luni, 22 martie 2021

Nootrope pentru potentarea inteligentei si a performantei cerebrale

 

Nootropic sunt medicamente inteligente sau potențatori cognitivi care pot îmbunătăți funcțiile creierului, în special funcțiile executive, păstrarea memoriei, învățarea, creativitatea la persoanele sănătoase. Nu a fost până în 1964 înainte de descoperirea Piracetam, primul supliment nootropic care a fost introdus pe piață. Piracetam aparține clasei de medicamente din familia racetam, poate încetini îmbătrânirea creierului, crește fluxul sanguin și oxigenul către creier, ajută la recuperarea accidentului vascular cerebral și ajută la Alzheimer, sindromul Down, demență și dislexie, Parkinson și multe altele. Una dintre funcțiile biologice majore ale Piracetamului este că poate facilita mișcarea informațiilor între cele două emisfere ale creierului prin corpul calos, ceea ce va crește foarte mult procesul de învățare și memorie. La scurt timp după introducerea clasei de familie piracetam și racetam, au existat alte tipuri de suplimente nootrope care au fost dezvoltate și s-au îmbunătățit mult față de piracetamul original în ceea ce privește nivelul de potență și cu efect secundar mai mic. Aceste clase mai noi de medicamente sunt ampakine care funcționează prin legarea alosterică la un tip de receptor de glutamat ionotrop, numit receptor AMPA. Alte tipuri de medicamente inteligente, cum ar fi metilfenidatul (Ritalin), acționează prin creșterea disponibilității substanțelor chimice creierului dopamină și noradrenalină în cortexul prefrontal, o zonă a creierului care controlează memoria de lucru. Noopept poate stimula hipocampul, o zonă a creierului responsabilă pentru stocarea și recuperarea memoriei prin creșterea nivelurilor de factor neurotrofic derivat din creier, un compus care promovează neurogeneza sau creșterea de noi celule cerebrale.

Aceste frecvențe ale greutății moleculare conțin următoarele racetam de medicamente incluse, Piracetam, oxiracetam, fenilpiracetam, aniracetam, levetiracetam, seletracetam, nefiracetam, pramiracetam și nebracetam.

Ampakine Benzamide CX class ca CX516, CX554, CX546, CX614, CX-691, ORG-24481 ,, SCH900460, CX717, CX1739, CX1796, CX1837, CX1942, CX2007, CX2076, ORG-264576, CX16 4732, CX16 4732


Este recomandat să utilizați această frecvență împreună cu Choline pentru a maximiza eficiența.

Frecvența colinei poate fi găsită aici pe acest link: https://youtu.be/6Zy8uYMFvTU

Medicament din clasa nootropă, cum ar fi metilfenidat (Ritalin), eugeroici (armodafinil și modafinil), amfetamină (Adderall), benzotiadiazide (ciclotiazidă, diazoxid, hidroclorotiazidă, IDRA-21, S-18986), Biarilpropilsulfonamide (seria LY, PE serii de serii), Noopept (GVS-111) și altele pot fi găsite pe acest link video: https://youtu.be/2la7KmfVOh0

Colina este o vitamină B și un nutrient esențial. Colina joacă un rol important într-o serie de procese biologice, inclusiv transportul grăsimilor și colesterolului, metabolismul energetic și semnalizarea celulară și nervoasă. În plus, colina este necesară pentru a produce acetilcolină, o substanță chimică a creierului implicată în controlul memoriei și a mușchilor și fosfatidilcolină și sfingomielină, două componente structurale ale membranelor celulare.

Corpul produce cantități mici de colină, dar colina trebuie inclusă și în dieta dvs. pentru a vă menține sănătatea.

Colina susține mai multe funcții vitale ale corpului și poate oferi o gamă largă de alte beneficii pentru sănătate, colina este un nutrient esențial pentru dezvoltarea creierului, ajută la îmbunătățirea memoriei și a cunoașterii, alte beneficii precum protejarea sănătății inimii, stimularea metabolismului, îmbunătățirea stării pulmonare, cum ar fi chistica simptome de fibroză.

Această frecvență se poate combina cu piracetamul găsit pe frecvența nootropă a creierului de pe acest link https://youtu.be/-QkuJSApUGk pentru a maximiza eficacitatea pentru creșterea funcției cognitive, a păstrării memoriei și a învățării.

Această frecvență poate fi utilizată și în scopul scăderii în greutate, deoarece colina poate accelera metabolismul și arde grăsimile într-un ritm accelerat.


 

 Aceasta este frecvența medicamentelor din clasa Nootropic, cum ar fi metilfenidat (Ritalin), eugeroici (armodafinil și modafinil), amfetamină (Adderall), benzotiadiazide (ciclotiazidă, diazoxid, hidroclorotiazidă, IDRA-21, S-18986), seria BiarylpropylsYulfonamides seria, seria CM), Noopept (GVS-111) și altele utilizate pentru îmbunătățirea cognitivă. Frecvențele setate în acest videoclip vor imita efectele nootropice de mai sus pentru a stimula cortexul cerebral care poate duce la niveluri mai ridicate de concentrare, îmbunătățind capacitatea de învățare și atenția. Am combinat cu unele dintre cele mai reușite frecvențe de creștere a creierului amestecate care pot îmbunătăți foarte mult funcțiile cognitive, în special în timpul sarcinilor cu activități mentale ridicate. Dacă doriți să aflați despre introducerea și o istorie a nootropicilor, puteți vizita linkul de mai jos pentru a afla mai multe. Primul nootropic conține următoarele racetam de medicamente incluse, Piracetam, oxiracetam, fenilpiracetam, aniracetam, levetiracetam, seletracetam, nefiracetam, pramiracetam și nebracetam. Clasa Ampakine Benzamide CX, cum ar fi CX516, CX554, CX546, CX614, CX-691, ORG-24481 ,, SCH900460, CX717, CX1739, CX1796, CX1837, CX1942, CX2007, CX2076, ORG-264576, CX16 474 pot fi găsite aici legătură. https://youtu.be/-QkuJSApUGk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu