luni, 30 noiembrie 2020

Solutii de neutralizare a vaccinarii, dupa o vaccinare fortata

 



Sursa: email | Autor necunoscut

Pentru cei care nu vor putea evita vaccinarea fiind constransi sa faca acest lucru (amenintati cu diverse "represalii" - concediere, diminuarea salariului sau chiar amenintarea cu inchisoarea)

Va trimit acest mesaj exact asa cum l-am primit. Cei care sunteti medici, asistenti sau aveti tangenta cu terapiile naturiste puteti sa confirmati sau sa infirmati ceea ce se spune mai jos. Si chiar ar fi bine daca ati mai adauga si alte metode de neutralizare a unui vaccin, eventual tratamente alternative (naturiste sau de alt gen) impotriva oricarui tip de gripa (inclusiv AH1N1)

* * * *
Cum poti neutraliza o vaccinare facuta (in cazul vaccinarii fortate)

1. Vom avea la indemana un tub cu pasta de argila, tifon si banda autoadeziva. Mergeti repede la baie dupa injectie si intindeti argila pe locul vaccinului, puneti tifonul si bandajati. Tineti pentru 2 ore cel putin bandajul si vaccinul va fi absorbit in proportie de aproape100% de argila. Procedura a fost testata pe copii, caini si pisici fiind eficace cu un procent de aproape 100% fara aparitia de eruptii ale pielii, febra ,oboseala.

2. Pentru siguranta dvs puteti mai bine actiona si cu: Clorura de magneziu, 40 ml solutie pt adult si 25 ml pt copii, de 3 ori pe zi, in ziua vaccinarii si apoi ziua urmatoare. Prepararea solutiei: 20 grame la 1 litru de apa.

3. Extract de seminte de grepfruit: 30 picaturi in apa, intr-un pahar de apa, de 3 ori pe zi, 2-3 zile. Extractul de seminte de grepfruit impreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral si antimicotic natural cunoscut. Vitamina C: 2-3 grame pe zi 2-3 zile.

vineri, 27 noiembrie 2020

Cine au fost ''Samuraii'' Romaniei ?

DE - ALUNGUL ISTORIEI ÎMPĂRATUL JAPONIEI A CONSIDERAT CĂ EXISTĂ NUMAI DOI ROMÂNI CARE SĂ MERITE RECUNOAȘTEREA CASTEI SAMURAILOR ȘI A RANGULUI IMPERIAL DE HATAMOTO, STIȚI CINE AU FOST?

dEA -LUNGUL ISTORIEI ÎMPĂRATUL JAPONIEI A CONSIDERAT CĂ EXISTĂ NUMAI DOI ROMÂNI CARE SĂ MERITE RECUNOAȘTEREA CASTEI SAMURAILOR ȘI A RANGULUI IMPERIAL DE HATAMOTO, STIȚI CINE AU FOST?
– Maiestatea Sa Imperială Niponă, Împăratul Japoniei, a considerat că există numai doi Români care să merite recunoașterea Castei Samurailor și a rangului imperial de Hatamoto (general). De asemenea, numai acestor doi Români le-au fost înmânate săbii japoneza Katana, făcute din fier meteoric, cu tăiș molecular! Printre acești doi Români nu au fost – așa cum in mod cert vă asteptati – membrii ai așa-zisei “case regale a României” (trădători si pușlamale), sau mai știu eu ce jeguri de țărăniști, “Brătienii”, Petru Groza etc!
Prima Katana meteorică a fost înmânată de către Maiestatea Sa Imperială Niponă, Eroului Național al României, generalul Eremia Grigorescu, autorul celebrului avertisment adresat armatei germane: “Pe aici, nu se trece!”. La ordinul Împăratului Japoniei, sabia Katana înmânată lui Eremia Grigorescu a fost gravată astfel: “Voi sunteți cei care făuriți istoria Patriei!”.
Cel de al doilea Român căruia Casa Imperială Niponă i-a decernat o Katana meteorică gravată, s-a bucurat de o cinstire mult mai mare! Katana purta inscripția: “Făuritorul Națiunii”, a fost inmanata Tovarasului NICOLAE CEAUSESCU
Dar aceasta sabie a fost însoțită de armura de general samurai completă, plus toate armele albe aferente, făurite de către cei mai mari armurieri japonezi! Pentru că “samurai” vine de la verbul “saburau” = “a sta alături”, a sta alaturi de popor!

ATI INTELES : AL DOILEA GENERAL STRATEG RECUNOSCUT DE MAIESTATEA SA IMPERIALĂ NIPONĂ, A FOST CEAUȘESCU CEL MARE, FĂURITORUL UNEI NAȚIUNI, ÎN NUMAI 25 DE ANI AMĂRÂȚI!

Toate obiectele înmânate lui Ceaușescu cel Mare – inestimabile ca valoare! – erau expuse la Muzeul Național. Marele Lider nu le-a pus la el in vilă, pe pereți, nici nu le-a ascuns, dar nici nu s-a fălit!
După 1989, armele generalului Ceaușescu au fost devalizate de indivizi gen Pleșu, Nica, Liiceanu si alte ''specimene''. Au ajuns prin licitații penibile, la prețuri derizorii, si prin vilele baronilor locali.
Astfel, potrivit informațiilor furnizate de casa Artmark, cel mai bine vândut lot al licitației de săbii si cuțite de vânătoare, a fost o katana cu teacă, realizată şi semnată de maestrul Bishu Osafune Kiyomitsu. Sabia a fost lucrată, în perioada Tenmon, august 1536, și a fost însoţită de certificat NBTHK şi Oshigata. Prețul de vânzare plătit de cupărătorul colecționar a fost de 14.000 de euro.
O sabie scurtă, japoneză, tip Wakizashi, datând din perioada 1716-1736, însoţită de certificat NBTHK, fost vândută pentru 5.500 de euro.
Bani de un Cico.
Asemenea lucruri nu pot fi valorificate.
DIN FERICIRE, ISTORIA NU IARTĂ – SOARTA NAȚIILOR PROSTITE DE EUROPA LIBERĂ, VOCEA AMERICII SI MINCIUNILE MINORITĂȚILOR, ESTE ÎNTOTDEAUNA PECETLUITĂ!
Sursa; Marian Bazavan

Pun și eu o întrebare, nu dau cu parul
❗️
⭕️  Între 1972-1980, România s-a împrumutat de 10 miliarde dolari. Banii au fost investiți in obiective social-economice și de infrastructură.
⭕️  Între noiembrie 2019 - noiembrie 2020, Guvernul a împrumutat pe piețele internă și externă 177 miliarde lei, adică 37 miliarde dolari. "Piața internă" un fel de a spune, adică s-au îndatorat la Erste, Reiffeisen șamd❗️
Incredibil❗️ Într-un singur an s-au împrumutat de 4 ori mai mult decât Ceaușescu în 8 ani❗️Ce ați făcut cu banii❓În ce scop i-ați îndatorat pe strănepoții noștri, că nu ați bătut un cui în țara asta⁉️

miercuri, 25 noiembrie 2020

Mult ravnitul ADN-uman de catre unii Dumnezei

 Se pare ca nu exista filme SF cu adevarat, ci realitati pe care noi inca nu suntem antrenati sa le vedem. E vorba despre exploatarea loturilor genetice ale oamenilor filmul ''Ascensiunea lui Jupiter''.

Trei mari ''STAPANI'' cosmici, se bat pentru sufletul tau. Sunt Dumnezei pentru noi ca forta si Putere, iar noi niste simple oi, in staul. Iisus chiar ne numeste in repetate randuri, oile lui.
[G. I. Gurdjieff ► a fost un mare maestru venit din zonele de unde se spune ca au venit primii samani in Europa. Intr-una din carti acesta povesteste urmatoarea fabula :

A fost odata un saman foarte bogat, dar si foarte rau. Acesta avea foarte multe oi, dar era prea zgarcit ca sa plateasca ciobani si nici nu vroia sa ridice garduri in jurul pajistii pe care se aflau oile. Astfel oile se tot pierdeau prin padure sau chiar fugeau cand vedeau cum le jupoaie pentru carne si blana pe cele ramase in stana. Intr-un final samanul a gasit un remediu – a hipnotizat o oaie si i-a sugerat acesteia ca oiele sunt nemuritoare si ca jupuirea pielii este un proces deosebit de placut. Apoi i-a mai sugerat ca el este un stapan iubitor. Ultima sugestie pe care facut-o samanul oii a fost sa-i spuna ca de fapt nu sunt oi, ci lei, vulturi si oameni, iar unele oi sunt chiar samani.

Dupa aceasta programare relatia dintre saman si oi nu mai era bazata pe frica. Oile nu mai fugeau, ci asteptau pioase cand samanul dorea carnea si pielea acestora. Control subtil.
Suna cunoscut ? [Religie
,,Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug''(Ioan 10:10) )
De ce ai o viata atat de scurta, SCURTA, SCURTA? Niciodata nu ti-ai pus problema cat ar trebui sa ai ca durata de viata. Ce zici de 500 de ani. Pentru ''oile cele mai blege'' chiar nu conteaza ce scriu ,vizavi de durata de viata''.In schimb altii ar putea medita cat de cat. Pentru ca tu nu trebuie sa ai timp sa evoluezi, atat timp, atat timp ,cat nu esti decat o oaie.
Poetul Stredman spunea: ''Nu pot sa inteleg de ce  oamenii si-au fixat varsta de 70 de ani ca limita de viata! Cinci sute de ani abia ar fi destul! Primi 50 de ani calatoresti, apoi 50 de ani sa fii om de stiinta, apoi 50 de ani om politic si pe urma vanator, scriitor, poet, om de lume. Cine nu si-ar dori toate acestea ? Eu marturisesc ca dupa toate acestea as vrea sa fac o calatorie pe alte planete''.
Totul a pornit...porneste din EVE MITOCONDRIALE apocrife...? la care s-a intervenit cu mutatii adecvate ,,nivelului evolutiv, selectionari, reluari ale experimentelor genetice...Uneori, EI  au extras unele elemente din atmosfera planetei. Bunaoara ,cu mult timp in urma au extras xenonul din cateva straturi ale Geei...gaz/element responsabil cu longevitatea, scurtand viata oamenilor de la 10.000-20.000 ani,la 90-150 ani din care,activi cam 60-65 ani.Si iata ce am devenit!

Toate traditiile vechi afirma limpede ca odinioara...a fost un EV de AUR-perioada in care Geea -Terra a fost condusa de zei veniti din cer,apoi de fii lor-semizei, apoi de catre eroi, regi...fiecare domnind intre 36.000 si 18.000 ani (RAMA). Lista sumeriana prezinta 5 regi care au domnit peste 5 mari cetati. Iata un text fascinant;

      ,,Cand corabia regala a coborat din cer (deci astronava,cum am zice noi) corabia regala se afla in Eridu. In Eridu a devenit rege Abulim si a domnit 20.800.Alagar a domnit 36.000 mii ani''. Doi regi au domnit 56.800 mii de ani. Ce se mai poate comenta ?

         Sa revenim la Dumnezei.
Primul este la fel de sangeros ca oricare. Yehova. In primul testament YEHOVA spune ca primul nascut sa fie sacrificat si oferit lui. Primul testament este un imens carnagiu si bordel, cu incesturi, omorari si ofrande sangeroase aduse lui Dumnezeu.
Al doilea Iisus vine sa spele mizeria primului Dumnezeu ,karma,pentru care omenirea nu este catusi de putin responsabila. De ce ? Fiindca respecta cele 10 legi date lui Moise de catre primul. In cele 10 legi sunt ordine ca ''Dinte pentru dinte si ''ochi pentru ochi''.
Daca nu respectai aceste ''legi odioase'' de fapt nu il respectai pe Yehova si comiteai oricum pacate. Si unul si altul, te acuza ca comiti pacate. Vina ta este ca te-ai nascut, indiferent in ce perioada a vremii.
Jehova, Dumnezeul lui Moise, a fost un răsfăţat. El şi-a urât sora. A urât femeile. A fost homosexual.El a iubit sângele şi suferinţa. A fost sadic. Tot ce trebuie să faceţi este să citiţi Vechiul Testament şi veţi vedea numai sânge şi măcel făcute de cei care l-au servit. El este o viaţă joasă, în terminologia mea, o săraca reprezentare a lui Dumnezeu. Şi a fost foarte ocupat cerând ca fiecare întâi născut din fiecare familie, primul fiu născut, să i se taie gâtul ca sacrificiu pentru el. Cred ca au trebuit 40 de ani pentru apetitul sexual al fiecăruia şi sacrificiul primilor lor născuţi, ca să-i dovedească lui că îl iubesc. Acesta este un fapt. Acesta este Dumnezeul lui Moise. Şi nu este o privelişte prea frumoasă.
Atunci cand vine Iisus,spune eu am venit sa abolesc ''legea lui Abraham. Adica primul Dumnzeu nu mai este valabil.
Deci Jesua ben Joseph (Isus ) a distrus pe Dumnezeul lui Moise, când a spus clar : “Am venit să împlinesc legea ". Am venit să împlinesc legea, ceea ce înseamnă ca el a luat o poziţie mai mare decât Jehova şi mai mare decât oamenii din deşert, care au distrus cel mai drept sistem de credinţă din istorie (punctul de vedere filozofic despre lume al egiptenilor). Iar el (Isus) a venit să-1 împlinească - o profeţie. El nu 1-a iubit pe Jehova. Citiţi oricare din învăţăturile lui, aşa prostituate cum sunt ele, de către Paul. El nu a celebrat niciodată pe Dumnezeul lui Moise sau al lui Abraham. El a celebrat şi iubit pe Dumnezeul care 1-a trimis şi a spus;
" Dumnezeu care este în mine este acelaşi care este în voi.
Avem o adevărată uniune în asta. Impărăţia mea este diferită de cea a lui Abraham. Împărăţia mea nu este aici. A lui Abraham a fost din case, a mea nu. Si a dovedit asta. El a invatat doua cai;
-numărul unu, el a Învăţat că el era un bărbat, dar ar fi putut fi şi femeie, nu conta,căci oricum era potrivit,
-numărul doi, ca toată Marea Lucrare pe care a făcut-o, a făcut şi a spus prin Dumnezeul din el, Dumnezeul lui milos şi iubitor, care nu 1-a judecat nici măcar o data. Bătaia inimii lui şi suflarea sa sunt mărturie a acestui adevăr.
Dar sa ne gandim de ce Dumnezeu se sacrifica si vrea sa purifice rasa.
Iata niste versuri asupra carora trebuie sa meditam profund;
,,Dumnezeu nu se face niciodata carne si sange,
Nu se intrupeaza, nu se impotmoleste
Dumnezeu murind pentru propria sa alinare
E absurd daca blesfematoriu
Dumnezeu n-a coborat sa-l rascumpere pe ADAM
Stapan al intregului absolu,cui sa-l fi vandut ?
A admite in Dumnezeu timpul, masura, numarul,
Inseamna a intuneca lumina si a denatura umbra,
De ce il luati pe Dumnezeu drept om, Un criminal
Si beti sangele unui cadavru etern!
Aceste teribile versuri -spune Eliphas Levi in CURS DE FILOZOFIE OCULTA - sunt traduse din ebraica si se afla intr-o carte rabinica pe care o am, ele sunt expresia unei duble erori si a unui mare adevar.''
O purifica din ce interes, intrucat ei sunt autorii morali, in acele ''ceruri''. Ei au harta celor de pe pamant, doar ca interese diferite. Iisus pare cat se poate de bine intentionat si iubitor fata de omenire, doar ca exista mult prea multe versete biblice, care se refera la ''recoltarea rodului genetic''.
...Seceratorii au intrat deja in lanurile de grau parguite..ca sa RECOLTEZE...si ca ''strugurii din vie s-au copt.. si ca lucratorii au sosit ca sa-i culeaga, sa- tescuiasca,, sau ''am venit ca sa va iau si sa va duc ACASA.. versete din biblie...si reiau trimiterea la filmul despre recoltarea genelor ''Jupiter in ascenisune''. 

           .             
Daca citesti cartea lui Toni Moldovan ''Programul Terra'' un atentat asupra omenirii, vei observa niste similitudini cu filmul.
Cartea lui are vreo douazeci de ani de cand e scrisa si sunt corelatii logice din multe carti, inclusiv biblie. Filmul ''Jupiter ascending'' zici ca e primul episod scris, dupa carte.
De ce este aceasta imensa batalie dintodeauna pentru sufletele umane ?
Intr-un verset Iisus spune. ''Eu am venit sa aduc ,sabia nu pacea''.
 Măcelurile fratricide dintre diverse ramuri ale creștinismului, în interiorul acelorași națiuni europene, au sacrificat milioane de vieţi nevinovate. Uciderea hughenoţilor, husiţilor, calvinilor, protestanţilor, anglicanilor etc. au fost consemnate clar în documentele Evului Mediu. Nici acum, într-o naţiune cu pretenţii de deplină civilizare, cea britanică, nu există pace între catolici şi protestanţi. în fiecare an, în zilele de sărbătoare ale fiecărei comunităţi, se încing conflicte sângeroase. Jeshua avea dreptate când a promis N-am venit să aduc pacea, ci sabia. Am venit să despart pe tată de fiu, pe fiică de mamă, pe soacră de noră. Astfel, cei mai mari duşmani ai omului vor fi cei din aceeaşi casă cu el. Cumplită viziune! Abominabil vizionar! 108 Cruciadele şi „războaiele sfinte” au determinat moartea a mai mult de 150 de milioane de oameni. Numai cele două războaie mondiale, purtate mai ales între creștini, au secerat circa 110 milioane de vieți. Beligeranţii se închinau aceluiaşi zeu, Isus Christos, dar s-au ucis între ei ca fiarele. Dacă Jeshua, zeificat drept Fiul Domnului şi parte din „sfânta treime”, este întradevăr parte din Divinitate, de ce nu a oprit aceste războaie măcar între adepţii săi, prin schimbarea gândurilor belicoase ale liderilor politico-militari? N-a putut-o face, deoarece nu este parte din Divinitate, nici vreo fiinţă semidivină. A fost un simplu sălbatic mistic, xenofob şi intolerant, zeificat de nişte indivizi ignoranţi şi iresponsabili.
De doua mii de ani, de la venirea lui Iisus, nu au fost decat doua ore de pace total, intre fratii crestini. Acestia s-au schingiut, batut si omorat in numele lui Iisus.
Chiar daca a venit Iisus ,nu inseamna ca primul Dumnezeu Yehova a disparut ca rol din omenire.
El are acelasi rol covarsitor zilnic asupra oamenilor. Si unul si altul se bat pentru sufletele noastre.
Dar niciunul nici altull, nu au adus pacea mult tramibitata de unul dintre ei.
Si vine si al treilea. Cand doi se bat, al treilea castiga. Pentru universul fizic, Lucifer este chiar cel mai adaptat dintre cei doi.
Si el vrea intaietate asupra sufletelor noastre, doar ca se multumeste si cu loturile genetice impure. De acea el ''impurifica multe loturi'' si ramane cu multa ,multa marfa genetica.
Iisus vrea un lot genetic mai pur, intrucat am fost convertiti.
Intru-unul din versete biblice se spune. '' Cand strugurii se vor coace, vita se va culege''.
In pomul vietii strici recolta daca ,impurifici lotul. De aceea exista secte crestine, dar si evreiesti, care cauta sa nu-si impurifice gena, facand pacate. Se roaga si nu fac mai nimic din viata asta, cantand de dimineata pana seara, pastrandu-si genea nealterata, intrucat nu va fi gustoasa la ''marele ospat''. Secta Amish la evrei, nici nu fac dragoste, iar atunci cand procreeaza fac o gaura in cearceaf. In plus nu se incruciseaza de sute de ani, cu nicio alta rasa. Ei sunt ''masa copioasa'' pentru Yehova.
Fiecare are cateo strategie filozofica bazat pe niste virusi mentali. La unul virusul mental este ca; Dumnezeu a murit pentru tine, intrucat erai atat de pacatos.
De fapt este ca un partid. Uite ce a facut Yehova din tine, cu cele 10 legi. Eu trebuie sa fac acum curatenie, sa curat ''loturile genetice''.
Te pregateste, te prepara pentru a fi un ''lot mai curat'' genetic.
Revenim la Lucifer, mult ,mult mai tunat din multe puncte de vedere. Da omenirii, gagici de la care iti plezneste prohapul, masini bengoase si droguri de multe feluri,cum ar fi anumite dependente.
Toti cu o mica exceptie, cea a lui Lucifer ,te fac sa te simti vinovat ca nu ii respecti,''legile''.
Asta nu inseamna ca nu esti la fel de distrus.
Si acum de ce este si Lucifer Dumnezeu pentru pamanteni ?
În patristică 41 se postulează că Lucifer s-a răsculat împotriva lui Dumnezeu, a declanşat un „război” în ceruri şi a atras de partea lui a treia parte din îngerii cerurilor (vezi Daniel 14.12 – 14 şi Apocalipsa 12.4). Tot patristica susţine că, „apoi Lucifer a fost aruncat pe pământ”. Dacă oamenii n-au putut defini cu exactitate în care anume cer s-a produs războiul, ei fiind predispuşi ca în mod tacit să plaseze cerul undeva pe o coordonată spaţială ( o galaxie mai arătoasă), au fost foarte categorici în a susţine că Lucifer a fost „aruncat” pe planeta Terra (pământul pe care locuim noi, fiinţele umane). Aşa cum am mai spus, această aserţiune a pornit de la înţelegerea limitată a semnificaţiei vocabulei pământ. Dacă privim obiectiv asupra lui Lucifer ca fiind fiinţa care şi-a permis să declare război chiar lui Dumnezeu, atunci trebuie să admitem că diavolul nu este un fitecine. Din perspectiva lui era chiar îndreptăţit să-şi permită o acţiune de genul celei relatate de profetul Isaia în cartea sa la cap. 14.13 – 14: „Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai sus de stelele lui Dumnezeu; voi şedea pe muntele adunării Dumnezeilor, la capătul miazănoapte; mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt”. Tot Isaia îl numeşte pe Lucifer „Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor… Dar ai fost aruncat în locuinţa morţilor, în adâncul mormântului …”. Iată un argument suplimentar că Lucifer a fost „aruncat”, i s-a dat spre guvernare (temporară) nu doar planeta Terra ci întregul Univers Material.
In toata aceasta ierarhie ,exista si un Dumnezeu imanent deasupra tuturor. Acesta nu vrea nimic de la tine, nu iti vrea sufletul, nu iti vrea gena pura, sau impura, ci vrea sa evoluezi conform, evolutiei cosmice in ritmul tau natural.
Este Dumnezeul din tine, conform caruia credintele tale iti modeleaza realitatea. Este vorba de ''fizica cuantica'' care mai este numita si fizica Zeilor.
Doar ca tocmai aceasta '' invatatura'' nu ti-a fost expusa. Findca celilalti trei ,te pierdeau ca client.
Nu v-a explicat nimeni pana acum de ce exista trei Dumnezei in biblie ,toti cu interese diferite, toti cu puteri fabuloase asupra omenirii. Nu v-a explicat nimeni de ce in numele unei ''religii a iubirii'' s-au comis cele mai mari atrocitati si genociduri din lume, crestinarea cu forta a unor popoare, unde daca refuzai, erai mutilat ''in numele religiei iubirii''.(Batalia pentru loturi genetice).
„Vreme indelungata, istoria distrugerilor provocate de fanatismul crestinilor din primele veacuri a fost ocultata cu buna-stiinta. Catherine Nixey ne spune aceasta poveste a nimicirii lumii clasice, intr-o carte care a starnit o furtuna de polemici. Epoca intunecarii ne poarta intr-o calatorie de jur imprejurul Mediteranei, de la Roma la Alexandria si din deserturile Siriei pana la Atena, demontand o traditie plina de stereotipuri si prejudecati care ii prezinta pe crestini drept victime ale persecutiilor pagane. Mutilarea statuilor, arderea marilor biblioteci, daramarea Templului lui Serapis din Alexandria, distrugerea Palmyrei, uciderea cu salbaticie a Hypatiei, actele de vandalism ale monahilor crestini, controlul totalitar asupra vietii private, interzicerea filozofiei, misoginia, intoleranta si ura fata de ceilalti sunt ipostazele mai putin cunoscute ale primelor secole de crestinism. Epoca intunecarii scoate la iveala ce s-a pierdut odata cu victoria crestinismului. Este o carte cutremuratoare despre o epoca a distrugerii si disperarii, in care Catherine Nixey imbina cu pricepere si talent tonul serios al cercetatorului cu expresivitatea si cursivitatea jurnalistului. O carte cu adevarat provocatoare, care va pune intr-o lumina noua tot ce stim despre inceputurile crestinismului.“ – The Times/ „Cu un curaj iesit din comun, Catherine Nixey reuseste sa faca lumina in povestea trista a intolerantei religioase.“ – The New York Times
Nu este interesant ca indiferent ce ai face, tu vei fi ''oricum condamnat de unul dintre ei''. Nu te lasa corupt, nu imi strica mie ''ospatul genic'' ca va fi vai si amar de tine cand voi veni si te voi gasi ''vandut''. Eu cred ca se fac si pariuri pe ''noi'' care va rezista ispitei unuia dintre Dumnezei, vezi si pariul .

'' Povestea lui Iov din Vechiul Testament începe așa – Era odată un om drept în fața lui Dumnezeu cum nu era nimeni, făcea tot ce era de trebuință, se ruga la Dumnezeu cu ardoare, și a insuflat credința în Dumnezeu și copiilor săi. Iov, pe lângă faptul că era foarte credincios, era și foarte bogat, căci Dumnezeu îi dăduse avere pe măsura credinței sale. Iov aducea jertfe de sânge lui Dumnezeu, cum era obiceiul pe atunci, și nu greșise în fața Lui cu nimic.

Până într-o zi când diavolul vine la Dumnezeu și îi spune că dacă îi va pierde sărmanului Iov toată averea, acesta își va lua fața de la El, pentru că Iov este credincios numai cât timp are avere. Dumnezeu îi lasă mână liberă diavolului și acesta îi pierde toată averea lui Iov, dar Iov zice – Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, slăvit fie numele Lui până în veac.

Apoi văzând îndârjirea lui, diavolul face putem spune un pariu cu Dumnezeu, cum că Iov își va lua fața de la El dacă îi vor fi uciși cei zece copii.''

Omul este aruncat in aceasta viata, cu arme inegale in ''lupta'' si se cere totul de la el, fara sa primeasca cel mai mic ajutor. Un mare specialist in mesaje subliminale, a fost intrebat de un reporter, ce ar face, daca ar vrea sa distruga o societate. Acesta a raspuns. Exact ce se face. I-as da filme cu violenta si sex si reclame cu conotatii sexuale.
De invatamant nu mai vorbim.
Principalul insucces al invatamantului este acela ca nu a pregatit oamenii sa inteleaga chestiuni care privesc destinul omenesc . Norman Cousin - Doctor american..
Asa ca; unde sunt sansele tale ?
Va aduceti aminte cand v-am spus ca Yehova a urat pe sora lui ? Dar cine era sora lui ?
NINHARSAG - ADEVĂRATA ZEIŢĂ A GENEZEI
Fiecare bărbat are nevoie să fie glorificat de o femeie. Dacă nu, el nu poate fi niciodată rege,niciodată nobil, pentru că este doar o linie genetică care califică sinele regesc. Sângele regesc nu vine prin sămânţa bărbatului, vine prin oul femeii. Casele regale merg înapoi genetic pe linie femeiască.
Poate că ar trebui să deveniţi geneticieni ca să înţelegeţi ca linia femeii poate fi dusă inapoi până la Eva (continuitatea liniei, a moştenirii genetice poate fi trasată prin structura AND-ului mitocondrial a femeilor dintr-o familie ).

Bărbatul are consistenţă, dar nu este prin linia masculină din sîngele lui, ci prin antecedenţa feminină. Iuţi, grei, având nevoie de expresie personală în fiecare zi, dar primii care vor cere mamele în ceasul morţii.
Este că femeile sunt Dumnezeu şi că ele sunt mai aproape de Dumnezeu în compasiunea lor, în iubirea lor, în iertarea lor, înţelegerea, grija lor, decât un bărbat care nu are nici un fel de pasiune pentru samânţa lui.
Sunt sigur că toţi sunteţi familiari cu Cartea Genezei. Evreii au copiat un text vechi care datează de la sumerieni şi istoria lor, istoria lor despre Tera. (Geneza, povestea creaţiei este izbitor de asemănătoare cu o veche poveste despre creaţie din literatura sumeriană, numită Enuma Elish. Acesta a fost cel mai sacru text de ritual al Babilonienilor, pentru peste o mie de ani. Nu este nici un dubiu că evreii au fost familiari cu acest text, din moment ce Abraham a fost babilonian, născut în oraşul Ur, iar familia lui a avut legături cu preoţimea de acolo).
. Tera a fost numele pe care Dumnezeii 1-au dat pământului.
Enki şi Enlil au venit aici acum 455.000 de ani. Ei s-au certat şi s-au certat. Sora lor mai mare a fost un strălucit genetician din familia lui Anu. Ea a venit aici jos şi a început să despartă genele. Ceea ce voi veţi găsi curînd în genomul uman, ea a ştiut acum 455.000 de ani. Ea a fost mama care a creat hibridul de Cro-Magnon, care sunteţi voi, Zeul Genezei. Deci Zeul Genezei a fost o Zeiţă. Numele ei a fost Nisgal sau Ninharsag, Ea a mai fost numita abreviat Mammy, adică mama. Acesta este adevărul. În textele sumeriene -veţi găsi acele texte în orice muzeu mare din lume - se spune cine a fost Zeiţa Genezei şi că ea a fost sora celor doi fraţi rivali. Deci în inima şi sufletul nostru atunci când părăsim corpul, când ultima suflare pleacă şi sângele nostru este împrăştiat pe pământ, chemam mamele.
O chemam pe mama primordială, Zeiţa care ne-a făcut.
Ea a fost cea care a spus: "Lăsaţi copiii mei să fie ceea ce sunt! "şi au fost fraţii ei cei care s-au străduit să-i dividă, să-i folosească. Bărbaţii sunt războinici. Mamele sunt compasiune şi iubire. Cea mai veche religie din lume, divinizează o Zeiţă (religia egipteană - Zeiţa Nut). Aceasta este cea mai veche religie din lume, divinizarea lui Mammy, marea Mamă. Deci voi sunteţi în viata astăzi datorită lui Mammy. Şi ea trăieşte. Ea este vie şi bine În voi toţi, pentru că voi toţi aveţi genele ei în voi.
Si acum am sa va arat ceva fabulos ,vizavi de filiatia noastra genetica pe linie ancestrala cu cea care ne-a creat. Biblia cam uita sa mentioneze acest lucru, din multe interese.
Dintr-o carte de dezvoltare personala am extras ,urmatorul paragraf.
Silverman si dr.Rose Bryant-Tuckr au ales un mediu cu probleme pentru a testa efectele sugestiei subliminale asupra invatarii. La o scoala speciala din Peekskil, New York, au cerut unui numar de saizeci de si patru de adolescenti cu tulburari de comportament, in general delicventi, sa priveasca printr-un dispozitiv luminos, numit tahitoscop, de trei ori pe saptamana. Copiii s-au uitat prin ochean ;pac! O lumina puternica a clipit. Asta a fost tot. In lumina se gasea imprimata o propozitie, dar aceasta disparea prea repede pentru ca mintea constienta sa o perceapa. Nimeni nu stia mesajul dinainte.
Dupa cateva saptamani de expunere la semnalul luminos, copii au promovat testul californian standard de testare a capacitatilor de citire. Dintr-o data, citeau mai bine. Punctajul lor a fost semnificativ mai crescut, de asemenea, intr-un mod inexplicabil, ca si numarul numarul de teme rezolvate. Chiar si comportamentul lor din afara clasei s-a imbunatatit.
Adultii care studiau dreptul comercial la Colegiul Queens, New York au pus de asemenea ochiul in lentila tahitoscopului, pentru a experimenta semnalul luminos imprimat al lui Silverman. Profesorul lor, Dr.Kenneth Parker, a refuzat inadins sa dezvaluie mesajul chiar si dupa incheierea testului. A mai asteptat cateva saptamani pentru a verifica retentia pe termen lung. Parker a descoperit ca studentii sai la drept au primit mesajul secret in mai multe feluri. Isi aduceau aminte mai mult din ceea ce-au invatat decat cei din alt grup de control, caruia nu i s-au administrat mesaje subliminale.
De asemenea, au obtinut cu zece puncte mai mult la examen.
Toate acestea au fost o surpriza placuta, dar nimic nu se poate compara cu socul pe care l-au simtit studentii atunci cand Parker le-a dezvaluit mesajul pe care mintea lor de adancime il primise ,,Mami si cu mine suntem una''.
Penibila, ridicola poate,dar aceasta propozitie copilareasca are un efect transformator ca fulgerul si trasnetul asupra subconstientului. Incepand cu clipa in care Silverman a invocat-o pentru prima oara, acum douazeci si cinci de ani , Mami a tot marsaluit prin literatura stiintifica, ajutand peste tot: la scaderea in greutate, la aruncatul sulitei, la notele de matematica-O Mami universala care functioneaza si in culturi. Poate sa mearga si daca numim acest mecanism declansator subconstient mama sau mamica, tatic sau profesor, dar nu cu puterea pe care o are Mammy.
Dupa cum ati ghicit, probabil, psihologii au elaborat lucrari pline cu motivele pentru care Mami are asa o putere mobilizatoare. Insa ea pare sa apeleze la niveluri situate dincolo de psihologie, imparatii de integritate si unitate. (Daca scoti foc pe nari la simplu gand de a deveni una cu propria Mami - deoarece chiar nu ti-a placut de mama ta - cercetatorii sugereaza ca aceasta va functiona cu atat mai mult in cazul tau).
Iata asadar unde isi extrage sorgintea aceasta binefacatoare sugestie. Ma intreb daca renumitul profesor stia sau a aflat si el, de ce are acest efect miraculos ''Unirea cu mami''.
  • Bibliografie. Istoria adevarata a lumii - Ramtha
  • Inapoi in viitor- Maria Tiriboi
  • Programul Terra - Tony Molodovan
  • Tehnicile invatarii rapide -Sheila Ostrander, Lynn Schroeder, Nancy Ostrander
  • revista Ortoontica -Lucian Iordanescu
  • Mantuirea_de_dupa_cumplita_ratacire_de_Pavel Corut
PS; Nu luati de bun tot ce am scris. Sunt speculatii si compilatii, dar ma pot insela amarnic, mai ales ca personajul Iisus este considerat ca arhetip, cel mai inalt si pur din tot ce exista. Insa asta nu ma impiedica sa imi pun intrebari si sa fac corelatii inteligente. Pana acum, am intalnit doar manipulari ideologice. Sper ca in acesta viata sa pot afla si ADEVARUL.