duminică, 18 noiembrie 2018

Bashar - Reincarnarea si o singura particula in Creatie

                      

Acum, am vrea sã mergem cu asta un pas înainte fatã de ceea ce au descoperit pânã acum oamenii vostri de stiintã explicându-vã ideea în cel mai simplu mod cu putintã reinterând faptul cã atunci când vorbim de ideea cã Totul e Unul, vrem sã spunem cã e valabilã si pentru conceptul pe care-l numiti "o singurã particulã". Noi întelegem cuvântul "particulã" ca pe un eufemism. În realitate e energie, e constiintã; se poate reprezenta sau exprima pe Sine ca o particulã, ca o undã, ca energie, ca masã, însã ca o înlesnire în aceastã conversatie, vom folosi conceptul de "particulã".[…]
Exista o SINGURA PARTICULA IN EXISTENTA! Nu vreau sa spun un anumit fel de particula. Vreau sa spun O SINGURA PARTICULA. Atat! Toata existenta e creata din aceeasi unica particula… in timpul final impartasit.
Ce vrem sa spunem cu asta? Va explic.
Si vom explica cu ajutorul unei demonstratii foarte frumoase. Dupa cum puteti vedea de-o parte si de alta sunt 2 bile de cristal. Pentru moment, presupuneti ca e doar una. Acesta e Particula. Unica Particula ce exista. Singura.
Daca acea particula nu are masa pentru ca nu mai exista nimic altceva, nimic cu care sa interactioneze; nu exista gravitatie, intr-un sens, nimic altceva in afara acelei particule, niciun spatiu cu-adevarat,… nu are masa. Se poate cu-adevarat misca in orice directie doreste, se poate misca dincolo de viteza luminii… De fapt, viteza ei – folosesc iar un eufemism – poate fi infinita. Se poate misca in ce directie doreste cat de repede doreste.
Sa zicem ca aceasta particula se hotaraste sa se miste de aici – aici, acolo. Acum veti spune: Ei bine, acum e acolo.
Sa spunem ca se misca aici si acolo, acolo si aici, inainte si-napoi, iar ideea e ca, deoarece se poate misca cu o viteza infinita, inainte – inapoi, inainte – inapoi… miscandu-se inainte si-napoi cu o viteza infinita, se va duce inainte si inapoi atat de repede, incat va parea ca se gaseste in doua locuri in acelasi timp. (nota: demonstratie vizuala cu doua cristale luminate – “Bashar's Lab 15-6-08”). Vedeti asta? Bun.

De fapt se misca inainte si inapoi, insa pare ca se afla in doua locuri in acelasi timp. Ceea ce in realitatea voastra fizica par ca astea sunt doua particule, in realitate nu e asa: e aceeasi particula.
Prin urmare, extinzand aceasta notiune, daca va puteti imagina ca aceasta unica particula se misca cu viteza infinita, ceea ce inseamna e ca poate fi peste tot in acelasi timp, parand ca sunt o multitudine de particule cand de fapt e doar aceeasi unica particula miscandu-se inainte si inapoi pe un model complicat/complex, un model geometric complex de constiinta care prin asta face sa para ca Universul e plin de particule diferite, de atomi diferiti, de lucruri diferite. In loc de asta, Fiecare lucru, fiecare stea, fiecare galaxie, fiecare roca, fiecare fiinta, fiecare atom, fiecare particula subatomica sunt toate facute din ACEEASI UNICA PARTICULA! Deci, cand noi vorbim de ideea ca TOTUL E UNUL, nu e de inteles doar din punct de vedere spiritual si energetic. E si fizic la propriu.
Cand aceasta particula se intretaie cu propria traiectorie, in acest model geometric de-o nemaipomenita frumusete si complexitate, se intareste pe sine, devine din ce in ce mai densa. Acum are ceva cu care sa interactioneze. Cu ea insesi pe o traiectorie diferita. Si pe masura ce interactioneza cu sine din ce in ce mai des, pe diferite traiectorii multiple si pe perspective multiple diferite, devine din ce in ce mai densa si formeaza diferitele stari ale realitatii, de la dimensiunile superioare pana la realitatea fizica. Dar e totul unul si acelasi lucru, sunt toate facute din acelasi lucru la propriu!
Vi se pare clar?
Deci, ideea e ca pe masura ce veti revedea aceasta demonstratie in imaginatie, cand va veti uita la cineva sau ceva din realitatea voastra, permiteti-va sa extindeti aceasta demonstratie vizuala de azi, intr-un asemenea mod, incetul cu incetul, in orice ritm va e comod voua, astfel incat atunci cand stati in fata unei pietre sau a unei alte persoane, sa vedeti aceasta unica particula miscandu-se atat de repede incat construieste in voi sau in persoana din fata toti atomii, formand-o. Inainte si-napoi pana cand ambii veti palpai atat de repede incat sunteti ambi doua lucruri solide. Cu cat veti practica mai mult aceasta vizualizare, cu-atta mai mult veti incepe sa va identificati cu din ce in ce mai multe lucruri in Creatie pentru ca veti intelege cu-adevarat ca sunteti toti facuti din acelasi UNIC lucru. […] Prin asta veti incepe sa va deblocati punctul de vedere asupra existentei, asupra Creatiei, a realitatii fizice. Veti incepe sa traiti experinete diferite. Va puteti trezi din senin ca aveti senzatia ca nimic din jur nu e real. […]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu