joi, 17 ianuarie 2019

Bunastare materiala, vindecarea bolilor si chiar nemurirea fizica cu ajutorul Metodei Gabrovoi


" Norma " este perfecţiunea divină, aşa cum ne-a conceput Dumnezeu. Când vorbim despre " Norma ", vorbim despre un stat în care totul este perfect, înainte de orice dezechilibru ( boală, nepotrivire, etc. ).
Concentrarea la numărul sau numerele corespunzătoare trebuie să fie efectuată de către pacient în persoană.
Trebuie să stabilim obiectivul şi să căutăm secvenţa numerică corespunzătoare.

Concentrează-te pe numere, citeşte cifra cu cifra şi vizualizeaza obiectivul în acelaşi timp, ca şi cum ar fi fost deja atins.
Dacă lucrezi la orice subiect de sănătate, poţi să scrii secvenţele pe o sticlă - preferabil sticlă - şi să iei apă de acolo de-a lungul zilei.
Contactul vizual constant cu numerele Ajută, de asemenea,ca să-ti accelereze efectul: îi poţi plasa la locul de muncă, în bucătărie, în dormitor, oriunde ne-am petrece o mulţime de timp pe parcursul zilei.


Numerele pentru finanțare sau al finanțelor se poate pune în portofel sau în ecranul mobil, de exemplu.
Păstrează convingerea că vei reuşi dacă vei persista în practica ta, si ca atât de multe mii de oameni au reusit acest lucru.
Dacă există un spatiu mic  între numere, acest lucru indică faptul că intre ele trebuie să se facă o scurtă pauză.
Acestea pot fi folosite si pentru alte persoane care folosesc înainte de orice secventa seria (319817318 macro mântuire) și apoi seria de care este nevoie.
Concentrarea poate fi efectuată în orice moment al zilei, cu toate acestea, Grabovoi recomandă programul de la 22:00 la 23:00 de ore. De la ora 10:00 până la 11:00 p.m.

Este, de asemenea, bine să se memoreze secvența de numere, astfel încât să se poată concentra pe în orice moment  ? (nu este neaparat indispensabil).


Trebuie să te concentrezi pe o cifră una după alta. De exemplu, de la primul număr până la ultimul, nu ar trebui să spui / citi / recita din două în două, trei în trei cifre, etc... trebuie să fie una dupa alta. Și când o secvență numerică are spațiu de exemplu: 519 7148 (totul este posibil) trebuie să pui pauză în acel spațiu, să inspiri și să expiri având în vedere rezultatul pentru care este destinat și apoi să termini de spus / citit / recita secvența. Trebuie să respectăm întotdeauna spaţiile din secvenţe, atât în scris, cât şi în cele din urmă, nu intamplator se afla acolo spatii.

Atunci când folosești mai mult decât o secvență numerică pentru a rezolva o problemă / boală / eveniment, trebuie să le scrii una sub cealaltă (în linii separate),  niciodată într-o singură linie, deoarece făcând acest lucru vei crea un scop imprecis.


Pacientul poate vizualiza, imagina sau scrie numărul în cauză în corpul său direct sau pe o bandă adezivă și lipește-l de corp, sau pe o foaie de hârtie / hârtie, sau folosește orice altă metodă care o ai în vedere.
Înțelegerea rolului pe care mintea noastră îl joacă în dezvoltarea și eliminarea bolilor este de o importanță vitală în acest moment.
De asemenea, poţi să reciţi numerele sau să cânţi. Număr cu număr întotdeauna. Exemplu: 741 (Șapte, patru, unu).
Scrie pe o bucată de hârtie şi pune un pahar de apă pe ea pentru câteva minute. Bea apa. De asemenea, poţi scrie pe o sticlă de apă. Poţi să faci comprese cu apa asta, dacă e necesar.
Poţi să-l pui în buzunarul de la haină, sac, etc. Cand doresti arunca din cand in cand o privire.
Scrie numerele de pe hârtie alaturi de cel pozitiv obiectiv pe care vrei sa ti-l indeplinesti.

De asemenea, poţi să vizualizezi. Îţi poţi imagina numerele într-o sferă transparentă de argint şi argint. Introduce secvenţa de numere in aceasta sfera, fă-o mică şi apoi introdu sfera mică din corp, în zona afectată, de exemplu stomacul. (există şi alte metode de concentrare care vor fi învăţate şi vor fi îmbunătăţite în timp.

Scrie-ţi numele şi / sau data naşterii şi mai jos toate secvenţele numerice pe care le vei folosi.

Imaginaţi-vă secvenţele de numere în 3 D şi de preferat în culoarea argintie.

Uneori luminează mai mult o cifră decât celelalte din secvenţă, în acest caz se concentrează pe această cifră.
Munca cu culori este, de asemenea, indicată. Imaginează-ţi numerele din culoarea ta preferată sau în culoarea care-ţi vine în minte.
De asemenea, va puteti imagina cum cifrele se întind, se separă și apoi se unesc la un moment dat, etc.
Imaginează-ţi numerele  din capul tău, cum cad peste tine ca o ploaie. Dacă îţi imaginezi ploaia de culoare a luminii de argint, chiar mai bine.

Poţi să scrii mental într-un nor. Acest mod de concentrare este foarte bun, pentru că aici vă concentraţi pe secvenţele numerice şi pe zonele îndepărtate ale conştiinţei în acelaşi timp. Concentrează-te pe zonele îndepărtate ale conştiinţei, rezultatele vor fi şi mai rapide şi, prin urmare, vindecarea se poate întâmpla şi mai repede.


918 09814 foloseşte această serie numerică pentru a-ţi restabili energia pentru dezvoltarea eternă. Repetă sub-vocal de mai multe ori pe zi pentru întinerire.
Referință: "numere pentru afaceri de succes" de grigori grabovoi, 2004, p. 7-8 )

Concetrează-te, de exemplu:la  nori, luna, soarele, planetele, în infinit.
Nota 1: Dacă ai nevoie de mai multe numere de numere, se concentrează pe una după cealaltă.
Nota 2: dacă foloseşti mai multe secvenţe, scrie-le una sub cealaltă.
Nota 3: dacă scrii într-o parte a corpului care doare, scrie direct în partea de sus a locului unde doare sau lângă locul rănii.
Nota 4: Concentrează-te doar pe rezultat și nu cum se va rezolva.
Distribuiti mai multe bucati de hartie cu numere la domiciliu, birou, masina.
Poti sa atârni numerele, de exemplu: pe pereti, usile, frigiderul, etc., oricum si in toate locurile.

Scrie pe hârtie numerele şi pune sub pernă sau în pat, ceea ce le lasă "lucru" în timpul nopţii.
Imaginea poate conține: Nor, cer și în aer liber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu