duminică, 20 decembrie 2020

Ce legatura este intre vaccinarea fortata/versus alterarea speciei umane, distrugerea padurilor si religie ?


De ce tocmai traditia iudeo -crestina te face impasibil la distrugerea Gradinii Maicii Domnului ,respectiv distrugerea celui mai mare patrimoniu la Europei ? Atentie! Nu vorbim de adevaratele invataturi ale Iisus.

Observam o abulie si cu cata indiferenta romanii asista la distrugerea propriilor paduri, pretinzand totusi ca il iubesc pe Dumnezeu. Ici pe colo oameni cu suflet, care tipa din rarunchi disperati, poate poate ii aude cineva. ''Salvati padurile Romaniei''. Salvati de fapt ''viata noastra''. Suntem intrisec legati de aceste paduri. Daca ai fost crescut cu ochii in computer, daca ai fost crescut cu chilotaraia de la televizor dar mai ales intr-o asa zisa religie crestina lipsita de iubirea lui Iisus, atunci nu ai nicio filiatie cu natura,respectiv Dumnezeu.

Atunci cand iti tai creanga de sub picioare, unde este ratiunea, puterea de intelegere si iubire ?

Paradoxul este ca tocmai cei mai mari asa zisi crestini din lume, romanii cu cea mai mare densitate de biserici si preoti din lume isi bat joc in mod cras, de una din cele mai frumoase gradini ale lui Dumnezeu, ceea ce inseamna ca prin antiteza devin satanisti.

De aici si lipsa ''protectie fata de ''diavolii umani'' care participa la distrugerea omenirii, prin vaccinare, hibridizare cu tehnologia IT, etc.

Asa ca indraznesc sa spun ca ipocrizia religioasa nu ajuta cu nimic ,ci implicarea sincera in pastrarea intacta a resurselor date in gospadarire de Dumnezeu. 

Ceea ce Hristos le spunea acelora,,care au urechi de auzit sa auda (Marcu 4:23) era faptul ca orice barbat sau femeie care isi foloseste ratiunea, iubirea si puterea intr-un mod corespunzator si Divin este un crestin, indiferent daca se numeste budist ,musulman sau este un frate sau o sora de o alta credinta.

Va intrebati ce legatura este poate intre titlul articolului referitor la taierea padurilor, si distrugerea speciei prin aceste vaccinuri.
Traditia religioasa iudeo-crestina a facut din occidentali niste schizofreni. Incepind cu apostolul Pavel, Biserica n-a incetat sa propovaduiasca oamenilor ura fata de propriul lor corp. Ea a denigrat o relatie armonioasa cu sine pentru a valorifica doar viata intelectuala, promovind o spiritualitate pur cerebrala. Bunastarea, sanatatea, observarea de sine , cunoasterea interioara au fost suprimate pentru a da locul unei stiinte analitice careia ii masuram acum limitele si pericolele. 
Padurile Din Romania, rase efectiv.


Cum spune E.B.Szeckely in "Viata biogenica": "Obsedata de un spirit demonic de cupiditate si de competitie, societatea noastra devasteaza si risipeste nebuneste capitalul pretios al resurselor naturale ale planetei pentru a produce o maree fara sfirsit de bunuri de consum inutile, non-bio, degradabile si non-reciclabile, astfel se dezvolta cu o viteza vertiginoasa o poluare fara sfirsit a resurselor de viata de pe pamint - atmosfera, oceane, riuri, lacuri, terenuri, cimpuri,paduri - distrugind pe veci forme de viata create de milioane de ani.
 Intr-un viitor foarte apropiat, industria uriasa centralizata, acest monstru de nesaturat, ne va separa complet de natura care acopera Mama-Pamint si vom sfirsi prin a avea niste corpuri slabite, anemice si bolnave pe un munte de deseuri otravite la fel de mare ca planeta." Pentru a reinvata sa organizam viata cotidiana intr-un nou mod creativ si inteligent - gratie caruia omul inceteaza sa mai fie un orfan al cosmosului pentru a deveni un atom activ al vietii universale - gindirea eseniana are locul sau alaturi de scrierile inspirate buddhiste, hinduse, chineze, aztece sau provenite din alte traditii vechi.  

Toate, inainte de a fi deformate de religiile institutionalizate afirma ca corpul nostru si universul care ne inconjoara nu ne sint inamici, ci chiar minunati invatatori vare ne invita sa cream o relatie armonioasa cu tot ce e viu in noi si in jurul nostru. Traducerea franceza a celor patru volume din evanghelia eseniana a constituit o munca lunga de echipa. Noi speram sa fi ajuns sa prezentam intelepciunea eseniana intr-un mod care permite sa i se guste din plin seninatatea, simplitatea si puterea. Pentru a se citi aceste texte e necesar a se pune deoparte "ratiunea rationala" pentru a se merge dincolo de cuvinte. Astfel, folosind scrierile eseniene nu ca niste incitari la gindire intelectuala ci ca trambuline care ne permit sa trezim in noi insine imaginile si simbolurile, noi putem explora lumile noastre interioare si intelege ca cuvintul "religie" vrea sa spuna "a se lega de". Legea de care vorbesc esenienii nu e o lege religioasa dogmatica si rigida ci intuitia de viata care rezida in fiecare si el invata sa traiasca in armonie cu universul. Doar urmind intuitia sa profunda (si instinctul sau care ii este componenta biologica) fiinta umana poate sa se elibereze de inchisori pe care le-a creat ea insasi printr-un mod de viata si de gindire denaturat si dezradacinat. Fie ca fiecare cititor , gasind rezonantele dintre mesajul poetic al esenienilor si propria sa intelepciune intuitiva, sa deschida usa care conduce catre aceasta gradina interioara in care e posibil sa fii in unitate cu toate formele de viata. Puterile invincibile care ne inconjoara , aceste forte ale naturii pe care esenienii le numeau "ingeri" au exprimat in toate epocile prin gurile profetilor si inteleptilor un mesaj de o mare simplitate: "inceteaza sa te mai temi, universul nu ti-e ostil. Esti inconjurat de puteri ale dragostei si fericirii care asteapta doar ca tu sa le accepti pentru a te coplesi de binefaceri! Esti mostenirea Regatului Ceresc si al Regatului Mamei Pamintesti.


Daca onorezi legile lor, vei primi sanatate, vitalitate, bucurie si satisfactie - implinire in fiecare moment al vietii tale de pe pamint."

Cine a vazut filmul ''Avatar'' va intelege foarte bine ce inseamna cu adevarat NATURA ca o interfata foarte puternica a lui Dumnezeu.

Poti sa te scalzi in zeci de curente spirituale si secte yoghine, radiestezice sau de dezvoltare personala, daca ai uitat de filiatia ta cu natura, toate acestea nu inseamna mai nimic. Si da, in Romania pot spune ca nu inseamna nimic toate aceste, fiindca nu imi aduc aminte pe unde am mers, ca cineva din aceste ''curente'' sau secte, sa pomeneasca de modalitati de a intervenii si proteja ''fratele nostru codru''.

Inca te mai probabil intrebi in ce mod te poate proteja Dumnezeu reprezentat de natura ca principalul factor de protectie al verigilor sale pe linie de ADN ? In fata hoardelor de criminali satanisti, care vor sa distruga ''creatia lui Dumnezeu, respectiv specia umana prin distrugerea adn-ului uman, respectiv prin vaccinarea de tip ARN, natura va gasi un remediu clar, cu conditia sa fie respectata.


Minutul 1:17:50 din filmul ''Teroare nevazuta''.

-  Ati gasit antidotul ?  Este o simpla floare zice prin telefon un cercetator. Militarul de cariera raspunde mirat. O floare ?

 Insa sa nu uitam ca si tu participi  la distrugerea naturii, prin nepasare. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu