miercuri, 25 aprilie 2018

Cum se manifesta un ultrasimt al omului. Ce este HARAGEI?

Această noţiune, născută din combinaţia a două rădăcini verbale, hara (însemnând centralizare şi integrare) şi ki (energia, în sensul cel mai larg) corespunde intuiţiei,celui de-al şaselea simţ, dar e şi ceva în plus. „Este un mijloc sigur de a percepe realitatea". Exact ca şi cum ai avea ochi la ceafă şi amplificatoare la urechi. Iar harageî poate„funcţiona" în ambele sensuri : ca receptor ultra sensibil şi ca excelent emiţător, de îndată ce te găseşti la o anumită distanţă de un alt adeptal lui haragei.

marți, 24 aprilie 2018

Visele un tezaur de resurse important de valorificat


De ce este important sa detii o carte cu informatii pertinente despre descifrarea viselor. Mai mulit de un sfert din viata noi il petrecem visand. Va dati ce oportunitati imense pierdem ,neutilzand acest tezaur, crezand ca noi doar dormim cand de fapt ,noi contiunam multe alte activitati dar pe alte planuri. Visele au la baza reglarea fiziologiei, restructurarea si repetarea celor invatate in timpul zile si nu in ultimul rand, sfaturi primite de la supraconstient dar filtrate de subconstient cu privire la ce ai de imbunatatit in viata, ce cale ar fi de urmat vizavi de unele scopuri, situatii de viata.. Mai ales cele din urma informatii au un caracter extraordinar, dat fiind faptul ca iti arata niste pasi care iti vor scuti zile si ani intregi de suferinta, si de mers poate la doctor si avocat. Sau poti sa mergi la ei rezolvand totusi lucrurile mai usor. 

Ti se vor dezvalui pasi prin care poti invata cum ar trebui sa abordezi noua relatie sau fosta relatia cu iubitul, relatia cu seful si nu in ultimul rand cu propria persoana. Iata ca si tu poti fi propriul tau consilier. Alteori evident corelat cu descoperirile tale poti dezbate si urmarii strategii optime de rezolvare a unor conflicte interioare impreuna cu un un coach, psiholog, parapsiholog sau terapeut antrenat in acest sens.
Sunt de asemenea vise telepatice transmise de persoane in priajma unor evenimente importante,  cand datorita eliberari unei cantitati de energie psihica, acestea pot fi eliberate rapid in campul eteric.
De ce visezi persuasiv ca pierzi un tren, ca ramai prins intr-o padure deasa, ca urci cu liftul si urca si nu se mai opreste, ca urci niste scari dar sunt intortocheate, fara un sens anume. Multe din vise au un caracter universal referindu-se la simboluri ale subconstientului colectiv , iar unele pot avea un caracter particular ce tin de contextul tau. Un pod poate sa insemne ceva pentru un constructor si altceva pentru un om care nu lucreaza in acest domeniu al constructiilor. Cert este ca toate aceste vise, pe langa faptul ca iti pot da niste indrumari, le poti deslusi si destul de usor cu antrenament in acest sens.
Oricum castigul va fi enorm. Iar daca ajungem si stim si cum sa cream si vise programate, atunci bucuria si reusita sunt la patrat.
Exista doua mari carti importante despre descifrarea viselor.
Va astept la consultatii privitoare pe aceste tema, atunci cand veti simti importanta si profunzimea celor expuse. SuCCES.


Parapsihog si coach -Tudor

duminică, 22 aprilie 2018

TANTRA si potentialitatile subconstientului


Puterea de intelegere depinde de KARMA.

Puterea de intelegere este poate cel mai mare atu in viata vizavi de corealarea diverselor stiinte sau arte  Doua dintre ele sunt chiar Yoga si TANTRA.
Multi cred ca doar cunoasterea perfecta a textelor yoga te poate calauzi suficient pentru a face pasi importanti. Pana la un punct este adevarat. Dar ce te faci daca nu poti urma intocmai pasii descrisi in acele texte, care se adresau unei alte culturi si civilizatii din acele momente ? Civilizatii care nu trebuiau sa faca fata exploziei de stimuli cu care se confrunta societatea de astazi.

Stiati ca in numai intr-o singura ora de film de actiune, un om obisnuit primeste atatia stimuli cat ii primea un om acum un secol si jumatate intr-o viata intreaga ?
La acest lucru ma refeream cand vorbeam de aceste discipline, care trebuiesc integrate contextului in care ne aflam.
De aceea se pare ca ca insasi omenirea a inteles acest lucru, de aceea Sufletele Parinte in campul informational sadeste scurtaturi pentru cei care se isi dorec cu adevarat sa evolueze...Evident cunoasterea textelor yoghine cum ar fi cele ale lui PATANJALI sunt de prim ordin. De aceea se spune ca nu inatmplator marele nostru savant Henri Coanda ale carui inventii depasesc cu mult inchipuirile noastre, adica nu se limiteaza doar la descoperirea avionului cu reactii, acest savant a fost discipolul lui TESLA. TESLA i-ar fi spus lui Coanda ca una din cele mai valoroase carti lasate omenirii ar fi Yoga Sutra lui Patanjali.

Acest spirit stiintific poate fi transferat si cunoasterii disciplinelor enumerate, Yoga si Tantra.
Adeseori multi nu stiu care ar fi diferentierea dintre cele doua. Sunt multe de spus, dar vizavi de o realizare magistrala a starilor de constiinta se poate spune ca starea de Turya (samadhi) produce un efect diferit in constiinta celui care practica tantra, comparativ cu cel care practica yoga:tantricul nu devine un observator detasat al vietii sale, precum yoghinul...Constiinta sa, acum libera ,actioneaza pentru a spiritualiza, treptat, mintea, psihicul, energia si,in primul rand ,lumea inconjuratoare. Yoghinul se detaseaza pe deplin de mintea, psihicul si de corpul lui, avand in permanenta atentia orientata catre Spirit.Tantricul actioneaza pentru spiritualizarea lumii inconjuratoare si a propriei fiinte,atentia sa fiind orientata atat catre Sine cat si catre Lume,pentru ca ea apartine tot Spiritului.

De aceea e bine si sa intelegeti ca arareori veti da de o sala de yoga care practica Yoga pura. Fiindca putini ar accepta o cale ascetica, o detasare completa fata de lume.. Asa ca in majoritatea cazurilor ce se practica in mare  este de factura Tantrica, pentru cei care inca mai au rezerve fata de acest cuvant.

Tantra este o stiinta prodigioasa si cu siguranta nu se refera numai la sexualitate, ci in primul rand la cunoasterea ''propriilor potentialitati, este cu adevarat o ''tehnologie a starilor de constiinta''.

Fiecare adept al sistemului Yoga a citit despre yoghini celebri care ajung sa-si controleze bataile inimii incetinindu-le sau chiar stopandu-le pana cand traseul electroencefalogramei nu sesizeaza decat o vibratie usoara. Cu adevarat ce pot face sportivi de performanta si maestrii yoga cu corpurile lor nu este fiindca au dobandit un control asupra corpului,ci pentru ca au invatat sa faca operatiuni constiente cu partea subconstienta la un inalt nivel. Practic aceasta cheie poate constitui o scurtatura pentru orice disciplina pe care o abordati.

Plecand de la o astfel de intelegere, stiti cate aplicatii veti putea gasi?

In inconstient; In timp ce stiinta moderna este foarte recenta,inca de mii de ani tantricii au explorat-o in profunzime. Aceasta afirmatie nu doreste sa minimalizeze descoperirile si cuceririle psihologiei care sunt considerabile ,ci constata ca pentru tantrici-subconstientul absolut nu a existat si nu exista in acceptiunea obisnuita. Dispunem asadar ,in conceptia lor, de un corp constituit dintr-o serie de nivele de integrare psihica constienta, care formeaza un corp psihic complex numit ''corp subtil'',compus la randul sau dintr-o infinitatea de nivele de constiinta active in permanenta. Tantricii ,inca de la inceput au perceput si inteles perfect ca aceasta constiinta de veghe a noastra nu constituie decat un caz particular, desigur esential, dar un singur aspect si nu totalitatea eului nostru. Dincolo de acest nivel de constiinta, la care ne gasim noi acum, tantricii au perceput prezenta acestei infinitati de nivele de constiinta subliminale. Nu numai ca ei o percep prezenta la toata lumea (e de la sine inteles), dar ei sunt capabili chiar sa o exploreze. Iata de ce, daca noi definim Yoga ca fiind intre altele o tehnologie a starilor de constiinta modificate, aceasta se aplica ,de asemenea,si tantrismului.


In zile noastre cautatori si exploratori extrem de curiosi si indrazneti, descopera aceleasi principii pe care le enumera tantricii. Sa fie aceasi tantrici care se reancarneaza pentru a reformula niste principii in termeni si conjuncturi moderne, facand astfel din nou accesibila cunoasterea lor ? Mie imi place sa speculez si sa spun ca da, dar evident este o joaca de idei.

Dar haideti sa vedeti si asemanarea dintre punctele de vedere ale vechilor tantrici si mai nou descoperirile unor actuali exploratori din domeniul constiintei.

 Iata asadar, o tehnica referitoare la inconstient, o analogie surprinzatoare vizavi de intelegerea lumii, care se apropie pana la identificare cu cea a unui tantric, vizavi de aceasta tehnologie a starilor de constiinta.

Pentru cei care vor sa cunoasca aceste lucruri, respectiv tehnici, ii invit la cursurile de practica si de autocunoastere tinute de mine.

Tehnica are suport inconstientul care este parolat.Acest inconstient odata ce ii afli  parola, poti avea acces la nenumarate resurse. Resurse de care poti avea nevoie intr-un anumit context.
Inconstientul reprezinta rezervorul de resurse, totul este sa stii sa accesezi instant aceste resurse.

Care sunt deci acestece resurse ?
  • Trebuie sa vorbiti in public, in cursul unei reuniuni profesionale.Va cunoasteti subiectul si chiar v-at pregatit speech-ul. Cand vine clipa in care trebuie sa va exprimati, va ,,blocati'' aceasta inseamna trac,vi se strange gatul, inima va bate repede, aveti un nod in stomac, si din gat va iese o voce anormal de ragusita si joasa. Aveti nevoie de urmatoarele resurse;stapanire de sine, incredere in voi insiva, destindere eficacitate si mintea limpede.
  • Mergeti la un interviu pentru un loc de munca. Sunteti calificat si corespundeti profilului postului. Insa va temeti sa nu va pierdeti in fata intrebarilor ce va vor fi puse. Aveti nevoie, de exemplu de urmatoarele resurse calm si incredere in voi, aptitudinea de a fi convingator, gandire rapida, zambet.
  • Aveti de facut un drum lung. Aveti nevoie de resursele urmatoarele atentie, reactii rapide, concentrare, rabdare.
  • Practicati un sport de performanta. Aveti nevoie de resurse care variaza in functie de sportul in discutie. De exemplu; reflexe rapide, privire agera, energie, rezistenta, controlul miscarilor, concentrare.
  • Aveti de dat niste examene. Aveti nevoie de urmatoarele resurse, memorie, concentrare, gandire rapida, spirit de analiza si sinteza, minte ascutita.
  • Trebuie sa mergeti la banca pentru a solicita un imprumut. Probabil ca nu va face placere si nu va simti in largul vostru in aceasta pozitie in care cereti. Aveti nevoie de resurse; calm si incredere in voi, aptitudinea de a fi convingator, claritate si precizie, usurinta in exprimare.
  • Sunteti in fata unei munci necesare, pe care o detestati sa o faceti si aveti nevoie de resurse. De exemplu; rabdare, eficacitate, concentrare, calm, perseverenta, daca se poate.
  • Stiti ca veti avea o zi grea; agenda va este supraincarcata cu intalniri si trebuie sa va ocupati de multe cazuri dificile. Aveti nevoie de resurse; energie, eficacitate, forta linistita, rabdare, minte vioaie.
  • Trebuie sa luati o decizie si nu reusiti. Aveti nevoie de resurse;spirit de analiza si sinteza, judecata ascutita, fler, instinct si intuitie, capacitatea de a planifica sau de a extrapola.
As putea oferi si alte exemple fie din relatiile umane, intime ,personale sau utilitare, sau in activitati si munci,in diverse prestatii pe care le putem avea de facut si chiar in deciziile delicate pe care e avem de luat. De fiecare data cand ne aflam in fata unui lucru care este mai greu de reusit,avem nevoie de resurse pe care sa le putem numi. Nu ma folosesc de resurse speciale pentru a ma spala pe dinti, dar am nevoie de ele atunci cand particip la o dezbatere televizata sau cand trebuie sa fac fata unei zile foarte incarcate.

Vedeti bine, resursele inseamna toate calitatile si aptitudinile umane. Inseamna tot ce poate avea nevoie un barbat sau o femeie pentru a rezolva problemele ridicate de evenimentele din viata sa; flexibilitate, adaptabilitate, memorie, concentrare, creativitate, inventivitate, originalitate, imaginatie, seductie, putere de calcul, energie, forta de impact, capacitatea de a fi convingator, mentalitate de invingator, curaj, eficienta, entuziasm, umor, bucuria de a trai, accesul la placere...si lista se poate continua pe kilometrii intrtegi.

Toate creierele umane au aceeasi conformatie si acelasi potential biochimic. Aceasta inseamna ca, potential, toti oamenii au acces la toate resursele. Daca stiu cum se face. Iar voi asta puteti face, sa invatati aceste lucruri in cadrul cursurilor cu tenta parapsihologica pe care le sustin.

Deci asta mai poate inseamna TANTRA, un om care isi foloseste cu adevarat potentialitatile. Pentru a folosi o analogie, sa ne imaginam situatia cuiva care foloseste un aparat de radio cu numar limitat de canale. Din multitudinea de informatii purtate de campul electromagnetic el poate recepta doar cateva. Marind performantele sistemului de receptie s-ar putea recepta, dupa dorinta, orice emisiune, oricat de indepartat ar fi postul de trasmisie  Totul depinde numai de calitatile aparatului si de vointa celui ce il detine.

Parapsiholog si instructor Tantra- Tudor

luni, 16 aprilie 2018

Fi seducator/e-Tehnici frugale de centrare si relaxare,


Un workshop ce isi propune sa va reaminteasca despre capacitatea de a va relaxa , recentra si de a trai viata intr-un mod mai senzual.In ziua de azi este de mare ajutor sa te poti relaxa cat de cat in situatii solicitante.Insa a te centra aduce cu sine o gama si mai importanta de beneficii.Acesta sunt; relaxare,o mai buna capacitate de a lua decizii,si o mai buna aliniere cu obiectivele noastre. A putea sa te relaxezi din ce in ce mai des,duce la o expansiune a constiintei care atrage dupa sine,bucurie,dragoste de viata,trairea mai imbogatita prin simturi sau altfel spus senzualitate,acest din urma cuvant ingloband mult mai multi factori decat simpla sa asociere de altfel pozitiva cu sexualitatea, si poate avea legatura si cu sfera libidoului de care vorbeste si Freud si Reich. 

Va puteti intreba ce legatura au relaxarea ,vitalitatea, centrarea,respiratia celulara cu seductia? Eu personal stiu, insa va las si pe d-voastra sa descoperiti singuri, iar unii deja ati intuit sau dedus.

Daca beneficiati de mai multa vitalitate, sunteti mai relaxati si respirati entuziasm prin toti porii, atunci credeti ca puteti avea mai mult farmec personal ? 

În timpul exilului în Statele Unite ale Americii, Reich a dezvoltat o pseudoștiință mistică despre “terapia Reichian”, unde conceptul lui Freud despre libidou a fost transformat în orgon, o formă de putere universală (un “câmp energetic”, similar cu qi sau alte concepte energetice semi-mistice). Orgon a fost o formă nedovedită de energie descrisă pentru prima data de Reich la sfârșitul anilor 1930. Reich a caracterizat orgonul ca un tip de energie cosmică primordală, de culoare albastră, care este omniprezentă și responsabilă pentru diverse aspecte, precum: vremea, culoarea cerului, gravitaţia, formarea galaxiilor, orgasmul pozitiv (plăcerea de după orgasm era considerată de Reich ca datorându-se optimizării de către orgasm a fluxului de energie orgonică din tot corpul. 
Tehnicile vor fi simple,si cu efecte rapide si vom incepe cu cateva notiuni extrem de scurte despre nutritie,din urmatorul motiv. 

Puteţi avea cea mai frumoasă maşină de curse din lume, dar dacă incercaţi s-o faceţi să meargă cu bere, nu va funcţiona. Puteţi avea maşina potrivită şi combustibilul potrivit, dar dacă bujiile nu se aprind bine, nu veţi realiza cea mai bună performanţă. Cu cat nivelul energiei va fi mai ridicat, cu atat corpul va fi mai eficient. Cu cat va fi corpul mai eficient, cu atat vă veţi simţi mai bine şi vă veţi folosi mai bine talentul pentru a obţine rezultate remarcabile.-Anthony Robbins  


1.Tehnica de ancorare a undelor cerebrale theta.Asta insemnand un somn mai odihnitor,relaxare mai buna,mai multa creativitate in viata,
 Efecte-O toleranta mai buna fata de ceilalti,empatie si in functie de persoana chiar dezvoltarea intuitiei sau telepatiei. 

2.Tehnica de centrare in tantien (zona ombilicului);
-Efecte;Linistire a mintii, reconectare interioara 

3.Tehnica de respiratie celulara;
-Efecte;O redistribuire armonioasa a energiei in tot organismul,avand ca beneficiu principal, amplificarea vitalitatii si deblocarea unor zone cu energie stagnanta 

4.Tehnica de inducere a transei prin relaxare si imagerie dirijata;
Efecte;Abandon fata de aspectele superioare divine, efect profund de transa superioara. 

5.Tehnica de acumulare a nectarului divin,la nivelul unui centru pe care yoghini il numesc lalana. 
Efecte;Regenerarea creierului, o improspatare a mintii si un gust extraordinar de placut pe care il veti simti. Acesta mai este numit nectarul zeilor. Noi vom gusta putin din el.

6.Tehnica foarte simpla de amplificare a vitalitatii.
Efecte; O stare de fresh, de plenitudine, de vibrare  ca dupa o zi petecuta la munte sau mare in aer curat si aceasta doar dupa 5 minute de ''respiratie inteligenta'' de aceea se mai numeste si ''respiratia de tip elixir''.

Cum ar fi ca de numele d-voastra sa fie asociate,o parte din aceste resurse? Numele d-voastra poate deveni o ancora valoroasa.Sa zicem ca eu te salut.Salut Marius,si imediat te vei simti mai centrat,mai improspatat si mai vitalizat,poate mai seducator sau seducatoare, daca esti femeie,fiindca incheiem cu o tehnica jucausa dar provocatoare de ancorare a ''seductiei paranormale''.Sau ce mai faci Maria? si dintr-o data te vei simti mai fermecatoare si feminina ? Nu crezi ? Nu ma provoca 

Insa nu toti vor sa fie neaparat provocatori,fiindca poate sunt deja,sau pur si simplu,acest aspect nu face parte din obiectivul lor.Deci aceasta din urma tehnica ,este doar o optiune.Un fel de bonus Pentru cei care vor sa experimenteze.

Este necesar un echipament ,lejer si un izopren,pentru relaxarile la sol. 


Si acest curs se poate transforma in Calea barbatului superior 

.Insa continuarea poate veni in intampinarea barbatilor care si-au dorit sa ofere mult mai mult din potentialul pe care simteau ca il au, dar nu stiau cum sa si-l exploateze.

Si acum tehnicile pe care am sa vi le descriu,sunt doar o parte dintr-un proiect care se va numi Calea barbatului superior si sunt la confluenta dintre paranormal si ceea ce numim noi normal. Aceste tehnici pot face dintr-un barbat un veritabil seducator intr-un sens mult mai comprehensibil,decat ce stiam la modul obisnuit referitor la ceea ce inseamna a fi un barbat.

Cine vrea să îngenuncheze sau să distrugă o societate, distruge înainte de toate arhetipul masculin divin. Acest arhetip constituie germenele de dumnezeire care a fost dat fiinţei umane, pentru a duce, dintr-o etapă istorică în alta, modelul celest. 

La acest aspect vom lucra impreuna,atat eu cat si d-voastra fiindca de-a lungul anilor am adunat logistica care sa duca macar pe jumatate la ceea ce s-ar numi un barbat adevarat. Sa nu vi se para ca jumatate este putin. Un barbat adevarat poate fi numit si un erou cu o constiinta treaza,cu verticalitate. Aceasta specie a disparut demult,insa noi putem cat de cat recreea o mica parte. Aceasta mica parte va parea enorm fata de un barbat obisnuit. 

Vom invata cum sa creeam un raport instantaneu cu o persoana de gen feminin.Vom invata cum sa ne raportam la esenta feminina.
Vom accesa esenta unei carti prin trairea starii care este in spiritul acelei carti.Acest lucru mi-a reusit intamplator si este inca in faza de experiment,insa cu siguranta va veti putea infrupta din aceasta ''idee'' care mi-a venit atunci cand un amic mi-a relatat ca o prietena i-a spus ca citind o carte spirituala adresata bartilor, a plans si si-ar fi dorit mult ca barbatii din viata ei, sa fi putut sa inteleaga comportamentul feminin pentru o comunicare cu adevarat sufleteasca. 

Vom invata sa ne folosim de plante si unele posturi de yoga simple,pentru amplificarea virilitatii. Ne vom folosi de plante, atat pentru amplificarea vitalitatii si virilitatii cat si pentru inlesnirea comunicarii la nivel emotional. 

Ne vom amplifica masculinitatea intr-un mod neobisnuit prin intermediul unei rune nordice. 

Veti afla rolul oxitocinei in comunicare si cum sa o accesati. 


Vom invata asane de yoga pentru amplificarea virilitatii si masculinitatii. 


Vom invata rolul si importanta hormonilor sexuali in regenerare sau amplificarea esentei (ojas) acea vitalitate radianta care confera prospetime si magnetism. 


Vom invata cum sa folosim transfigurarea fata de o femeie sau o potentiala iubita.Unele lucruri vor parea teribil de simple, dar cu efecte incredibil de mari. O sa va intrebati cum de nu v-a trecut prin minte. Nu avea cum pentru multi dintre d-voastra,deoarece societatea nu ofera asa ceva,si aceste informatii desi par simple, nu le gasesti la tot pasul. 

Veti invata care este rolul vocii in comunicare,si cum sa o antrenati si sa o modulati, pentru a obtine acel efect de voce sexy, masculina si hotaratoare.


Veti invata cum sa va folositi centrul iubirii pentru a emite iubire,si chiar a vindeca prin intermediul iubirii. 

Veti primi un script (text de autohipnoza) care odata lucrat cu el,pentru cei mai rabdatori, va va transforma intr-un seducator fara echivalent. Beneficiile acestei autohipnoze va va genera oportunitati pe mult mai multe planuri decat cele ale seductiei masculine. 

Veti invata cum sa va amplificati vitalitatea si va creati o aura magnetica,de asa natura incat atunci cand veti atinge o femeie,fioruri placute ii vor strabate corpul. 

Veti invata tehnici de coborare a undelor cerebrale,lucru esential in expansiunea constiintei si in reprogramarea subconstientului. 
Veti invata tehnica de vizualizare cu elemente din natura care creeaza echilibru de tip biofeedback atat in organism cat si viata de zi cu zi.Traditiile esoterice ne invata ca fiecare aspect al experientelor noastre isi are corespondent in gandire si la randul lor, fiecare din modurile de a gandi poate influenta evolutia experientelor exterioare. Adica ,experienta reflecta gandurile si gandurile reflecta experienta. 

Veti invata cum sa faci jogging intr-o stare de flux si energie intocmai cum procedau anumiti sportivi initiati din antichitate si din orient. 

Desi este doar o parte a unui proiect unic si datator de excelenta in planul masculinitatii,chiar si asa veti constata cum veti castiga atentia femeilor,veti fi mai increzatori in masculinitatea d-voastra,veti fructifica mai usor oportunitatile, practic viata isi va arata cu aceasta ocazie laturile ei mai placute si delicioase. 

Aceste tehnici si exercitii sunt rodul a ani de cautari pe acest plan si va va duce cu mult peste nivelul omului obisnuit, deoarece veti emana prin toti porii''feromoni si o aura charismatica de masculinitate''.Si nu are legatura cu muschii pe care ii aveti ,are legatura mai degraba cu atitudinea. Evident ca si modul in care am avut grija de corp, poate sa arate cate ceva despre noi si eu personal tin ca un barbat sa faca si putin sport ,poate si yoga pentru ati potenta sarmul.Insa in mod paradoxal aceste tehnici pot sa aiba efect spectaculos chiar si cand fizicul tau, nu reprezinta un atu. 

Asadar,corelat cu tot ce am spus referitor la tehnici frugale de centrare si relaxare ,totul se poate transforma intr-un workshop de 2 zile ,cate 4 ore pe zi sau un curs ''a la long''cu pretul de 100 de lei sedinta.
Aceste tehnici sunt studiate, practicate si verificate unele pe teren cu rezultate notabile.Depinde doar de flexibilitatea d-voastra de a va permite luxul, de a va infrupta din beneficiile lor,insa esential de retinut este faptul ca odata ce inveti sa rezonezi cu arhetipul masculinitatii, de aici nu mai ai nevoie de nicio tehnica de seductie,intrucat seductia se produce de la sine. 

Parapsiholog si instructor Yoga - Tudor

duminică, 15 aprilie 2018

Activarea energiilor paranormale subconștiente – o necesitate pentru specia umană


rudan - Tue, 06/05/2014 - 21:41 

Cursul pe care îl predau pentru activarea energiilor paranormale ale omului, are în vedere un spectru larg al problemelor ce stau în prezent în fața speciei umane. Din cauza unor fenomene cosmice și terestre, care se desfășoară implacabil în zilele din urmă, viața omului va fi pusă în viitorul apropiat în grea cumpănă. Printre fenomenele nefaste ce se desfășoară în zilele noastre, amintim: inversarea polarității magnetice terestre, cu inducerea unor fenomene negative asupra vieții de pe Terra; bulversarea magnetismul solar și terestru, care influențează și componenta magnetică din biocâmpul tuturor viețuitoarelor de pe Pământ, inducând stări de dezorganizare psihică în tiparele comportamentale ale ființelor vii, deci ale ale omului; evoluția fără precedent a focarelor geopatogene, cu urmări negative asupra sănătății noastre; cutremure devastatoare, erupții vulcanice și inundații catastrofale în care pier sute de mii de pământeni. 

La aceste calamități se vor adăuga viitoarele bomdardamente cu asteroizi, ce vor face milioane de victime umane. Impactul asteorizilor cu planeta noastră va fi provocat de ruperea echilibrului energetic cosmic, fenomen ce va fi produs și de energiile emise de miliarde de instalații electromangnetice de pe Terra și din spațiul extraterestru apropiat, de instalații tehnice pentru spionaj militar și economic aflate pe orbite terestre, de experimente militare cu armamente nucleare, etc. Potrivit oamenilor de știință, impactul asterorizilor cu planeta noastră va avea loc sigur, poate începând chiar din clipa următoare. 

Trebuie totodată, să prevenim - în limita posibilităților - efectele generate de relații secrete între anumite guverne și ființe extraterstre, ce și-au stabilit bazele pe Pământ și în sistemul nostru solar. Omul trebuie să fie conștient de faptul că nu este singur în Univers, că există în spațiul cosmic miliarde de civilizații tehnologice mai avansate decât pe planeta noastră. Și că anumite guverne colaborează cu extratereștrii, oferindu-le în schimbul unor tenologii extraterestre efemere o contravaloare biologică, ce ar zdruncina din temelii încrederea omenirii în politicienii pe care i-a ales să conducă destinele Terrei. 

Competiția pentru resurse geologice și pentru habitat este asemănătoare pe orice planetă, care oferă condiții de dezvoltare a civilizației tehnologice. Implacabil, civilizațiile tehnologice secătuiesc resursele minerale ale subsolului planetelor de baștină, le poluează din punct de vedere chimic, radioactiv, electromagnetic și bacteriologic. Și atunci nu le rămâne extratereștrilor decât să caute pentru habitat alte planete, mai puțin poluate; și preferabil cu dezvoltarea tehnologică inferioară, ca să nu aibă indigenii mijloace adecvate de apărare împotriva forțelor extraterestre.

Mintea subconstienta se poate racorda la campul cuantic al tuturor posibiltatilor 


Omul a pierdut de-a lungul evoluției sale tehnologice, abilități senzoriale și extrasenzoriale importante, asemănătoare cu cele existente la regnul animal, ce îi asigurau existența pe o planetă supusă fenomenelor geodinamice violente, meteorologice și cosmice. Asfel a întrerupt legătura dintre ființa sa, mediul ambiant și energiile subtile ale universului în care trăim. A venit timpul să activăm energiile extrasenzoriale, existente în stare latentă în subconștientul nostru. Detecția și teledetecția extrasenzorială, telepatia, premoniția pericolului sunt abilități ancestrale ale omului, ce se transmit pe cale genetică din generație în generație și pot fi activate. Vom avea nevoie mai curând decât ne imaginăm de aptitudini paranormale, ce există în stare latentă în subconștientul nostru. 

Cursul intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială pe care îl predau, nu intră în contradicție cu legile fizicii cuantice, cu teoriile creaționistă sau evolutivă a specilor biologice. Dacă aveţi îndoieli cu privire la supersimţurile aflate în “adormire” în subconștientul vostru, citiţi cele ce urmează: 

Dacă credeţi că omul a fost creat de Dumnezeu după chipul şi asemănarea sa, în conformitate cu preceptele biblice, să vă gândiţi că în actul creaţiei omului, Dumnezeu i-a transmis şi abilităţi extrasezoriale de provenienţă divină, pentru a putea supravieţui pe o planetă frământată de fenomene telurice, meteorologice, cosmice şi de altă natură, cum era Pământul la începuturile sale. Creaţia lui Dumnezeu nu se poate măsura decât în unităţi divine. Aceste abilităţi subconştiente se trasmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri. 

Dacă credeţi că omul este un produs aleatoriu al evoluţiei speciilor, să vă gândiţi la abilităţile senzoriale şi extrasenzoriale excepționale ale animalelor din care proveniți. Obligatoriu trebuie să aveţi stocate în subconştient, în stare latentă, abilităţi senzoriale și extrasenzoriale comparabile cu ale animalelor, conform teoriei evoluţiei speciilor. Aceste abilităţi se transmit pe cale genetică. Trebuie doar activate şi să exersate în folosul vostru şi al semenilor voştri. 

Foto: Vasile Rudan, în timpul predării Cursului intensiv teoretic și practic de protecție și autoapărare extrasenzorială 

sursa;jurnal paranormal 

Puterile paranormale nu e greu sa ti le trezesti, unele evident, cele mai simpliste. Mai greu e sa le gestionezi, intrucat omul se desfigureaza cand capata puteri. Dar chiar si asa cum spune titlul articolului ele mai devreme sau mai tarziu vor trebui dezvoltate in paralel cu un program de curatare si devirusare a subconstientului. 

Stiti cine a spus ''Toate aceste le vei face si tu si chiar mai multe ? 

Pentru cei care se simt pregatiti, pot organiza niste cursuri private, de altfel chiar in cazul cursurilor de Yoga inserez pe alocuri niste informatii. 

Sa va dau un indiciu din practica cu un grup de oameni care si-au trezit foarte rapid niste capacitati sub indrumarea mea. 

Stiti ca mai multi oameni care intra in unde cerebrale theta pot genera un ''generator theta'' ? Ce presupune crearea unui generator theta ? 


Parapsiholog- Tudor

Adevarul despre crearea realitatilor


Motto:
“Oamenii și-au cedat sănătatea doctorului, sufletul preotului, banii bancherului, drepturile avocaților și politicienilor, copiii sistemului școlar și, procedând astfel… și-au pierdut puterea de a-și controla viețile” – Rolling Thunder

Necunoasterea anatomiei subtile, dar in primul rand a ''mecanicii spirituale'' .face ca adeseori omul sa se simta vicitima conjuncturilor vietii. Ne putem plange de orice din jurul nostru si ne gasim argumente atat de solide ca asa stau lucrurile cu adevarat, incat nici cu pickamerul nu mai poate cineva sa ne dizloce din aceste credinte.
Totul in jur este sugestie, dupa care automat se transforma in autosugestie, si de aici pana la a deveni prizonierul unei realitati, nu va fi decat un pas infim.
Einstein spunea ca mai usor poti distruge un atom decat o prejudecta. Spre exemplu , este aproape inutil sa spui unui om care urmareste tot timpul stirile si isi culege datele referiantele de viata in mod constant numai dupa ceea ce vede, iti este aproape imposibil sa il faci sa inteleaga, ca viata lui va fi aproape ireversibil modelata de ce i-a fost prezntat ca realitate curenta, de catre cei din jur, daca va continua tot asa.

Cu adevarat lucrurile stau cu totul altfel.. Sunbcontientul tau, asteapta sa-i prezinti optiuni, comenzi ferme indreptate catre o viata imbelsugata, plina de vitalitate si sanatate si chiar reantinerire. Daca tu il lasi pe mana unor farsori, nu te mira ca vei culege mereu aceleasi rezultate.

''Culmea nebuniei sa faci ce ai mai facutt,si sa te astepti la alte rezultate''.


Pe multi ii vad zambind ironic spunand ca am citit prea multe carti SF.

Este acea fericire a masochistului, cand incepi sa devii fericit in nefericirea ta. De aceasta fericire nu trebuie sa ii privezi pe unii oamenii, intrucat, daca vor avea fericire si belsug, brusc se vor simti stanjeniti.

Ati auzit de majoritatea oamenilor care au castigat sume colosale la loto, si in cativa ani au oierdut toti banii, s-au indatorat si s-au intors la acelasi regim auster de viata ?
S-au intors la vechile tipare de gandire, fiindca nu au downloadat cu adevarat programul de prosperitate in subconstient.


Cu subconstientul nu te joci, decat daca ii cunosti cu adevarat mecanismele., abia din acel moment el devine''lampa lui Aladin''.

Apropo de ''lampa lui Aladin''. Acum cateva mii de ani, omenirea era mult mai evoluata decat s-ar putea crede, si ne intrecea net in ceea ce priveste cunoasterea. Astfel se descoperise ca anumite zone activate din creier, aveau un rol covarsitor in realizarea dorintelor. Actual oameni care si-au trezit spontan aceasta zona, au ajuns sa isi indeplineasca dorintele foarte repede, si in mod miraculos.Voi relua acest subiect cu alta ocazie si sub alta forma.

Pentru cei familiarizati cu mecanica cuantica, stiu deja ca in subcontient exista deja teatrele tuturor posibiltatilor. In calitate de OBSERVATOR tu esti cel care decide ce realitate vei avea. Insa majoritatea oamenilor isi lasa dictata realitatea de catre altii, cum am mai spus-o..
Pozele puse au legatura cu tintele date subconstientului. ATENTIE ! subconstientul nu stie de gluma, el ia totul literal, dar uneori fiind aproape imposibil sa te faca astronaut ,iti va modela o realitate in care sa simti si sa ai niste atribute, respectiv satisfactii, ca atunci cand ai fi astronaut, Si nu putin lucru, vei pleca in cealalta reancarnare cu acest deziderat, in care sigur vei deveni un astronaut in noua reancarnare, de data aceasta literal ,exploarand planete si sisteme solare..Sau vrei premiul Oscar. De fapt tu nu realizezi ca vrei o recunoastere deosebita, indiferent cum s-ar numi ea. Nu primesti premiul OSCAR, dar poti primi o recunoastere care sa iti dea atata satisfactie, ca si cum ai primi premiul Oscar. Asadar in calitate de cocreator al realitatiii, nu iti ramane decat sa te joci, daca iti recunosti aceasta calitate de OBERVATOR CUANTIC.

Pana una alta inchei cu o alta zicala, de data asta a lui Henri Ford.

Si daca crezi ca poti, si daca crezi ca nu poti, oricum ai dreptate.

joi, 12 aprilie 2018

CE ESTE GANDUL ?


Manifestarea Spiritului sub forma percepţiei umane o constituie gândul!In lumea spirituală orice acţiune se realizează prin gând. Din perspectiva lumii materiale gândul pare ceva lipsit de consistenţă, ceva iluzoriu, care nu poate fi realizat. Aceasta deoarece, gândul nu are o compoziţie materială ci, doar una substanţială, energetică. Substanţa din care este format gândul se comportă în tranzitul energetic ca şi substanţa din care este formată materia dar, diferit structurată.

Gândul reprezintă o formă de energie necondensată care circulă prin emiţătorul-receptor situat în chakra Ajna, pe frecvenţă telepatică. Intrând în rezonanţă cu un alt receptor-emiţător prin antena cheakrică, gândul-undă va transmite acestuia un concept, o idee. Conceptul reprezintă o structură tot atât de temeinică precum este şi structura materială. Un arhitect gândeşte o casă şi o construieşte mental, în totalitatea ei, mai înainte de a converti această construcţie din substanţa spirituală în substanţă materială. Putem vorbi deci de existenţa a două case identice, construite din substanţe diferit structurate şi situate în planuri diferite (spiritual şi material). Trebuie să înţelegem astfel că lumea spirituală este tot atât de concretă ca şi lumea materială, dar total diferite din punctul de vedere al conceptului substanţial. Suntem tentaţi să gândim că substanţa spirituală este cu mult mai efemeră decât cea materială. Realitatea este cu totul inversă. O casă materială poate exista de la câteva sute de ani până la câteva mii de ani, dacă este din piatră. În schimb, o casă construită din substanţă spirituală, durează veşnic. Un concept nu poate fi distrus; nici chiar modificat. Orice aparentă modificare a acestuia reprezintă, de fapt, un alt concept!

În construcţiile mentale gândul operează cu elemente de informaţie pe care le abstrage din Universul informaţional (planul akaşic) Putem să ne imaginăm că preluăm din akaşa informaţie/informaţii (în stare brută) pe care le prelucrăm şi le finisăm mental, creând raţional o nouă structură . În realitate nu este de loc aşa. Noi nu creem nimic. Totul este creat, deja, de Providenţă şi se află în Universul Informaţional. Nouă nu ne rămâne decât să ne conformăm imperativului Divin şi să descoperim creaţia. Învăţătura spirituală transmisă oamenilor prin Biblie,vorbeşte despre existenţa pomului vieţii şi cel cu pricina, al cunoaşterii. Nu se vorbeşte nicăieri despre vreun dat omului care ar fi putut fi pomul creaţiei. În Întreg, în Marele Univers nu există decât un singur creator şi acela este Dumnezeu. Toate celelalte fiinţe, chiar şi cele din vecinătatea lui Dumnezeu, sunt creaţii ale acestuia, având doar putinţa de a cunoaşte prin cercetare şi descoperire. Această aserţiune ar putea prefigura caracterul lui Dumnezeu ca fiind egoist, deoarece nu permite creaţiilor Sale să fie la rându-le creatoare. Acest concept este lipsit de sens fiindcă ne trimite în situaţia de a accepta posibilitatea ca suma părţilor unui întreg să fie mai mare decât întregul. Este ca şi cum ne-am imagina că o pâine tăiată în 20 de felii pe care apoi le adunăm la un loc, să ne dea două pâini. Dumnezeu reprezintă Întregul. Toate fiinţele create aparţin Întregului. Aşa cum am mai spus, Dumnezeu nu mai creează nimic, deoarece El s-a creat, deja, pe Sine,terminându-şi întreaga lucrare, deoarece El este Total, Fundamental şi Absolut. Dacă Dumnezeu nu mai creează nimic, atunci cum ar putea crea ceva una din părţile create de Dumnezeu? În acest caz totalul nu ar mai fi total, iar conceptul ar conduce la o fundătură numită paradox (acela că partea este mai mare decât întregul).

Antena receptoare/emiţătoare a gândului (chakra Ajna) se află scufundată în Universul Informaţional, fapt ce face ca mintea omeneasca fie „asaltată”, în permanenţă, de o infinitate de gânduri. Marea majoritate a acestora nu este conştientizată, deoarece asupra minţii acţionează un filtru care face legătura între corpul fizic şi corpul spiritual, acest filtru fiind cunoscut sub numele de corpul eteric. Orice modificare (spărtură) în structura acestuia, conduce automat la o alterare a percepţiilor informaţiilor, alterare care este cunoscută sub denumirea de nebunie.

Dintr-un studiu elaborat de Sabina Tudor desprindem următoarele: „ Cu toţii înotăm într-un ocean de gânduri. Electroaurogramele făcute de fizicienii de la Universitatea din Leningrad s-au finalizat cu desenarea unei „hărţi” a principalelor câmpuri electrice umane. Creierul, organul sexual,genunchii, inima şi palmele prezintă câmpurile cele mai importante. Câmpul musculaturii umane are o configuraţie complicată şi se deformează la cea mai mică mişcare a corpului, iar câmpul emis de creier este de asemenea uşor deformabil sub acţiunea gândurilor (receptate n.n.) şi a… câmpului de microunde al telefoanelor mobile. Cum curentul electric se propagă (teoretic) cu viteza luminii, se poate extinde ideea de interferenţă a câmpurilor, până la a susţine că toţi oamenii de pe Pământ sunt strâns legaţi unii de alţii printr-un „ocean” de idei şi de sentimente… electrice. Experienţele efectuate în regiunea Novgorod au reliefat importanţa sistemului pilos (păros) al omului: barbă,mustaţă, plete, zona pubiană, sistem care în integralitatea lui, joacă rol de radioemiţător, rol, care la păsări este îndeplinit de penaj. Din acest motiv, vrăjitorii nu-şi tăiau niciodată părul, mustaţă sau barba şi, se deghizau îmbrăcându-se în piei de animale. Din acelaşi motiv, indienii din America, în funcţie de importanţa lor tribală, purtau pe cap podoabe din pene. Ei cunoşteau instinctiv acest secret de telecomunicaţie.

Între om şi pământ există o legătură electrică. Faptul că metalele disipă energia electrostatică a omului nu trebuie să ne facă să considerăm că ele au un rol nociv în plan biologic. Dimpotrivă,această descărcare este, de cele mai multe ori, extrem de bine venită. “Există o strânsă legătură între activitatea sexuală şi cea electrică a corpului uman”,afirmă Zoia Marinskaia, specialist în aurografie. Un om dinamizat de pulsiunile sexuale (dorinţele amoroase) se află într-o stare de supravoltare, adică are o sarcină electrică negativă, de tipul Yn, suplimentară şi, pentru a-şi recăpăta calmul şi echilibrul (a-şi recircula energiile) el aspiră să se descarce de înalta sa energie potenţială.

Cu alte cuvinte, chiar dacă actul sexual pare, din acest punct de vedere, o necesitate, el poate fi evitat prin simplul contact cu pământul, priza de pământ fiind ideală când omul merge descălţat prin nisip, iarbă sau… noroi. La nenumărate popoare africane femeile căsătorite sunt obligate să umble desculţe şi să poarte bijuterii de aramă, comportament garant al fidelităţii lor, ceea ce arată că acest fenomen al disipării încărcăturii erotice nu este chiar o descoperire recentă.
Tendinţele erotice sunt influenţate electric. Tot electricitatea corpului stă şi la baza armoniei sexuale. Fiecare om îşi caută un partener compatibil din punct de vedere electric, astfel încât, atunci când sunt împreună, cei doi parteneri să se echilibreze reciproc. Acest misterios schimb de sarcini electrice nu este deloc neglijabil. El explică aproape toate problemele ce apar într-un cuplu şi, mai mult decât atât, explică şi tendinţe homosexuale ale unor indivizi care se nasc cu afinităţi electrice proprii celuilalt sex. Pentru a-şi găsi echilibrul (şi deci liniştea), un individ este capabil să încalce orice norme sociale, de multe ori, cu orice risc. Desigur, nu întâmplător în Occident astfel de relaţii,aparent normale, au fost legalizate de multă vreme. Cei care au avut ghinionul să se nască cu tendinţe de acumulare a energiei electrice, caracteristice (în general) celuilalt sex, sunt ca nişte bombe cu efect întârziat ce pot fi dezamorsate prin această „îngăduinţă” a societăţii faţă de viaţa lor sexuală. Dar, chiar dacă societatea îşi poate permite sa nu-i prigonească, ea trebuie să fie (şi este)extrem de dură atunci când ei încearcă să pervertească sufletul curat al copiilor, al căror echilibru,perfect până la vârsta pubertăţii, îl dereglează iremediabil obligându-i să practice sexul înainte de soroc.

Cercetările în ritm alert efectuate în toate colţurile lumii progresează însă în fiecare zi şi,poate că nu mai este mult până când se va cunoaşte de către cei mai mulţi care sunt secretele electrice ale fiinţei umane. Cursa pentru supremaţie asupra „oceanului de gânduri” este, în mod cert,în plină desfăşurare”.

4. Cum se comportă gândul
În exprimarea obişnuită vorbim despre gând formulând sintagme diferite care conţin ideea corectă, de altfel, că omul gândeşte. Dar sunt foarte puţini cei care s-au întrebat vreodată, ce este gândul şi cum funcţionează el, pentru a percepe definirea spiritului. Pentru a lămuri aceste întrebări,aparent retorice, vom face o scurtă incursiune în fizica energiilor radiante. Pentru aceasta să lămurim, mai întâi, ce este ENERGIA dincolo de comportamentul strict fizic, al acesteia, privind-o din perspectiva celui de al doilea univers component al Marelui Univers (ÎNTREGUL), cel Energetic sau Informaţional (simbol focul).
Informaţia este energie! Energia, ca orice fel de existenţă, se află şi ea, situată în două stări:potenţialul şi dinamica. Imperativul care hotărăşte în ce moment Energia iese din potenţial şi trece în dinamică constituie, în exclusivitate, voinţa Divină şi se manifestǎ prin Cuvânt! Această voinţă a hotărât şi legile care guvernează formele de voinţă atribuite creaturilor Sale. Orice creatură îşi poate manifesta propria-i voinţă doar în starea de dinamică, fără a putea accede în vreun fel sau vreodată la starea de potenţial absolut, deoarece acesta, reprezintă în integralitatea sa, pe însuşi CREATORUL. Atunci când o persoană doreşte să facă ceva anume, acel ceva se află, în acel moment, în starea de potenţial relativ şi nu absolut, fiindcă intenţiile persoanei sunt iniţializate de experienţa sa dinamică, aflată la timpul trecut. Posibilitatea unei acţiuni viitoare, considerată a se situa în potenţial, conţine integral acţiuni dinamice trecute, dar cu proiecţie virtuală într-un timp ce va să vie, din perspectiva planului Fizic. Se poate spune astfel că, orice fenomen trecut se află în potenţialul relativ şi nu în cel absolut.

  

Fiinţa umană poate gândi gândirea numai prin procesare, care este, în exclusivitate, o manifestare. Prin structurarea sa, acesta, se află în starea de dinamică, fapt ce nu-i permite percepţia conştientă a stării de potenţial. Gândirea dinamică stimulează conceperea unui fenomen aflat în starea de potenţial ca fiind un fenomen ce nu există, ci doar, posibil de a exista. Cu toate acestea,dicţionarele s-au exprimat, intuitiv, extrem de corect asupra acestei existenţe, impunând identitatea potenţialului astfel: „Care există ca posibilitate de manifestare, de realizare”. Ca să înţelegem exprimarea trebuie să reţinem că vocabula manifestare înseamnă starea de dinamică. Din acest raţionament rezultă că un fenomen există, în mod categoric şi în starea de potenţial, dar nu se manifestă. Ca să evităm o confuzie frecventă, facem precizarea că dinamica este formată din două stări subincluse: statica şi cinematica. Un obiect aflat în stare de repaus există în dinamică prin faptul că poate fi perceput cu cele cinci simţuri, dar nu se mişcă. În potenţialul absolut sau virtual simţurile nu au acces pentru că aparţin corpului fizic. De fapt acolo nu poate accede nici o formă structurată, ci doar spiritul şi acesta numai după ce s-a eliberat de aspectul cuantificabil.Orice creatură poate privi (cu privirea fizică şi/sau cea spirituală) şi înţelege energia doar în manifestare. Toată gândirea umană, sub orice formă de raţionament, concepe şi precizează energia doar în exprimarea sa dinamică. De aceea, pornim gândirea fiinţării din acest moment de referinţă, moment care este configurat şi acceptat sub forma teoriei exploziei primordiale – teoria big bangului. Astfel că definim energia (W, E, ε) ca fiind mărimea ce caracterizează posibilitatea unui sistem de a efectua lucru mecanic. În dinamică, se măsoară ca şi lucrul mecanic, în jouli (în SI) şi în unităţi tolerate: kilowatt-oră, erg, kilogram-forţă-metru, electronvolt. Pentru toate fiinţele create, aparţinătoare Universului Material, explozia primordială constituie momentul zero. Dincolo de acest moment se află Marele Univers, Dumnezeu cel nemanifestat, adică existenţa potenţială.Spiritul uman care se manifestă, deci este în dinamică nu are acces în Potenţial, deoarece trecerea în această stare l-ar trimite dincolo de momentul creaţiei, dincolo de toate începuturile. Acolo numai Dumnezeu are acces, ca să folosim o vocabulă cu semantică dinamică pentru a reprezentarea antonimul acesteia.Naşterea unui gând este motivatǎ de douǎ condiţii: percepţia directǎ şi percepţia analogicǎ.Cea directǎ este consecinţa acordului rezonant al centrului gândirii cu un alt gând perceput pe cale telepaticǎ; iar percepţia analogicǎ se produce prin recepţia semnalelor primite şi transmise în creier,de cele cinci simţuri. Întotdeauna gândul devine o entitate de sine stătătoare, o formă-gând. Aceasta este suma unor alte forme-gând receptate de ochiul Pineal şi decodate întotdeauna de către formaţiunea reticulară din talamus. În acest punct se face conversia energetică între planul fizic şi cel astral.
 Tehnica de transfer energetic a formelor-gând se dobândeşte după lungi şi sistematice antrenamente cu un caracter foarte complex din punct de vedere ezoteric. Pentru că acest fapt stârneşte o undă de interes voi face următoarea precizare: pentru a percepe „înţelesul” unui gând receptat de la un anumit subiect observat, se cere ca mintea observatorului să intre într-o linişte absolută. Aceasta se realizează prin încetarea oricărei forme de interogare mentală, de cenzură şi de admitere sau respingere a ceea ce conţine semnalul perceput (la început prin vorbirea emiţătorului).Întreaga atenţie a receptorului se canalizează în a urmări cu atenţie ce spune şi cum spune emiţătorul fără a-l suspecta de vre-o anumită intenţie. Tăcerea absolută a creierului (minţii) receptorului îi asigură acestuia posibilitatea de recepţie integrală a semnalului primit. Totodată permite emiţătorului să-şi golească întreaga cantitate de energie alocată emisiuni şi permite în acest fel receptorului să-i transmită ulterior, pe un potenţial golit, un alt potenţial care este reprezentat de conţinutul energetic al mesajului transmis de cel care fusese iniţial receptor. Emiţătorul excită simultan bulbii parietali, moment în care aceştia produc o energie specifică de contact, de o anumită frecvenţă, (Beta 14 – 60 Hz) energie care este polarizată prin chakra Ajna a emiţătorului către chakra Ajna a receptorului. Prin această locaţie se efectuează scanarea minţii receptorului, scanare care se face la nivelul spaţiului interstiţial dintre meninge şi creier, loc unde concentraţia de unde cerebrale de frecvenţă telepatică au concentraţia cea mai mare. Intruziunea energiei în chakra Ajna a receptorului trebuie să fie acordată armonic cu energia emiţătorului şi având sensul de rotaţie al chakrei receptorului. Aşa se procedează, de către supraconştient în cadrul hipnozei.Un gând se transmite în două forme: a). sub formă de radiaţie sau câmp energetic [energie vibratorie] . sub formă de cuantă [scintilaţie sau pulsaţie]


Un gând-undă parcurge toate planurile: fizic, astral şi spiritual sub formă de radiaţie.Aceasta înseamnă că propagarea sa nu se face unidirecţional ci în întregul câmp. În momentul în care se emite gândul, acesta excită46 câmpul fiecăruia din cele cinci universuri constitutive ale Marelui Univers (ÎNTREGUL),47 şi se potenţează energetic sub acţiunea permanent-stimulativă a forţei din Universul Energetic (Informaţional). Dar trebuie ţinut cont că potenţarea se face numai pe frecvenţa specifică a gândului respectiv. Aceasta permite ca un gând benefic sau un gând malefic să se asocieze cu gânduri asemănătoare fiecăruia în parte. Gândurile antagonice, din punct de vedere al frecvenţei, nu se pot uni. Atunci când două sau mai multe gânduri cu sorginte diferită se unesc, de fapt, se contopesc, pierzându-şi individualitatea iniţială (dar nu şi identitatea) şi dau naştere unei noi construcţii mult mai potentă energetic, care se numeşte elemental, elementar sau egregor, în funcţie de capacitatea energetică pe care o posedă. Două gânduri bune sau două gânduri rele nu sunt identice ca „personalitate” ci doar ca frecvenţă, dacă nu se deosebesc după nuanţa culorii specifice caracterului lor reprezentativ. Spre exemplu, dacă pornim de la alb şi negru, vom constata că între cele două extreme există o infinitate de nuanţe. Numai două nuanţe identice pot constitui aceeaşi culoare de frecvenţă care dă naştere unor gânduri asemănătoare. Astfel că şi gândul are nivele de comparaţie pe nuanţă. Gândul, în afară de nuanţă mai posedă un atribut strict individual, care se numeşte timbrul frecvenţei sau temperatura de culoare. Această caracteristică nu se mai regăseşte la nici un alt gând, indiferent de asemănarea de nuanţă. Din această perspectivă raţională, putem spune că: în Întregul Univers nu sunt gânduri identice ci doar gânduri asemănătoare, care pot coabita în frecvenţă, dacă au nuanţe identice de culoare. Această relevare ne conduce la ideea că orice gând produs de un creier are identitatea sa exclusivă si constituie deci, gândul-amprentă al persoanei respective.

Prin gând, atât sub formǎ de undǎ cât şi sub formǎ de cuantǎ (corpuscul) spiritul coroborează cu sufletul printr-un ceremonial format din ritualurile ritmice. Gândul este ritm şi se transferǎ sufletului tot sub formǎ de ritm, astfel cǎ emoţia nu poate fi decât ritmicǎ. Muzica, tobele şi dansul sunt manifestări ale cuantificării emoţiei; de asemenea vorbirea, gestica, etc., toate reprezintă forme ale ritmului gândirii transpuse în trǎire emoţionalǎ.
Ideile se percep ca pulsiuni energetice emoţionale şi se formatează ca structuri prin cuvinte,iar pentru a structura uşor o propoziţie sau o frază care să exprime în întreaga sa plenitudine o idee,trebuie să simţi forma ideii cu spiritul şi nu doar să o doreşti sufleteşte. Modalitatea de a formula gândurile – ideile – în scopul exprimării (transmiterii) lor fie prin vorbire fie prin scris se realizează cu ajutorul limbajului, al cuvintelor. O minte antrenată prin educaţie şi cultură va structura mental ideea pe care, tot mental, o va aşeza în cuvinte, abia apoi o va transmite prin exprimare. De obicei,orice cuvântător mediocru îşi caută ideile şi le ordonează într-o succesiune logică folosind cuvintele exprimate, mai înainte de a şi le ordona mental. Aceasta este cauza pentru care manifestările dialogale sunt atât de încâlcite în topica formatată de majoritatea transmiţătorilor de idei. Regula este clară şi precisă: Emitentul trebuie să-şi construiască ideile (gândurile) folosind cuvintele în prealabil transmiterii lor. Exemplul elocvent de concepere a ideilor în timpul vorbirii îl constituie modul de a intercala între vocabule multe onomatopee de genul: „În timp ce ,ăăăăăăăăăăă, am fost la ,eeeeeeăăăăăăăă, mi-am adus aminte că ,ăăăăăăăăăăăăăăăăă” etc., etc., etc. Un mijloc eficient,poate cel mai eficient de a înlătura acest neajuns în formularea mentală a ideilor şi transmiterea lor coerentă, îl constituie scrisul. Este evidentă uşurinţa în exprimarea coerentă şi succesiv-logică a unui complex de idei, celor care au exerciţiul scrisului. Mai înainte de a aşterne pe hârtie o formulare, aceştia sunt obligaţi să o structureze mental.


REVISTA ORTOONTICA

Creierele lui Ramses I si cel al lui Ramses II au fost deja clonate,


Daca stim ca acest creier deja a fost conectat in diferite locuri cu sonde care sa il lege de calculatoare, atunci nu mai avem nicio problema cu clonarea creierului lui Einstein. Tesutul cerebral al lui Einstein a fost pastrat si a fost clonat la fel ca oaia lui Dolly. Toti ceilalti mari savanti care si-au lasat creierul la dispozitia stiintei au fost clonati, iar creierele acelea vor construi niste retele neuronale minunate. Ba chiar,in prezent ,corporatiile multinationale se lupta nu pentru genomul uman, ci pentru o bucatica din material. Ar face orice ca sa puna mana pe o bucatica din material, pentru ca au tehnologia necesara pentru a conecta bucatica aceea care poate fi clonata si transformata intr-un creier. Creierele lui Ramses I si cel al lui Ramses II au fost deja clonate,pentru ca exista ADN-ul lor pur. Ei au fost mumificati pentru ca aveau sa traiasca din nou.In prezent ei sunt in viata. Cine are ADN-ul lui Yeshua ben Joseph? Prioria Sionului. Stiati ca e nevoie doar de un fragment de os care are in el maduva,pentru a obtine ADN viu,care poate fi clonat ?.Stiati ca,daca o oaie poate fi clonata, atunci toti mortii pot sa fie clonati? Va amintiti ca i se spune Mielul lui Dumnezeu. O sa va las sa va jucati o clipa cu toate astea in imaginatia voastra. Iata inca o intrebare; Ce fel de ADN ar avea un sfant catre sfarsitul vietii lui? Ce fel de ADN ar avea Iisus Hristos? Ce fel de ADN ar avea Ramses I? Un ADN extraordinar. Ei nu se amesteca cu oile. Poate ca Antichristul este ADN-ul lui Hristos, pus laolalta de o corporatie multinationala-poate ca de aceea se numeste Antchristul.


Acestea sunt concepte si imagini pe care le-ati avut la dispozitie si pe care nu le-ati urmarit niciodata, pentru ca nu urmariti nimic in afara de supravietuirea voastra;  fata voastra,poftele,mancarea,adapostul,supravietuirea,distractia si jocurile voastre....RAMTHA