marți, 22 septembrie 2020

Cat de importanta este curatarea colonului in procesul de Reintinerire

                             

Colo Vada Plus Preţ catalog 472.50 RON

Este un program unic, pe etape, de dezintoxicare a organismului. Componentele vegetale selectate atent permit eliminarea reziduurilor si toxinelor acumulate in organism. Programul Colo-Vada Plus este calculat pentru 14 zile si include 3 etape, aflate in deplina armonie cu functiile tipice ale organismului, de aceea nu creeaza practic disconfort pentru un mod de viata obisnuit.

Programul Colo-Vada Plus este un mijloc simplu, dar eficient de creare in organism a unui mediu intern sanatos pe calea eliminarii reziduurilor din tractul digestiv, din intestinul gros si din organism in intregul sau.

Programul se bazeaza pe ingredientele din prafurile Colo-Vada Mix. In ansamblu, aceste ingrediente curata tubul digestiv, fapt care are o mare importanta pentru imbunatatirea sanatatii.

Programul este alcatuit pentru trei etape:

1. Pregatirea - 7 zile.
2. Curatirea - 4 zile.
3. Refacerea - 3 zile.

Etapa 1. Pregatirea - 7 zile

De la prima pana la cea de a 7-a zi inclusiv.


Pentru prima etapa a Programului sunt destinate 14 pliculete Nr. 1, fiecare cotinand cate 10 tablete si capsule.

Mod de administrare: zilnic continutul unui pliculet nr. 1, la micul dejun, si unul la masa de seara. Daca scaunul devine prea fluid, atunci luati numai o tableta de Cascara sagrada pe zi.

In aceasta etapa, organismul se pregateste de curatire, Substantele toxice sunt eliminate si transferate in intestinul gros. Organismul este asigurat cu substante nutritive, iar functionarea sa se normalizeaza.


Fiecare pliculet nr. 1 contine:

Ultimate - 1 tableta, de forma alungita, de culoare galbena.
Mega Acidofilus - 1 capsula de culoare crem.
Vitamina C (500 mg.) - 1 tableta, de forma alungita, de culoare crem.
Lucerna (Alfalfa) - 2 pastile rotunde, de culoare verde.
Crusinul american (Cascara sagrada) - 1 pastila de forma alungita, de culoare maro (mai luminoase decat pastilele din frunze de nuc negru).

Combinatia de plante nr. 2 - doua pastile, de forma alungita, de culoare maro deschis, cu striuri albe.

Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves) 2 pastile de forma alungita, de culoare gri inchis.

Ultimate, complex de vitamine naturale si microelemente ce asigura echilibrul substantelor nutritive. Se administreaza pe intreaga durata a programului.

Vitamina C, antioxidant, este importanta pentru mentinerea rezistentei organismului fata de actiunea substantelor toxice care sunt eliminate in procesul de curatire.
Mega acidofilus (fiecare capsula contine 1 miliard de bacterii lactobacillus acidophilus, acid caprilic, vegetable sterate, bioxid de siliciu) contribuie la mentinerea unui mediu bacterian normal in tubul digestiv.
Crusinul american, purgativ natural, actioneaza pentru calmarea intestinului gros.
Lucerna asigura organismul cu principalele minerale, este o sursa de clorofila (denumita „magazia de lumina solara”)

Combinatia de plante nr. 2 este o combinatie de usturoi, trifoi rosu, cassia, salvie rosie si radacini galbenele canadiene. Aceste plante se foloseau, in mod traditional, pentru curatirea generala a organismului.

Frunzele de nuc negru sunt cel mai eficient mijloc natural pentru curatarea organismului de paraziti. Fiind bogat in mangan, nucul negru stimuleaza secretia bilei si deteremina un peristaltism normal al tubului digestiv.

Etapa 2. Curatarea - 4 zile

Din ziua a 8-a pana in ziua a 11-a inclusiv

Pentru cea de-a doua etapa a Programului, sunt destinate 8 pliculete nr. 2 cu cate 8 tablete si capsule si 16 pliculete de praf Colo-Vada Plus, fiecare a 12 g.

Mod de administrare: cate 1 pliculet de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Se administreaza cocktail-ul din praful Colo-Vada Plus de 4 ori pe zi (la fiecare 3-4 ore). Nu se consuma nici un fel de hrana, cu exceptia sucurilor, a ceaiurilor usoare din plante si a apei plate. In stomac, praful se umfla si dispare senzatia de foame. Se bea minimum un pahar cu apa intre prafurile administrate. Daca apar probleme cu eliminarea scaunului, se poate face o clisma peste noapte.

Pregatirea cocktail-ului Colo-Vada Plus

Se toarna continutul pliculetului de Colo-Vada Plus intr-un pahar cu suc de fructe rece sau apa. Se amesteca cu grija si se bea rapid, apoi se mai bea inca un pahar de apa.

Important: Eficienta programului se amplifica daca la toate etapele de purificare este folosita apa de Coral, Coral-Mine. In zilele de 4 zile de post se recomanda sa se bea pana la 2,5-3 l apa pe zi.

Pe baza experientei in aplicarea Programului nr. 2 Colo-Vada Plus va recomandam:

1. Se foloseste pentru dizolvarea prafului Colo-Vada Plus suc de fructe rece, dupa gust; astfel praful Colo-Vada Plus se bea mult mai usor si mai placut decat cu apa. Pentru cei care nu sunt alergici la citrice, sucul de portocale este cel mai indicat. Ideala este folosirea de sucuri proaspete (sucul de mere proaspat stors poate provoca meteorism peste masura a abdomenului, de aceea se recomanda a fi utilizat in forma diluata sau sa se renunte la el complet) fara adaos de zahar; sunt valabile si sucurile obisnuite la cutie. Folosirea apei coraliere sau a sucului cu adaos de HydraCel este considerata optima pentru dizolvarea prafului. Alegerea va apartine.

2. Sucul sau apa cu care se dizolva praful trebuie sa fie rece pentru ca la folosirea apei calde praful Colo-Vada Plus se umfla atat de repede, incat este practic imposibil sa fie bauta, deoarece se formeaza o masa densa ca o gelatina.

3. Praful Colo-Vada Plus se umfla chiar si in lichid rece, de aceea, turnand praful intr-un pahar cu suc sau apa rece, trebuie amestecat repede si, fara sa se mai astepte dizolvarea micilor firicele de praf, se bea repede cocktail-ul obtinut.

In etapa a doua are loc curatirea tubului digestiv pe baza puternicei umflari a prafului Colo-Vada si a formarii unei mase gelatinoase care poseda uimitoarea capacitate de a ingloba o mare cantitate de resturi alimentare invechite. Drept rezultat, materiile fecale pot fi usor eliminate din organism.

Fiecare pliculet nr. 2 contine:

Ultimate - 1 tableta.

Mega Acidofilus - 1 capsula.
Vitamina C (500 mg) - 1 tableta.
Lucerna (alfalfa) - 2 tablete.
Crusinul american (Cascara sagrada) - 1 tableta.
Combinatia de plante nr. 2 - 1 tableta.
Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves) - 1 tableta.

Compozitia prafului Colo-Vada Plus: seminte de patlagina (6,22 g), caolin (5,03 g), coaja de lamaie (0,49 g), lecitina (0,12), prune uscate (0,1 g), banana uscata (0,02 g), extract din radacina de lemn dulce (0,01 g).

Caolinul actioneaza ca un absorbant de toxine din tractul digestiv. Aceasta substanta extraordinara absoarbe toxinele intr-o cantitate de 40 de ori mai mare decat propria cantitate! Caolinul favorizeaza eliminarea balastului din tubul digestiv si desprinde substantele intarite si acoperite cu mucoasa de pe peretii tubului digestiv.

Etapa3. Refacerea - 3 zile

Din ziua a 12-a pana la a 14-a

Pentru cea de-a treia etapa a Programului sunt destinate 6 pliculete nr. 3, fiecare cu cate 8 tablete si capsule.

Mod de administrare: zilnic 2 pliculete nr. 3; unul la micul dejun si al doilea la masa de seara.

Pentru revenirea la normal a sistemului digestiv, din cea de-a 12-a pana intr-a 14-a zi, se recomanda a se consuma numai legume crude sau fierte. Alimentele care contin proteine, cum ar fi ouale, carnea etc., trebuie readuse treptat in alimentatia zilnica, numai in portii mici, incepand cu ziua a 13-a.

Fiecare pliculet nr. 3 contine:

Ultimate – 1 tableta.
Mega Acidofilus – 2 capsule.
Vitamina C (500 mg) – 1 tableta.
Lucerna – 2 tablete.
Crusinul american – 1 tableta.
Enzimatic (enzime) – 1 capsula mica de culoare crem.

Enzimaticul (enzime care stimuleaza digestia) contine: proteine, glucide, lipide, maltaza, alfa-galactozidaza, pepti-daza, glucoamilaza, microclusteri, bromelina, celuloza, za-haroza, papaina, lactoza si ficoten. Aceste enzime digestive asigura o buna digestie dupa dieta de la etapa a doua, pe parcursul careia s-au consumat numai diverse sucuri.

Daca tubul digestiv se suprasatureaza si functiile acestuia sunt slabite, atunci Programul nr. 2 Colo-Vada Plus se repeta la fiecare 2 luni. In celelalte cazuri, pentru a asigura functionarea normala a sistemului digestiv se recomanda folosirea programului de doua ori pe an.

Rezultatul purificarii profunde se manifesta prin:

* Se restabileste functionarea normala a ficatului, rinichilor, vizicii biliare;
* Se curata pielea;
* Se imbunatateste functia sistemului cardio-vascular;
* Scade greutatea corpului incepand cu 2 kg si mai mult (nu este program de slabit);
* Se reimprospateaza respiratia;
* Se diminueaza alergiile;
* Se amplifica functia glandelor sexuale;
* Organismul se curata de paraziti (oxiuri, liamblii, nematode, cestode, etc);
* Se restabileste imunitatea;
* Considerabil se micsoreaza frecventa si intensitatea durerilor de cap;
* Se imbunatateste functia articulatiilor;
* Se mareste nivelul si resursele energetice ale organismului;
* Trec mult mai usor bolile cronice;



Dieta recomandata in timpul purificarii oraganismului cu programul Colo-Vada Plus

SE EXCLUDE: carnea si orice produs din carne, pestele si toate produsele din peste, ciupercile, uleiul de floarea soarelui, laptele si lactatele, conservele, painea si produsele de panificatie, produsele de cofetarie, cafeaua, ciauil, zaharul (se admite ciai de ierburi, in loc de zahar - mierea de albine, sarea sa fie inlocuita cu varza de mare sau cu sosul de soia).
SE EXCLUDE: produse alimentare care provoaca balonarile: strugurii, bananele, fasolea, mazarea, varza proaspata si cea murata, ridichea, pepenele galben, perele, cartofii, nucile si toate bauturile carbogazoase.
SE PERMITE: fructele si salatele din fructe, legumele si salatele din legume (exceptie pentru acele care provoaca balonarile), fructele uscate: mere, prune, smochine, afinele.
SE PERMITE: supe de legume cu adaus de zarzavaturi, usturoi.
SE PERMITE: legume inabusite pe apa: rosii, dovlecei, varza rosie, ceapa, morcovul, ardeiul dulce. La preparare se mai poate adauga verdeturi, usturoi si putin ulei de masline.
SE PERMITE: sfecla fiarta, maruntita prin rayatoare, se adauga verdeturi, suc de lamaie dupa gust, usturoi si putin ulei de masline.
SE PERMITE: in sfecla fiarta si maruntita se mai poate adauga castravete proaspat, porumb, verdeturi, suc de lamaie dupa gust, usturoi si putin ulei de masline.
SE PERMITE: salata urmatoare - in proportii egale sfecla, morcov, mere, bostan, se adauga verdeturi, suc de lamaie dupa gust si putin ulei de masline.
SE PERMITE: cereale pe apa:

* hrisca cu ulei de masline;
* musli preparate pe apa sa combinate cu suc natural;
* cereiale de ovas cu miere de albine;
* arpacasul de griu cu stafide, bostan si miere de albine;
* orez (orezul se lasa sub jet de apa rece timp de 1 ora pentru elimina pe cit de posibil amidonul, se adauga stafide, prune uscate,se fierbe pana la preparare);
* orez, fiert fara sare (preventiv se lasa sub jet de apa rece timp de 1 ora pentru elimina pe cit de posibil amidonul), se adauga sos de soia;
* orez, fiert fara sare (preventiv se lasa sub jet de apa rece timp de 1 ora pentru elimina pe cit de posibil amidonul), se inabuse ceapa, morcovul, ardeiul dulce, rosii, se adauga sos de soia, usturoi, verdeturi si ulei de masline.

OBLIGATORIU: in timpul zilei sa se bea 1,5-2 l. de apa necarbogazoasa cu calciul de coral, Coral-Mine, adaugind suc de lamaie dupa gust.(apa cu sucul de lamaie restabileste echilibrul microflorei intestinale, colonului, nu permite dezvoltarea disbacteriozei, imbunatateste peristaltismul).

Dimineata pe stomacul gol sa se bea 1 pahar de apa minerala, cu adaus de 1 lingurita de miere de albine, plus suc de lamaie dupa gust (aceasta ofera o reenergizare intestinului pentru intreaga zi). Mai departe se va bea un pahar de suc de fructe proaspete: jumatate de pahar de suc de morcov si jumatate de mere, plus sucul a jumatate de lamaie tors si suc de cedru.

Sucurile naturale stoarse din fructe, lamaia, mierea de albine, usturouil, morcovul, sfecla, verdeturile, cerialele integrale, se considera cele mai bune purificatoare ale organismului uman, al colonului de bacterii patologice, toxine, deseuri, etc.

In caz de discomfort sau spasme in intestin se poate administra 1-2 tablete de carbune activat sau Spumizan. Cite 1 tableta de carbune activat la 10 kg corp.

Informatie adaugatoare la administrarea Colo-Vada Plus

Programul Colo-Vada Plus este utilizat de sute de mii de oameni, de cei care au grija sa mentina un mediu sanatos in organism, dind intr-adevar rezultate remarcabile. Desi programul in sine este simplu de administrat, ea are efect mare asupra organismului. Mai jos sunt aduse o serie de intrebari si raspunsuri care va ajuta consumatorul sa inteleaga unele reactii ale organismului sau unele mici complicatii care pot aparea.

1. Se recomanda oare sa efectuiez Programul Colo-Vada Plus, daca. . .
...in timpul acestei programe eu nu pot sta fara ca sa mananc?

Raspuns: Bineinteles ca efectul maxim il ve-ti primi daca in timpul celor 4 zile de post nu ve-ti manca, desi oricum ea este eficienta si merita infaptuita, chiar daca ve-ti si manca putin in timpul lui. Daca nu puteti sa fometati sau sunteti bolnav de diabet zaharat adaugati pe linga componentele programului si fructe, sucuri, legume care vor mentine nivelul zaharului necesar in singe.

... eu am colita sau diverticuloza?

Raspuns: Programul Colo-Vada Plus actioneaza destul de puternic asupra organismului, de aceea e posibil sa ne asteptam la unele discomforturi in acest caz. Daca patologia nu este intr-o stare avansata, se poate trece peste unele discomforturi. Insa daca situatia este de natura mai serioasa, atunci la etapa 1 a programului se poate micsora doza la jumatate, realizand aceasta etapa in 2 saptamani si nu in una cum este conform instructiunii, iar etapa a 2-a de realizat la fel in mod redus, fie se fometeaza 2 zile sau se beau mai putine pachetele de praf Colo-Vada Mix, in final ajustind dupa cum suportati.

...eu am constipatie cronica?

Raspuns: Programul Colo-Vada Plus va poate ajuta foarte mult, dar D-stra trebuie sa va straduiti sa atingeti nivelul normal al scaunului (golirea colonului) pana si dupa etapei de pregatire, pentru ca la etapa de purificare (a 2-a etapa) sa se poata realiza purificara si nu golirea prea rapida a colonului.

2. Statistica rezultatelor:

Eu efectuez programul Colo-Vada Plus si ...

70%

La a 4-a zi a celei de-a 2-a etape la mine foarte bine s-a curatat tractul gastro-intestinal, am eliminat tot felul de mucilagii, deseuri solide si simt cu adevarat o curatenie interioara.

Raspuns: Felicitari! Acest program functioneaza, si D-stra intr-adevar v-ati purificat profund organismul. Peste citeva zile va ve-ti simti liber, usor ca o pasare!

10%

Eu simt o greutate in stomac si din cind in cind am dureri de cap.

Raspuns: Continutul toxic al tractului gastro-intestinal poate fi cauza durerilor de cap sau a scaunului subtire. Refuzul, abtinerea de la cafea la fel poate fi o cauza a durerilor de cap, asa ca acesta ar fi de dorit sa se faca treptat. Programul Colo-Vada Plus lucreaza foarte bine, aparind rezultate pana si dupa efectuarea ei inca jumatate de an, peste ceva timp D-stra ve-ti simti efectul benefic al acestui program.

6%

La a 3-a zi a celei de a 2-a etape am simtit de parca cineva imi curata intestinele desi nu aveam scaun.

Raspuns: Da, intr-adevar ceva curata intestinul D-stra. Daca nu aveti scaun - beti mai multa apa si mai faceti si ceva exercitii.

5%

Scaunul meu este subtire, iar mirosul lui este insuportabil.

Raspuns: Posibil D-stra nu aveti nevoie de crusin, tablete care se contin in pachetelele Nr.2, acestea fiind un purgativ natural, destinat pentru ajustarea scaunului in timpul purificarii. Este evident ca toxinele si deseurile pot sa miroase foarte urit.

4%

Demult nu am avut scaun. Simt de parca voi exploda.

Raspuns: Nu va alarmati, inca nimeni nu a explodat. O doza dubla de crusin, mai multa apa si niste exercitii. Efectul va aparea de indata!

4%

Eu am efectuat intreaga programa, insa nimic nu am simtit, n-am observat nimic neobisnuit.

Raspuns: Asa ceva este posibil, daca D-stra sunteti tinar si aveti organele interne foarte curate, sau, invers - suntei foarte intoxicat si aveti foarte multe reziduuri (ceea ce este caracteristic pentru oamenii mai invirsta) si D-stra aveti nevoie sa mai treceti in ca un curs de purificare. Incercati peste 2-4 saptamani. De obicei majoritatea trecind si al doilea curs au cele mai frumoase rezultate. Majoritatea toxinelor, metalele grele, ramasite de medicamente si substante chimice se elimina fara sa fie ceva observabil.

1%

Eu nu pot bea praful Colo-Vada Mix, am o senzatie de voma.

Raspuns: Posibil, D-stra nu corect dizolvati praful, Inca o data atent cititi instructiunea de dizolvare a prafului (coctail). Sa atrageti atentia la aceea ca apa sau sucul in care dizolvati trebuie sa fie rece si suspensia se face si se bea repede.


inf comenzi;0767948273

 Ceea nu stiti este faptul ca si la varste deosebit de inaintate pe langa un supliment multimineral si compatibil cu corpul, prin stimularea corespunzatoare a unui meridian uneori chiar de trei ori pe zi, poate duce acolo unde e cazul, la regenerarea unor vertebre ale coloanei. Deoarece acest meridian guverneaza prostata ,cat si rezistenta oaselor uneori daca stii sa verifici, poti constata ca acesta este slabit, ceea ce poate duce atat la disfunctia prostatei, cat si la degenerarea vertebrelor. De aceea daca stii cum sa stimulezi zilnic acest meridian dupa aproximativ trei saptamani poti constata cum multe dintre durerile de spate pot disparea. Mai mult de atat  ,poti remarca cu uimire, cum vertebre practic distruse , vor aparea dupa maxim doua luni total refacute.

😊


Daca acel meridian este slab, il puteti stimula intr-un mod anume, fapt ce va relaxa anumite organe permitand ca toxinele sa fie rapid eliminate. Stimularea meridianului intr-un mod anume ii va da si mai multa putere, astfel incat sa ajutati creearea de celule osoase. Daca faceti acest lucru macar de doua ori pe zi timp de o luna si apoi faceti din nou testul de densitate osoasa, este foarte posibil sa remarcati imbunatatiri. Stimularea meridianului intr-un mod anume, nu face rau, chiar daca meridianul este deja puternic, si de fapt este intotdeauna un exercitiu valoros, la fel ca exersarea unui muschi.

luni, 21 septembrie 2020

Tehnici holistice de linistire a mintii si regenerare pentru femei

                               
Atunci cand vedem un astfel de titlu ne putem gandim la multe ,insa putini stiu ca in cadrul unei singure sedinte de yoga, poti cuprinde esenta multor practici  holistice atat orientale ,cat si occidentale. Spun si OCCIDENTALE intrucat Orientul este cel care se poate lauda cu traditia, dar occidentul se poate lauda cu inovativitatea si aceeasi eficienta in domeniul practicilor holistice. Astfel ca imbinarea celor doua, poate da un corolar de tehnici extrem de eficient.

Asadar fiindca vorbea de o sedinta de yoga deosebit de complexa si simpla in acelasi timp. Complexa prin imbinarea tehnicilor din mai multe sisteme holistice, si simpla, datorita faptului ca aceste concepte pot fi usor de digerat, dar mai ales EFICIENTE.

Iata cum ar decurge o ''sedinta eficienta'' din care poti culege nenumarate rezultate,cum ar fi; Linistea mintii si centrarea, relaxarea ,intuitia, optimizarea fiziologiei, capacitatea de lucra cu undele cerebrale la vointa, un concept tot mai uzitat in ceeea ce priveste functionarea optima a creierului, dar mai ales recuperarea creierului si reincarcarea lui. Practic acesta ar trebui sa fie baza exercitiilor de mindfullnes. Intelegerea unor principii din yoga, fac ca tu insati sa stii sa-ti gestionezi lejer, in lipsa oricarui instructor.

Sunt peste 80.000 de asane de yoga. Ti-ar trebui o viata intreaga sa practici doar yoga si sa le intelegi. Dar aminteam la un moment dat de REGENERARE. Si in cadrul acestui concept e bina sa stii ca o sedinta regeneranta de yoga nu are nevoie decat de maxim 10 asane. Aceste asane sunt arhicunoscute si practicate in ashramul lui Shivananda.

Atunci cand practici riturile tibetane de reintinerire, chiar si aceste asane pot fi reduse la 4 sau 5. Un dintre ele fiind chiar regina asanelor in materire de regenerare.

Am adus vorba de riturile tine de reintinerire. Acum o suta de ani, ele devenisera celebre si arhicunoscute. O perioada buna au intrat in uitare, iar acum revin in forta. Revin in forta datorita faptului ca isi dovedesc unicitatea in ceea ce priveste refacerea fiziologiei din tinerete.

In functie de varsta si de sanatatea de moment acest exercitii isi pot dovedi eficacitatea intr-un mod surprinzator. Conditia esta sa fie facute zilnic si sa acumulat cateva luni de la inceperea practici.

Este de mentionat ca nu se va atinge totusi acel progres legendar al acelor tibetani care prin intermediul acestor rituri ,atingeau varste matusalemice,si mai ales ca mintea noastra nu ar concepe. Si acest lucru, din urmatorul motiv.

Pentru a atinge varste venerabile si aratand totusi tanar, trebuie sa indeplinesti multe conditii. Conditii care sunt legate in primul rand de un aer de calitate, dar mai ales de nutritie.

Se spune ca un occidental mananca la o masa cat manaca 5 tibetani.

Suferim de o supraincarcare si de o acidifiere pe multe nivele datorita alimentelor care cat ar fi de organice, tot nu mai au calitatile de odinioara.  Aciditatea datorata mancari se poate transpune in aciditate pe multe planuri, respectiv  mentala (rautate, barfa, furie). Aciditatea este de fapt principalul factor al degenerarii unui organism,prin eroziunea tesuturilor, vezi deteriorarea rapida a cartilagiilor.

Insasi sedintele de yoga nu pot fi atat de eficiente in lipsa unei alimentatii corespunzatoare. Exista insa ponturi, tipsuri care pot sa compenseze chiar si lipsa unei alimentatii desavarsite.

Lucrul cu o anumita culoare, ancorarea acelei culori iti pot detoxifia organismul, iti poate regla aciditatea si iti poate remineraliza organismul. Aceste lucruri se vor face oricum prin exercitiile de yoga, mai putin remineralizarea. Insa noi vrem sa obtinem rezultate rapide, dat fiind faptul ca si procesul de imbatranire, la un moment dat devine rapid.

Asadar, lucrul cu o anumita culoare, poate potenta intr-un mod rapid fiziologia si o sedinta de yoga.

Oasele d-voastra sunt intr-un proces continuu de roadere si regenerare, un miracol de reinoire ce depinde de doua tipuri de celule. Primele se numesc osteoclaste, care sunt gestionate de estrogen, ele eliminand partea batrana ,uzata a osului. In a doua categorie intra osteoclastele, care sunt gestionate de progesteron.  Ele se duc in locurile curatate si creaza un os nou. Este critica pastrarea unui nivel adecvat de progesteron pentru a va mentine oasele puternice.
Stimularea specifica a meridianului pentru refacerea si regenerarea vertebrelor.

 Ceea nu stiti este faptul ca si la varste deosebit de inaintate pe langa un supliment multimineral si compatibil cu corpul, prin stimularea corespunzatoare a unui meridian uneori chiar de trei ori pe zi, poate duce acolo unde e cazul, la regenerarea unor vertebre ale coloanei. Deoarece acest meridian guverneaza prostata ,cat si rezistenta oaselor uneori daca stii sa verifici, poti constata ca acesta este slabit, ceea ce poate duce atat la disfunctia prostatei, cat si la degenerarea vertebrelor. De aceea daca stii cum sa stimulezi zilnic acest meridian dupa aproximativ trei saptamani poti constata cum multe dintre durerile de spate pot disparea. Mai mult de atat  ,poti remarca cu uimire, cum vertebre practic distruse , vor aparea dupa maxim doua luni total refacute.

Daca acel meridian este slab, il puteti stimula intr-un mod anume, fapt ce va relaxa anumite organe permitand ca toxinele sa fie rapid eliminate. Stimularea meridianului intr-un mod anume ii va da si mai multa putere, astfel incat sa ajutati creearea de celule osoase. Daca faceti acest lucru macar de doua ori pe zi timp de o luna si apoi faceti din nou testul de densitate osoasa, este foarte posibil sa remarcati imbunatatiri.

Stimularea meridianului intr-un mod anume, nu face rau, chiar daca meridianul este deja puternic, si de fapt este intotdeauna un exercitiu valoros, la fel ca exersarea unui muschi.

Iata relatarea unei terapeute care ii regenereaza rapid tatalui, o vertebra distrusa maxim.
Cand tatal meu avea cancer osos, i s-a spus ca a cincea vertebra lombara (L-5, vertebra a sirei spinarii situata la nivelul taliei) ,,atarna de un fir''. Trebuia sa poarte un dispozitiv extrem de inconfortabil pentru a-si mentine spatele fix, deoarece chiar si la un stranut, ii spusesera medicii, osul putea pocni si el ar fi ramas paralizat pe viata. Una din vizitele mele frecvent s-a nimerit sa fie exact cand i se monta dispozitivul respectiv. Avand incredere in capacitatile si cunostintele mele terapeutice mi-a spus tu ma poti vindeca.

Nu aveam nici o speranta ca as putea sa il vindec, dar am utilizat instrumetele pe care le aveam la dispozitie. I-am testat meridianele de cateva ori pe zi pentru a identifica modelele. De fiecare data meridianul a iesit slab.

Astfel ca in fiecare zi, de trei ori , ii calmam si intaream meridianul . Acest lucru era foarte benefic, deoarece dupa fiecare sesiune, tatal meu imi spunea ca durerea s-a diminuat. Dupa trei saptamani, el nu mai simtea nici o durere in zona inferioara a spatelui. Si-a convins medicul sa faca inca o radiografie a zonei respective. Vertebra L -5 era acum  normala. Pur si simplu crescuse la loc in totalitate. Acest lucru nu trebuia sa se intample ! Echipa medicala a fost atat de uimita , incat primul lucru pe care l-au facut a fost sa verifice daca radiografia initiala nu a fost a altui pacient. Pentru tipul de boala al tatalui meu ,ei se asteptau sa vada doar o deteriorare continua, totusi proteza pentru spate atat de inconfortabila  a ramas pentru totdeauna in camara.

Ancorarea curentului secundar colorat galben lămâie  asociază o acţiune stimulativă şi o acţiune de dezintoxicare. Cortexul şi timusul sunt considerabil activate de acest curent secundar care este de asemeni considerat drept un important stimulant sexual. Mai ales în cazurile de aciditate în exces, operarea sistematică cu acest curent colorat secundar este foarte indicată. În plus acest curent secundar are efecte laxative şi acumularea sa adecvată determinând efecte purgative, naturale. La nivelul căilor respiratorii acest curent secundar determină efecte de expectorare şi astfel acumulările nocive sau produsele care se adună pe căile respiratorii sunt eliminate mult mai repede din zona pieptului. Printre efectele caracteristice remarcate de yoghini în cazul operării cu acest curent amintim şi amplificarea şi reglarea naturală a proceselor de remineralizare a structurii fizice.

Alte efecte binefăcătoare şi curative ale acestui curent secundar subtil sunt: stimulează vitalitatea în toate formele de tulburări cronice;


Efecte considerabile de dezintoxicare (înlăturarea efectelor unei intoxicaţii); face să dispară oboseala; stimulează creşterea şi regenerarea oaselor; elimină congestiile, anulează blocajele şi congestia ficatului; stimulează şi regenerează ficatul obosit sau leneş; face să dispară roşeaţa bolnăvicioasă de la nivelul ochilor; înlătură senzaţia de gust amar în gură; face să dispară stările de ameţeală asociate cu senzaţie de vomă atunci când acestea se manifestă simultan; este un excelent adjuvant în tratamentul cancerului;

Prin acţiunea sa asupra timusului previne şi stopează mongolismul (boală congenitală, caracterizată prin întârziere în dezvoltarea psihică şi mintală şi corporală şi printr-o conformaţie deosebită a feţei.  stimulează sistemul nervos central; îmbunătăţeşte memoria, amplifică puterea de concentrare mentală; elimină tulburările vezicii biliare.




TEHNICA LEVITATIA MÂINII

O tehnica de relaxare foarte simpla prin care se stimuleaza productia frecventei cerebrale Theta.

Undele theta – universul tuturor posibilităților magice

Impresionați de aceste rezultate, cercetătorii în domeniul biofeedbackului Elmer și Alyce Green au hotărât să continue studiile descoperind ce efecte aduc undele și mai lente decât alfa – undele theta. Soții Green au observat că persoanele a căror creier genera frecvent unde theta deveneau creative, având revelații care le schimbau viața. Se îndrăgosteau, își descopereau talente noi, se hotărau să își schimbe serviciul și să pornească în direcții noi, mai satisfăcătoare. În esența, acești oameni simțeau că viața lor se îmbunătățește radical.

„Subiecții antrenați pentru a genera unde theta erau mai sănătoși din punct de vedere psihic, mai echilibrați din punct de vedere social, mai puțin rigizi și conformiști, se acceptau mai ușor pe ei înșiși și erau mai creativi decât membrii grupului de control.“

În sfera emoțională, starea theta se manifesta prin relații mai bune, printr-o mai mare toleranță, înțelegere, iubire față de sine și față de lumea înconjurătoare.

Totodată, starea theta îi ajuta pe oameni să experimenteze un nou tip de conștiință corporală, se vindecau și se regenerau rapid din punct de vedere fizic. Starea theta părea să aibă, din toate punctele de vedere ceva magic.

Centrarea in HARA

HARA este centrul energiei vitale, sursa principala a energiei. În Zen, misticii Japonezi în simplitatea și spontaneitatea lor se conectau direct la Hara, centrul ființei, unde se găsește beatitudinea și pacea interioară. Și Samuraii, care erau luptătorii cei mai temuți din lume, erau centrați în Hara, iar acesta era secretul abilității lor în luptă, de aceea reușeau să folosească maximul energiei lor.

Omul care nu este stabilit in HARA,este cel mai usor de manipulat, cel mai egotic,si neintregit. A fI centrat in HARA echivaleaza cu o mica iluminare, iar frica de orice fel, se disipeaza ca un fum.

  • Pentru cine este aceasta aceasta meditatie ?
  • Pentru Toate persoanele care doresc….
  • Să experimenteze dimensiunea ființei.
  • Să atingă o sursă de energie incredibilă și inepuizabilă.
  • Să aibă acces la secretele meditației și ale conştiinţei.
  • Să trăiască având mai multă prezenţă şi centrare.

Superenergizantul rapid.

Baterea meridianelor; Cel mai simplu si rapid mod de a-ti ridica nivelul de energie in orice circumstanta.


STIINTA DIN SPATELE ACESTUI OBICEI

Desi “baterea meridianelor'' poate parea o tehnica neobisnuita si excentrica pentru cei din vest, aceasta a fost folosita pentru mult timp in lumea de est ca si metoda holistica de vindecare. In afara de faptul ca elibereaza tensiunea din corp, aceste batai usoare sunt benefice pentru sanatate in nenumarate moduri.

Spre exemplu, s-a demonstrat faptul ca “baterea meridianelor” diminueaza durerea si creste circulatia sangelui in organism, ceea ce te poate ajuta sa te simti mai vioi si mai invigorat. Aceasta tehnica creste nivelul energetic prin stimularea meridianelor energetice.

tough-1

Baterea meridianelor te poate ajuta, de asemenea, sa iti controlezi mai bine starea emotionala intrucat iti permite sa te eliberezi de sentimentele negative precum frustrarea, furia si tristetea pe care ti le-ai infranat de-a lungul timpului.

Aceasta tehnica, alaturi de exercitiile regulate de respiratie, acceptarea de sine si starea de prezenta, te pot ajuta sa scapi de stresul si emotiile care s-au tot acumulat si care te trageau in jos.

Percutarea tineretii joviale.

Prin acest exercitiu puteti sa depozitati efectiv,bucuria in sistemul nervos, astfel incat aceasta sa devina ceva obisnuit in viata d-voastra.

  1. Va amplifica starea de bine
  2. Va ajuta sa intipariti momentele frumoase din viata d-voastra
  3. Va orienteaza mintea spre lucruri pozitive
Noi ii vom da o aplicatie legata si de regenerare. Ne vom aminti de momentele frumoase din viata noastra si le vom bate inaintea fiecarei secvente ale riturilor de reintinerire.

RESPIRATIA RAPIDA CARE ITI AMPLIFICA BIOENERGIA.

 

Relaxarea de tip meditatie, extrasa dupa procesul formal de gandire folosit de Mozart pentru a compune. (Desi continutul se refera la experientele launtrice, sanatate, vitalitate, structura acestei acestei simfonii psihologice se inspira direct de la maestru).

Puncte de acupunctura renumite in regenerare.

Cel mai renumit punct de acupunctura care iti poate reface telomeraza,impreuna cu alte doua puncte importante, care te poti tine departe de 100 de boli.
Mentinerea telomerilor la capacitatea lor maxima este echivalenta cu prelungirea vietii in cele mai bune conditii.
Asadar veti invata cum sa le energizati rapid si sa le activati.

Exercitiu celtic de refacere a aurei.

Exercitiul celtica va ''tese'' aura, creandu-i un invelis protector. Acest exercitiu conecteaza in mod organic toate sistemele energetice ale corpului d-voastra.

Cum functioneaza. 

Aura va protejeaza de efectele agentiilor energetici poluanti din atmosfera, precum cele emanate de firele de inalta tensiune sau de neoane, dar si de vibratiile oamenilor stresati, furiosi sau deprimati.

Desfasurarea cursului.

1.Baterea meridianelor pentru energizare.

2.Tehnica frangiei pentru alinierea coloanei.

3.Incalzirea.

4.Riturile tibetane insotite cu Percutarea tineretii joviale.

5.Exercitii de hatha yoga, pentru regenerare.

6.Energizare punctului pentru refacerea telomerazei (a mentinerii tineretii) si alte trei puncte esentiale, de detoxifiere si antiimbatranire.

7.Puncte reflexologice pentru stimularea hormonului de crestere (izvorul tineretii).

7.Centrarea in HARA (conectarea si unificare cu trupul si universul) o meditatie de linistire profunda si centrare.

8.Levitatia maini ,incetinirea creierului si coborarea lui mai adanc in theta. Imbinarea dintre cele doua ,centrarea in HARA si Levitatia mainii, creeaza o sinergie fabuloasa, creand predispozitie catre stari de inspiratie, creativitate,centrare, calm dar mai ales pentru regenerarea corpului.

9.Ancorarea curentul galben lamai in mod parapsihologic, curentul iti  care linisteste creierul, favorizeaza atentia, amplifica vivacitatea ideilor dar pe un fond de detasare lucida, remineralizeaza oasele si detoxifica ficatul, dar in primul rand anuleaza acidoza sub toate formele, aceasta hiba a societatii noastre.

10.Respiratia limfatica, care pune rapid limfa in miscare, lucrul care aduce o detoxifiere si o oxigenare rapida a corpului.

11.Vom invata si respiratia rapid energizatoare care iti amplifica rapid bioenergia.

12.Stimularea specifica a meridianului pentru refacerea si regenerarea vertebrelor.

13.Vom invata Tripla armonie, exercitiu meditativ si izometric de tip Shaolin care iti pune in valoarea, toate grupele musculare intr-un mod elegant, adica timp scurt,maxim 3 minute. Nu ai nevoie de echipament special,nu ai nevoie de mai mult de 1,50 metrii in latime ca spatiu.Toate grupele musculare sunt folosite in mod integral si il poti face oricand doresti,pentru intretinere, si fiindca vorbim de reintinerire, la varste mai inaintate il poti face pentru a preveni sarcopenia (pierderea masei musculare).

14.Vom invata despre plante care refac rapid celulele stem,  si cat de important este echilibrul estrogenului in mentinerea  tineretii feminine. Voi face referire la un exercitiu special pentru femei,( aici veti primi doar sursa de unde sa-l invatati) este celebru in mentinerea tineretii femeii.

Vom invata ce alimente distrug telomeraza si ce alimente o refac sau o mentin. Exista deja o stiinta a telomerazei. Cand ne referim la telomeraza ne referim la stiinta reintineririi.

15. Relaxarea de tip meditatie, extrasa dupa procesul formal de gandire folosit de Mozart pentru a compune. (Desi continutul se refera la experientele launtrice, sanatate, vitalitate, structura acestei acestei simfonii psihologice se inspira direct de la maestru).

15.Incheiem sedinta cu ''exercitiul celtic de refacere a aurei'' pentru a-ti mentine energiile acumulate intacte si pentru a nu fi ''vampirizat'' dar mai ales ,pentru a ne proteja de agresiunile undelor electromagnetice.

Va fi un seminar, intens, aproape de tip parapsihologic, cand rezultatele devin evidente din prima zi. 

PS. Vom invata despre utilitatea apelarii ''ingerului oricarei epidemii'' dar in primul rand a apelarii ingerilor ''calificati'' pentru orice situatie. Practic putem aduce armonia pe pamant, prin ''invocarea ingerilor''.

Puteţi să vă schimbaţi reprezentările interioare cât e ziua de lungă, dacă biochimia este dată peste cap, ea va determina creierul că creeze reprezentări distorsionate. Întregul sistem va fi dat peste cap. De fapt, este chiar foarte puţin probabil să aveţi dispoziţie să folosiţi ceea ce aţi învăţat.
.Puteţi avea cea mai frumoasă maşină de curse din lume, dar dacă incercaţi s-o faceţi să meargă cu bere, nu va funcţiona. Puteţi avea maşina potrivită şi combustibilul potrivit, dar dacă bujiile nu se aprind bine, nu veţi realiza cea mai bună performanţă. Cu cat nivelul energiei va fi mai ridicat, cu atat corpul va fi mai eficient. Cu cat va fi corpul mai eficient, cu atat vă veţi simţi mai bine şi vă veţi folosi mai bine talentul pentru a obţine rezultate remarcabile.

Acest lucru il spunea Anthony Robbins. Cu alte cuvinte puteti face cele mai bune cursuri din lume de theta healing, reiki, NLP,etc. Daca nu v-ati pus la punct fiziologia in multe cazuri va veti intreba de ce nu a avut rezultate, evident aici intra si puterea convingerilor, dar haideti sa ne rezumam numai la fiziologie si veti vedea ca pana si convingerile se pot schimba de la sine atunci cand dispui de o energie mare data de o fiziologie inalta. 

Durata cursului -2 zile.12 ore intr-un weekend, din momentul in care se strang 5 persoane.

Cost 800 lei.... Bucuresti 

email; vril_energy@yahoo.com

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Undele Delta si Theta si rolul imens in mentinerea tineretii

 Ce sunt valurile Delta si ce rol au acestea in procesul mentinerii tineretii ?








În aproape toate cazurile, experimentăm undele Delta într-o stare aparent inconștientă, când mintea este legatura cu pierdere a conștientizării fizice. Cu toate acestea, asimilarea și analiza informațiilor din creierul nostru este asociată cu acest stadiu al somnului. Unele persoane care practică un tip de meditație profundă numit Yoga Nidra (yoga somnului - vorbim despre asta mai târziu) pot rămâne conștiente în timpul somnului delta.












Există genuri de muzică care te poate face să experimentezi Delta Waves într-o stare conștientă sau semi-conștientă, cu condiția să ai o minte instruită și sa stapanesti cat de cat arta meditației.

Unde cerebrale în sistemul nervos
Procesele de admisie - evacuare şi cele de ansamblare - dezansamblare macromoleculară depind de frecvenţele proprii (de rezonanţă) ale celulelor şi organelelor celulare, dar desigur suprapuse pe cele ale ţesuturilor - mai ales cele musculare (la muşchii netezi şi cei striaţi) ale organismului. Sistemul nervos vegetativ-simpatic are menirea de a stimula şi de a menţine aceste pulsaţii ale câmpului morfogenetic, prin emisia şi resorbţia de neurotransmiţători. Sistemul parasimpatic are menirea de a controla şi de a regla aceste procese oscilante. Aceste procese oscilatorii complexe prezintă vobulaţii (bătăi) cu frecvenţe între 4,5 - 7 Hz (unde cerebrale „theta"), caracteristice ordonării şi refacerii ţesuturilor „obosite" - cu accent pe metabolism (generarea sau descompunerea de macromolecule - lipide şi proteine, din hidrocarburi). Având dimensiuni mai mari şi densităţi mai mari decât cele ale macromoleculelor specifice vieţii, organelele şi celulele întregi se formează prindiviziune celulară şi citogeneză la frecvenţe proprii de rezonanţă mai coborâte,caracterizate de către activitatea neuronală „delta", între 1,5 - 4,5 Hz.Observaţiile clinice şi cele experimentale controlate arată că în jur de 4,3 Hz (depinde de individ, de rasă, sex, vârstă, mediu) activitatea neuronală de tip „delta/theta" este cea mai favorabilă creşterii, refacerii sau dezvoltării ţesuturilor. Când organismul suferă de grave disfuncţii (în urma unor traume,intoxicări sau a unor deteriorări invazive), acesta nu este în măsură să-şi menţină un nivel optim al câmpului morfogenetic. Până la remedierea capacităţii degenerare şi menţinere autonomă a câmpului morfogenetic, atât în regimul delta (pentru nivelul celular şi tisular) cât şi în cel theta (pentru substanţele bioactive macromoleculare), se poate aduce un aport extern de câmpuri oscilante, care să protezeze vremelnic deficienţa spectrală energetică morfogenetică. Astfel, organismului i se oferă un sprijin extern asimilabil intern, care îi permite acestuia să îşi refacă componentele vitale afectate şi apoi să-şi reia funcţia vitală de autoregenerare


Efectul frecvențelor generate in starea constienta a omului:
0,1…1 Hz – Rezonanța musculară și a organelor
0,1…3 Hz – DELTA, somn profund, vise lucide, funcții imunitare mărite, hipnoza, nivel scăzut al simțirii realității fizice concrete
0,5 Hz – Foarte relaxant, folosit împotriva durerilor de cap și a durerilor de spate, stimulant tiroidian, reproductiv și excretor, relaxează întregul creier.
0,512 Hz – Conștiința amplificată, frecvența corespunzătoare stărilor de meditație profundă , stări de conștiintă oarecum extatică, stări de inspirație mărită, dezvoltare spirituală
0,5…1,5 Hz – Reducerea senzației de durere
0,5…4 Hz – DELTA, somn profund fără vise, animație suspendată, încetinește îmbătrânirea, reduce cantitatea de cortizol (hormon asociat cu stresul și îmbătrânirea), mărește nivelul de DHEA (dehidroepiandrosteron : anti – îmbătrânire)
3…6 Hz – Accesarea sub formă de memorii vivide a evenimentelor din copilărie
3…8 Hz – THETA / relaxare profundă, meditație, memorie îmbunătățită, focus, creativitate, vise lucide, stare hipnagogică
3,4 Hz – Somn normal
3,5 Hz – Accelerează capacitatea de a învăța limbi noi, regenerare, stimulare la nivel de ADN
3,5…7,5 Hz – THETA, stare de visare cu ochii deschiși, fantezie, amețeala, gânduri instabile, THETA este accentuată în timpul stării de meditație, rugăciune, focus interior, amplifică învățarea și memoria când organismul funcționează normal
3,84 Hz – Frecvența asociată cu ovarele
4 Hz – Percepție ESP – proiecție astrală, telepatie
4,11 Hz – Frecvența asociată cu rinichii, efect de regenerare, senzație de putere
4,5 Hz – Stare de sentiență shamanică asociată cu cântecele budist-tibetane
4,6 Hz – Frecvența asociată cu splina și sângele, efect de impuls emoțional
4,9 Hz – Introspecție, induce relaxare, meditație și somn profund
4…7 Hz – THETA, aducere aminte, creativitate, imaginație mărită, stare de fantezie, învățare într-o stare de semi-somn, relaxare profundă, reverie, amplificarea abilităților psihice și acces la subconștient, accese de inspirație, nivel ridicat de sentiență, imagistică mentală vividă
4…8 Hz – THETA, somn cu vise, meditație adâncă, învățare într-o stare de semi-somn, inspirație creativă, conexiuni spirituale, acces la subconștient, creativitate mărită, imagistică mentală vividă
4,5…6,5 Hz – Stare de visare cu ochii deschiși, imagini vivide
5…10 Hz – Induce o stare de relaxare
5,14 Hz – Frecvența asociată cu stomacul, efect de acceptare emoțională
5,3 Hz – Frecvența asociată cu plămânii, efect de oxigenare mărită și senzație de căldura
5,8 Hz – Reducerea stării de frică, absența mentală, amețeală
6 Hz – Stimularea memorării pe termen lung
6…10 Hz – Vizualizare creativă – se obține prin două segmente, unul de 6 Hz apoi unul de 10 Hz, trecere bruscă
6,15 Hz – Frecvența asociată cu inima, efect de căldură interioară, si senzație de dragoste
6,3 Hz – Proiecție mentală și astrală, învătare accelerată, memorare accelerată, reduce furia și iritabilitatea
6…9,6 Hz – Răspunsuri somatice, senzație de gâdilare, presiune, căldura
7 Hz – Proiecție mentală și astrală, îndoirea obiectelor, operații exopsihice, timp mărit de reacție
7,5 Hz – Conștiința de sine, de scop în viață, meditație ghidată, imaginație creativă mărită, inventivitate, stare de creație muzicală, intrare în meditație, contact cu spiritele
7,8 Hz – Activare ESP
7,83 Hz – Rezonanța terestră, rezonanța SCHUMANN, creează o reacție negativă la încercările de control mental, mărește rezistența la stres, mărește timpii de reacție psihica, ideală pentru experimente de vindecare psihică, stimulare pituitară și eliberare a hormonilor de creștere, lasă obiectul revitalizat caz dupa o zi la țara departe de tehnologie
7,8…8 Hz – Stimulează capacitatile ESP
7…8 Hz – Vindecare emoționala
8…14 Hz – Qi Gong infratonic
8 Hz – Regresie în viețile anterioare, reparare ADN uman, deschiderea chakrei Muladhara (culoare roșie)
8,22 Hz – Asociată cu cavitatea bucală, efecte benefice pentru discurs si creativiatate
8…8,6 Hz – Reduce nivelul de anxietate și stres
8…10 Hz – ALPHA 1 , capacitate mărita de a învăța informații noi
8…12 Hz – ALPHA joasă, relaxare, super învățare, găndire pozitivă, duce la îmbunătățirea dispoziției, mărirea capacității de învățare, reducerea stresului, mărirea inspirației și a motivației, stare de relaxare, asociată cu calm, nonfocalizare, stări mentale lucide, somn cu vise plăcute și sentimente pozitive, ajută coordonarea mentală
8,6…9,8 Hz – Induce somnul, senzație de gâdilat
9 Hz – ALPHA
9,41 Hz – Frecvența piramidei ( rezonanță externă )
9,6 Hz – Frecvența câmpului magnetic terestru
9,8…10,6 Hz – Stare de alertă
9…13 Hz – ALPHA înalăa, relaxare, fără a avea nimic în minte în mod deosebit, sentiment de plutire, frecvența dominantă în anumite stări de meditație, undele alpha fiind asociate cu stări mentale calme și lucide
10 Hz – Eliberare coordonată de serotonină, modificare de dispoziție, universal benefică, deschiderea chakrei Manipura ( culoare galbenă)
10,2 Hz – Frecventa asociată cu catecolaminele
10,3 Hz – Frecvența asociată cu sinusurile, efect asupra gustului și respirației
10,5 Hz – Frecvenţă asociată cu regenerarea corpului, unitatea minte-corp / mers pe cărbuni incinşi / stabilizator şi stimulator pentru imunitate, în special în convalescenţă / stare de relaxare şi alertă simultane, “mind over matter” / scăderea presiunii sanguine / deschiderea chakrei Anahata [culoare verde]
10,6 Hz – Stare de relaxare şi alertă
10 – 12 Hz – ALPHA înaltă / vindecare, auto-centrare, unitatea minte-corp
10 – 14 Hz – Frecvenţă asociată cu transienţa dintre vise în timpul somnului şi cu mitoza celulară
10,7 Hz – Frecvenţă asociată cu urechile
11 Hz – Reducerea nivelului de stress, stare de relaxare şi alertă
11 – 14 Hz – Focus și stare de alertă
12 Hz – una din frecvenţele Schumann / deschiderea chakrei Vishuddha [culoare albastră]
12 – 36 Hz – BETA / starea dominantă în adulţii care prezintă anxietate / alertă / folosire optimă cerebrală. Este activată când individul ascultă şi se gândeşte la rezolvarea problemelor analitice, la luarea de decizii, la eficientizarea procesului de luare a deciziilor, la procesarea informaţiilor despre lumea din jurul nostru
12 – 14 Hz – Frecvenţa de invăţare, bună pentru absorbirea informaţiilor
12 – 15 Hz – Stare de relaxare şi focus, atenţie sporită, folosită pentru tratamentul hiperactivităţii, ritm sensorimotor, folosit în tratamentul autismului de nivel mediu
13 Hz – Rezonanţă la nivelul sfincterului / deschiderea chakra Ajna [culoare indigo/violet] / prezintă efecte la nivel pituitar, cortexul inferior, nas, urechi, sistem nervos, sprancene / efecte de vizualizare şi conceptualizare
13 – 30 Hz – Procesare ultra-eficientă a informaţiilor senzoriale / la această frecvenţă se ajunge în momentul în care persoana se îngrijorează, înfurie, îi este foame, frică sau este surprinsă / asociată şi cu o stare de motivaţie, stare de veghe şi sentienţă sporită, supravieţuire, rezolvare a problemelor, excitaţie / se manifestă prin mărirea dendritelor şi păstrarea individului într-o stare de alertă
13.8 Hz – Asociată cu lobii frontali / trezeşte al 7-lea simţ / afectează luarea de decizii
14 Hz – Conştiinţă de sine detaşată, relaxare, vizualizare, imagistică senzorială, reverie, poartă spre nivelele meditaţionale, oferă o punte între conştient şi subconştient
14 – 15 Hz – Incetinire a reflexelor condiţionate
14 – 16 Hz – Asociată cu visele cfm. analizelor EEG in a 2-a etapă a somnului
14 – 30 Hz – BETA / stare optimă pentru activităţi mentale intense, cum ar fi calculele, analizele lineare logice şi alte functii complex structurate / înalt structurate şi standardizate
15 Hz – Durere cronică – sunet care se adresează direct cortexului auditiv / deschiderea chakrei Sahasrara [culoare alb/violet] / efecte la nivelul glandei pineale, ochiului drept şi neocortexului / efect integrant al personalităţii şi spiritualităţii
15.4 Hz – Asociată cu cortexul16.4 Hz – Asociată cu creştetul capului / senzaţie de eliberare şi transcendenţă18 Hz – Stare de alertă, stress şi anxietate / mărirea capacităţii de memorare, citire şi scriere18 – 21 Hz – Euforie / stare de extaz / stare de plăcere18 – 22 Hz – BETA20 Hz – Cauzează incapacitarea subiectului să realizeze o activitate susţinută / anti-energizer27 – 44 Hz – Frecvenţa la care torc pisicile / efect regenerator asupra corpului, în special al oaselor31 – 32 Hz – Stimulare pituitară şi eliberare a hormonului de creştere / efecte de rejuvenare, ajută muşchii să-şi revină in urma leziunilor33 Hz – Constiinţă pozitivă creştină / hipersensibilitate / frecvenţa de rezonanţă interioară a piramidei35 Hz – Trezirea chakrelor mijlocii şi echilibrarea acestora38 Hz – Eliberarea de endorfine39 Hz – una din frecvenţele identificate de Schumann40 – 60 Hz – Efecte anxiolitice / stimularea eliberării de beta-endorfine43 – 193 Hz – Carcinomatoza50 – 60 Hz – Efecte nocive documentate55 Hz – Meditaţie Yoga / stimulare kundalini (sursa-net)