vineri, 7 mai 2021

Putere de vizualizare si frecventele bogatiei si succesului









Răspunsul la rugămintea ta nu este în funcţie de credinţa pe care o ai când te rogi, ci de credinţa pe care o ai când acţionezi.
Nu îi poţi transmite lui Dumnezeu ceea ce doreşti doar într-o zi, planificată special pentru acest lucru, după care restul săptămânii să uiţi complet de El şi de dorinţa ta; nu îi poţi transmite ceea ce îţi doreşti nici dacă ai vreo oră specială de rugăciune, după care să Îl scoţi complet din minte, până la următoarea oră de rugăciune.
Rugăciunea orală este bună şi are efectele sale, în special asupra ta, prin clarificarea viziunii şi întărirea credinţei; dar nu rugăciunea orală îţi aduce ceea ce îţi doreşti. Ca să devii bogat, nu e nevoie să ai "oră de rugăciune"; trebuie să
"te rogi fără încetare". Şi prin rugăciune înţeleg păstrarea în permanenţă în minte a imaginii a ceea ce îţi doreşti, cu scopul de a determina crearea acelui lucru în formă solidă şi cu credinţa că aceasta este calea.
"Crede că deja le-ai primit."
Odată ce ţi-ai format o imagine clară, întreaga chestiune se rezumă la acţiunea de a primi. Când viziunea ta devine completă, este bine să faci o afirmaţie orală, adresându-te celui Suprem, în rugăciune; şi din acel moment trebuie să primeşti, în minte, ceea ce ai cerut. Trăieşte în casa cea nouă; poarta acele haine minunate; călătoreşte în automobilul visat; mergi în călătoria dorită şi plănuieşte cu încredere şi alte călătorii. Gândeşte şi vorbeşte despre toate cele pe care le-ai cerut, ca şi cum le ai deja. Imaginează-ţi un mediu înconjurător şi o stare financiară aşa cum ţi le doreşti şi apoi trăieşte în permanenţă în acel mediu şi cu acea stare financiară. Ai grijă, totuşi, să nu faci asta doar ca un visător; ai CREDINŢA că ceea ce este imaginar se realizează şi
CONVINGEREA că se va realiza. Nu uita că doar credinţa şi hotărârea în folosirea imaginaţiei sunt cele care fac diferenţa între un om de ştiinţă şi un visător. Odată ce ai învăţat acest fapt, acum este momentul când trebuie să înveţi folosirea corectă a VOINŢEI....Cineva m-a intrebat si cum folosesc aceste numere ? Metodele numerice Gabrovoi folosesc tehnici specifice. Aceasta poza foloseste numere lui Gabrovoi pentru facilitarea achizitiei unei case, insa ea in sine, este incarcata cu un camp intentional, care va downloada numerele in aura. Cu cat vei folosi mai des poza, doar uitandu-te la ea, cu atat vei simti cat de usor va fi achizitionarea unei astfel de case. Practic iti va aparea credinta ca da meriti si se poate, si vor parea sincronicitatii, conform acestor numere specifice. Fiecare dar bun si perfect, iti apartine cu anticipatie. Trebuie doar sa il recunosti. Daca nu te-ai nascut sa fii superbogat ,atunci trebuie sa stii ca ai acces la banca universului de la 1 pana la 3 milioane dolari intr-o viata de om. Daca nu te-ai folosit de ei, este ca nu ai stiut cum sa iti folosesti mintea pana acum. Totdeauna sa ceri casa de drept divin.

https://www.scientificsounds.com/store/beyond?fbclid=IwAR1mqaA9Zwxt0r_MSmoFN-dnpG5LmuDwnYZqS2D39lrfFha82leoYlTROnc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu