miercuri, 27 martie 2019

Coral-Mine (Calciu Coralier)



Apa alcalina cu pH ridicat asigura sanatatea

Organismul uman este compus in proportie de 70% din apa, din care sangele, limfa, saliva, mucoasele au reactie alcalina (pH-ul sangelui unei persoane sanatoase este de 7,4).

Scaderea pH-ului duce la tulburari imunitare, iar asimilarea slaba a vitaminelor si microelementelor duce la aparitia bolilor cardiovasculare, ale articulatiilor, ale sangelui, inclusiv cancerul.

Calciul este un element esential din compozitia organismului nostru. Insuficienta de calciu (hipocalcemia) poate duce la aparitia a peste 150 de boli grave, ce afecteaza in mod special copiii, femeile insarcinate si persoanele ce depasesc varsta de 40 ani.

Coralul Alka-Mine satureaza apa cu calciu activ, ionizat.



Folosirea zilnica a unei astfel de ape cu calciu coralier (apa vie) favorizeaza:


-atingerea unei valori optime a pH-ului din sange;
-scaderea riscului de imbolnavire a sistemului cardiovascular si digestiv ;
-prevenirea dezvoltarii artritelor, cresterea elasticitatii muschilor si a articulatiilor, refacerea structurii tesutului osos si cartilaginos;
-imbunatateste fluxul sanguin la nivelul sistemului nervos central, normalizeaza tensiunea arteriala si valoarea glicemiei;
-saturatia sangelui cu oxigen;
-functia renala si aparatul digestiv.

Compozitie: (la 1 pliculet): coral pulbere (994 mg) ce contine peste 70 de elemente vitale (printre care: calciu 34,6%, magneziu 2,16 %, siliciu 1,37%, de asemenea natriu, sulf, fier, kaliu, fosfor, iod, fluor, brom, magneziu, crom, bor, carbon, zinc, seleniu, platina, cupru, clor, aur, molibden, s. a.), acid ascorbic-L (5 mg), argint (1 mg).

Mod de administrare: se introduce un pliculet de calciu intr-un recipient cu 1,5 litri de apa filtrata sau apa distilata. Dupa 1 minut produsul este gata de folosire. Se bea in timpul zilei in loc de apa obisnuita. Pliculetele cu coral se pot folosi si in ceaiuri (reci), compoturi si orice alte bauturi necarbogazoase. Nu se fierbe.

Calciul Alka-Mine obtinut din coralul alb Sango (coral marin fosilizat) creeaza in organism un mediu alcalin si normalizeaza echilibrul acido-bazic. Savantii au demonstrat ca mediul alcalin are o importanta vitala pentru functionarea normala a celulelor, si prin urmare, a intregului organism. Se stie, de asemenea, ca toate procesele metabolice din organismul uman, la nivel celular, se desfasoara cu participarea ionilor de calciu.

Calciul provenit din alimente si apa este, de regula, intr-o mica masura activ biologic. Un avantaj important al calciului din coral marin fosilizat este bio-accesibilitatea sa: in contact cu apa, calciul in forma ionica este asimilat cu usurinta de celule.

Intr-un pachet de Alka-Mine (Calciu Coralier) se gasesc 30 pliculete a 1 g.

inf comenzi; 076794823

Importanţa biologică a hormonilor sexuali


Sanatatea este puternic influentata de echilibrul hormonal. Cercetatorii din domeniul imunologiei, oncologiei si ai altor ramuri medicale doresc sa inteleaga totodata in ce mod mintea si sentimentele influenteaza sistemul imunitar. 

Hormonii sexuali, baza personalitatii noastre 
Sexualitatea armonioasa poate ajuta la ameliorarea dezechilibrelor fiintei, deoarece continenta sexuala elimina tulburarile hormonale, reduce colesterolul si tensiunea sanguina. Deoarece fiecare glanda din corp le influenteaza pe toate celelalte, stimularea hormonilor sexuali determina la randul ei stimularea hormonilor secretati de alte glande importante – suprarenalele, timusul, tiroida, glanda pituitara si pineala. Actul sexual este un nesecat izvor de fericire pentru cei care stiu sa controleze energia sexuala si nu risipesc prin ejaculari sau descarcari energetice repetate hormonii sexuali. Acesti hormoni au un rol mai important decat acela de a darui senzatia de satisfactie sexuala. Ei influenteaza efectiv fiecare sfera din activitatea umana conturand personalitatea fiecarui individ. Studii stiintifice moderne au aratat faptul ca hormonii sexuali influenteaza structura celulara a creierului. Cu alte cuvinte, daca sunteti barbat, atunci creierul dumneavoastra poarta amprenta masculinitatii pana la ultima celula. 


Rasaritul de soare si supernova 

Inteleptii Orientului afirma ca este inutil si complicat sa urmaresti individual fiecare receptor de hormoni si enzime, in lupta cu sutele de tipuri diferite de cancere si boli care apar atunci cand sistemul imunitar da gres. Ei sustin ca factorul cheie este echilibrul fundamental care apare atunci cand energia masculina Yang si cea feminina Yin sunt armonizate in corp. Atunci, si din punct de vedere fizic, fiecare celula va avea energie pentru o functionare perfecta, iar hormonii isi vor indeplini foarte bine rolul lor, acela de a contribui la mentinerea sanatatii intregului corp. Acest echilibru intre hormonii nostri masculini si feminine constituie premiza unei vieti fericite. Practica specifica orientala de pastrare si transformare a potentialului sexual este menita sa asigure echilibrul interior al sistemului energetic uman care devine astfel atat de puternic, incat nu mai este afectat de boli. Inteleptii tuturor traditiilor spirituale considera ca totul – hormonii, personalitatea, activitatea erotica, sanatatea si, deasupra tuturor, destinul spiritual uman – sunt intr-o stransa legatura indestructibila. Acesta este substratul divin care unifica un rasarit de soare cu explozia unei supernove de la o distanta de ani lumina, principiul fundamental al manifestarii energiilor in ambele cazuri fiind acelasi. 


Energia sexuala si activitatea mentala 

Stiinta moderna a oferit posibilitatea de a studia functiile spermei in corpul uman pana la cele mai uimitoare detalii. Fiecare dintre celulele spermatice contine 23 de cromozomi, ioni, enzime si alte particule esentiale ale vietii umane. Ovulul si mediul hranitor al mamei sunt necesare pentru a lua nastere o fiinta umana. Sigur, deasupra acestui aport uman, exista insuflarea vietii de catre Divin. Cea mai importanta conexiune in sistemul hormonal masculin este intre testicule si glanda pituitara (hipofiza). Aceste doua glande lucreaza impreuna la transformarea energiilor sexuale. Testiculele si glanda pituitara incep sa vibreze in plan subtil la unison atunci cand energia sexuala este corect controlata, acesta fiind un semn ca sistemul nostru glandular lucreaza armonios tot timpul, nu numai in timpul activitatii sexuale. Glanda pituitara, la randul ei, regleaza si activitatea altor glande. Cand aceasta se afla in deplina armonie, secreta un extraordinar de placut nectar – o substanta hormonala rafinata, neidentificata inca de oamenii de stiinta – care se revarsa asupra centrilor nervosi din creier si creeaza starea de beatitudine descrisa de numerosi mistici. Aceasta este doar o etapa a evolutiei spirituale, care, insa, este puternic influentata de echilibrul energiilor sexuale din corp. 


Activitatea sexuala armonioasa previne imbatranirea 

Legaturile dintre hormoni, sexualitate si imbatranire nu au fost integral elucidate de savanti. Se cunoaste faptul ca hormonii regleaza cresterea si dezvoltarea sexuala si detin un rol cheie in procesul de imbatranire. Acestia sunt produsi in glanda pituitara, in tiroida si in gonade. Testiculele au o functie dubla: pe langa acea producere a spermei, ele produc hormonii masculini. Cand nu se produce ejacularea, acesti hormoni patrund in circulatia sanguina si sunt transportati in fiecare parte a corpului. Numeroase dovezi stiintifice subliniaza legatura intre activitatea sexuala armonioasa si intarzierea imbatranirii. Activitatea sexuala stimuleaza secretarea hormonilor, determinand modificari somatice si psihomentale. Prezenta acestor hormoni in sange incetineste procesul uzurii structurilor fizice. Facand dragoste cu continenta (adica fara a se ajunge la ejaculare) se produce o secretie hormonala neobisnuit de puternica, deoarece energia este focalizata direct la nivelul glandelor endocrine, determinand-le un nivel de lucru mult mai inalt. Pentru ca energia hormonala circula constant in interiorul corpului fara a mai fi pierduta, treptat in fiinta umana se va acumula o mare cantitate de energie. Aceasta circulatie crescuta a energiilor sexuale conduce in aceeasi masura la procesul de redistribuire a energiei in intreaga fiinta. Cand fiinta umana imbatraneste si forta vitala este slabita, organismul este treptat incarcat cu grasime sau diferite substante toxice care grabesc uzura (imbatranirea). Metodele orientale de transmutare si sublimare canalizeaza energii sexuale de la nivelul gonadelor catre nivelele superioare ale fiintei umane si inunda coloana vertebrala si cavitatea craniana cu un aflux marit de energie vitala Ching. Cand organismul se incarca astfel, energia se revarsa in cutia toracica si abdomen, generand o forta vitala intineritoare. 

„Hormonii sexuali sunt importanti pentru dezvoltarea noastra armonioasa. Cand oamenii abuzeaza de functiile reproducatoare, secretiile glandelor sexuale sunt pierdute, rezultand de aici slabiciune mentala si fizica, incapacitate de concentrare si memorie slaba”, spune dr. Beyoihin, endocrinolog 

Alchimia secreta a corpului 

Corpul devine cu adevarat invulnerabil la boala prin metoda cunoscuta in practica amorului oriental sub numele de „alchimie launtrica”. Acest proces de rafinare a „elixirului nemuririi” poate fi descris in termeni biologici ca fiind acumularea fortei vitale fizice si intoarcerea ei catre propria sursa. Secretul impregnarii maduvei osoase cu energie este foarte bine cunoscut maestrilor orientali. Ei stiu ca puterea musculara nu poate supravietui procesului de imbatranire, dar oasele pot rezista chiar mii de ani. Aceasta practica este legata de retentia energiei seminale. Numeroase studii stiintifice au demonstrat importanta maduvei osoase in producerea leucocitelor, celule care au rol de protectie impotriva bolilor. Exista o puternica interdependenta intre sanatatea sexuala, hormonii, maduva osoasa, prevenirea imbatranirii premature a corpului si rezistenta la boala. Metodele amorului oriental stimuleaza pretioasele secretii hormonale si sa nu le saracesc, asa cum se intampla in mod obisnuit in cazul actului sexual insotit de ejaculare. Fiecare functie vitala este revigorata prin aceste metode, deoarece energia vietii nu mai este risipita. Adevarata realizare sexuala nu sta in senzatia de „izgonire a vietii din noi”, ci in sporirea constienta a curentilor energetici vitali. Corpul este mult dinamizat prin tehnica transmutarii si sublimarii energiilor sexuale de la nivelul organelor genitale (centrul sexual) catre etajele superioare ale fiintei. Procesul energetic de amplificare a vitalitatii este intregit prin transferul energetic realizat cu fiinta iubita, in relaxarea meditativa ce urmeaza amplificarii acestei extraordinar de valoroase energii. 

Un rol spiritual 

In medie, barbatii isi consuma aproximativ o treime din viata pentru a produce sperma. Aceasta energie poate si trebuie sa fie dirijata pentru sanatate si evolutie spirituala. Aceasta libertate umana unica de a utiliza sperma (energie sexuala) are pretul ei. Pretul ei il reprezinta, de fapt, necesarul de energie pe care trebuie sa-l consumam (de la 25 la 40 de procente din energia asimilata prin hrana, aer si radiatiile solare) pentru a produce aceasta energie sexuala. De ce corpul consuma atat de mult din valoroasele sale resurse pentru a produce bilioane de celule spermatice si le coordoneaza cu un sistem hormonal atat de sofisticat? Numai pentru a concepe cativa copii de-a lungul intregii vieti? Natura nu este atat de risipitoare. Enorma investitie a corpului nostru fizic in producerea acestei energii are rolul de a grabi intreaga noastra evolutie spirituala.

Autor Veronica Godeanu

marți, 26 martie 2019

Cele 6 energii si manifestarea lor dupa varsta

                                                      

Varsta vantului
1-10 ani. In perioada acestei varste domina energia vantului. Copii se misca foarte repede, permanent concentratiile sunt greoaie, nu pot sta intr-un loc sa se concentreze. Simt nevoia de miscare. Sunt foarte agitati, suparaciosi, tipatori si galagiosi, imprevizibili.


Varsta caldurii;
Adolescentii 10-20 ani. Le place sa zambeasca mult,sa rada,sa vorbeasca mult. Sunt plini de entuziasm, isi pun sperante pe viitor, sunt veseli, dar au foarte multe dorinte care sunt greu de realizat.

Varsta arsitei;
20-30 ani.Varsta arsitei. In aceasta perioada, corpul fizic este complet format, ca si floarea complet inflorita. Toate partile corpului fizic si sfera emotional rationala sunt complet formate. In special, incepe sa isi realizeze dorintele. Din acest punct de vedere este perioada de varsta in care ar putea sa isi realizeze toate dorintele. Corpul fizic atinge o armonie,in care se simte satisfacut. Satisfactia maxima la 20-30 de ani.

Pana la 30 de ani-cei mai fericiti, este punctul culminant.



Varsta umiditatii
30-40 ani. Corpul fizic se misca mai putin. Cu cat miscarile sunt mai mici,cu atat metabolismul este mai incet. Apar capacitatile de lua in greutate. Marea majoritate a timpului petrecut la aceasta varsta e presarat, cu stari de alarma, griji pentru ceilalti, pentru cei apropiati. Gandeste foarte mult pentru toti. La nivel mental domina constinciozitatea. La aceasta varsta apare constinciozitatea asupra starii sufletesti si spirituale.

Varsta uscaciunii;
40-50 ani.In aceasta perioada sunt tendinte de a scadea in greutate din cauza micsorarii si deshidratarii si sunt legate de schimbarile hormonale. Apare tenul uscat, riduri,de aceea aceasta perioada este considerata''varsta ofilirii''.La aceasta varsta dorintele si tendintele nu sunt realizate ca la alte varste.
Apar parerile de rau despre timpul trecut,cand in amintiri,cand corpul fizic era considerat plin de viata si energie. Parerile de rau se pot transforma in tristete si patologie psihoemotionala (plans, tristete, indispozitie).

Emotiile furtunoase pentru aceasta varsta nu sunt caracteristice. Sunt greu de convins sa mearga, la munte, la mare, sa faca o nunta. Sunt conservatori.

Varsta frigului;
50-60 de ani.
Varsta frigului aduce cu sine intelepciune, precautie, foarte calculat. La aceasta varsta nu mai avem asa multe dorinte, putin mai e ceva ce ne poate nelinistii, dar la aceasta varsta poate aparea frica de moarte. In aceasta perioada de varsta, slabeste forta fizica, ne simtim slabiti, oamenii devin amnezici, uituci. Temperatura corpului poate fi mai mica. Invelisurile tegumentare ale corpului fizic, sunt mai reci. De aceea la aceasta varsta pot domina simptomele energiei frigului (accident vascular, infarct, litiaze renale, biliare, tumori cancerigene)
Durata varstelor este schimbatoare pentru ca perioadele de varsta depind de rasa, locul unde traim si de multi alti factori care ne inconjoara.

Microhidrina cel mai puternic antioxidant cunoscut


Microhidrina este considerat a fi cel mai puternic antioxidant natural dintre cei cunoscuţi la ora actuală. Microhidrina neutralizeaza şi anihileaza radicalii liberi formaţi în organism prin funcţionarea sa normala. 

Formarea de radicali liberi este un proces normal care este amplificat printr-o dietă nesănătoasă, lipsită de fructe şi legume crude, apa pe care o bem, aerul pe care îl inhalăm, lipsa de exerciţii fizice şi respiratorii. 

Din acest motiv, Microhidrina este un antioxidant natural deosebit de necesar locuitorilor din oraşe, dar este util tuturor oamenilor, indiferent unde ar locui. Dacă sunteţi interesat de sănătatea dumneavoastră, nu trebuie să ignoraţi acest antioxidant natural. Citiţi cu atenţie acest articol până la sfârşit. 

Microhidrina amelioreaza caracteristicile substantelor biologice care inconjoara celulele:

• pH-ul; 
• tensiunea superficială;
• conductibilitatea specifică.

Microhidrina posedă, de asemenea, acţiuni:
• antivirale; 
• antibacteriane.

Microhidrina favorizează:

• îmbunătăţirea stării generale;
• asimilarea eficientă a substanţelor nutritive;
• creşterea tonusului vital;
• amplificarea resurselor energetice ale organismului;
• îmbunătăţirea activităţii intelectuale;
• încetinirea proceselor de îmbătrânire;
• înlăturarea dereglărilor produse de acţiunea distructivă a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afecţiuni cronice.

Radicalii liberi sunt molecule foarte reactive şi instabile, deoarece au în învelişul lor electronic unul sau mai mulţi electroni nepereche (pentru informaţii mai aprofundate vezi aici), care deteriorează celulele sănătoase, ducând la îmbătrânirea internă, precum şi la semne vizibile de îmbătrânire externă. 

Radicalii liberi se formează sub influenţa stressului, alimentaţiei lipsite de legume şi fructe crude, pesticidelor, poluării mediului înconjurător, a funcţionării instalaţiilor electronice şi chiar în condiţii naturale, pe parcursul desfăşurării proceselor biologice obişnuite din organism.


Pentru a se stabiliza, radicalii liberii caută să-şi împerecheze electronii nepereche. Ca să realizeze acest lucru ei pot să fure electroni de la alte molecule stabile. Acest lucru poate face ca molecula secundară să devină un radical liber, dar mult mai puţin activ. Această reacţie în lanţ duce la degradarea celulelor şi, drept urmare, la dezvoltarea bolilor şi la schimbări degenerative premature. 

Creşterea cantităţii de radicali liberi este la baza a peste 80 de tipuri de afecţiuni. Antioxidanţii neutralizează radicalii liberi, cedându-le câte un electron. Prin aceasta, antioxidantul devine el însuşi un radical liber, dar mai slab şi se străduieşte şi el să-şi completeze electronul pierdut. 

Lichidele biologice din organismul nostru conţin o oarecare cantitate de antioxidanţi, iar suplimentele alimentare de calitate contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Însă, alimentele care au reacţie acidă în organism, stresul şi poluarea mediului înconjurător măresc conţinutul radicalilor liberi din organism. De aceea, organismul are nevoie de un antioxidant puternic.

Cercetările ştiinţifice au descoperit un asemenea antioxidant şi obţinerea sa a devenit o realizare deosebită pentru protejarea sănătăţii.

Printre antioxidanţii naturali actuali se numără vitaminele C si E, beta-carotenul, seleniul şi OPC (oligomere proantocianidine) extrase din seminţele de struguri şi din scoarţă de pin. Aceşti compuşi sunt constituiţi din molecule mari, cu o structură complicată. Dar, indiferent de dimensiuni, fiecare moleculă cedează numai un electron.

Lucrând la elaborarea unui antioxidant concentrat şi puternic, Dr. Flanagan, un savant de talie mondială, a analizat toate elementele chimice şi a ajuns la concluzia că cel mai mic, dar şi cel mai răspândit element din Univers, hidrogenul, poate servi drept cea mai concentrată sursă de energie antioxidantă.

Fiecare capsulă de Microhidrina conţine mii de nanoclusteri îmbogăţiti cu hidrogenul bioxidului de siliciu, adică compuşi ai bioxidului de siliciu şi ai atomilor de hidrogen, modificaţi, astfel încât pe învelişul lor exterior se găseşte un electron suplimentar cu o legătură slabă. 

Acest electron este cedat uşor pentru neutralizarea radicalilor liberi. Întrucât hidrogenul este cel mai mic dintre elementele cunoscute, fiecare capsulă de Microhidrina poate furniza mii de electroni de acest tip. Aceasta este unica formă de antioxidant care, în procesul de pierdere a electronului, nu se transformă într-un radical liber, ci se descompune în substanţe nutritive asimilabile - potasiu, magneziu, hidrogen, apă şi siliciu.

Microhidrina este capabilă să structureze apa şi lichidele din organism. Ea scade presiunea extracelulară a apei, contribuind la hidratarea mai eficientă a celulelor şi ţesuturilor, lucru foarte important pentru întărirea funcţiei celulare. 

S-a demonstrat că la copii, nivelul intracelular este mai mare decât la adulţi, de aceea, microhidrina are un rol important în prevenirea proceselor de îmbătrânire a organismului. Microhidrina este un stimulator universal şi absolut sigur pentru producerea de energie în organism. 

Prin administrarea de Microhidrina în celule se produce sinteza activă a ATF- ului, molecula care furnizează energie tuturor proceselor biochimice care se desfăşoară în celule. O astfel de cantitate suplimentară de energie poate fi direcţionată spre refacerea moleculelor degradate, dar şi spre sinteza altora noi, ceea ce asigură accelerarea proceselor de refacere şi vindecare a celulelor vătămate şi în mod corespunzător a ţesuturilor. 

Aceeaşi energie însă poate fi îndreptată spre normalizarea proceselor metabolice, lupta cu microorganismele patogene şi cu bolile cronice. Astfel se poate spune că în condiţiile consumului suficient din toate substanţele nutritive necesare, Microhidrina stimulează procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care şi a celor cronice. 

Compozitie: O cutie conţine 60 capsule, fiecare capsulă conţine 250 mg de microhidrină cu nanoclusteri.

Mod de administrare: câte o capsulă pe zi în timpul mesei. Treptat se poate mări doza la câte o capsulă de 2 ori pe zi.

Undele cerebrale in regenerarea organismului

Unde cerebrale în sistemul nervos

Procesele de admisie - evacuare şi cele de ansamblare - dezansamblare macromoleculară depind de frecvenţele proprii (de rezonanţă) ale celulelor şi organelelor celulare, dar desigur suprapuse pe cele ale ţesuturilor - mai ales cele musculare (la muşchii netezi şi cei striaţi) ale organismului. Sistemul nervos vegetativ-simpatic are menirea de a stimula şi de a menţine aceste pulsaţii ale câmpului morfogenetic, prin emisia şi resorbţia de neurotransmiţători. Sistemul parasimpatic are menirea de a controla şi de a regla aceste procese oscilante. Aceste procese oscilatorii complexe prezintă vobulaţii (bătăi) cu frecvenţe între 4,5 - 7 Hz (unde cerebrale „theta"), caracteristice ordonării şi refacerii ţesuturilor „obosite" - cu accent pe metabolism (generarea sau descompunereade macromolecule - lipide şi proteine, din hidrocarburi). Având dimensiuni mai mari şi densităţi mai mari decât cele ale macromoleculelor specifice vieţii, organelele şi celulele întregi se formează prindiviziune celulară şi citogeneză la frecvenţe proprii de rezonanţă mai coborâte,caracterizate de către activitatea neuronală „delta", între 1,5 - 4,5 Hz. Observaţiile clinice şi cele experimentale controlate arată că în jur de 4,3 Hz (depinde de individ, de rasă, sex, vârstă, mediu) activitatea neuronală de tip„delta/theta" este cea mai favorabilă creşterii, refacerii sau dezvoltări ţesuturilor. Când organismul suferă de grave disfuncţii (în urma unor traume, intoxicări sau a unor deteriorări invazive), acesta nu este în măsură să-şi menţină un nivel optim al câmpului morfogenetic. Până la remedierea capacităţii de generare şi menţinere autonomă a câmpului morfogenetic, atât în regimul delta (pentru nivelul celular şi tisular) cât şi în cel theta (pentru substanţele bioactive macromoleculare), se poate aduce un aport extern de câmpuri oscilante, care să protezeze vremelnic deficienţa spectrală energetică morfogenetică. Astfel, organismului i se oferă un sprijin extern asimilabil intern, care îi permitea acestuia să îşi refacă componentele vitale afectate şi apoi să-şi reia funcţia vitală de autoregenerare.

Cat de valoroase sunt tehnicile de regenerare ?- RELAXAREA REGENERATIVA


Daca un organism nu isi implineste potentialele se imbolnaveste... Wiliam James- psiholog american
LOCAŢIE
De ce credeti ca DINTOTDEAUNA, copiii au avut aceasta capacitate extraordinara de a se bucura si minuna ?
Personal am citit si cercetat de-a lungul timpului, tot soiul de lucruri care pot ajuta in acest sens, insa mai intai de toate am experienta unei astfel de treceri prin regenerare de cateva ori in viata, cea mai edificatoare o veti gasi in cadrul acestui 
A invata sa te regenerezi impune din START un anumit mod de viata. Si e logic, ca nu poti sa iti risipesti resursele si sa ai pretentia sa te regenerezi.
E drept ca a crescut durata de viata, dar asta nu spune mare lucru, atat timp cat marea majoritate a oamenilor se confrunta cu o uzura prematura chiar de la varste fragede.
A invata sa te regenerezi presupune claritate in viata, presupune chiar trecerea INTEGRA prin anumite obstacole karmice, altfel aceste treceri, iti pot accelera imbatranirea.
Ati auzit de oameni , care au albit peste noapte, in urma unui eveniment nefast.
Avem in cadrul acestei metode, meditatiile karmice accesibile, un adevarat inger veghetor prin modul in care te pot ajuta sa treci gratios peste obstacole.
Ati auzit de acest postulat; ''LA ACUMULARI CANTITATIVE SE PRODUC SALTURI CALITATIVE''.
O metoda cu adevarat regenerativa presupune din start acumularea unei mari cantitati de energie, Energie mare insemnand inclusiv capacitatea SUBCONSTIENTULUI, de a pune in aplicare sugestiile de regenerare sau a oricarei sugestii benefice, care sa-ti transforme viata. Printr-o relaxare maxima in mod implicit, vei avea acces la resurse pe care le consumai in mod pagubos, practic le vei converti in energie de vindecare, in principala faza.



De asemenea, vei invata chiar inainte de a incepe RELAXAREA REGENERATIVA propriu zisa, sa-ti incarci cele cinci corpuri subtile ( pentru cunoscatori ). Acest lucru iti va eficientiza viata de zi cu zi, printr-o infuzie de energie a activitaTilor cotidiene si profesionale avand pe fundal si un creier relaxat care va toarce ca o pisica, datorita RELAXARII REGENERATIVE.
M-am gandit deci, sa pun la punct o metoda de regenerare deja verificata acum cativa ani. Practic am trecut de doua ori in viata prin procesul de regenerare, dupa care am si coborat pe panta decaderii si la un moment dat, cand m-a pierdut in desisul vietii si am abandonat efectiv aceasta METODA.
Va voi explica conditii decaderii si cele ale conservarii, unii poate deja le intuiti.
Acum usor ,usor incep sa urc din nou curba regenerari, si ar fi bine sa raman acolo, intrucat cu cat avansezi in varsta , cu atat procesul devine mai anevoios, dar nu imposibil.
Metoda pe care o elaborez eu, este un antrenament pe care il fac si cosmonautii, verificat de mine mult timp si acum mult updatat. Se bazeaza pe un antrenament care te deconditioneaza treptat senzorial, conditie esentiala in spune ADIO total stressului de zi cu zi.
Aceasta deoarece ,in primul rand acest antrenament regleaza toata activitatea psihosomatica (minte, corp, prin aprofundarea relaxarii ).
Daca ai invatat sa te relaxezi maxim, pe toate structurile, mental, fizic ai cuprins esenta multor ramuri, pe care le poti numi cum vrei, mindfullnes, meditatii yoga, zen, etc.
In cadrul acestei metode sunt incluse mai multe coordonate esentiale in procesul de relaxare regenerativa.
Toate acestea le voi detalia in cadrul unui workshop, o parte aici, sau pe parcurs in cadrul sedintelor de RELAXARE REGENERATIVA.
De asemenea nu putem vorbi de regenerare atat timp, cat bazinul tau energetic, energia sexuala a fost total epuizata.
Vedeti articolul despre importanta biologica a hormonilor sexuali;

https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2019/03/importanta-biologica-hormonilor-sexuali.html
Atunci putem vorbi doar de usoare imbunatatiri, care si acestea conteaza pentru persoanele foarte avansate in varsta.
O alta coordonata este perceptia in timp. Se spune ca persoanele care traiesc in clipa ACUM, consuma foarte putin timp. Majoritatea cailor spirituale, asta iti spun sa traiesti clipa, sa fi prezent. Dar cat de usor este de spus, si cand e vorba de practica, iti dai seama ca adeseori suntem departe de adevar.
Cel mai simplu mod prin care poti trai clipa prezenta , este sa traiesti cat mai des stari de expansiune a constiintei Acest lucru se face intr-o stare de maxima relaxare a mintii si trupului si in plus sa invatand, sa iti refaci rezervele energetice, pentru ca orice proces psihic inclusiv cele placute, pot consuma energie, chiar daca mult mai putin.
Practic orice proces psihic si organic este consumator de energie, ganduri de orice fel, dar si reglarea vietii interioare a corpului, cand au loc milioane de procese interioare de sustinere a vietii celulare, astfel ca tu nu dispui de cat de o cantitate extrem de mica de energie pentru a supravietui doar.. Sunt acele procese interioare.
De aceea e bine sa devii un bun manager al vietii tale interioare. Sa inveti mai ales, sa opresti marile consumatoare de energie.De aceea cu cat inveti sa te relaxezi mai mult cu atat eliberezi tot mai multe tensiunile parazite , acele somatizari din corp, care sunt marii HOTI DE ENERGIE.
Un mare initiat spunea ca omul pentru a ridica un ac de pe jos, consuma tot atat de multa energie, cat ar trebui pentru a scrie un roman intreg. Va imaginati, simti cata risipa de energie,care ar putea fi convertita in regenerare printr-o metoda adecvata de relaxare mentala si fizica, si de aici implicit EFICIENTA SPORITA in toate activitatile cotidiene, numai vorbim de succesul profesional.
In mod normal, omul nu functioneaza decat cu o rezerva redusa, practic ce iei pe mere dai pe pere cum s-ar spune, ma refeream la acele procese de sustinere a vietii, procesele mentale si  fiziologice, dar tu ai nevoie de o cantitate suplimentara de energie, vitalitate, pentru a reusi si sa te regenerezi. Pentru asta e bine sa stii sa produci aceasta cantitate suplimentara de energie, uneori in timp real si rapid. Mai ales cand te aflii in priajma unor evenimente mari consumatoare de energie, un examen la scoala, servici, implicit un examen al vietii la propriu.

Pe langa metoda propriu zisa de RELAXARE REGENERATIVA un exercitiu de tip ''respiratia de tip elixir'', care produce rapid bioenergie este mai mult decat salutara si de un real ajutor.
Veti invata sa va ajutati de diverse metode de reglare a fiziologiei, saltea cu proprietati bioenergetice, cel mai puternic antioxidant din lume MICROHIDRINA care elibereaza rapid energie ATP din celula.

Exista de asemenea o piatra semipretioasa, care ea in sine poate sa intoarca anii prin anumite procese pe care le genereaza.

Consumarea de apa in care a fost introdusa energia acestei pietre este modul cel mai simplu si mai eficient de a induce direct celulelor corpului starea de lichiditate necesara, pentru ca lichiditatea organismului este echivalenta cu tineretea.

In scurt timp, daca se continua cu bautul apei cu aceasta piatra, celulele devin tot mai constiente de propriile tipare. Ele vor putea vedea mai clar telul lor, starea de sanatate optima la care ar trebui sa ajunga.
In acelasi timp, ele incep sa isi piarda din rigiditatea si si recastiga fluiditatea si adaptabilitatea. Acest fapt se traduce prin abilitatea sporita a celulelor de a trece prin schimbarile necesare pentru a ajunge la starea de sanatate functionala si radianta.. Este o redesteptare a ,,memoriei materiei''.

Lichiditatea energetica are multe beneficii. Tiparele celulelor contin informatii despre frecventele/ vibratiile energetice.Pentru ca celulele ,,lichide'' au multe dintre prorietatile starii energetice inalte, ele pot intra mai usor in legatura cu frecventele energetice ale tiparelor originale ale astralului. Aceasta rezonanta le permite sa citeasca si sa urmeze mai usor schemele. Din acelasi motiv, celulele lichide pot acumula energie vitala din mediul inconjurator si din canalul de lumina si energii astrale.

Deoarece in stare lichida sau energetica, spatiul de vine mai flexibil celulele lichide pot comunica direct si cu alte celule fluide din corp. In acest fel,ele schimba mai usor informatii despre nutrienti, despre distribuirea energiei sau despre reparatiile necesare.

Zonele in care se gasesc celule lichide sunt mai relaxate, dar foarte dinamice. Ele sunt odihnite si consuma putina energie, dar sunt mereu pregatite sa actioneze la un nivel optim. Pe masura ce o parte tot mai mare a corpului si retelei energetice ajung la starea de fluidizare inalt vibratorie si de lichiditate energetica, persoana respectiva se va simti mai plina de viata, mai puternica si mai flexibila.

De asemenea ''lichiditatea organsimului'' poate fi rezolvata cu un produs de exceptie numit Hidracel.
Toate aceste lucruri vin acord cu principiile cercetarilor actuale si imbina intr-un armonios CUNOSTINTELE MILENARE ale yoghinilor.
In acest sens, veti vedea ca exista si planta care are capacitatea sa refaca intructva energi ancestrala (generatorul de energie) plus stimularea unui punct refloxologic...
Trairea clipei prezente este strans legata de o stare de fericire fara obiect.  Acest lucru este implicit legat de fiziologia ta interioara, de capacitatea de a balea in acel spectru al undelor regeneratoare expansive ale mintii, respectiv undele cerebrale theta, delta, epsilon, gama. Pentru a accede aceste nivele, alimentatia trebuie reglata.

https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2019/03/undele-cerebrale-in-regenerarea.html
Ati auzit de ''acidoza mentala''. Este practic epidemia societatii noastre si tine in buna parte de modul in care ne alimentam. Nu intamplator ati auzit expresia ''a fost cam acid cu mine''. Relaxarea in sine va regla acidoza corpului, dar tu nu vrei sa obtii rezultate in timp indelungat, de aceea, vei invata sa iti diminuezi mult mai rapid acidoza, prin respiratia limfatica si prin reglarea alimentatiei si folosirea calciului de coral.

https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2019/03/coral-mine-calciu-coralier.html

Deci o traire a clipei prezente, nu poate avea loc in prezenta aciditatii mentale.
In cadrul regenerarii, ai nevoie sa intelegi ca anumite forme gand (elementali ) sunt mari consumatori de energie . Dorinte nerealizate, sau chiar si cele realizate dar nebenefice, frustrari, fobii, temeri pot constitui, elementali care pot consuma enorm de multa energie.
De aceea in viata daca ai avut o atitudine in general corecta fata de tot prin respectarea unor reguli simple, printre care si spunerea adevarului,vei observa ca din start pari mult mai tanar.
Deoarece ai fost scutit de acele conflicte interioare generatoare de un enorm consum de energie...

Iata si energiile specifice diverselor varste, energii care pot fi sublimate  atunci cand au loc procesele regenerative  prin diverse metode cum ar fi RELAXAREA REGENERATIVA insotita de multe alte mijloace ajutatoare ca cele enumerate.

Si nu in ultimul rand, CREIERUL nostru consuma enorm de multa energie ,mai ales in cazul preocuparilor intelectuale. Procentul ar fi de aproape 80% din consumul total al corpului. Este o cantitate enorma de energie,de aceea inca odata puteti intrevedea ,ce va spun vizavi de eficienta imensa a unei astfel de tehnici ca RELAXAREA REGENERATIVA, care actioneaza atat prin linistirea la maxim a creierului,cat si prin  detensionarea maxima a tesuturilor, respectiv ,muschi ,tendoane.

Pe langa tehnica de baza RELAXAREA REGENERATIVA  adaug o tehnica extraordinara de REGENERARE a creierului.  Tehnica de acumulare a nectarului divin.


Un principiu japonez numit KAIZEN spune ca daca ai imbunatatii 1% din fiecare sector important al vietii, rezultanta ar fi extraordinara in  optimizarea vietii. Doar 1% ,de aceea iti poti imagina ,simti ,cand spun ca oricare dintre aceste tehnici facute, iti pot aduce BENEFICII DEOSEBITE, prin imbunatatirea randamentului, la servici sau acasa unde poti da dovada de mai mult calm si intelegere, in planul sanatatii ,in planul comunicarii cu ceilalti, poti avea surpriza sa observi ca ai parte de creativitate marita si fluiditate verbala.

Capacitatea de a-ti asuma responsabilitatea asupra intregii vietii, creste simtitor ,si de aici poti vedea si auzi ,din cu totul alta pespectiva  a vietii. Practic si capacitatea de a-ti stabili si indeplini scopurile,vor fi enorm eficientizate.


Informatii despre sedinte si metoda; 0767948273

duminică, 17 martie 2019

Saltea cu proprietati bioenergetice 198 X 178 cm



Saltea nedesfacuta mare PRET; 5236.00 RON pret cu TVA

pret cu TVA
Concepută în acord cu Teoria Meridianelor din Medicina Tradițională Chineză, Salteaua cu proprietăți bioenergetice conține „Stele energetice”, element funcțional patentat, ce emite câmp magnetic, raze infraroșii și anioni. La acestea se adaugă fibre naturale impregnate cu cărbune de bambus și pudră de turmalină, surse de echilibrare și energizare a corpului.
Salteaua_magnetica_cu_proprietati_bioenergetice
Saltea magnetica cu proprietati bioenergetice
DIMENSIUNI:
- 178×128 cm
CARACTERISTICI:
Stratul 1: țesătură tridimensională tip Jacard
Jacardul este considerat cel mai complicat tip de țesătură, valoare ridicată modelul este realizat prin contextură și nu prin vopsire, imprimare sau brodare țesătura nu are tipar repetitiv, ca în cazul pânzei, denim-ului sau damascului conferă o rezistență sporită.
Stratul 2: bumbac impregnat cu pudră de turmalină
Bumbacul – cel mai sănătos și sigur material pentru organism, menține confortul termic.
Turmalina – cristal semiprețios de siliciu (Si) cu structură chimică complexă, recunoscut din antichitate pentru proprietățile terapeutice și protectoare. Prin încălzire turmalina emite raze infraroșii de profunzime (lungime de undă 4 – 16 μm) numite și “razele vieții” și ioni negativi cu efect de echilibrare și stimulare a microcirculației sangvine, relaxare a sistemului nervos și fortifiere a sistemului imunitar.
Stratul 3: ”Stelele TIENS”, capsule energetice fixate în bumbac ecologic
Stelele energetice TIENS generează câmp magnetic, raze infraroșii de profunzime și anioni. Intensitatea câmpului magnetic (400-800 Gauss) influențează benefic cu biocâmpul magnetic al organismului.
Cele 156 de dispozitive energetice TIENS dispuse matriceal creează o cabina virtuală cu acțiune 360 de grade, pentru eficacitate fără egal.
Saltea magnetica cu proprietati bioenergetice generează 78.000 anioni/cm3, valoare imbatabilă în această clasă de produse.
•        Pădure 1.000 anioni/cm3
•        La malul mării 2.000 anioni/cm3
•        La munte 10.000 anioni/cm3
•        Cascadă 18.0000 anioni/cm3
•        Aparat de ionizat pentru cameră 150.000 anioni/cm3
Stratul 4: țesătură perforată din bumbac impregnată cu cărbune din bambus
- Cărbunele din bambus este repartizat uniform în țesătură
- Filtrează mirosurile neplăcute, purifică aerul în timpul somnului
Stratul 5: brocard cu țesătură în cruce
- Împiedică proliferarea acarienilor și a altor paraziți
- Rezistent la uzură
- Perfect aderent la suprafața dormezei
BENEFICII:
- reglează metabolismul și echilibrează sistemul enzimatic
- crește aportul de oxigen și normalizează pH-ul la nivel celular
- întărește sistemul imunitar
- stimulează secreția de hormoni și funcțiile cerebrale
- facilitează normalizarea tensiunii arteriale, a glicemiei și lipidemiei
- atenuează bolile reumatice: artrite, spondiloze, dureri cervicale, lombare sau ale membrelor
- ajută la vindecarea afecțiunilor sistemului respirator: bronșite, infecții respiratorii
Un somn odihnitor asigură energie pentru 24 de ore și o normalizare rapidă a parametrilor vitali a organismului.
RECOMANDĂRI:
- insomnii, tulburări de odihnă, stări de iritabilitate, oboseală cronică, migrene
- copii și adolescenți – dezvoltare armonioasă, întărirea sistemului imunitar
- sistem imunitar deprimat
- afecțiuni reumatice
- dezechilibre ale metabolismului
- persoanelor care doresc o îmbunătățire a calității vieții
- sportivilor – accelerează capacitatea de recuperarea a organismului după efort
Saltea magnetica cu proprietati bioenergetice ușor de pliat și transportat – nelipsită și în călătorii!
Acest produs nu beneficiaza de oferta discountului de 23%.

Simbolismul yantrelor


Simbolismul yantrelor

Steaua cu 6 colturi, cunoscuta in Occident ca Steaua lui David, este obtinuta prin suprapunerea unui triunghi cu varful in jos si a unuia cu varful in sus. Triunghiul cu varful in jos reprezinta aspectul feminin, manifestarea, Pamantul, iar cel cu varful in sus reprezinta aspectul masculin, energiile cosmice, spirituale, Cerul. Steaua cu 6 colturi reprezinta o stare de echilibru intre aceste aspecte polar opuse, unirea a "ceea ce este sus" cu "ceea ce este jos", armonia Cerului cu Pamantul, a planului spiritual cu cel material.

Petalele de lotus

Petalele de lotus dintr-o yantra sunt figurate de obicei in interiorul unui cerc, aflat la randul sau in interiorul cadrului patratic. Reprezentarile lotusilor cu 12 petale sunt in legatura cu Soarele si cele 12 semne zodiacale. Cei cu 16 petale simbolizeaza cele 16 faze lunare (nitya) sau cuante energetice (kala).

Daca numarul de petale este 8, aceasta simbolizeaza fiinta umana limitata, caracterizata prin 8 aspecte fundamentale: cele 5 elemente de baza (eter, aer, foc, apa, pamant) la care se adauga mintea, intelectul si ego-ul.

 

Cercurile concentrice

Cercurile concentrice din jurul sau din interiorul unui triunghi reprezinta cele trei tendinte fundamentale ale naturii (guna-e): sattva (tendinta spre echilibru), rajas (tendinta spre actiune), tamas (tendinta spre inertie).

In contextul yantra-ic cercurile mai pot simboliza cele trei aspecte ale timpului (trecutul, prezentul si viitorul), cele trei nivele fundamentale ale manifestarii, cele trei stari fundamentale de constiinta (starea de veghe, de vis si de somn profund fara vise).

Efectele asupra fiziologiei umane

Centrarea este o necesitate umana fundamentala. Toate realizarile remarcabile in domeniul cunoasterii sunt opera unor minti centrate si focalizate. Pentru a obtine aceasta stare este necesar sa practicam anumite tehnici si sa ne cream obisnuinta de a ramane centrati. Mintea, sub influenta organelor de simt, devine agitata si restrictiva.

Fiziologii au descoperit ca semnalele exterioare captate prin fiecare ochi sunt transmise la creier prin aproximativ 1.000.000 de fibre nervoase inmanuncheate la nivelul nervului optic. Exista o incrucisare partiala a nervilor optici in chiasma optica. Astfel, cortexul stang este in legatura cu jumatatea dreapta a scenei vizuale, iar cel drept raspunde de jumatatea stanga.

Tocmai de aceea figurile geometrice simetrice par sa fie cei mai buni stimulatori pentru ambele emisfere si pentru cortex. Ele produc efecte similare in ambele parti, determinand astfel o stare de centrare.

Celulele ganglionilor retinei si celulele laterale care procura informatii cortexului vizual au o simetrie circulara. Ele reactioneaza foarte bine la forme circulare, o pata sau un punct, deoarece campul lor receptor este circular.

Mandala-ele si yantra-ele corespund structurii interne a celulelor retinei. Forma lor se bazeaza pe cunoasterea intuitiva a clarvazatorilor tantrici asupra naturii mintii si a nevoii umane pentru a recunoaste simbolurile sacre intalnite in existenta sa. Ele sunt un raspuns al acestei aspiratii umane universale, iar prin intermediul limbajului arhetipal transforma energia noastra psihica, dand un sens spiritual vietii.

Desenele magice si cele doua emisfere cerebrale

Cercetarile recente au aratat ca occidentalii din vremurile noastre folosesc mai mult emisfera stanga si au lacune in dezvoltarea emisferei drepte, ceea ce a dus la scaderea capacitatilor imaginative si la diminuarea credintei lor in valorile spirituale.

De asemenea, s-a constatat ca intuitia spirituala se trezeste atunci cand cele doua emisfere cerebrale sunt echilibrate in fiinta.

Yantra, ca simbol, reprezinta o energie asociata unei anumite stari de constiinta. De exemplu, yantra lui Kali nu este numai o reprezentare simbolica a lui Kali, ci si o prefigurare in plan fizic a energiei pe care ea o manifesta si o personifica.

Astfel yantra, prin caracterul ei simbolic, activeaza emisfera cerebrala stanga, in timp ce structura ei geometrica actioneaza asupra celei drepte.


sursa: www.luxsublima.ro