duminică, 28 martie 2021

Calitati magice -Chi - procesarea informatiei

              




Sesiunea 1 - Activarea Chi:

Chi este o energie a vieții care curge prin corpul nostru și este necesară pentru toate procesele vieții. Tradus înseamnă energie, respirație, dar poate reprezenta și temperamentul, eterul, puterea sau atmosfera. Chi este o forță vitală care curge, care poate fi acumulată sau poate trece. Când Chi stă nemișcat, apare moartea.

Conform concepției daoiste, lumea provine din chi, în care yin și yang erau încă amestecați. Cerul și pământul s-au format numai prin separarea Celui.

Prin această sesiune dorim să încercăm să lăsăm Chi-ul să curgă mai departe și să intrăm în contact cu această nemăsurată putere creatoare. Conform principiilor daoiste, respirația abdominală profundă este cheia, întrucât conectează cele două principii ale dăruirii și primirii. Această sesiune vă va duce adânc în aceste procese de viață, susținându-vă exercițiile de respirație, meditația sau doar ființa voastră.

Bea multă apă și folosește căști sau difuzoare. Toate sesiunile de pe acest canal YouTube sunt psihoactive și, prin urmare, trebuie ascultate numai dacă vă simțiți în siguranță.

Sesiunea 2 - Îmbunătățirea performanței digitale:

Descriere: Adderall este un medicament utilizat pentru tratamentul ADHD sau narcolepsiei. Efectele sunt stimulante, afrodisiace și euforice, motiv pentru care sunt adesea folosite ca medicamente inteligente pentru dopajul cerebral. Nu există nicio îndoială că, cu medicamentele, există întotdeauna efecte secundare, cum ar fi întreruperea sistemului cardiovascular și nervos.

Această sesiune este un progres digital al acestei substanțe pentru a avea efecte similare, dar fără costul ridicat al efectelor secundare. Această sesiune poate fi repetată de câte ori este nevoie și promovează procesarea informațiilor. Ascultarea cu succes și finalizarea unei sarcini măresc eliberarea de dopamină, ceea ce duce la satisfacție și motivație pentru continuarea învățării. De asemenea, promovează absorbția informațiilor.

Această sesiune poate fi ascultată cu căști sau difuzoare. Este garantat că nu conține efecte secundare. Frecvențele utilizate afectează creierul și, prin urmare, nu trebuie subestimate din cauza efectelor lor psihoactive.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu