joi, 12 noiembrie 2020

CUM SA ACTIVAM DIVINUL DIN NOI SI SA REGENERAM CORPUL CU AJUTORUL "BASIC CODES"

               

CUM SA ACTIVAM DIVINUL DIN NOI SI SA REGENERAM CORPUL CU AJUTORUL "BASIC CODES", VOL 01- SECVENTELE LUI GRIGORI GRABOVOI?

In următoarele 12 postari vei descoperi muzica creata cu ajutorul secvențelor numerice ale lui Grigori Grabovoi care te vor ajuta să îți regenerezi corpul, sa întinerești și să pilotezi realitatea.
Descarcă piesele muzicale și încearcă să îți faci un obicei din a le asculta zilnic.

"HNC VOL I, BASIC CODES", este un album compus cu instrumente reglate la frecventa 432 hz, frecventa naturală, potrivită pentru bunăstarea psiho-fizica. Muzica in această frecvență produce vibrații armonice care rezonează cu corpul nostru fizic și cu funcția maxima a creierului, iar geometria muzicala a creației restabilește echilibrul primordial al păcii și al bunăstării.

"BASIC CODES", vol I, este primul dintr-o serie de CD-uri menite să permită tuturor să folosească secvențele lui Grabovoi. Pe baza cunoașterii terapiei sunetului și a unui lung studiu, autorii (GIAN PIERO ABBATE si ENDRIK FAVERO), au găsit algoritmul pentru transformarea numerelor in note și compunerea succesiunilor corecte ale acordurilor.

Notele sunt frecvente acustice, iar muzica este un mijloc puternic de interacțiune cu ADN-ul, apa endogena și celulele. Moleculele de apă constituie 99% din totalul moleculelor corpului. Deci, suntem făcuți din apa. Și după cum știe toată lumea, apa este sensibila la frecvente, in special la sunete.
Studii recente au relevat că apa corpului nostru este împărțită în 60% H2O(apa) și 40% H3O2( apa endogena). Aceasta din urma are forma unui gel care învelește ADN-ul, și constituie mijlocul de conectare între ADN și lumea exterioară și invers.

Muzica acestui CD operează precis pe apa endogena pentru a restabili celulele la integritatea și funcționalitatea lor deplină. Și nu modifica doar imperfecțiunile, ci și previne cauzele care crează disfuncții sau tulburări de tot felul.
In plus, acest lucru permite întinerirea corpului și îmbunătățirea unor funcții precum văzul, auzul, etc .
Acest CD acționează pe celule, pe sistemul nervos, pe simțuri și pe glanda pineala, tocmai pentru a activa toate sistemele de bază ale organismului.

GRIGORI GRABOVOI, a spus: "Acesta muzica, pe baza notelor obținute din secvențele numerice, ajuta la restaurarea stării noastre de sănătate și la regenerarea celulelor, activând ADN-ul și apa endogena. Ascultarea acestor piese muzicale, deschide posibilitatea de a ne alinia cu Divinul și de a întineri trupul, conectându-ne și contactând cu Frecventele Cosmice ale Creatorului






 










ENDRIK FAVERO
- muzician, compozitor, terapeut de sunet și cercetător al tehnologiilor moderne vibraționale, compune și produce muzica pentru bunăstarea și armonizarea ambientala și pentru reglarea corpului uman.
- este creatorul tehnologiei de realiniere al sunetului personal de identitate "ID-VIBES".
- licentiat al Universității de Arhitectură din Veneția în proiectare industriala, proiectează și produce propriile instrumente muzicale și terapeutice.
- savant in domeniul Cymatics Applied (Cymatics Therapy), expert in Geometria sacră și Numerologie.
- identificând algoritmii de conversie, a creat muzica secvențelor numerice specifice, folosite pentru regenerarea și vindecarea corpului.
- muzica sa, precum și secvențele vibraționale pe care le-a creat, sunt folosite in spitale, scoli, centre holistice, centre de îngrijire și wellness.
- colaborează alaturi de oameni de știință internaționali și grupuri de lucru in domeniul sănătății.

GIAN PIERO ABBATE
- doctor in fizica și teolog, muzician și compozitor, expert in Cabala și Numerologie, este considerat unul dintre cei mai mari savanți in activarea nemuririi corpului fizic.
- expert in Comisia Europeană din 1980, se ocupa cu cercetarea industriala și, in paralel, cu dezvoltarea umană.
- Grigori Grabovoi a spus despre el: "ABBATE este persoana care deține toate cunoștințele la nivel mondial, pentru a realiza concret teoriile mele".
- Autor de cărți, a publicat "CELE 12 STRATURI ALE NEMURIRII", pentru activarea completa a ADN-lui sau multidimensional.
- A colaborat la crearea muzicii prin identificarea algoritmilor de convertire a numerelor in note, bazate pe cunoștințele antice despre Gematria Cabalistica și pe descoperirile moderne ale Fizicii Cuantice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu