luni, 12 noiembrie 2018

Adevarata istorie a omenirii inca nu e scrisa -Decaderea umanitatii prin exacerbarea masculinitatii



In general oamenii gandesc mimetic si chiar le e frica sa aiba pareri proprii, pentru ca CENTRUL LOR in loc sa fie in ei, se afla in diverse alte autoritati. E impotriva lui Dumnezeu sa gandesti, gandesc ei, sau le-a fost insuflata acesta convingere ?.
Crede si nu cerceta .
Dat fiind faptul ca inteligenta nu este incurajata, fiindca societatea nu are nevoie de oameni inteligenti, ci doar de buni soldati, buni votanti si executanti, IQ-ul omenirii Scade vazand cu ochii. Avantajati sunt oamenii cu inteligenta nativa, sau cei care au crescut in familii cu fermenti ai gandirii.
Majoritatea oamenilor cred ca gandesc, cand de fapt nu fac altceva decat sa-si reorganizeze prejudecatile.
Iarasi mi-au cerut prietenia oameni adoratori ai bisericii, si iarasi le-am refuzat-o.
Daca veti cunoaste invataturile Lui IISUS veti vedea ca nu are nicio treaba cu biserica, si as putea sa dezvolt, dar aici ma opresc momentan.
Esenta invataturilor lui Iisus nu a fost infantilitatea si frica, ci acest demers lasat cu multa iubire care suna asa; ''TOATE ACESTEA LE VEI FACE SI TU...SI CHIAR MAI MULTE'' si se refera la un concept stravechi, imparatia cerurilor - un concept religios si OBSERVATORUL - un concept stiintific contemporan in care am vorbit si in postarile anterioare, vizavi de legea atractiei.


Stiati ca pana ce Omenirea nu va reabilita FEMININUL , pana cand nu va fi inteles acest aspect si reconciliat in noi, nu vom avea PACE si BELSUG pe pamant ?
Ostracizarea femininului de mii de ani, este echivalenta cu castrarea omenirii.
Cititi cartea; ''CINE A PREGATIT CINA CEA DE TAINA'' Istoria universala a femeilorsi veti intelege multe.<<<<Barbatii domina istoria pentru ca ei scriu istoria. Eroi au fost multi, eroine prea putine. Iata cartea care rastoarna "caracterul falic al istoriei", dand expresie adevaratei istorii a lumii care, dintotdeauna si pentru totdeauna, trebuie sa cuprinda si contributiile milioanelor de femei ramase intr-un con de umbra. Iata istoria pe care n-ati invatat-o niciodata, desi ar fi trebuit!

Presarata cu povestiri despre femei emblematice cultural, sarbatorind activitatea si vietile femeilor de peste tot din lume, imbogatita de o diversitate de informatii, Cine a pregatit Cina cea de taina? redefineste conceptia noastra asupra realitatilor istorice de gen.

"Una dintre cele mai bune [carti despre istoria femeii]... minutioasa, inteligenta, echilibrata si mereu valabila."A.S. Byatt..
Nu sunt impresionat nici de sfintii parinti, care vorbesc in termeni de profetii apocaliptice, care isi lustruiesc barbiile in termeni sfatosi cand vorbesc despre orice , doar de reabilitarea femeii nu.
Apropo stiati ca in perioadele cand omenirea avea echilibrat femininul cu masculinul, practic cand si femeile aveau aceleasi prerogative in societate ca si barbati, nu existau sfinti parinti care sa faca profetii apocaliptice?
E GREU DE AFLAT DE CE ? Fiindca femeile nu se ocupau cu difuzarea FRICII ci cu combaterea oricaror cauze care ar fi dus la ea. Vi s-a parut ca femeile vor sa mearga la razboi, cu exceptia unor minoritati mutante din ziua de azi.
Traim intr-o societate patriarhala, in care auzul cuvantului biserica si sfinti parinti trezeste brusc ceva in tine. Ce ? Fiindca vad enorm de multe postari pe mii de profile. Ce trezeste ? In mod normal doar aceste postari ar trebui sa aduca multa iubire, pace si serenitate.

Biserica este asociata cu ''Frica de Dumnezeu''. Ati vazut filme horror de la Hollywood ? Sa stiti ca viziunile despre rai si IAD de pe fatetele si interiorul multor biserici, intrec cu mult acele filme hollywoodiene.Cum poti manipula un om daca nu prin frica si vinovatie ?
Vinovatia este cauza unui numar enorm de boli. La nivel subliminal , omul neantrenat psihic nu si-a pus problema si nu isi pune niciodata data problema, de unde ii apare adeseori o frica viscerala care ii inhiba pofta de viata.
Femeia de asemenea nu si-a pus niciodata problema, de ce sufera nenumarate traume, datorita inhibarii feminitatii, intr-o societate patriarhala.
Acum se pune problema daca eu scriu, ca sa fiu aprobat si sa am multi prieteni, sau scriu fiindca vreau sa imi pastrez creierul viu si sa nu fiu adormit de ''vrajitorii sistemului''.
Vreau sa ma hranesc cu multa frumusete, dar din cand in cand imi administrez si cateun dus rece, ceilalti daca nu il vor ,sunt liberi sa plece.
Ramane intrebarea , cine credeti ca a sustinut acerb acest PATRIARHAT si il sustine cu dintii ? De ochii lumii ne rugam pentru pace in lume, dar in esenta facem tot posibilul sa sustinem razboiul.
Mi s-a parut ca am scris un articol dur si l-a un moment dat l-am sters. Anumite persoane mi l-au cerut.
Nu indemn la ura , ci a purcede la autocunoastere.
Se spune ca femeile care vor sa fie egale cu barbatii se limiteaza.
FEMEIA ARE UN UNIVERS FASCINANT IN EA. Daca invata sa-si cunoasca potentialitatile va ajunge la acest demers.

https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2018/11/imparatia-lui-dumnezeu-poate-fi.html

<<<<Dominaţia bărbaţilor a transformat planeta într-un câmp de luptă perpetuă pentru putere şi subordonare, fără responsabilitate pentru generaţiile viitoare. Manipulând mass-media mondială, conducătorii bărbaţi au redus femeia la un simplu obiect sexual, privând-o de prerogativele fireşti de conducere a societăţii. Iar efectele negative ale acestei stări de fapt se văd cu pregnanţă în unele ţări care au anulat, prin religie, participarea femeilor la viaţa societăţii. Omenirea a rămas la acest capitol în contradicţie cu legile firii. La animale sociale, femela conduce familia. La elefanţi, lupi, lei, hiene, manguste, etc., femela are rol conducător, iar masculii se ocupă de protecţia familiei...Extras din textul domnului parapsiholog Vasile Rudan >>>>>

https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu