duminică, 15 aprilie 2018

Adevarul despre crearea realitatilor


Motto:
“Oamenii și-au cedat sănătatea doctorului, sufletul preotului, banii bancherului, drepturile avocaților și politicienilor, copiii sistemului școlar și, procedând astfel… și-au pierdut puterea de a-și controla viețile” – Rolling Thunder

Necunoasterea anatomiei subtile, dar in primul rand a ''mecanicii spirituale'' .face ca adeseori omul sa se simta vicitima conjuncturilor vietii. Ne putem plange de orice din jurul nostru si ne gasim argumente atat de solide ca asa stau lucrurile cu adevarat, incat nici cu pickamerul nu mai poate cineva sa ne dizloce din aceste credinte.
Totul in jur este sugestie, dupa care automat se transforma in autosugestie, si de aici pana la a deveni prizonierul unei realitati, nu va fi decat un pas infim.
Einstein spunea ca mai usor poti distruge un atom decat o prejudecta. Spre exemplu , este aproape inutil sa spui unui om care urmareste tot timpul stirile si isi culege datele referiantele de viata in mod constant numai dupa ceea ce vede, iti este aproape imposibil sa il faci sa inteleaga, ca viata lui va fi aproape ireversibil modelata de ce i-a fost prezntat ca realitate curenta, de catre cei din jur, daca va continua tot asa.

Cu adevarat lucrurile stau cu totul altfel.. Sunbcontientul tau, asteapta sa-i prezinti optiuni, comenzi ferme indreptate catre o viata imbelsugata, plina de vitalitate si sanatate si chiar reantinerire. Daca tu il lasi pe mana unor farsori, nu te mira ca vei culege mereu aceleasi rezultate.

''Culmea nebuniei sa faci ce ai mai facutt,si sa te astepti la alte rezultate''.


Pe multi ii vad zambind ironic spunand ca am citit prea multe carti SF.

Este acea fericire a masochistului, cand incepi sa devii fericit in nefericirea ta. De aceasta fericire nu trebuie sa ii privezi pe unii oamenii, intrucat, daca vor avea fericire si belsug, brusc se vor simti stanjeniti.

Ati auzit de majoritatea oamenilor care au castigat sume colosale la loto, si in cativa ani au oierdut toti banii, s-au indatorat si s-au intors la acelasi regim auster de viata ?
S-au intors la vechile tipare de gandire, fiindca nu au downloadat cu adevarat programul de prosperitate in subconstient.


Cu subconstientul nu te joci, decat daca ii cunosti cu adevarat mecanismele., abia din acel moment el devine''lampa lui Aladin''.

Apropo de ''lampa lui Aladin''. Acum cateva mii de ani, omenirea era mult mai evoluata decat s-ar putea crede, si ne intrecea net in ceea ce priveste cunoasterea. Astfel se descoperise ca anumite zone activate din creier, aveau un rol covarsitor in realizarea dorintelor. Actual oameni care si-au trezit spontan aceasta zona, au ajuns sa isi indeplineasca dorintele foarte repede, si in mod miraculos.Voi relua acest subiect cu alta ocazie si sub alta forma.

Pentru cei familiarizati cu mecanica cuantica, stiu deja ca in subcontient exista deja teatrele tuturor posibiltatilor. In calitate de OBSERVATOR tu esti cel care decide ce realitate vei avea. Insa majoritatea oamenilor isi lasa dictata realitatea de catre altii, cum am mai spus-o..
Pozele puse au legatura cu tintele date subconstientului. ATENTIE ! subconstientul nu stie de gluma, el ia totul literal, dar uneori fiind aproape imposibil sa te faca astronaut ,iti va modela o realitate in care sa simti si sa ai niste atribute, respectiv satisfactii, ca atunci cand ai fi astronaut, Si nu putin lucru, vei pleca in cealalta reancarnare cu acest deziderat, in care sigur vei deveni un astronaut in noua reancarnare, de data aceasta literal ,exploarand planete si sisteme solare..Sau vrei premiul Oscar. De fapt tu nu realizezi ca vrei o recunoastere deosebita, indiferent cum s-ar numi ea. Nu primesti premiul OSCAR, dar poti primi o recunoastere care sa iti dea atata satisfactie, ca si cum ai primi premiul Oscar. Asadar in calitate de cocreator al realitatiii, nu iti ramane decat sa te joci, daca iti recunosti aceasta calitate de OBERVATOR CUANTIC.

Pana una alta inchei cu o alta zicala, de data asta a lui Henri Ford.

Si daca crezi ca poti, si daca crezi ca nu poti, oricum ai dreptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu