miercuri, 23 ianuarie 2019

Antrenamentul autogen



Sofrologul dr. Raymond Abrezol utilizeaza o forma modificata a traningului autogen pentru a antrena sportivi europeni sa schieze, sa joace hochei, sa inoate,sa alerge, sa boxeze. Elevii sai sunt atleti de clasa mondiala care, pana in prezent, au acumulat peste o suta de medalii olimpice, dintre care paisprezece de aur.
Doctorul Alphonso Caycedo, parintele Sofrologiei, utilizeaza autogenia amestecata cu fragmente de Zen si Qi Gong, pentru a dezvata oamenii de dependente si a-i vindeca de boli. Caycedo a observat ca metodele sale au ajuns la performante asemanatoare cu inviatul din morti atunci cand i-au salvat pe pustii vagabonzi de pe strazile din Columbia, considerati cu desavarsire irecuperabili.
Am intalnit trei dintre ''irecuperabilii'' lui Caycedo la o conferinta de sofrologie,la Lausanne, renascuti,se pare sub forma unor studenti in toata puterea cuvantului.
In fosta Uniune Sovietica, era o politica de stat sa se urmareasca obtinerea unor rezutate excelente de catre grupurile favorizate, restranse. Fonduri si eforturi aparent nelimitate au fost dirijate spre cercetarea unor modalitati de a alimenta performante inalte.Nu este surprinzator ca atletii sovietici,balerinii si cosmonautii au fost antrenati cu totii prin intermediul autogeniei.
Metoda autogenica, pe care adolescentul Christian Drapeau a selectat-o din cartea Tehnica invatarii rapide pentru a-si controla forma fizica dupa propria vointa, este aceea care a fost initial conceputa pentru cosmonauti sovietici.
In prezent, ca neurolog la o varsta a maturitatii,Drapeau considera ca, ''chiar si dupa cativa ani de meditatii si un an petrecut cu predarea lectiilor de yoga, n-am atins niciodata o stare de relaxare mai profunda decat aceea la care am ajuns prin intermediul autogeniei.( As putea spune ca pare tras la indigou, cu ce mi s-a intamplat mie )
Autogenia este un sistem incercat ,elegant, flexibil si de aceea, il recomandam si pentru invatarea rapida.
Autogenia permite elevilor sa-si argementeze capacitatea de memorare a vocabularului limbilor straine de trei sau patru ori''. ,,De asemenea reduce si timpul necesar invatarii informatiilor de tip factual, a poeziilor si asa mai departe''.
Desi este nevoie de opt saptamani pentru invatarea autogeniei, odata ce aceasta este insusita, ne putem modifica starea pentru a atinge echilibrul minte-corp intr-un timp scurt.
Practicarea acesteia in grup uniformizeaza starile de spirit individuale; cateodata, chiar si respiratia acestor indivizi grupati se va sincroniza.
Urmeaza pentru cei care dorresc cu adevarat sa practice ,cum se poate trece pe nivelul doi al acestei practici,rescriind rapid programele subconstiente. De aici intram si in potentuialul undelor alfa,dar mai ales theta cand patrunzi foarte adanc in subconstient. Practica va fi combinata cu tehnici de lucru cu HARA, centrul care iti permite o buna integrare in planul fizic si o amplificare formidabila a energiei, care culmineza cu o stare din ce in ce mai buna, de sanatate.Si nu in ultimul rand, activarea unor puncte de acupuntura, de regenerare si activarea a unor resurse spirituale.

luni, 21 ianuarie 2019

Initiere intr-o tehnica secreta de reintinerire care apartine marelui Yoghin Milarepa


Tinut in secret mai multi ani , un procedeu ezoteric de intinerire a ajuns, totusi, in paginile ziarelor. 
Chemaly Robert Vincent a recunoscut ca experimentul sau , este impropriu oamenilor , <<fara o adanca credinta in Spiritul Universal. 
,,Cine nu crede cu ardoare in faptul ca , noi, oamenii, am fost ,,prefabricati,, si ca menirea noastra este sa ne protejam unul pe celalalt , sa nu incerce aceasta tehnica. Initiatorul acesteia , Milarepa , a tainuit-o , oferind-o doar celor neticalositi " 
In anul 1992, C. Vincent a propus celor interesati o experienta uluitoare. Pentru a nu denatura mesajul, reproducem din << Manifesto Nogani>., Revista Socitatii ce Esoterism , aparuta la Londra in cursul aceluiasi an: 

Stati cu ochii inchisi. Incercati sa va odihniti. Nu reusiti. Sunteti invadat de o multime de ganduri. In aceste conditii este greu sa va relaxati. 
Va sugerez sa va proiectati propria dumneavoastra imagine, una care sa fii existat candva si care este usor de realizat. 
In acest experiment nu se admit inselaciuni. 
Daca imaginea dvs. din tinerete este autentica, localizata in spatiu, de pilda o incapere sau o gradina familiara, proiectia acestei amintiri nostalgice va devenii imobila. E ca si cum ati privii o fotografie din albumul de familie, cu deosebirea ca aceasta imagine este vie. 
Va recunoasteti? Daca da, imaginea captata va invia, in sensul ca devine mobila; se va misca in spatiul si timpul ACELA, fara sa banuiasca indiscretia dvs. de a o privii din afara , din VIITORUL ei. 
Aceasta imagine va ignora cu desavarsire , fiindca nu crede ca poate fii spionata. 
Incercati sa va apropiati de ea . Apropiati-va . Inaintati in asa fel incat imaginea sa nu dispara, incet , zambind. Va apropiati umerii de umerii acelei himere. Va identificati cu ea. 
                         

ATENTIE!!!!! 
Acest moment este periculos. 
Dumneavoastra va aflati intr-un pat unde incercati sa adormiti, iar efortul de a va identifica cu imaginea propriei dvs. persoane, va va face sa UITATI ca trebuie sa respirati. 
Repet, acest moment trebuie controlat, fiindca, inexplicabil , subiectii experimentului , UITA sa respire. Panica este ingrozitoare si poate conduce la un stop respirator cu consecinte nefaste. 
Respirati adanc, deschideti ochii, cautati sa priviti un lucru familiar din incaperea in care dormiti: un tablou, peretele tapetat, sau , pur si simplu , tusiti , astfel incat sa va auziti. 
Reveniti. 
Insist sa cautati acea persoana inca o data. O veti regasii relativ usor.
Se afla in acelasi loc, usor nedumerita. Nu-i vorbiti, nu incercati sa o atingeti. 
Sunteti dvs., nu altcineva, iar aceste tentatii trebuie eliminate. 
Daca imaginea nu dispare, va sugerez sa va incorporati iarasi, dupa schema ,, umeri in umeri,,. Veti simti imediat , o noua pulsiune a inimii, respiratia vi se va accelera. 
Sunteti in TRECUT, cu avantajul de a va afla totodata , si in VIITOR. 
Murmurati: ,, E bine aici," 
Cu precautii , inaintati~~si veti vedea ca imaginea va asculta~~ca si cum ati pasi travestit in alceva. Pasii vor fii incerti., dar veti gasii cu siguranta, un drum spre casa dumneavoastra. Spre casa de acum , cea in care incercati sa va odihniti. 
In aceste clipe dumneavoastra dormiti profund si ~~IN ACEASTA CONSTA VALOAREA EXPERIMENTULUI~~sunteti REINCARCAT cu energiile neutilizate in trecut, neexploatate corespunzator. 
Daca ati reusit performanta de a sta un minut sau doua in trecut, ati reusit sa va adaugati viitorului tot atatea minute. 
Unii subiecti reusesc sa coboare in tineretea lor nopti intregi. Socotiti: sunt ore cu care va veti prelungi viata, imprumutand energii de la sursa trecutului propriu'
Incredibila invitatie in trecut , respectand schema propusa de Chemaly R. Vincent, este urmata in prezent, de sute de mii de oameni. Rezultatele sant excelente, in beneficiul unei revigorari a psihicului si a vitalitatii. 
Cei experimentati, au reusit sa-si procure imaginea de dupa nastere, la varsta de o luna sau doua, ceea ce trebuie sa recunoastem , este o performanta in materie de recuperare a energiei , partial sau inutil consumata in trecut. 
Cel mai elocvent argument adus in sprijinul insusirilor acestei tehnici, denumita generic ,, sonda in trecut,, este faptul ca in pregatirea astronautilor americani, aceasta tehnica a ,, captarii varstelor fragede,, a devenit o practica curenta, indiferent daca zborurile in spatiu sant de scurta sau lunga durata.

duminică, 20 ianuarie 2019

Cum să supraviețuiești în frig? – o metodă eficientă

Pentru că mi se pare o informație importantă pentru supraviețuire în condiții de hipotermie, vă împărtășesc o metodă pe care o știu de la dr. Ștefan Stângaciu (președintele Apiterapiei din România), căruia îi mulțumesc pentru această informație utilă. Studiile arată că în apă la temperatura de 10 grade, corpul uman își menține mișcările normale timp de 9-10 minute, după care musculatura nu mai poate fi controlată corect, la o respirație normală folosită de înotători de elită . 
Dacă sunteți în apă rece sau în frig, în munți și nu numai și nu sunteți îmbrăcați gros, sunteți departe de o sursă de căldură , puteți aplica metoda următoare bazată pe controlul respirației: Folosim 4 timpi de respirație : inspir, apnee, expir, apnee, în ritmul 1-4-2-4. Adică inspir scurt și profund ( până în abdomen, apoi toracele mediu și superior). Ținem aerul în plămâni de 4 ori mai mult timp decât a durat inspirul. Expirăm în 2 timpi față de timpul în care am inspirat. Rămânem apoi fără aer în plămâni timp de 4 timpi. Este foarte importantă apneea finală care declanșează de fapt alarma cu activarea proceselor de încălzire la nivelul întregului organism. Un domn știa această metodă , iar asta i-a salvat viața (a fost salvat dupa 2h din apă la temperatura de 7-9 grade și a supraviețuit fără sechele, folosind această metodă): ” dl. de la care am învățat metoda era inginer geolog, lucra în Delta Dunării . 
A stat în apă rece, pe 15 noiembrie, 2 (doua) ore și nu a avut nimic. O lună mai târziu , un prieten bun de-al lui (care știa metoda), împreună cu alți 2 colegi, au pățit același lucru (răsturnare velier de agrement în apa lacului Razelm). Au stat în apă 6 (șase) ore, până au venit niște pescari și i-au salvat. Nici unul nu s-a îmbolnăvit. Au respirat non-stop cu metoda 1-4-2-4.
Domnul geolog știa metoda de la profesorii lui de yoga.”
dr. Stângaciu
 
…. Practicați metoda și convingeți-vă, că tot suntem în sezonul rece. Asociați tehnici de relaxare în timpul respirației. Eu am practicat-o de multe ori în Mare sau în apa rece de munte, iarna sau toamna, primăvara, când erau doar câteva grade în apă .
N.B. marinarii in special o pot folosi în condiții de supraviețuire în apă rece.
SURSA' https://dianakriya.wordpress.com/2019/01/20/cum-sa-supravietuiesti-in-frig-o-metoda-eficienta/

sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Cand un popor poate sa devina orice altceva, numai un popor binecuvantat nu, fiindca tot ne place sa ne batem cu caramida in piept ca suntem ''poporul ales'' si Romania este Gradina Maicii Domnului.
Pentru ce au lasat 'stramosii nostrii niste margaritare unor oameni pe care au vrut sa-i ridice la gradul de Titani ?
Cum au raspuns acestui ''cadou fabulos'', acesti oameni ?
Simtim oare lipsa trecutului? Este sigur ca renegarea lui duce la mari suferinte, de care nu devenim constienti imediat.
Indivizii, ca si popoarele, nu suporta si li se fure trecutul - atat individual, cat si colectiv: astfel se explica succesul unor reconstituiri istorice precum satul galic de la,,Archeodrome",linga Dijon,sau superbele spectacole de sunet si luminl create aproape peste tot in Franta in urma cu cateva decenii si apoi peste tot in lume.

Cunoasterea nu poate si creasca decat pe recunoasterea trecutului.
O tara care isi asasineaza memoria si isi reneaga istoria se condamna la a nu mai avea viitor. Viitorul isi extrage forta din memoria colectiva. Amnezia duce la paralizie,la neputinta si la moartea civilizaliei. Asasinand trecutul, asasinam speranta tinerelor generatii. Nu putem construi viitorul decat pe bazele memoriei colective, iar viitorul nu poate fi bun decat daca isi aminteste de trecut ca de o lectie spirituala. Este util sa intorci capul ca sa masori drumul strabatut, ca si-ti evaluezi succesele si greselile.Cei care isi lasa patrimoniul arhitectural si se ruineze permit si se distruga memoria propriului trecut.
Pentru Edgar Cayce, nu poate si existe progres uman fara recunoasterea patrimoniului tarii tale.

Stiti de ce Elvetia este o tara prospera si bine vazuta ?
Da, Elvetia, care are cel mai inalt nivel de viata din lume, este -oare intamplator? - si una dintre firile care se straduiesc cel mai mult sa-si conserve patrimoniul cultural. De exemplu, in cantonul Berna, noile vile trebuie neaparat, conform legii, sa respecte tipul de locuinta traditionala: acoperisuri mari si superbe in pante line,ferestre mici incadrate de frize sculptate din lemn, decor pictat in rose painting si flori la toate balcoanele. Rezultat incantator si nespus de placut vietuirii! Elveltienii tin mult la ,,memoria colectiva': familiile isi intretin cu grija arhiva, si blazoanele fiecarui canton, fiecarui oras sunt afisate foarte sus (vei putea vedea peste tot Ursul de Berna sau Cirja episcopului de Bale!). Oamenii tin aici la istoria lor. Nu se debaraseaza de stralucirea de altadata: sunt mandri de ea.

joi, 17 ianuarie 2019

Bunastare materiala, vindecarea bolilor si chiar nemurirea fizica cu ajutorul Metodei Gabrovoi


" Norma " este perfecţiunea divină, aşa cum ne-a conceput Dumnezeu. Când vorbim despre " Norma ", vorbim despre un stat în care totul este perfect, înainte de orice dezechilibru ( boală, nepotrivire, etc. ).
Concentrarea la numărul sau numerele corespunzătoare trebuie să fie efectuată de către pacient în persoană.
Trebuie să stabilim obiectivul şi să căutăm secvenţa numerică corespunzătoare.

Concentrează-te pe numere, citeşte cifra cu cifra şi vizualizeaza obiectivul în acelaşi timp, ca şi cum ar fi fost deja atins.
Dacă lucrezi la orice subiect de sănătate, poţi să scrii secvenţele pe o sticlă - preferabil sticlă - şi să iei apă de acolo de-a lungul zilei.
Contactul vizual constant cu numerele Ajută, de asemenea,ca să-ti accelereze efectul: îi poţi plasa la locul de muncă, în bucătărie, în dormitor, oriunde ne-am petrece o mulţime de timp pe parcursul zilei.


Numerele pentru finanțare sau al finanțelor se poate pune în portofel sau în ecranul mobil, de exemplu.
Păstrează convingerea că vei reuşi dacă vei persista în practica ta, si ca atât de multe mii de oameni au reusit acest lucru.
Dacă există un spatiu mic  între numere, acest lucru indică faptul că intre ele trebuie să se facă o scurtă pauză.
Acestea pot fi folosite si pentru alte persoane care folosesc înainte de orice secventa seria (319817318 macro mântuire) și apoi seria de care este nevoie.
Concentrarea poate fi efectuată în orice moment al zilei, cu toate acestea, Grabovoi recomandă programul de la 22:00 la 23:00 de ore. De la ora 10:00 până la 11:00 p.m.

Este, de asemenea, bine să se memoreze secvența de numere, astfel încât să se poată concentra pe în orice moment  ? (nu este neaparat indispensabil).


Trebuie să te concentrezi pe o cifră una după alta. De exemplu, de la primul număr până la ultimul, nu ar trebui să spui / citi / recita din două în două, trei în trei cifre, etc... trebuie să fie una dupa alta. Și când o secvență numerică are spațiu de exemplu: 519 7148 (totul este posibil) trebuie să pui pauză în acel spațiu, să inspiri și să expiri având în vedere rezultatul pentru care este destinat și apoi să termini de spus / citit / recita secvența. Trebuie să respectăm întotdeauna spaţiile din secvenţe, atât în scris, cât şi în cele din urmă, nu intamplator se afla acolo spatii.

Atunci când folosești mai mult decât o secvență numerică pentru a rezolva o problemă / boală / eveniment, trebuie să le scrii una sub cealaltă (în linii separate),  niciodată într-o singură linie, deoarece făcând acest lucru vei crea un scop imprecis.


Pacientul poate vizualiza, imagina sau scrie numărul în cauză în corpul său direct sau pe o bandă adezivă și lipește-l de corp, sau pe o foaie de hârtie / hârtie, sau folosește orice altă metodă care o ai în vedere.
Înțelegerea rolului pe care mintea noastră îl joacă în dezvoltarea și eliminarea bolilor este de o importanță vitală în acest moment.
De asemenea, poţi să reciţi numerele sau să cânţi. Număr cu număr întotdeauna. Exemplu: 741 (Șapte, patru, unu).
Scrie pe o bucată de hârtie şi pune un pahar de apă pe ea pentru câteva minute. Bea apa. De asemenea, poţi scrie pe o sticlă de apă. Poţi să faci comprese cu apa asta, dacă e necesar.
Poţi să-l pui în buzunarul de la haină, sac, etc. Cand doresti arunca din cand in cand o privire.
Scrie numerele de pe hârtie alaturi de cel pozitiv obiectiv pe care vrei sa ti-l indeplinesti.

De asemenea, poţi să vizualizezi. Îţi poţi imagina numerele într-o sferă transparentă de argint şi argint. Introduce secvenţa de numere in aceasta sfera, fă-o mică şi apoi introdu sfera mică din corp, în zona afectată, de exemplu stomacul. (există şi alte metode de concentrare care vor fi învăţate şi vor fi îmbunătăţite în timp.

Scrie-ţi numele şi / sau data naşterii şi mai jos toate secvenţele numerice pe care le vei folosi.

Imaginaţi-vă secvenţele de numere în 3 D şi de preferat în culoarea argintie.

Uneori luminează mai mult o cifră decât celelalte din secvenţă, în acest caz se concentrează pe această cifră.
Munca cu culori este, de asemenea, indicată. Imaginează-ţi numerele din culoarea ta preferată sau în culoarea care-ţi vine în minte.
De asemenea, va puteti imagina cum cifrele se întind, se separă și apoi se unesc la un moment dat, etc.
Imaginează-ţi numerele  din capul tău, cum cad peste tine ca o ploaie. Dacă îţi imaginezi ploaia de culoare a luminii de argint, chiar mai bine.

Poţi să scrii mental într-un nor. Acest mod de concentrare este foarte bun, pentru că aici vă concentraţi pe secvenţele numerice şi pe zonele îndepărtate ale conştiinţei în acelaşi timp. Concentrează-te pe zonele îndepărtate ale conştiinţei, rezultatele vor fi şi mai rapide şi, prin urmare, vindecarea se poate întâmpla şi mai repede.


918 09814 foloseşte această serie numerică pentru a-ţi restabili energia pentru dezvoltarea eternă. Repetă sub-vocal de mai multe ori pe zi pentru întinerire.
Referință: "numere pentru afaceri de succes" de grigori grabovoi, 2004, p. 7-8 )

Concetrează-te, de exemplu:la  nori, luna, soarele, planetele, în infinit.
Nota 1: Dacă ai nevoie de mai multe numere de numere, se concentrează pe una după cealaltă.
Nota 2: dacă foloseşti mai multe secvenţe, scrie-le una sub cealaltă.
Nota 3: dacă scrii într-o parte a corpului care doare, scrie direct în partea de sus a locului unde doare sau lângă locul rănii.
Nota 4: Concentrează-te doar pe rezultat și nu cum se va rezolva.
Distribuiti mai multe bucati de hartie cu numere la domiciliu, birou, masina.
Poti sa atârni numerele, de exemplu: pe pereti, usile, frigiderul, etc., oricum si in toate locurile.

Scrie pe hârtie numerele şi pune sub pernă sau în pat, ceea ce le lasă "lucru" în timpul nopţii.
Imaginea poate conține: Nor, cer și în aer liber

miercuri, 16 ianuarie 2019

ARSENIE BOCA - CUM SE REALIZEAZA OPRIREA MINTII IN MEDITATIA PT TREZIRE ORI NASTERE DIN NOU PRIN RUGACIUNE, KOAN ZEN SI MANTRA ?

ARSENIE BOCA - CUM SE REALIZEAZA OPRIREA MINTII IN MEDITATIA PT TREZIRE ORI NASTERE DIN NOU PRIN RUGACIUNE, KOAN ZEN SI MANTRA ? 

EXEMPLIFICARE: practica rugaciunii lui Iisus in forma care mi-a fost aratata de parintele Arsenie Boca 
Aceasta imagine reprezinta o corectura a erorii din zona/paragraful 4 ( care circula pe internet) la care au fost adaugate doua dezvoltari ale paragrafului 1 (UNDE SE AFLA REALITATEA SURSA ?) si 4 (CUM SE REALIZEAZA MEDITATIA PT TREZIRE ORI NASTERE DIN NOU PRIN RUGACIUNE, KOAN ZEN SI MANTRA ? RASPUNS: prin prezenta in absenta agitatiei ; prin aprinderea spiritului (centrului) in mijlocul stingerii (periferiei); EXEMPLIFICARE : practica rugaciunii lui Iisus )

TEXTUL DIN IMAGINE 
1. Pacea, Iubirea, Intelepciunea, Dumnezeu...
2. Toate acestea locuiesc inlauntrul tau, si nu pot fi gasite in afara
3. Este nevoie doar sa te trezesti
4. Trezirea vine din Prezenta ta constienta din mijlocul Neclintirii ( in care nu mai ramane activa decat prezenta ta); in imaginea difuzata azi pe internet scrie : "trezirea vine din neclintire/awareness comes from stillness", ca si cum pietrele se vor putea vreodata trezi

UNDE SE AFLA REALITATEA SURSA ?
Universul holografic; Cerul ( realitatea sursa; Sinele, Imparatia lui Dumnezeu) - un loc inlauntrul tau  Marii maestrii spirituali, pe care i-a avut omenirea (Lao Tzu, Buddha, Iisus), au afirmat "ca centrul acestui univers se afla in fiecare loc, este omniprezent ca intr-o holograma", si ca "ceea ce este sus este asemenea cu ceea ce este si jos" (Thoth; Hermes Trismegistus; Poimandres ); Sinele autentic este centrul fiintei tale si centrul omniprezent al universului (Tao; umnezeu); in univers se manifesta omniprezenta constiintei cosmice si asta inseamna ca a cunoaste universul inseamna a ne cunoaste pe noi insine ( Socrate).[9]

Lao Tzu 33: "Cel ce cunoaste lumea din afara are cunoastere; Cel ce se cunoaste pe sine este Iluminat"
Lao Tzu 47: "Fără să treci pragul usii, se poate cunoaste intreg universul; Fără să privesti pe fereastră, se poate vedea Calea Cerului [poti descoperi principiile ce guvernează toate lucrurile]

Iisus a spus: "Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Caci iata că Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru" (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)].
Jesus replied: 
Empedocle: "Dumnezeu este un cerc, al carui centru este peste tot si a carei circumferinta nu se afla nicaieri".
Isaac din Siria: "Incearca sa intri in tezaurul tau si vei gasi tezaurul Cerului; Celui ce se cunoaste pe sine toate lucrurile ii sunt date. Fiindca a te cunoaste pe tine insuti reprezinta implinirea tuturor lucrurilor
William Blake : "sa vezi universul intr-un graunte de nisip si raiul intr-o floare salbatica"
"Căutaţi în lume după comori, dar adevărata voastră comoară se afla in Sinele vostru"/" You are searching the world for treasure, but the real treasure is your Self" (Rumi)

CUM SE REALIZEAZA TREZIREA ?
ARSENIE BOCA - CUM SE PRACTICA RUGACIUNEA LUI IISUS ?
sa exemplificam cu practica rugaciunii lui Iisus ( care se aplica si in meditatia folosind mantra ori o intrebare paradoxala de tip koan):
Din moment ce am fost instruit in rugaciunea inimii de Arsenie Boca cunosc limbajul practicantilor ortodoxi si erorile pe care le fac;de asta nimeni nu se mai mantuieste...nu se mai naste din nou ..
Actuala rugaciune a lui Iisus [ "Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu (pe inspir), miluieste-ma pe mine pacatosul ( pe expir)"] este virusata sau falsificata din trei motive: 1. se cauta un stapan in afara ( lucru care intretine functionarea si programarea reactiva a celor care astepta pasiv, ca niste pacienti, ca altii sa faca ceva in locul lor ); 2. se intretine dualitatea eu- tu si ancorarea in minte ( repetarea mecanica a rugaciunii inseamna mentinerea in mintea care vorbeste, in locul iesirii din minte si a coborarii in inima -centru) ; 3. se intretine culpabilizarea, arma cea mai puternica a manipulatorilor de toate spetele..

Cele 3 conditii de practicare a rugaciunii lui Iisus in forma indicata de parintele Arsenie Boca si aprobata de prietenul meu parintele profesor Dumitru Staniloae, care si-a dedicat viata studiului acesteia (Filocalia):
1. se abandoneaza rugaciunea virusata si se practica urmatoarea tehnica simpla de relaxare, care provine din rugaciunea lui Iisus modificata, pe care mi-a transmis-o Arsenie Boca, folosind versurile 2 si 3 din " Tatal nostru", fiindca versul 1("Tatal nostru care esti in ceruri sfinteasca-se numele tau") contrazice mesajul lui Iisus care nu a spus ca imparatia este in afara ta ( lucru necesar pt a accepta mediatori, negustori ) : "Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbească privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Caci iata că Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru" (Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)]. 
In concluzie spuneti in minte 
1. "vie imparatia ta" (pe inspir); B. "faca-se voia ta"( pe expir)- cu let go, abandonare sau predare la nivel somatic, respirator, mental si cu atentia doar pe hara- zona subombilicala, ca si cum nu ati avea cap;
2. nu repeta rugaciunea/intrebarea ( decat daca apar ganduri straine in minte); nu reinitializam intrebarea / rugaciunea (recaderea in minte ) decat daca am pierdut linistea, tacerea
3. nu ne rugam in mod mecanic, fara sa asteptam raspunsul, care vine in mod firesc dupa orice intrebare sau cerere ( si ne scufundam in tacerea care urmeaza dupa intrebare: Dumnezeu vorbeste prin tacere; mintea se suspenda doar in cursul tacerii ); reinitializam intrebarea / rugaciunea doar daca pierdem atentia pe prezenta impartiala in ascultarea tacerii, fiindca fara prezenta constienta orice rugaciune, intrebare sau meditatie sunt moarte;

CONCLUZIE
adica toata rugaciunea are doar 2 faze sincronizate pe expir si inspir 1. "vie imparatia ta" (pe inspir); 2. "faca-se voia ta"( pe expir)- cu let go, abandonare sau predare la nivel somatic, respirator, mental si cu atentia doar pe zona ombilicala (vedeti articolele despre: "inima initiatica")[6], ca si cum nu ati avea cap;
este mai simpla si nu are multe cuvinte (exact conditia pusa de Iisus sa nu existe multe vorbe, conditie care este tradata in actuala rugaciune)
la care adaugati constienta sau prezenta constienta pe "tacerea" ce urmeaza dupa fiecare intrebare/cerere (de asta se numeste: "rugaciune"), ca la tehnica intrebarilor paradoxale (koan) din zen si taoism; orice rugaciune fara ascultarea tacerii, ca si orice intrebare paradoxala fara ascultarea raspunsului ( adancirea tacerii sau a golului care o urmeaza) este monolog si mentinere a prizonieratului in minte ( vedeti articolele despre eroarea identificarii cu mintea)[7] ; orice raspuns ( sub forma de ganduri ori cuvinte ) apartine mintii, iar nu adevaratului dvs Sine (Dumnezeu) .
Fara prezenta constienta impartiala rugaciunea este moarta ( vedeti articolul : "Singurul pacat este lipsa prezentei constiente impartiale")[8][5]; fara predare si abandonarea oricarei actiuni ( vorbit, impunere, control) rugaciunea ramane centrata in minte si ego...nu in centrul veritabil omniprezent fiintei dvs si al universului (Sine, Dumnezeu)..


BIBLIOGRAFIE
1. Mantra- instrument de trezire, de vindecare, dar si de indobitocire
ADRESE DE DESCARCARE 
adresa de mai sus este accesibila membrilor grupului:
Awakening Now - How to Survive the Earth Changes
adresa de decarcare de mai sus este accesibila doar membrilor grupului
Mirahorian: Poarta Transei Trance Gate
ALTE ADRESE:

2. Principiul golirii Principiul golirii The Principle of Emptiness Principe du vide Il Principio del Vuoto 
2.1 Lao Tzu-Principiul golirii Principiul golirii The Principle of Emptiness Principe du vide Il Principio del Vuoto 
Traducerea capitolului 11 din Tao Te Ching ( Dao De Jing ) al lui Lao Tzu ( Lao Zi )
Iisus: "Goleste-te si te voi umple"
Meister Eckhart: "Indumnezeirea nu este atinsa printr-un process de adăugare a ceva în suflet, ci printr-un proces de golire." 
"Tot aşa, oricine dintre voi, care nu se leapădă de tot ce are, nu poate fi ucenicul Meu"
Ramana Maharshi se refera concret la golire de efemer (umbre) atunci cand vorbeste despre Realizarea Sinelui: "Realizarea Sinelui nu este un lucru care trebuie să fie obtinut din afara. El este deja în noi. Tot ceea ce trebuie să facem este să eliminăm "umplerea de ego". Linistirea, pacificarea (relaxarea) si oprirea agitatiei (punerea in repaus; golirea de fluctuatii psiho-emotionale) înseamnă Realizarea Sinelui. Nu există nici un moment în care Sinele să nu fie prezent. Atât timp cât mai există îndoieli sau avem sentimentul că nu L-am realizat, este nevoie sa eliminam complet aceste gânduri. Ele sunt datorate faptului că realizăm o confuzie între Sine si ceea ce nu este Sinele. Atunci când aceasta umplere dispare, Sinele rămâne singur. Pentru a-i face loc, este suficient să elimini din mintea ta aglomeratia. Nu este nevoie să aduci acest spatiu gol luându-l din altă parte. 
"Impacarea ( pacea) este natura interioara a fiintelor umane. 
Daca o gasiti in dvs. o veti gasi pretutindeni

Ramana Maharshi a indicat auto chestionarea- sa ne punem intrebarea "Cine sunt eu ?" - drept cale de golire, de detasare de efemer si de ancorarea pe prezenta constienta pt a ajunge la Iluminare sau realizarea Sinelui. Aceeasi metoda o regasim in buddhismul Zen, care apeleaza la intrebari paradoxale 
ADRESE DE DESCARCARE
2.2. Goleste-ti cana ! Empty your Cup ! Vider votre tasse !
2.3. Puterea nimicului /The power of Nothing
"Am inteles ca un om poate avea totul, neavand nimic, si nimic avand totul" (Mihai Eminescu, ms. 2279)
"Dacă nu aveti nimic, atunci aveti totul, pentru că aveti libertatea de a face orice, fără teama de a pierde ceva"
2.5. Comentariul capitolului 11 din Tao Te Ching realizat de Eckhart Tolle in cartea sa "Puterea lui ACUM"(capitolul 7)
Eckhart Tolle’s Commentary of the 11th chapter of Tao Te Ching
3. Despre modul de utilizare al ghicitorilor si al koan-urilor zen pentru iesire din minte si eliberare din realitatea secunda (trezire)
4. O rugaciune fara constienta este moarta 
Constienta /Awareness de Anthony de Mello traducere de Dan Mirahorian
5. Importanta tacerii si ascultarii ; 
TACERE SAU LINISTE/ STILLNESS OR SILENCE
6. IMIMA INITIATICA
6.1. CENTRUL (VORTEXUL) EXISTENTIAL ( BURICUL/ OMBILICUL/ OMPHALOS/ HARA) ESTE IZVORUL CENTRELOR SECUNDARE (CAP, INIMA)
IMAGINEA 1 - CUM ARATA GALAXIA SAU SISTEMUL SOLAR DIN NOI INSINE
6.2. "Adevarata inima a omului, inima iniţiatică este plexul solar/ The true heart of man, the initiatic heart, is the solar plexus"
CENTRUL (VORTEXUL) EXISTENTIAL ( BURICUL/ OMBILICUL/ OMPHALOS/ HARA) ESTE IZVORUL CENTRELOR SECUNDARE (CAP, INIMA)[1]
EDGAR CAYCE DESPRE CREIERUL ABDOMINAL / EDGAR CAYCE ON THE ABDOMINAL BRAIN[2]
6.3. Aureola / Halo / Glorie / Nimbus / saint's halo / mandorla
CARE ESTE CAUZA AUREI SFINTILOR DIN JURUL CAPULUI ?
APRINDEREA INIMII INITIATICE =PLEXULUI SOLAR 
7. EROAREA IDENTIFICARII CU MINTEA
ARTICOLE DESPRE EROAREA IDENTIFICARII CU MINTEA /ARTICLES ABOUT THE ERROR OF THE IDENTIFICATION WITH MIND
Breaking mind identification is the source of Ego and Pain-Body Identification
8. SINGURUL PACAT ESTE LIPSA PREZENTEI CONSTIENTE IMPARTIALE
9. "Numai conectat la Cer, poti lumina pe Pamant "
Despre care Cer este vorba ? Unii cred ca este vorba de cerul din afara si ii intreaba pe astronauti, daca l-au intalnit pe Dumnezeu. Aceasta directie a fost implantata in mintile oamenilor de catre Biserica si reprezentantii ei pentru a prelua functia de mijlocitori si mediatori in relatia dintre om si Dumnezeu, iar aceasta cu un cost urias pentru umanitate : continuarea orbirii, inrobirii, neputintei si suferintei oamenilor.

SPECTACULOASA STOMATOLOGIE PSIHICA


Pentru cei mai multi, o vizita la dentist inseamna a sta teapan in sala de asteptare, zgomotul perforatorului electric si gustul antisepticului.
Dar pentru pacientii care frecventeaza stomatologia psihica, lucrurile pot fi mult diferite. Dintre toti cei cu darul vindecarii, cazul unui dentist psihic este, cu siguranta, cel mai ciudat si mai dificil de explicat.

Cativa practicanti spun ca Williard Fuller poate trata multi pacienti, urgent, cu plombe din aur, argint sau portelan ce se materializeaza in gura lor, iar acolo unde inainte erau doar cioturi innegrite cresc chiar dinti noi. Astfel d edeclaratii uimitoare au si partea lor critica, in sensul ca multi adepti ai tratamentului psihologic au unele suspiciuni. Dar martorii lui Williard Fuller au fost uimiti. Chiar el a spus ca a produs miracole in gurile a peste 25 000 de pacienti.

Miracolele dentistului  American au uimit mii de oameni
Fuller este un American licentiate in marketing, fost inginer electronist, dar avand si studii de teologie. Intr-o zi s-a hotarat sa calatoresca prin Statele Unite. Apoi s-au intamplat doua evenimente care i-au schimbat radical viata. La scurt timp dupa aceea, ca raspuns la chemarea sa, a pornit intr-o misiune de vindecare. La inceputul practicii de vindecare spiritual, el nu era diferit de ceilalti. Dar ceea ce facea, la inceput, prin atingerea cu mainile, s-a transformat in ceva cu adevarat extraordinary cand Fuller l-a intalnit pe A.C. McKaig. Auzise déjà de acest om care se ruga pentru problemele dentare ale semenilor, avand  frecvent rezultate miraculoase de vindecare. Fuller a urmarit cu un interes crescut cum vindecatorul trata o multime de boli; dar cel mai interesant a fost cand McKaig i-a salvat un dinte. Printre cei prezenti era o femeie care nu fusese niciodata la dentist. Ea avea o dantura ce necesita foarte multa atentie. Fuller a observant cum McKaig si-a pus mana pe capul femeii si l-a rugat pe Dumnezeu sa o ajute. Apoi, vindecatorul i-a dat o lanterna si o oglinda. Dupa ce si-a examinat dintii, ea a strigat cu bucurie: “Am dinti de argint!”. Fuller s-a apropiat si a privit cu atentie dintele plombat. “Era luminous, stralucitor si semana cu o moneda nou-nouta” – a declarat el.
Astfel, A.C. McKaig a fost mentorul lui Williard Fuller sic el care i-a dat prima data ideea de a se ruga pentru problemele dentare ale oamenilor.


Cine face lucruri marete ajunge la Dumnezeu
In secolul al XVIII-lea dintii erau scosi cu forta, fortandu-se in acelasi timp si gatul pacientului. Din fericire, lucrurile s-au schimbat de atunci, desi o vizita la un cabinet stomatologic provoaca, inca, multor oameni teroare.
Au urmat alte miracole facute de McKaig, unul dintre cele mai caudate fiind rezervate pentru Fuller insusi. McKaig s-a intors catre el, l-a observant si a anuntat: “Acum ma voi ruga pentru tine ca Dumnezeu sa te binecuvanteze”. Dumnezeu – spune Fuller – i-a vorbit cu urmatoarele cuvinte, pe care nu le va uita niciodata: “Nu e inutil sa crezi, fiul meu. Tot ce faci pentru a ma vedea, este sa ajuti oamenii, iar eu voi face prin tine lucruri marete. “ Fraza a fost suficienta pentru Fuller si l-a determinat sa urmeze calea dentistului psihic. Mai tarziu a marturisit ca i-a trebuit ceva timp pentru a gasi curajul de a o introduce in propriul sistem de vindecare, iar cand a tratat pentru prima oara dantura unui tanar, a fost foarte incantat sa descopere ca, intr-adevar, poseda puterea de a vindeca. Dupa aceasta prima tentative, Fuller nu a mai privit inapoi.

Formula magica de vindecare este: “In numele lui Isus, fii intreg!

Bryce Bond, scriitor si vindicator American, l-a urmarit pe dentistul psihic la munca. Iata ce spunea el: “Tehnica lui Fuller este simpla.El loveste pacientul pe ambii obraji in acelasi timp si zice:In numele lui Iisus,fii intreg''.Se  spune ca un moment de credinta intensa poate produce o alchimie spirituala in care aurul,argintul si portelanul se materialiazeaza in gura pacientului.Poate parea incredibil,dar multi au vazut asa ceva.Cei care au fost martori la un astfel de tratament stomatologic precum imaginea derulata rapid a unui trandafir care se desface.

  Psihologul  britanic Matthew Manning aproba aceasta descriere.Cand a participat la una dintre ele sedintele de vindecare ale lui Fuller,la New York,Manning a considerat fenomenul suficient de convingator pentru a declara tratamentul,,absolut adevarat''.El a afirmat urmatoarele; O femeie avea un dinte atat de cariat,incat era negru.Am vazut cum a parut ceva alb,un fel de substanta ceramica.Apoi cand a terminat avea un dinte nou alb.Unii au privit cu atentie in gura femeii.Substanta venea din gingia ei,am vazut cum s-a intamplat aceasta.''
  Cativa doctori au luat afirmatiile lui Fuller in serios prin experimentarea proprie a tratamentelor lui.Dr.Audrey Kargere,de la Universitatea de Stiinte din Stockolm, a fost foarte incantata cand plombele sale de argint au fost transformate in aur.De asemenea,ea a beneficiat de un tratament mai deosebit din partea lui Fuller,care a dat rezultate si in privinta bolii ei de picioare.Un alt doctor prezent la aceeasi sesiune de la Miami,Florida,Peter Williams,a spus ca a fost uimit,dar bucuros cand un dinte cariat s-a transformat in,,aur stalucitot frumos''.

Cariile sunt plombate cu substante necunoscute

  Potrivit lui Bryce Bond,nu era neaparat necesar sa ceri ajutorul lui Fuller pentru vindecare,era suficient sa fii prezent la una dintre intalniri,el a participat involuntar la tratament.Astfel,tot timpul sesiunii,a simtit furnicaturi in gingii,urmate de amorteala.A descoperit surprins mai tarziu bucatele mici de tartru-depunere de calcar pe care dentistul o elimina printr-o curatare obisnuita- faramitat in mici granule pe limba.In afara de afirmatiile ca plombele de argint se transforma in aur,se mai spune ca,adesea cavitatile sunt umplute cu materiale mai putin conventionale.Unii martori afirma ca vedeau dintele cum se umple cu o substanta necunoscuta.altii povestesc despre folosirea unui metal de culoarea platinei.Dar nicio substanta nu a fost supusa analizei stiintifice.
   Fuller si-a dedicat ceva timp pentru instruirea unui alt dentist psihic,Paul Esch.Bryce Bond a cercetat abilitatile lui Esch si i-a descris iscusinta drept: ,,un miracol''.La una dintre intalnirile lui Esch,din Woostock,New York,Bond a povestit urmatoarele :,,Cineva avea cateva spatii goale in gura.La un moment dat a sangerat ,apoi gingia s-a spart si a aparut un dinte.Aproape toti cei prezenti au observat ca dintii lor au devenit mai albi.Unii au observat doua sau trei plombe de aur''.
Sesiunea era foarte asemanatoare cu cea a lui Fuller.Asadar ,singurul mod de a crede este,in primul rand,sa vezi.Singurul mod de a vedea cum se intampla este sa crezi ca se poate intampla,intrucat credinta joaca un rol important atat in tratamentul psihologic dentar,cat si in vindecare in general.

Gabriela Mihalache

marți, 15 ianuarie 2019

Quantum K -Un sistem revolutionar de vindecare


Folosind acest sistem de vindecare, trebuie sa accepti ca nu exista un suport personal disponibil prin intermediul acestui site. Desi fiecare declaratie de intentie din Quantum K vizeaza îmbunatatiri pozitive ale sanatatii tale, unele reactii de vindecare pot aparea în orele si zilele ce urmeaza pe masura ce treci la un nivel superior de existenta.

Te rog sa nu folosesti acest sistem decât daca esti sigur ca esti pregatit sa faci aceasta calatorie si ai suficient sprijin în jurul tau.

Printre avantajele aduse de utilizarea Flăcării Violet amintim:

- Purificarea campului energetic
- Eliminarea emotiilor si energiilor negative
- Transmutarea energiei de vibratie joasă in energie de vibratie superioară
- Reorganizarea corpurilor energetice la nivel atomic si molecular
- Cresterea imunitatii organismului
- Ridicarea frecventei energetice
- Cresterea constientei spirituale
- Dezvoltare spirituală accelerată

"Solfeggio"


Acum cativa ani niste cercetatori au redescoperit o scala de frecvente armonice care era folosita in antichitate, dar pierduta de-a lungul vremii si inlocuita cu scala muzicala armonica moderna. Aceasta scala armonica era inca folosita in muzica gregoriana din evul mediu... Apoi autoritatile bisericesti au pretins ca ea a fost pierduta. Noua intelegere a acestor frecvente redescoperite sustine ca acestea nu aveau doar scopul de a crea muzica, ci ele reprezentau de fapt frecventele de baza ale Creatiei, care modifica materia si nivelul de constiinta, deci 'realitatea'. Desigur, cei care le-au redescoperit au inceput sa le foloseasca pt vindecare, deoarece ele au darul sa readuca structurile corpului fizic la armonia arhetipala, prin refacerea ADN-ului. Sunt sase frecvente fundamentale: 396, 417, 528, 639, 741 si 852 Hz. La acestea au mai fost adaugate, respectand principiul armonic, inca trei: 174, 285 si 963 Hz. Dintre frecventele fundamentale, una se remarca in mod deosebit -- 528 Hz -- considerata a fi frecventa iubirii divine, Codul Sursa. Aceasta frecventa ne readuce in armonie divina cu toata Creatia, facilitand vindecarea si miracolele.

Ce este 'Quantum K'?
'Quantum K' este un sistem nou, revolutionar. Acesta utilizeaza cele mai noi progrese facute în fizica cuantica pentru a oferi o vindecare a mintii, corpului si a sufletului.

Este bine stiut ca organismul poate absorbi informatii prin stimularea senzoriala -- trebuie doar sa te uiti la succesul hipnoterapiei ca sa realizezi cât de eficienta poate fi. Acest sistem extinde acest principiu stimulând potentialul nostru de auto-vindecare prin intermediul cuvintelor scrise, numerelor, ecuatiilor fractale, sunetelor, culorilor si simbolurilor. Dând instructiuni directe inteligentei corpului nostru, îi stimulam puterile natural de vindecare.

Cum o pot folosi? 
Expereienta "Quantum K" este un program de 23 de minute disponibil gratuit pe acest site."http://quantumk.co.uk/index_romanian.htm " Nu este nevoie decât sa gasesti un moment de liniste când sa stai jos în fata calculatorului si sa te bucuri de acest proces, neîntrerupt de lumea exterioara.

Muzica este un element important al programului si ea se aude automat pe fundal. Daca nu ai placa de sunet pe PC-ul tau, va trebui sa faci un compromis si sa asculti ceva relaxant din colectia ta, sau sa cumperi întregul album de pe acest site. Experienta va fi valabila si fara muzica, dar cu o eficienta putin mai redusa.


Muzica: 

Track 1: AEO - music created by using the Solfeggio Healing Scale
Track 2: Harmonic Matrix of All 6 Solfeggio Tones
Track 3: Quantum K Healing Sounds