duminică, 25 august 2019

Reteta nemuririi, in genele unei tinere care nu imbatraneste niciodata?

Reteta nemuririi, in genele unei tinere care nu imbatraneste niciodata?

de Anca Serghescu
Miercuri, 08 Iulie 2009, ora 19:11
    
Reteta nemuririi, in genele unei tinere care nu imbatraneste niciodata?
Desi arata asemeni unui copil de un an, Brooke Greenberg, din Reisterstown, statul american Maryland, are 16 ani. Infatisarea ei nu s-a schimbat deloc in ultimii 15 ani.
Desi nu a fost diagnostica cu vreo boala genetica, cum este cazul copiilor care imbatranesc prematur, aproximativ 20 in intreaga lume, peste Brooke trecerea anilor nu lasa nicio urma, relateaza Pravda.

brookegreenberg


Adolescenta, cum ar trebui Brooke sa fie calificata, conform varstei din buletin, are inca dinti e lapte, iar creierul ei s-a oprit la varsta de un an. Nu vorbeste, nu este in stare sa se hraneasca singura, dar rade si reactioneaza cand isi vede surorile de 22, 19 si 13 ani, perfect normale.

Oasele ei insa sunt perfect formate, tradand varsta de ...10 ani. Cantareste 7 kilograme si masoara 80 de centimetri, iar doctorii nu se pot intelege in privinta unui diagnostic.

Au fost incercate chiar si tratamente hormonale, care sa o ajute sa se dezvolte, insa corpul lui Brooke pare sa fie imun la imbatranire, conform efitnessnow.com.

O tumoare i-a disparut dupa 14 zile de somn

Si mai bizar este ca, in urma cu ceva vreme, fetitei i s-a gasit o tumoare in creier. Parintii spun, conform thaindian.com, ca Brooke a dormit 14 zile in sir, trezindu-se fara urma de tumoare.

Daca realitatea este aceasta, atunci Brooke poseda o putere neobisnuita de a se vindeca. De aici si speranta medicilor ca ne aflam la un pas de reteta nemuririi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu