sâmbătă, 12 ianuarie 2019

Tu nu te aflii in lumea asta, lumea se afla in interiorul tau. Vedele.

Orice om spiritual, orice femeie care are incredere in feminitatea ei, ar trebui sa nu duca lipsa de nimic, fiindca BOGATIA PRIN CREATIE este o cale feminina increzatoare in adevarul ca UNIVERSUL ESTE ABUNDENT.
Daca acest lucru nu se petrece, se datoreaza perpetuarii credintelor nefaste ale Matricei, ca resursele sunt putine, ca daca te imobogatesti , iei de la gura atlcuiva.
Unul dintre motivele majore ale esecului in realizarea dorintelor noastre; provine din ,,programarea restrictiilor''.Aceasta expresie desemneaza o atitudine fata de viata sau un ansamblu de prejudecati de genul:

* Este putin si nu ajunge la toata lumea...
* Viata este suferinta...
* Este imoral sau egoist sa ai mult cand altii nu au destul...
* Viata este dura,dificila,cel mai adesea este o vale a plangerii...
* Trebuie sa lucrezi din greu si sa te sacrifici neancetat pentru a obtine ceea ce vrei...
* Este mai nobil si mai elevat sa fi foarte sarac...
si asa mai departe.

Program perpetual din copilarie pana acum, de familie, societate.
Gandirea masculina este bazata pe COMPETITIE, de aceea este plina de suferinta.Insa aici se verifica spiritualitatea fiecaruia dintre noi.
Daca esti bogat prin CREATIE, inseamna ca nu te-ai prins de aceasta gandire de lipsa a MATRICEI, ca nu te-ai raliat gandirii competionale masculine, care perpetueaza senzatia de lipsa.
As putea sa enumar in fel si chip cat de abundenta este planeta, cate metode de regenerare si de reciclare pot exista si cum dintr-un cm de spatiu, poti elibera o energie care sa eclipseze 10 centrale nucleare.
Aici nu e vorba decat despre niste idei false,care sunt fondate pe o intelegere partiala si eronata a mecanismelor universului si a principiilor spirituale importante.Asemenea conceptii , legate de lipsuri nu va sunt utile nici voua nici altora, ele nu fac decat sa ne interzica TUTUROR, accesul la realizarea starii noastre naturale de prosperitate si abundenta.
Desigur foamea si mizeria sunt pentru multi o realitate in lumea noastra contemporana,dar noi nu suntem deloc obligati sa cream sau sa perpetuam o asemenea realitate prea mult timp.
Intr-adevar ,pamantul detine mai mult decat simplul necesar si aceasta pentru fiecare fiinta vie:este suficient sa vrei sa-ti deschizi constiinta la o asemenea posibilitate.Universul este cu adevarat un loc al abundentei, iar noi suntem cu totii,prin natura noastra infloritori din punct de vedere material si spiritual. Cei pentru care bogatia si abundenta lumii nu sunt o realitate sunt cei care cred,intr-un fel sau altul,mai mult in programul de restrictie decat in cel de abundenta. Ignoranta i-a determinat sa impartaseasca convingerea foarte raspandita,ca saracia si rationalizarea sunt inevitabile si ei nu realizeaza inca faptul ca puterea ultima de concretizare este in mainile noastre,ale tuturor,sau mai degraba in constiinta noastra.
In realitatea acest pamant este o oaza de bunastare,de frumusete si de abundenta.Singurul si unicul ''rau''provine din lipsa de intelegere a acestui adevar. Raul(ignoranta) este aidoma unei umbre care este lipsita de realitatea proprie, fiind o simpla absenta a luminii. Nu luptand impotriva unei umbre, calcand-o in picioare,insultand-o si nici opunanadu-i o oarecare rezistenta fizica sau emotionala o putem face sa dispara. Pentru a face sa dispara o umbra, este suficient sa aducem mai multa lumina.
Analizati-va atent credintele si vedeti daca nu cumva,prin lipsa de incredere in binele universal, nu va creeati propriile voastre limite. Puteti cu adevarat, fara sa pierdeti simtul realitatii, sa concepeti ca succesul, satisfactia, prosperitatea si plenitudinea va sunt oricand la indemana? Puteti cu adevarat sa va deschideti ochii inspre bunatatea ,frumusetea si abundenta care neancetat va inconjoara

Este foarte interesant cum multi ne pretindem spirituali si inca nu suntem bogati, fiindca bogatia este dreptul nostru prin nastere.
Nu iti ia niciun sistem bancar resursele, banii, nicio conspiratie, ci doar tu prin nestiinta iti dai acordul in a se petrece acest lucru. Ar fi bine sa fie doar nestiinta, dar in unele cazuri este ALTCEVA.
De aceea pentru spiritualistii pe banda rulanta , inclusiv pentru mine am sa reiau acest dicton din sursa cea mai veridica cu privire la observarea fenomenelor lumii.
VEDELE;- TU NU TE AFLII IN LUMEA ASTA, LUMEA SE AFLA IN INTERIORUL TAU.
Daca tu te ocupi de spiritualitate si cunoscand acest lucru, propagi in continuare stiri cu ce ce ne fac unele conspiratii, guverne, cum ne fac si dreg, punand caramida peste caramida in ajutorul crearii realitatii lor, atunci am SERIOASE SEMNE DE INTREBARE vizavi de sorgintea ta adevarata si de scopul tau. Imi semeni a lup imbracat in oaie.
O cale cu adevarat spirituala, un om preocupat cu adevarat spiritualitate, nu va trebui decat sa dea la o parte credintele masculine bazate pe competitie. Nu va trebui decat sa se uite dincolo de cortina falsitati pentru a descoperi aceste ganduri pline de lumina, fiindca nu poti sa crezi in doua forte spuneam si Mamona si DUMNEZEU. Fiindca de la Dumnezeu nu iti poate veni decat bogatia. Daca iti vine altceva , vezi daca nu cumva din greseala te rogi altcuiva. Neparat verifica, fiindca s-ar putea in loc sa te eliberezi de frica ,eliberandu-i in acelasi timp si pe cei din jurul tau, cum spunea Nelson MANDELA, S-AR UTEA SA-I INLANTUI SI MAI MULT. Si atunci exista grave probleme vizavi de echilibrul acestei lumi.
Afirmatii

*Acest univers abunda in imense bogatii care sunt la discretie pentru fiecare dintre noi
*Iubire, abundenta si beatitudine,iata ceea ce sunt cu adevarat.De acum inainte, accept pe deplin si bucuros acest adevar.
*Dumnezeu este izvorul infailibil si infinit al tuturor resurselor noastre.
*Cu cat ma imbogatesc mai mult cu stari de fericire, cu atat am ce sa impart cu ceilalti.
*Universul este pura abundenta pentru cel bun,iubitor si intelept.
*Sunt gata sa accept toata bucuria si prosperitatea pe care mi le ofera viata acum.
*Imi iau de acum inainte responsabilitatea de a face din lume o oaza de fericire si abundenta pentru toti.
*Ating cu usurinta si fara efort succesul in tot ceea ce este bun si drept.
*Viata este un joc divin si amuzant la care vreau si eu sa particip.
*Mi se revarsa in viata infinite bogatii care provin de la DUMNEZEU.
*Sunt bogat atat in interior cat si in exterior, cu ajutorul lui DUMNEZEU.
*Fiecare zi imi aduce cat mai multa fericire si prosperitate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu