, care are cantitati insemnate de calciu. Unor organisme o sa convina de minune acest aliment susanul ,as recomanda chiar susanul negru si mai potentat in multe principii, insa si aici este un mic amendament. Pentru unii oamenii absortia calciului trebuia sa fie neaparat insotita de multe alte elemente pentru ca acesta sa-si faca treaba. Elemente ca bor ,magneziu, siliciu, fosfor, zinc. 

Sa luam un exemplu. Crampele musculare ,carcei .Adeseori nu stii daca acestea se datoreaza lipsei calciului sau magneziului. Cum rezolvi acesta dilema.

 Coralul este folosit in si in cazul implanturilor de os, datorita compatibiltatii cu organismul uman.

„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima.

Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine.

Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.

Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.

Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.

Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.

Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.

Recomandări

Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:

• atingerea unui nivel optim al pH-ului;
• reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac;
• profilaxia osteoporozei, artritelor;
• creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos;
• reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv; 
• îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.

Mod de administrare

Se introduce (NU se rupe) un pliculeț de Coral-Mine într-un recipient cu 1-1,5 litri de apă (de preferat, filtrată sau apă distilată), se lasă 5 minute, apoi se poate consuma in locul apei obișnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor bauturi necarbogazoase, etc. cu scopul îmbunătățirii proprietăților organoleptice si microbiologice ale acestora. Înainte de fiecare consum, recipientul se agită. A nu se fierbe.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Preţ catalog -110.25 RON                     inf comenzi; 0767948273