duminică, 6 iunie 2021

„Bach To The Future”

 

„Bach To The Future”, o pistă de antrenare a undelor creierului binaurale pentru meditație profundă suprapusă cu muzica clasică a lui Bach împreună cu valuri oceanice hipnotice, concepută pentru a lua ascultătorul pe o bază gradată de la alfa, la theta și apoi la modelele de undă cerebrală delta, o stare meditativă obținută în mod obișnuit numai de maeștrii Zen și Yogi cu peste 20 de ani de practică de meditație (informații științifice și alte informații de urmat).


Instructiuni de folosire:


1) Metodă - Folosiți căști stereo și stați în poziție verticală, ascultând cu ochii închiși, în timp ce încercați să rămâneți conștienți pe tot parcursul, deși adormiți, mai ales când sunt noi, nu este o întâmplare neobișnuită.


2) Utilizați zilnic - Se recomandă, pentru a obține întregul beneficiu, să utilizați acest lucru ca parte a unei practici de meditație zilnice. Vă puteți aștepta să observați rezultate în decurs de zile sau săptămâni și rezultate mai mari pe durata unei luni sau două.


3) Începeți încet - v-aș sugera, de asemenea, pentru primele 14 zile, să ascultați doar prima jumătate de oră pentru a preveni orice fel de „copleșire” din noul stimulent, care tinde să apară la fața locului material inconștient nerezolvat și reprimat. Prima melodie, absentă undelor Oceanului, se repetă la intervalul de jumătate de oră.


4) Așezați-vă după ascultare - În cele din urmă, pentru a obține maximum de beneficii și rezultate din fiecare sesiune de ascultare, vă rugăm să stați timp de 15 minute până la jumătate de oră după ascultare. Cel mai mare beneficiu poate rezida în acest timp de liniște absolută rămânând în tiparul de undă cerebrală țintă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu