duminică, 13 decembrie 2020

FEDERAȚIA GALACTICĂ ANDROMEDA

Societățile noastre sunt foarte avansate în comparație cu cele ale pământului. Tehnologia noastră este transcendentă în ceea ce privește materia. Nevoia de hrană a fost depășită de mult. Concurența nu există la niciun nivel, deoarece viața noastră este organizată pentru a oferi fiecărei entități tot ceea ce are nevoie și poate dori. Companiile noastre se bazează pe munca în echipă, la serviciul întregului. Nu există diferențe sociale și nimeni nu trăiește în detrimentul altuia sau încercarea de a dobândi bogăție, deoarece bogăția pentru noi este starea naturală a întregii existențe, bogat ești atunci când ești în armonie cu esența a tot și se experimentează unitatea. Această stare perenă ne permite să trăim sub stindardul unității și în beneficiul tuturor. În modul nostru de a simți și a vedea, nu putem trăi în armonie dacă chiar și un singur membru al grupului nostru trăiește în dizarmonie. Și legea echității. Societatea noastră este organizată în așa fel încât să favorizeze dezvoltarea abilităților individului, abilități care sunt întotdeauna aliniate cu planul evolutiv al rasei noastre.

 Pe planetele noastre nu există organe de supraveghere precum poliția ta, nu este nevoie de ele. Nu există sisteme ierarhice sau chiar organisme politice, deoarece puterea nu trebuie administrată. Nu există legi care să guverneze viața, deoarece toată lumea trăiește în dragoste și armonie și nu este de conceput ca niciun individ să acționeze într-un mod incorect sau egoist. Există un consiliu global care este alcătuit dintr-un grup care este reales periodic, acest consiliu există mai ales pentru a organiza deciziile rasei și ca organism reprezentativ pentru civilizațiile externe. Moneda nu există. Plata în sine este șantaj. Munca noastră este împărtășită cu dragoste și fiecare individ lucrează pentru bunăstarea comunității, conștient că numai dacă comunitatea prosperă, și el poate prospera. trăim cufundați în mediul înconjurător, nu manipulăm natura care are un nivel de conștientizare și inteligență comparabil cu al nostru.

 Natura trăiește în armonie cu noi, comunică continuu cu noi și ambele grupuri trăiesc în simbioză și respectându-și nevoile celuilalt. Aspectele naturale ale planetelor noastre sunt spirite. ființe luminoase care își manifestă esența: harul. Fiecare floare, fiecare copac este un spirit de grație care decide să locuiască în planul nostru existențial pentru a ne bucura de el și pentru a aduce mai multă armonie și învățătură. Universul este plin de har. Ele sunt aspectele superioare ale acelorași plante și animale pe care le aveți în a treia dimensiune pe pământ și care se manifestă de la voi pentru a vă face să înțelegeți respectul față de viață. Casele noastre au o formă sferică și sunt inserate în contextul natural și alimentate cu energie cuantică. Nevoile de energie sunt complet satisfăcute de câmpul imens al conștiinței care pătrunde întreaga creație. Prin iubire, care acționează ca un vehicul, energia creației hrănește și susține întreaga noastră societate.

 Casele noastre sunt realizate dintr-un material foarte asemănător cu cristalul tău natural. Este un material viu, cu propria conștiință, care este modelată conform intenției noastre. Nimic nu este steril, totul este viață. Comunicarea noastră este non-verbală, deoarece totul este conectat și există o singură minte, cea a grupului. Gândurile mele sunt gândurile tuturor și acest lucru este trăit cu mare respect și armonie. Cu toții suntem întotdeauna conectați, constant, în orice punct al universului. Putem comunica pe orice distanță instantaneu. Menzongna nu există. Există doar consecvență și transparență. Accentul este pus pe transcendență, atât de mult încât sistemele noastre urmăresc simplitatea și sinteza. Structurile sunt limitative și nu creăm niciunul la niciun nivel. Societățile noastre de dimensiunea a cincea au scopul de a învăța și perfecționa pentru a obține stăpânirea deplină a unității și a compasiunii.

 Echilibrul perfect. Sufletele din grupul nostru trec prin aceste experiențe pentru a se pregăti pentru etapa următoare. Am dori să înțelegeți că timpul este iluzie și, dintr-o perspectivă liniară, veți considera vicisitudinile noastre 5D ca fiind trecutul nostru. Existați și în prezent în aspectele voastre viitoare, iar motivul pentru care suntem cu toții aici acum este că, în aspectul viitor, sunteți o rasă cu dificultăți și probleme considerabile. Schimbăm esența timpului vostru împreună. NAMASTE, DIN FEDERAȚIA GALACTICĂ A ANDROMEDA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu