duminică, 11 noiembrie 2018

Mitul barbatului superior si adevaratele potentialitati ale femeii


Acum cateva sute de ani, biserica a trebuit sa se reuneasca la un conciliu pentru a hotari si dezbate, daca femeia are suflet sau nu si totusi femeile ii nascusera si pe ei si pe sfinti. Se pune problema atunci, daca nascut fiind din femeie, dupa parerea lor, ai fi fost om sau doar o creatura.

Inchizitia a disparut dar mintea inchizitoriala a ramas si o poti gasi aproape peste tot.

https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2018/11/frica-de-greseala-genereaza-si-mai.html


https://dezvoltaticapacitatileparapsihologice.blogspot.com/2018/09/invatatura-eseniana-plina-de.html

Multi se intreaba de ce adeseori femeile s-au comportat prosteste. Un intelept a raspuns, precizand ca asta au fost facute sa creada,mii de ani. Tu, cum te-ai comporta , daca de mic ti s-ar spune ca esti prost ?

Iata un fragment interesant;

<<<<Barbatii domina istoria pentru ca ei scriu istoria. Eroi au fost multi, eroine prea putine. Iata cartea care rastoarna "caracterul falic al istoriei", dand expresie adevaratei istorii a lumii care, dintotdeauna si pentru totdeauna, trebuie sa cuprinda si contributiile milioanelor de femei ramase intr-un con de umbra. Iata istoria pe care n-ati invatat-o niciodata, desi ar fi trebuit!

Presarata cu povestiri despre femei emblematice cultural, sarbatorind activitatea si vietile femeilor de peste tot din lume, imbogatita de o diversitate de informatii, Cine a pregatit Cina cea de taina? redefineste conceptia noastra asupra realitatilor istorice de gen.

"Una dintre cele mai bune [carti despre istoria femeii]... minutioasa, inteligenta, echilibrata si mereu valabila."A.S. Byatt...Cine a pregatit Cina cea de taina? Istoria universala a femeilor >>>

Cea mai măreaţă entitate care a trăit vreodată pe Tera a fost o Zeiţă, nu un bărbat, pentru că Pământul este un mare uter. Energia este uterul realităţii. Cel mai mare om de ştiinţă care a trăit vreodată a fost femeie.Cei mai grozavi oameni de ştiinţă sunt femeile. Daca Einstein ar fi fost femeie ar fi ştiut să admită public teoria câmpului unificat şi de aici mai departe. Dar a fost bărbatul din el care 1-a făcut să respingă public teoria fizicii cuantice. O femeie ar fi înţeles-o cu uşurinţă.Fizica cuantică este fizica Zeilor.

NINHARSAG - ADEVĂRATA ZEIŢĂ A GENEZEI
Fiecare bărbat are nevoie să fie glorificat de o femeie. Dacă nu, el nu poate fi niciodată rege, niciodată nobil, pentru că este doar o linie genetică care calificăsinele regesc. Sângele regesc nu vine prin sămânţa bărbatului, vine prin oul femeii. Casele regale merg înapoi genetic pe linie femeiască.
Poate că ar trebui să deveniţi geneticieni ca să înţelegeţi ca linia femeii poate fi dusă inapoi până la Eva (continuitatea liniei, a moştenirii genetice poate fi trasată prin structura AND-ului mitocondrial a femeilor dintr-o familie ). Bărbatul are consistenţă, dar nu este prin linia masculină din sîngele lui, ci prin antecedenţa feminină. Iuţi, grei, având nevoie de expresie personală în fiecare zi, dar primii care vor cere mamele în ceasul morţii.

Este că femeile sunt Dumnezeu şi că ele sunt mai aproape de Dumnezeu în compasiunea lor, în iubirea lor, în iertarea lor, înţelegerea, grija lor, decât un bărbat care nu are nici un fel de pasiune pentru samânţa lui.

Sunt sigur că toţi sunteţi familiari cu Cartea Genezei. Evreii au copiat un text vechi care datează de la sumerieni şi istoria lor, istoria lor despre Tera. (Geneza, povestea creaţiei este izbitor de asemănătoare cu o veche poveste despre creaţie din literatura sumeriană, numită Enuma Elish. Acesta a fost cel mai sacru text de ritual al Babilonienilor, pentru peste o mie de ani. Nu este nici un dubiu că evreii au fost familiari cu acest text, din moment ce Abraham a fost babilonian, născut în oraşul Ur, iar familia lui a avut legături cu preoţimea de acolo).

. Terra a fost numele pe care Dumnezeii 1-au dat pământului.

Enki şi Enlil au venit aici acum 455.000 de ani. Ei s-au certat şi s-au certat. Sora lor mai mare a fost un strălucit genetician din familia lui Anu. Ea a venit aici jos şi a început să despartă genele. Ceea ce voi veţi găsi curînd în genomul uman, ea a ştiut acum 455.000 de ani. Ea a fost mama care a creat hibridul de Cro-Magnon, care sunteţi voi. Deci Zeul Genezei a fost o Zeiţă. Numele ei a fost Nisgal sau Ninharsag, Ea a mai fost numita abreviat Mammy, adică mama. Acesta este adevărul. În textele sumeriene -veţi găsi acele texte în orice muzeu mare din lume - se spune cine a fost Zeiţa Genezei şi că ea a fost sora celor doi fraţi rivali. Deci în inima şi sufletul nostru atunci când părăsim corpul, când ultima suflare pleacă şi sângele nostru este împrăştiat pe pământ, chemam mamele.

O chemam pe mama primordială, Zeiţa care ne-a făcut. 


Ea a fost cea care a spus: "Lăsaţi copiii mei să fie ceea ce sunt! "şi au fost fraţii ei cei care s-au străduit să-i dividă, să-i folosească. Bărbaţii sunt războinici. Mamele sunt compasiune şi iubire. Cea mai veche religie din lume, divinizează o Zeiţă (religia egipteană - Zeiţa Nut). Aceasta este cea mai veche religie dinlume, divinizarea lui Mammy, marea Mamă. Deci voi sunteţi în viaţă astăzi datorită lui Mammy. Şi ea trăieşte. Ea este vie şi bine În voi toţi, pentru că voi toţi aveţi genele ei în voi. Cu 455.000 de ani în urmă, a aparut prima colonie din Nibiru, înainte au fost Homo erectus, Neanderthal şi Homo sapiens, care încă mai evoluau înainte de venirea marii Zeiţe. Ei au venit şi au creat canale şi râuri în Estul Mijlociu. Nilul este un fiu Artificial. Estul Mijlociu a fost Grădina Edenului. Eufratul,Tigrul şi Nilul fuseseră create. Da, toate sunt artificiale. Pâmântul aici nu era un deşert. Fiecare fir de nisip pe care îl vedeţi astăzi, este rezultatul eroziunii a ceea ce a fost odată cel mai fertil pâmînt din lume şi cum deja aţi auzit au venit aici cei doi fraţi, Enlil si Enki, fii lui Anu. Aceasta este scris în Enuma Elish, tăbliţele din Sumer care au înregistrat adevărul...RAMTHA.. istoria omenirii.

<<<Silverman si dr.Rose Bryant-Tuckr au ales un mediu cu probleme pentru a testa efectele sugestiei subliminale asupra invatarii. La o scoala speciala din Peekskil, New York, au cerut unui numar de saizeci de si patru de adolescenti cu tulburari de comportament, in general delicventi, sa priveasca printr-un dispozitiv luminos, numit tahitoscop, de trei ori pe saptamana. Copiii s-au uita prin ochean ;pac! O lumina puternica a clipit. Asta a fost tot. In lumina se gasea imprimata o propozitie, dar aceasta disparea prea repede pentru ca mintea constienta sa o perceapa. Nimeni nu stia mesajul dinainte.

Dupa cateva saptamani de expunere la semnalul luminos, copii au promovat testul californian standard de testare a capacitatilor de citire. Dintr-o data, citeau mai bine. Punctajul lor a fost semnificativ mai crescut, de asemenea, intr-un mod inexplicabil,ca si numarul numarul de teme rezolvate. Chiar si comportamentul lor din afara clasei s-a imbunatatit.

Adultii care studiau dreptul comercial la Colegiul Queens, New York au pus de asemenea ochiul in lentila tahitoscopului, pentru a experimenta semnalul luminos imprimat al lui Silverman. Profesorul lor, Dr.Kenneth Parker, a refuzat inadins sa dezvaluie mesajul chiar si dupa incheierea testului. A mai asteptat cateva saptamani pentru a verifica retentia pe termen lung. Parker a descoperit ca studentii sai la drept au primit mesajul secret in mai multe feluri. Isi aduceau aminte mai mult din ceea ce-au invatat decat cei din alt grup de control, caruia nu i s-au administrat mesaje subliminale.

De asemenea, au obtinut cu zece puncte mai mult la examen.
Toate acestea au fost o surpriza placuta, dar nimic nu se poate compara cu socul pe care l-au simtit studentii atunci cand Parker le-a dezvaluit mesajul pe care mintea lor de adancime il primise ,,Mammy si cu mine suntem una''.

Penibila, ridicola poate, dar aceasta propozitie copilareasca are un efect transformator ca fulgerul si trasnetul asupra subconstientului. Incepand cu clipa in care Silverman a invocat-o pentru prima oara, acum doua si cinci de ani , Mammy a tot marsaluit prin literatura stiintifica, ajutand peste tot: la scaderea in greutate, la aruncatul sulitei, la notele de matematica - O Mammy universala care functioneaza si in culturi. Poate sa mearga si daca numim acest mecanism declansator subconstient mama sau mamica, tatic sau profesor, dar nu cu puterea pe care o are Mammy.

Dupa cum ati ghicit, probabil, psihologii au elaborat lucrari pline cu motivele pentru care Mammy are asa o putere mobilizatoare. Insa ea pare sa apeleze la niveluri situate dincolo de psihologie, imparatii de integritate si unitate. (Daca scoti foc pe nari la simplu gand de a deveni una cu propria Mammy - deoarece chiar nu ti-a placut de mama ta - cercetatorii sugereaza ca aceasta va functiona cu atat mai mult in cazul tau).

Acum ati inteles cu adevarat originile acestei ''sugestii ancestrale''.>>>Tehnica invatarii rapide-Sheila Ostrander, Lynn Schroeder

În prezent, omenirea se confruntă cu o criză profundă în cadrul speciei. Dominaţia bărbaţilor în conducerea treburilor Terrei, trebuia să înceteze de milenii. În mod firesc, trebuia să urmeze epoca matriarhatului. Morminte găsite pe teritoriul Ucrainei, datând de peste patru milenii, sunt fără echivoc: femeile deţineau prerogative de conducere şi erau îngropate cu arme, iar bărbaţii erau înhumaţi cu podoabe, în morminte separate. La fel stăteau lucrurile şi cu amazoanele de la Dunărea de Jos şi cu amazoanele din pădurile ce mărginesc fluviul Amazon, din America de Sud. Fluviul sud-american, cu cel mai vast bazin hidrografic de pe Terra, poartă numele femeilor luptătoare şi conducătoare, ce stăpâneau un imperiu despre care nu se mai vorbeşte. Papa Paul al II-lea a emis ipoteza potrivit căreia Dumnezeu ar putea fi femeie.

De fapt traditiile spirituale spun ca, Dumnezeu nu este nici parte masculina,nici feminina,intr-un caz, sau este si parte feminina si parte masculina,in alt caz, una fara alta nu ar fi putut creea lumile, partea feminina fiind fundamentul ,baza, energia primordiala in creearea lumilor. Altfel e ca si cum ai spune,am un plan, dar nu am energie de a-l infaptui. Energia este uterul realităţii.
Din punct de vedere funcţional, creierul feminin este diferit de creierul masculin. De pildă, la analiza detaliilor, în creierul femeilor se activează nouă centri nervoşi, dispuşi în ambele emisfere cerebrale, ceea ce permite o analiză multilaterală a fenomenelor din mediul înconjurător. În creierul masculin la analiza detaliilor se activează numai doi centri nervoşi, într-o singură emisferă cerebrală.

Dominaţia bărbaţilor a transformat planeta într-un câmp de luptă perpetuă pentru putere şi subordonare, fără responsabilitate pentru generaţiile viitoare. Manipulând mass-media mondială, conducătorii bărbaţi au redus femeia la un simplu obiect sexual, privând-o de prerogativele fireşti de conducere a societăţii. Iar efectele negative ale acestei stări de fapt se văd cu pregnanţă în unele ţări care au anulat, prin religie, participarea femeilor la viaţa societăţii. Omenirea a rămas la acest capitol în contradicţie cu legile firii. La animale sociale, femela conduce familia. La elefanţi, lupi, lei, hiene, manguste, etc., femela are rol conducător, iar masculii se ocupă de protecţia familiei..

Raţionaliştii nu sunt în măsură să ia în considerare alte realităţi în afară de cea la care au acces prin intermediul supercomputerului lor neocortical. Raţionaliştii discută despre existenţa lui Dumnezeu, fără să trăiască acest concept, fără să fie conştienţi de faptul că acest concept al Dumnezeului unic ca figură paternă, este o apariţie relativ recentă în cultura omenirii...Vasile Rudan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu