marți, 26 martie 2019

Microhidrina cel mai puternic antioxidant cunoscut


Microhidrina este considerat a fi cel mai puternic antioxidant natural dintre cei cunoscuţi la ora actuală. Microhidrina neutralizeaza şi anihileaza radicalii liberi formaţi în organism prin funcţionarea sa normala. 

Formarea de radicali liberi este un proces normal care este amplificat printr-o dietă nesănătoasă, lipsită de fructe şi legume crude, apa pe care o bem, aerul pe care îl inhalăm, lipsa de exerciţii fizice şi respiratorii. 

Din acest motiv, Microhidrina este un antioxidant natural deosebit de necesar locuitorilor din oraşe, dar este util tuturor oamenilor, indiferent unde ar locui. Dacă sunteţi interesat de sănătatea dumneavoastră, nu trebuie să ignoraţi acest antioxidant natural. Citiţi cu atenţie acest articol până la sfârşit. 

Microhidrina amelioreaza caracteristicile substantelor biologice care inconjoara celulele:

• pH-ul; 
• tensiunea superficială;
• conductibilitatea specifică.

Microhidrina posedă, de asemenea, acţiuni:
• antivirale; 
• antibacteriane.

Microhidrina favorizează:

• îmbunătăţirea stării generale;
• asimilarea eficientă a substanţelor nutritive;
• creşterea tonusului vital;
• amplificarea resurselor energetice ale organismului;
• îmbunătăţirea activităţii intelectuale;
• încetinirea proceselor de îmbătrânire;
• înlăturarea dereglărilor produse de acţiunea distructivă a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afecţiuni cronice.

Radicalii liberi sunt molecule foarte reactive şi instabile, deoarece au în învelişul lor electronic unul sau mai mulţi electroni nepereche (pentru informaţii mai aprofundate vezi aici), care deteriorează celulele sănătoase, ducând la îmbătrânirea internă, precum şi la semne vizibile de îmbătrânire externă. 

Radicalii liberi se formează sub influenţa stressului, alimentaţiei lipsite de legume şi fructe crude, pesticidelor, poluării mediului înconjurător, a funcţionării instalaţiilor electronice şi chiar în condiţii naturale, pe parcursul desfăşurării proceselor biologice obişnuite din organism.


Pentru a se stabiliza, radicalii liberii caută să-şi împerecheze electronii nepereche. Ca să realizeze acest lucru ei pot să fure electroni de la alte molecule stabile. Acest lucru poate face ca molecula secundară să devină un radical liber, dar mult mai puţin activ. Această reacţie în lanţ duce la degradarea celulelor şi, drept urmare, la dezvoltarea bolilor şi la schimbări degenerative premature. 

Creşterea cantităţii de radicali liberi este la baza a peste 80 de tipuri de afecţiuni. Antioxidanţii neutralizează radicalii liberi, cedându-le câte un electron. Prin aceasta, antioxidantul devine el însuşi un radical liber, dar mai slab şi se străduieşte şi el să-şi completeze electronul pierdut. 

Lichidele biologice din organismul nostru conţin o oarecare cantitate de antioxidanţi, iar suplimentele alimentare de calitate contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Însă, alimentele care au reacţie acidă în organism, stresul şi poluarea mediului înconjurător măresc conţinutul radicalilor liberi din organism. De aceea, organismul are nevoie de un antioxidant puternic.

Cercetările ştiinţifice au descoperit un asemenea antioxidant şi obţinerea sa a devenit o realizare deosebită pentru protejarea sănătăţii.

Printre antioxidanţii naturali actuali se numără vitaminele C si E, beta-carotenul, seleniul şi OPC (oligomere proantocianidine) extrase din seminţele de struguri şi din scoarţă de pin. Aceşti compuşi sunt constituiţi din molecule mari, cu o structură complicată. Dar, indiferent de dimensiuni, fiecare moleculă cedează numai un electron.

Lucrând la elaborarea unui antioxidant concentrat şi puternic, Dr. Flanagan, un savant de talie mondială, a analizat toate elementele chimice şi a ajuns la concluzia că cel mai mic, dar şi cel mai răspândit element din Univers, hidrogenul, poate servi drept cea mai concentrată sursă de energie antioxidantă.

Fiecare capsulă de Microhidrina conţine mii de nanoclusteri îmbogăţiti cu hidrogenul bioxidului de siliciu, adică compuşi ai bioxidului de siliciu şi ai atomilor de hidrogen, modificaţi, astfel încât pe învelişul lor exterior se găseşte un electron suplimentar cu o legătură slabă. 

Acest electron este cedat uşor pentru neutralizarea radicalilor liberi. Întrucât hidrogenul este cel mai mic dintre elementele cunoscute, fiecare capsulă de Microhidrina poate furniza mii de electroni de acest tip. Aceasta este unica formă de antioxidant care, în procesul de pierdere a electronului, nu se transformă într-un radical liber, ci se descompune în substanţe nutritive asimilabile - potasiu, magneziu, hidrogen, apă şi siliciu.

Microhidrina este capabilă să structureze apa şi lichidele din organism. Ea scade presiunea extracelulară a apei, contribuind la hidratarea mai eficientă a celulelor şi ţesuturilor, lucru foarte important pentru întărirea funcţiei celulare. 

S-a demonstrat că la copii, nivelul intracelular este mai mare decât la adulţi, de aceea, microhidrina are un rol important în prevenirea proceselor de îmbătrânire a organismului. Microhidrina este un stimulator universal şi absolut sigur pentru producerea de energie în organism. 

Prin administrarea de Microhidrina în celule se produce sinteza activă a ATF- ului, molecula care furnizează energie tuturor proceselor biochimice care se desfăşoară în celule. O astfel de cantitate suplimentară de energie poate fi direcţionată spre refacerea moleculelor degradate, dar şi spre sinteza altora noi, ceea ce asigură accelerarea proceselor de refacere şi vindecare a celulelor vătămate şi în mod corespunzător a ţesuturilor. 

Aceeaşi energie însă poate fi îndreptată spre normalizarea proceselor metabolice, lupta cu microorganismele patogene şi cu bolile cronice. Astfel se poate spune că în condiţiile consumului suficient din toate substanţele nutritive necesare, Microhidrina stimulează procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care şi a celor cronice. 

Compozitie: O cutie conţine 60 capsule, fiecare capsulă conţine 250 mg de microhidrină cu nanoclusteri.

Mod de administrare: câte o capsulă pe zi în timpul mesei. Treptat se poate mări doza la câte o capsulă de 2 ori pe zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu