duminică, 18 septembrie 2022

Orice boala, orice situatie, poate fi transpusa intr-o forma geometrica.

 „Ce mă surprinde cel mai mult la umanitate? Omul. Îşi sacrifică sănătatea pentru a face bani. Apoi îşi sacrifică banii pentru a-şi recupera sănătatea. Apoi este atât de nerăbdător cu gândul la viitor încât nu se bucură de prezent. Rezultatul e că nu trăieşte în prezent, dar nici în viitor. Trăieşte de parcă n-ar muri niciodată şi apoi moare fără să fi trăit.”

Dalai Lama


Buna dimineata!!!

Pentru ca astazi incepem o alta luna, luna mai, m-am gandit sa va dau si alt tip de informatii din invataturile lui Grigori Grabovoi.
El ne invata ca orice gand, orice boala, orice situatie, poate fi transpusa intr-o forma geometrica.
Eu ma voi axa in urmatoarele postari pe formele bolilor.
Spune Grigori Grabovoi ca, atunci cand suferim de o boala sau de un simptom , daca privim forma geometrica ce reprezinta aceasta boala sau simptom, o putem inlocui, deci ne putem vindeca.
In exemplul de astazi, vom trata scaderea vederii (indiferent de diagnosticul medical: ca este vorba despre hipermetropie, miopie, etc)
DODECAEDRU: pentru scaderea vederii!
"Atunci cand o boala apare, o vedem ca pe o informatie parazita; este deci, usor de inteles ca o putem neutraliza concentrandu-ne pe forme. De fapt, in "informatie" exista "forma". Vorbim aici deci, de a distruge, a descompune aceasta forma, concentrandu-ne pe o forma ce o compeneseaza!
"Grigori Grabovoi-Omul codurilor de vindecare miraculoasa" de Serge Fitz
Sa va fie de folos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu