vineri, 30 noiembrie 2018

PUTEREA DE REALIZARE este propulsia de care ai nevoie in orice domeniu activezi


Ati auzit de ''PUTEREA DE REALIZARE''. Aceasta putere de realizare, poti sa vi cu ea din alte existente sau o poti dobandi acum.
Pasajele din Biblie afirma acelasi lucru; ,,Asa cum gandeste cineva in sufletul sau, asa si este''. Cresterea puterii personale; ,,Caci Dumnezeu nu ne-a dat duhul temerii, ci al puterii si dragostei si al intelepciunii'' (Timotei,2,1(7)
Aceasta desfinteaza preceptul cultivat de lordul Acton conform caruia,, puterea corupe,iar puterea absoluta corupe in mod absolut''.
Ai nevoie de multa putere pentru a-ti indeplini obiectivele, scopurile, telul in viata.
Cei care se simt intregi si plini de vigoare de obicei nu isi utilizeaza gresit si nu isi altereaza puterile sau fortele pe care le pot dezvolta, evident cu mijloace ecologice.

Lucru la care se refera si Iisus cand spune.
Ceea ce Hristos le spunea acelora,,care au urechi de auzit sa auda (Marcu 4:23) era faptul ca orice barbat sau femeie care isi foloseste ratiunea, iubirea si PUTEREA intr-un mod corespunzator si Divin ESTE UN CRESTIN, indiferent daca se numeste budist, musulman sau este un frate sau o sora de o alta credinta.
Cu alte cuvinte nu Puterea IN SINE este problema,daca pe unii ii poate speria cuvantul PUTERE, ci folosirea ei gresita cum ar fi Crestinarea cu forta al altor popoare care oricum erau intr-un fel crestine la nivel de concept al iubirii, ratiunii si puterii folosite corespunzator, dar asta este alta poveste.
Aceasta ''putere de realizare'' se refera la abilitatea ta de a-ti concretiza planurile in timpul cel mai scurt.
Se refera la capacitatea de a fi ultraeficient si plin de succes in tot ce faci.
Este cea ma spirituala calitate, intrucat aici intra in joc, vointa, imaginatia, creativitatea si mai ales focusarea.
Aici se masoara ''mintea de yoghin''.

Acesti oameni cu putere mare de realizare sunt de o eficacitate iesita din comun.

Pot sa fie mari yoghini din alte existente si acum mari afaceristi, asta in functie de ce au vrut sa exploreze mai departe. Pot sa fie mari afaceristi din alte existente care acum devin mari yoghini, bazat pe acelasi principiu.
Pot fi si oameni indezirabili pentru noi omenire, dar care au niste calitati iesite din comun.

Cum se face ca unii dintre mari criminali ai lumii au devenit la un moment dat chiar sfintii lumii.

Nu vorbim prin ce au trecut ca sa-si platesca karma, vorbim de TENACITATEA care i-a caracterizat de a-si atinge scopurile.
Chiar in biblie este o fraza care spune;Eu nu te vreau caldut.
E vorba de acel foc interior care iti permite sa explorezi lumea.

Poti sa fii un mare visator, un mare explorator, un mare vzionar, om de stiinta, yoghin, taoist. Atingerea scopului tau este data de Puterea de realizare''.

De aceea sa nu va mirati ca cei mai mari afaceristi, chiar cei din domeniul competitional, daca reusesti sa le comuti gandirea in domeniul spiritual, ii va depasi pe multi spiritualisti, fiindca au reactoare , fata de un simplu motoras asa zis spiritual.
PUTEREA DE REALIZARE esta data de lipsa de convingeri nefasta a ceea ce poti face.
De aceea cand ne mai batem cu caramida in piept de ce inseamna spiritulitatea, ar trebui sa intelegem si ce o potenteaza.
Imi aduc aminte, cum o femeie de afaceri , imi spunea ca reausit sa invete ''citirea rapida'' in cateva zile. M-a uimit aceasta eficienta a ei, intrucat doar ce a descoperit metoda si a si pus-o in practica. Scurt si concis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu