marți, 24 aprilie 2018

Visele un tezaur de resurse important de valorificat


De ce este important sa detii o carte cu informatii pertinente despre descifrarea viselor. Mai mulit de un sfert din viata noi il petrecem visand. Va dati ce oportunitati imense pierdem ,neutilzand acest tezaur, crezand ca noi doar dormim cand de fapt ,noi contiunam multe alte activitati dar pe alte planuri. Visele au la baza reglarea fiziologiei, restructurarea si repetarea celor invatate in timpul zile si nu in ultimul rand, sfaturi primite de la supraconstient dar filtrate de subconstient cu privire la ce ai de imbunatatit in viata, ce cale ar fi de urmat vizavi de unele scopuri, situatii de viata.. Mai ales cele din urma informatii au un caracter extraordinar, dat fiind faptul ca iti arata niste pasi care iti vor scuti zile si ani intregi de suferinta, si de mers poate la doctor si avocat. Sau poti sa mergi la ei rezolvand totusi lucrurile mai usor. 

Ti se vor dezvalui pasi prin care poti invata cum ar trebui sa abordezi noua relatie sau fosta relatia cu iubitul, relatia cu seful si nu in ultimul rand cu propria persoana. Iata ca si tu poti fi propriul tau consilier. Alteori evident corelat cu descoperirile tale poti dezbate si urmarii strategii optime de rezolvare a unor conflicte interioare impreuna cu un un coach, psiholog, parapsiholog sau terapeut antrenat in acest sens.
Sunt de asemenea vise telepatice transmise de persoane in priajma unor evenimente importante,  cand datorita eliberari unei cantitati de energie psihica, acestea pot fi eliberate rapid in campul eteric.
De ce visezi persuasiv ca pierzi un tren, ca ramai prins intr-o padure deasa, ca urci cu liftul si urca si nu se mai opreste, ca urci niste scari dar sunt intortocheate, fara un sens anume. Multe din vise au un caracter universal referindu-se la simboluri ale subconstientului colectiv , iar unele pot avea un caracter particular ce tin de contextul tau. Un pod poate sa insemne ceva pentru un constructor si altceva pentru un om care nu lucreaza in acest domeniu al constructiilor. Cert este ca toate aceste vise, pe langa faptul ca iti pot da niste indrumari, le poti deslusi si destul de usor cu antrenament in acest sens.
Oricum castigul va fi enorm. Iar daca ajungem si stim si cum sa cream si vise programate, atunci bucuria si reusita sunt la patrat.
Exista doua mari carti importante despre descifrarea viselor.
Va astept la consultatii privitoare pe aceste tema, atunci cand veti simti importanta si profunzimea celor expuse. SuCCES.


Parapsihog si coach -Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu