duminică, 21 martie 2021

Stem Cell Regeneration Program | Boost Stem Cell Growth & Recover From Disease and Injuries Faster


Dragi băieți, aici creăm audio cu frecvență pură care nu includ nicio muzică pentru a obține cel mai bun efect de tratament. Pentru o sănătate bună, este recomandat să ascultați 15-20 de minute de sunet de 2-3 ori pe zi.

Căștile nu sunt necesare, dar vă pot ajuta să vă îmbunătățiți experiența de ascultare. Volumul audio poate fi ajustat pentru a corespunde preferințelor dvs. personale. Dar vă recomandăm să mențineți un volum moderat la un nivel confortabil pentru a evita deteriorarea auzului.

Dacă simțiți că nu există sunet, nu vă faceți griji, probabil că frecvența nu se află în raza dvs. de auz.

Câmpul energetic al corpului uman joacă un rol foarte important în sănătatea noastră. Totul este energie, totul în existența noastră este conectat la un câmp de frecvențe vibraționale electromagnetice. Vindecarea sunetului sincronizează undele creierului pentru a obține stări profunde de relaxare, ajutând la restabilirea frecvențelor vibraționale normale ale celulelor din corpul nostru. „A vindeca înseamnă a scoate sunetul”.

Totul vibrează la frecvențe specifice, iar energia este transferată prin vibrații.

Bacteriile, virușii și alte organisme care trăiesc în corpul dvs. au frecvența lor rezonantă unică. Le puteți aborda folosind aceeași vibrație.

Corpul nostru este format din mai multe tipuri diferite de celule. Majoritatea celulelor sunt specializate pentru a îndeplini anumite funcții, cum ar fi celulele roșii din sânge care transportă oxigenul în jurul corpului în sânge, dar nu se pot diviza. Cu toate acestea, celulele stem pot. Celulele stem sunt celule cu capacitatea unică de a se dezvolta în tipuri de celule specializate în organism. Celulele stem furnizează celule noi organismului pe măsură ce crește și înlocuiesc celulele specializate care sunt deteriorate sau pierdute. Au două proprietăți unice care le permit să facă acest lucru. În primul rând, se pot împărți din nou și din nou pentru a produce celule noi și, în al doilea rând, se pot schimba în celelalte tipuri de celule pe măsură ce se divid.

Pacienții cu leucemie au nevoie, de obicei, de transplant de celule stem hematopoietice, deoarece hematopoieza (producția de sânge) este deteriorată și numai celulele stem active îi pot ajuta să regenereze sânge nou. Prin urmare, dacă celulele stem sunt abundente și în stare bună, probabil că vă veți recupera mai repede de la boli. Această frecvență vă poate spori producția de celule stem și le poate proteja pe cele existente, făcându-vă capabil să vă recuperați rapid de boli și leziuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu