luni, 7 septembrie 2020

Tu esti un fiu al Universului. Jocul tau de-a micsoratul nu serveste lumii.

Dumneavoastră puteţi invăţa cum să comandaţi propriului corp să se vindece, cum să ardă grăsimile in exces din corp şi cum să indepărteze toxinele, durerile ori insomnia .

DESPRE PROGRAMAREA OAMENILOR IMPOTRIVA PROPRIILOR LOR INTERESE
A eticheta un lucru ( apa, focul, aerul, bisturiul) drept distructiv este o dovadă de captivitate in minte , fiindcă nu lucrul in sine este distructiv, ci modul in care acel lucru este utilizat ( pt salvarea sau pt distrugerea vieţii). A eticheta transa drept distructivă inseamnă fie a fi reprezentantul celor care vor să o monopolizeze doar pt controlul maselor (biserica), fie a celor care castigă distrugand populaţia unei naţiuni prin regimuri de slăbit ineficiente si toxice . In opinia celor care afirmă că transa este distructivă este mai constructiv cutitul pt indepărtarea chisturilor , tumorilor ori a depozitelor de grasime, desi s-a dovedit ca aceste operatii sunt inutile si periculoase ( toate lucrurile indepărtate prin proceduri chirurgicale reapar in acelasi loc după 6 luni de zile). Ştim că Romania a ajuns piaţa de desfacere pt gunoaiele chimice din lume şi că acest lucru este facilitat de intoarcerea la dogmele din Evul Mediu, ai căror vectori nu sunt doar unii reprezentanţi inculţi ai bisericii, ci şi cei care au devenit propagandiştii dogmelor, care afirmă că acupunctura, reiki, qigong şi toate ramurile terapeutice practicate de mii de ani de alte popoare sunt păcate

sursa;https://www.facebook.com/groups/mirahorian/

Cea mai mare teama a noastra
Teama noastra cea mai profunda nu este aceea de a fi neadaptati. Teama noastra cea mai mare este ca noi suntem capabili peste masura. Ceea ce ne sperie este lumina noastra, nu intunericul nostru. Ne intrebam:”Cine sunt eu pentru a fi genial, magnific, plin de talent, fabulos?”


In realitate, cine esti tu pentru a nu putea fi asta? Tu esti un fiu al Universului. Jocul tau de-a micsoratul nu serveste lumii. Nu este nimic de lamurit in a te subestima astfel incat ceilalti sa se simta nesiguri linga tine.
Noi suntem facuti pentru a straluci asa cum fac copiii. Noi suntem facuti pentru a permite manifestarea gloriei universului care este in noi. Nu doar in citiva dintre noi, ci in fiecare dintre noi. Si cind permitem luminii noastre sa straluceasca, noi, inconstient, permitem altor persoane sa faca acelasi lucru. Cind ne eliberam de temerile noastre, prezenta noastra ii elibereaza automat si pe ceilalti... (Nelson Mandela) 

 

Daca am pornit la vanatoare de stele, este bine sa fim putin salbatici, inimile salbatice nu pot fi sfarmate...anonim 

Atunci cand iti vei trezi toate capacitatile cerebrale,vei devenii corp de lumina...Albert Einstein

Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt imposibil de realizat,pana cand vine cineva care nu stie si le inventeaza''ALBERT EINSTEIN

“Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă neputincioşi:
‘De ce?’. Eu visez la lucruri care n-au fost niciodată şi spun:
‘De ce nu?’.” - George Bernard Shaw

“Nimic măreţ nu a fost niciodată dobândit de altcineva decât de aceia care au îndrăznit să creadă că ceva din interiorul lor era superior circumstanţelor.” (Bruce Barton)


AM FOST OBLIGAT SA-MI DESFAC ARIPILE,DEOARECE M-AU ARUNCAT
DIN SFERELE CELE MAI INALTE FARA PARASUTA 

  
Daca oamenii nu si-ar lega propriile maini de superstitii goale,si nu si-ar umili propria minte,ar fi asemenea zeilor antici...Boris Akunin...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu