sâmbătă, 12 septembrie 2020

Cum iti creezi realitatea

 Principalul insucces al invatamantului este ca nu a pregatit oamenii sa inteleaga chestiuni care privesc destinul omenesc.'' Norman Cousins, medic american.

In Tine, in universul interior exista o forta FABULOASA, exista mintea lui Dumnezeu - un concept stravechi, imparatia cerurilor - un concept religios, si Observatorul - un concept stiintific contemporan.

Toate se refera la faptul ca singurul observator din mediul tau esti tu.

,,Date fiind rezultatele cercetarilor stiintifice, concluzia conform careia constiinta creaza universul fizic prin procesul de observare nu poate fi evitata.'' Dr Larry Farwel, fizician,educat la Harward.

Asta inseamna in mod literal ca tu clipa de clipa iti crezi realitatea prin ceea ce observi, altfel spus ce contempli aia devii.

Contempla cllipa de clipa cum vei fi vaccinat si terminat cu 5G. Contempla doar cum mor oamenii de virusi si ignora cat mai mult vindecarile si solutiile si vezi ce se va petrece in viata ta.

Numai şi numai cei care cred îşi vor vedea promisiunile împlinite. Ai observat cât de insistent a fost Iisus asupra acestui punct al credinţei; acum înţelegi de ce. Şi pentru că credinţa este atât de importantă, trebuie să-ţi controlezi gândurile; şi cum convingerile tale sunt modelate într-o mare măsură de lucrurile pe care le vezi şi la care gândeşti, este foarte important să-ţi controlezi ATENTIA.

Şi iată unde intră în scenă puterea voinţei; pentru că doar prin voinţă vei putea controla lucrurile asupra cărora îţi vei concentra atenţia. Dacă vrei să devii bogat, nu trebuie să studiezi sărăcia sau stirile despre recesiune.. Nu poţi realiza un lucru, gândindu-te la opusul lui. Sănătatea nu poate fi obţinută studiind bolile şi gândindu-te la ele; credinţa nu poate fi promovată studiind şi gândindu-te la păcate; şi la fel, nimeni nu s-a îmbogăţit gândindu-se şi studiind sărăcia. Medicina ca ştiinţă a bolii a contribuit la propagarea bolii; religia, studiind păcatul, a dus la promovarea sa, iar economia, că studiu al sărăciei, va umple lumea cu sărăcie şi neîmplinire.

Evitati oameni care creeaza conspiratii si cautati oameni care au o viziune .Foarte multi oameni sunt dependenti de anumite substante pe care le cere corpul mereu, adrenalina. Acestia sunt dependenti de tot ce este mai infricosator,macabru. Societatea de fapt ne-a calat sa gandim in felul acesta, sa cautam in viata noastra doar ce nu merge, dar o societate de acest gen e sortita esecului. Se vor desprinde ca supravietuitori cei care depasesc primi trei centri de supravietuire si vor urca mai sus catre iubire, viziune, liniste. Tot acest freamat si tumult despre vaccin, 5G ,virus, guvern, supravietuire, iti consuma toata energia suprastimulandu-ti primi trei centri.

Acestia sunt si bateriile tale, utilizati in exces, te va face sa ai foarte putina energie ,iar tu vei devenii o finta palida. Ok, nu asta este cu adevarat problema, desi pentru virus ar fi, fiindca cu cat ai mai multa ENERGIE cu atat vei fi mai SANATOS..Cu cat ai mai putina ENERGIE cu atat scutul tau defensiv este mai slab. Problema Adevarata este ca nu vei avea catusi de putina energie pentru REALITATEA SAU VIZIUNEA pe care vrei sa ti-o creezi.

Unde se duce mintea acolo se duce si energia,si in mod normal unde se duce tot timpul mintea. Acum veti intelege si cei care vor SUPRAVIETUI pe toate planurile.

Asadar concluzia; INVATA SA-TI ECONOMISESTI ENERGIA SI INVESTE-O INTR-O VIZIUNE A PROSPERITATII SI SANATATII.

Instructor yoga -Tudor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu