sâmbătă, 12 decembrie 2020

Cati oameni calatoresc in afara propriului ORIZONT ?

                          

Va plac SF-urile ? Crede cineva ca se poate creea o armata de oameni intelepti cu puteti paranormale ? Un antidot la fortele intunericului ? Evident nu credeti, dar va puteti juca cu imaginatia.In timpul secolului al v-lea ,aceaasta stare permanent de razboi a dus la constituirea primului grup de soldati oficial antrenati si organizati, care foloseau Ki-ul pentru alte scopuri decat cele medicale. Ei erau cunoscuti sub numele de Hwa Rang ( Floarea Tineretului). Ei erau imbracati in cele mai rafinate haine si si fete lor erau pictate cu machiaje elaborate si atractive. Erau extensiv instruiti in budism (Puk-Kyo), medicina (Yak), in teoria Ki-ului conform,, Nei Ching'' si in artele poeziei si cantecului. Se credea ca acela care faceau fata acestor activitati aveau gratia divina pentru a deveni razboinici de elita. Un anumit numar dintre tineri care excelau in aceste arte erau,deci, recomndati sa fie primiti in randurile organizatiei Hwa Rang.

Acesti nobili alesi erau apoi antrenati in toate formele de lupta ale artelor martiale. Ca parte a acestui antrenament,ei erau instruiti de calugari budisti care, prin ani intregi de meditatie, isi rafinasera cunoasterea Ki-ului. Intr-atat incat aceasta devenise ai mut decat o simpla metoda de echilibrare a lui UM (Yin ) si Yang in corpul uman. Acest antrenament avansat ii invata pe tineri Hwa Rang cum sa canalizeze energia ki, mai intai pe plan intern, pentru a-si intari trupurile si a rezista climatului coreean, si apoi pentru a deveni luptatori mai puternici.
Deoarece budismul a trecut prin China fara sa fie complet absorbit, peninsula coreeana a fost prima regiune din Asia de Est care acceptat doctrina in mod real. Luptatorii Hwa Rang considerau ca meditatia putea fi realizata nu numai in maniera traditionala, intr-o postura sezand, ci si atunci cand indivizii se concentrau si intrau in lupta cu un scop bine determinat si cu o viziune clara a victoriei. Luptele duse de Hwa Rang deveneau, astfel exercitii spirituale de iluminare.
Grupul Hwa Rang a fost primul grup de luptatori antrenati care au avut o atitudine SPIRITUALA fata de lupta. Desi chinezii scriau lucrari filozofice exceptionale despre razboi, cum ar fi arta razboiului (Sun Tzu) ,ei se concentrau asupar conceptului confucianist al loialitatii politice, si nu asuora spiritualitatii rafinate ce putea aduce iluminare suprema, asa cum propavaduia budismul coreean.
Cum credeti ca ar arata un luptator Jedai modern ?
Din 20 milioane de romani nu stiu daca ar exista 5 oameni cu inima pura, care sa fie capabili sa studieze urmatoarele discipline.
In primul rand sa fie capabil sa asculte muzica clasica gen baroca. Este ciudata afirmatia nu ? Daca iti repudiaza aceasta muzica inseamna ca anumite arii din creierul tau sunt varza.
Doi trebuie sa inveti sa lucrezi cu cei 72 de ingeri cu multiple functii, dar asta nu exclude faptul ca neaparat trebuie sa te pui sub protectia luI Shiva. Trebuie sa stapanesti tarotul pentru dezvoltarea simbolica a intuitiei. Trebuie sa ai o inima trezita, sensibila si sa nu fi castrat de ideologii fie ele si religioase.
Trebuie sa stapanesti ''logica trivalenta'' de care Vorbeste antrenorul de genii Prof Florin Colceag si o si preda. Trebuie sa stapanesti Fotocitirea pentru a fuctiona cu cele opt tipuri de inteligenta. Trebuie sa cunosti marmasurile, puncte secrete din ayurveda, trebuie sa cunosti functiile spirituale ale anumitor puncte de acupunctura, care duc la iluminare. Trebuie sa cunosti cromoterapia. Trebuie sa cunosti notiuni de epigenetica. Trebuie sa cunosti Istoria ascunsa'' vezi si cartea Arheologia Interzisa. Trebuie sa cunosti modul de functionare al creierului. Trebuie sa ai capacitati reprezentative exceptionale. Acestea se pot dezvolta print transa ,si mai poate fi numita halucinatie pozitiva controlata. Trebuie sa stii sa lucrezi cu resursele subconstientului. Dar inainte de toate trebuie sa iti unifici neaparat constientul cu subconstientul. Intr-o carte de-a lui Israel Regarde vei invata acest lucru. altfel puterea ta ,este fragmenatata.
Trebuie sa actionezi tot timpul din starea de Wu Wei, adica sa actionezi fara sa actionezi. O alta metoda te poate face sa inveti acest lucru in mod ilustru. Trebuie sa inveti sa iti schimbi crezurile la vointa. aici se combina mai multe sugestii lucrate in transa pentru a lucra atat cu halucinatia pozitiva ,cat si cu capacitatea de a-ti schimba crezurile.
Crezurile sunt cele care iti determina realitatea. Trebuie sa inveti sa iti unifici emisferele cerebrale, printr-un exercitiu zoroastrian. Sigiliu pus de creatori, pentru a limita capacitatile creierului, a fost scindarea creierului in doua emisfere. Trebuie sa stii sa lucrezi cu frecvente Hz atat pentru controlul pozitiv al celorlalti, cat si pentru amplificarea capacitatilor cerebrale.
Trebuie sa iti incarci rapid cele trei comori, cu jing Qi, fiindca atfel ai bateriile terminate datorita societatii in care traiesti. Exista metoda rapida de a face acest lucru, desi chinezi spun ca nu mai ai cum odata ce le-ai- consumat.
Nu in ultimul rad trebuie sa cunosti neaparat cum sa lucrezi cu numerele lui Gabrovoi si de ce a fost constituita acesta stiinta, dar mai ales in ce mod o poti folosi. Iar cei car vor stii sa foloseasca Cheile Secrete ale Kabalei, pur si simplu, vor fi maestrii maestrilor, Dumnezei pe pamant. Insa de toata ierarhia este nevoie pentru a spulbera ''putrefactii''.
Ati vazut filmul Limitless ? Spre final la acele capacitati ar trebui sa ajungi cu capacitatile cerebrale.Asta inseamna ca te vei juca cu TEHNOLOGIA IT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu