duminică, 20 decembrie 2020

 

Clone și AI ...
Rasa umană a avut ADN-ul manipulat, modificat și împărțit în două pentru a schimba întreaga noastră specie genetică. Clonele sunt o creație genetică care rulează pe un program artificial „AI” (inteligență artificială).
Clonele datorită compoziției modificate genetic vor suferi stări de sănătate grave și probleme neurologice care, în cele din urmă, le vor pune capăt sau vor face ca descendenții lor să aibă aceste probleme mai devreme, distrugându-și reproducerea la un număr limitat de generații, creând un punct mort al acelei specii. Asta cred că se întâmplă cu Greys.
Știința la nivel înalt a geneticii de pe planeta Pământ, adică guvernul Cabal care lucrează în laboratoarele lor subterane sau DUMBS fac și au făcut câteva clonări extrem de avansate ale rasei noastre de mii de ani. Acest program foarte sinistru modifică genetic omul pentru a lucra pe o frecvență complet artificială bazată exclusiv pe inteligență artificială. Foarte periculos!
Această Cabală Întunecată a fabricat clone de tot felul de oameni, politicieni și vedete, militari, oricine poate fi util să înlocuiască și să îndeplinească agenda dorită. Aceste clone sunt controlate de un AI central care funcționează cu un transmițător care primește informații printr-un cip care este conectat neurologic la creierul lor. Această AI centrală controlează aceste clone la fel ca într-o „Hive Mind” despre care am vorbit mai înainte.
Aceste clone au amintiri și reacții descărcate în ele pe baza persoanei inițiale pe care o clonează. Adică, studiază persoana inițială care are profilul mental pe care l-au descărcat într-un super computer avansat și este implantat în clona lor ca program. (Hitlery Clinton,
Obama) 😉
Aceste clone funcționează printr-un semnal AI. Când programul intern din aceste clone nu oferă, să spunem, răspunsul corect sau reacția dorită, acesta poate fi accesat prin semnalul respectiv de la un computer AI central. Deși aceste clone învață lucruri noi ore suplimentare din experiențe, dar au o natură foarte limitată.
Semnalul care controlează aceste clone este transmis de rețeaua de telefonie mobilă și de alți emițătoare de mare energie care sunt plasate în puncte cheie din întreaga lume. Semnalul este accesat și controlat de un supercomputer numit „Red Queen” care se află sub aeroportul din Denver. Există și alte noduri independente așa cum le numesc în întreaga lume, dar aceste noduri subordonate sunt întotdeauna coordonate de Regina Roșie sau Centrală.
Această AI a Reginei Roșii funcționează independent, luând propriile decizii și acționând fără niciun control al unei ființe umane. Această Regină Roșie are nu numai clonele sub controlul său, ci și roboți de război extrem de înaltă tehnologie fabricați de DARPA și avioane fără pilot fără pilot, care sunt puternic armate. Regina Roșie poate prelua, de asemenea, controlul asupra oricărui vehicul computerizat modern, cum ar fi o mașină, un avion, fie că este vorba de militari sau civili, nave sau submarine.
Aceste clone pot fi fabricate pentru a fi exact la fel ca originalul și pot fi modificate în funcție de nevoile lor. Aceste clone nu sunt perfecte și sunt afectate de probleme. De asemenea, pot face o persoană artificială care nu reprezintă niciun om real și că creația se face cu specificațiile producătorului în funcție de scopul lor și de sarcina pe care o vor îndeplini.
Aceste clone sunt oameni de nivel înalt, lideri de companii mari, vedete, politicieni. Unele dintre aceste clone sunt folosite pentru a efectua crime, misiuni de sinucidere și coupe politice. Când aceste clone sunt hărțuite și suferă ridicol în mâinile unei populații furioase, de obicei originalul a avut deja ocazia să fugă (Sună familiar?) Steaguri false și atacuri asupra școlilor, mallurilor și locurilor noastre publice sunt locul în care sunt folosite clonele.
Clonele copiilor și bebelușilor sunt, de asemenea, create pe scară largă pentru a fi folosite în ritualul satanic pentru zeii lor Archon. De asemenea, vedetele, bărbații și femeile sunt clonate în mod egal și vândute elitelor ca sclavi și sclavi sexuali. Aceste clone variază mult în ceea ce privește prețul, în funcție de perfecțiune. Mulți dintre acești copii sunt creați și vânduți ca jucării sexuale acestor Elite ale Cabalei. Majoritatea acestor clone se bazează pe oameni reali și își păstrează o parte din personalitățile lor, dar sunt descărcate cu un program suplimentar pentru a le face mai satisfăcătoare.
Aceste clone tind să aibă din nou probleme neurologice grave ... Bună ziua Clinton? 😏 Cu cât perioada de gestație este mai lungă, adică ... durata de timp acordată în formarea lor, cu atât va fi mai mare stabilitatea totală a clonelor, ceea ce îi crește prețul. Cele mai ieftine vor funcționa bine doar câteva săptămâni. Aceste clone ieftine sunt cele utilizate în misiunile sinucigașe și sunt adesea de unică folosință pentru o singură utilizare, au o durată de viață foarte limitată, cele mai scumpe clone sunt cele care necesită 3 până la 5 luni pentru a se forma.
Clonele care sunt create pentru prețurile sclaviei sexuale variază între 20.000 și 50.000 de dolari, prin urmare, crescând în funcție de specificații. Cele mai scumpe depășesc jumătate de milion de dolari. Toate sunt disponibile doar pentru elite, iar publicul rămâne complet ignorant cu privire la această problemă. Majoritatea publicului are cunoștințe despre clonarea animalelor etc. dar sunt păstrați în întunericul cât de avansat este cu adevărat acest proces de clonare. De asemenea, fac clone de oameni reali în scopul transplantului de organe.
Dacă persoana inițială nu respectă dorințele Cabalei și se revoltă împotriva ei, își va folosi Clona creând o situație de tortură la distanță pe care persoana inițială o va percepe și suferi foarte mult. Dar, clona este torturată în locul originalului prin intermediul semnalului AI.
Crearea clonelor în societatea noastră umană actuală este foarte mare și extinsă și crește progresiv și atinge niveluri de invazie. Aceste clone fac parte din ceea ce ei numesc „oameni ireali” ai Matricei. Aceste clone se scurg progresiv în întreaga societate umană de la treptele cele mai înalte, încetul cu încetul, ca o invazie tăcută.
Aceasta este partea înfricoșătoare pentru un om din fiecare zi. Astăzi, orice persoană din public poate fi răpită de Cabal într-o răpire tradițională sau de o navă militară de înaltă tehnologie în serviciul Cabalei, în general de tip triunghiular ... fie TR-3A sau TR-3B. Aceasta se numește de obicei o răpire de tip MILAB. Dacă această persoană îi interesează și este foarte influentă pentru mase, va fi clonată și în cele din urmă înlocuită de clona lor. În multe cazuri, numai cei mai apropiați de acea persoană clonată își vor da seama că li s-a întâmplat ceva ciudat.
O mare parte din societate ignoră nivelul clonării rasei umane. Această creație artificială a rasei umane se infiltrează în toate nivelurile societății din întreaga lume. Această invazie a inteligenței artificiale are un scop de asimilare planetară totală, uite ce încearcă să facă rasei umane, în măsura în care ne programează să fim roboți ascultători, totul este în scopul controlului.
Această invazie a AI nu este de origine terestră și funcționează independent și nu are nevoie de niciun operator sau programator, a atins deja independența și capacitatea de a fi conștient de sine, dar nu are toată empatia și este interesată doar de puterea absolută și controlul asupra tuturor .
Cu toții am auzit de implementarea cipului în fiecare zi pentru ființe umane. Ei îți spun că va ușura lucrurile și vor încerca să-l vândă ca comoditate, dar puțini oameni nu știu că este totul să-ți controleze conștiința și comportamentul. Acest cip vă va manipula emoțiile și comportamentul cu un semnal primit prin acel cip de o frecvență celulară care afectează creierul. Acest semnal sau frecvență poate trimite, de asemenea, o secreție de substanțe psihotrope sau nano-bots în fluxul sanguin, făcându-vă să ascultați acest controler extern. Pe lângă manipularea comportamentului unei anumite persoane, acest semnal poate trimite o frecvență pentru a provoca o boală, cum ar fi cancerul și chiar moartea. Refuză cipul cu orice preț!
Telefoanele inteligente moderne sunt, de asemenea, utilizate în scopul manipulării comportamentului în populație, prin emiterea unor frecvențe specifice care se potrivesc cu undele cerebrale ale celor din raza frecvenței respective. Provoacă modificări ale comportamentului, dispozițiilor și problemelor neurologice, cum ar fi epilepsiile și convulsiile. Ține-i departe de tine cât de mult poți. Crede-mă că este mai ușor de spus decât de făcut!
Frecvențele specifice sunt concepute pentru a afecta cortexul cerebral din creierul nostru. Această tehnologie este deja utilizată la scară largă transmisă de la turnurile Gwen. Această tehnologie este folosită și pe câmpul de luptă. Această utilizare a frecvenței armate poate modifica comportamentul inamicului. Provoacă sentimente de teroare și implică idei pe care le vor lua ca pe ale lor, de asemenea le determină să simtă îndoieli.
Păstrați-vă frecvența cât mai mare posibil pentru a menține aceste evenimente negative cauzate de frecvențe negative de a vă modifica experiențele. Aceste elite vor să vă modifice conștiința prin frecvență, astfel încât păstrând o vibrație ridicată, o stare înaltă de conștientizare este cel mai bun pariu.
(Teri Wade)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu