miercuri, 9 decembrie 2020

Dizertatii despre ceea ce unii numesc MATRICEA

     

Multe dintre credintele culturale mostenite au de a face cu frica-frica de respingere, frica de a fi singur, frica de succes, frica de esec, frica de a pierde controlul, frica de a fi nemerituosi, frica de a fi abandonati, frica de a merge impotriva sistemului de credinte al culturii noastre, frica de a arata ridicol, ori de a face o greseala sau frica de a nu fi perfecti. Frica de iad, frica de pedeapsa, frica ca nu te vei ELIBERA.

Matricea are nenumarate masti , si adeseori noi sprijinim Matricea prin toate credintele noastre distorsionate. Oamenii nu au incredere in SINE. Paradoxal intra in secte de diverse feluri, religioase, spirituale pentru ca nu au incredere in SINE.

Si isi pierd si ultima bruma de incredere, pentru ca aceste secte sunt o alta interfata a MATRICEI. regasesti aceleasi sistem de pedepse, de admonestare, de infricosare , de amenintare ca daca nu vei face ceva anume, vei pati nu stiu ce,( se vor inchide cerurile fata de tine pentru totdeauna ) sau vei pierde ceva, sau pur si simplu, te va paste ceva karmic.
Sesizati manipularea perfida, aici nu esti amenintat cu iadul, ci cu karma de suferinta.

Fugi de ala si dai de tatal lui.
Putini dintre noi au fost sprijiniti sa cerceteze ceea ce este bun, in regula sau special in legatura cu tine. In schimb majoritatea oamenilor a fost invatata sa caute mai degraba ceea ce este rau, decat ceea ce este minunat despre noi insine, altii si lume.

Si daca nu te vei conforma tuturor infantilitatilor expuse, vei avea sentimentul ca vei fi exclus.

STITI CATI OAMENI NU AU CURAJUL SA GANDEASCA SI SA FIE EI INSISI, DE FRICA ABANDONULUI ? Si cum frica de abandon este principala AMENINTARE in toate sectele, puteti trage singuri concluziile cand va veti gandi, ca Iisus cand o sa vina nu o sa ia in RAI, decat pe sectanti empirici, in sectele spirituale, cerurile si ILUMINAREA va fi data doar celor supusi conducatorului iubit.

Matricea nu suporta individualismul, si ne spune ca daca ne vom conforma, vom fi buni si urmand regulile, vom fi recompensati pentru eforturile noastre si nu vom fi abandonati.

Aceasta matrice tot noi am creat-o din propriile noastre neaintelegeri , din propriile noastre frici si neputinte. Aceasta matrice este un program imens ,alcatuit din toate aceste credinte bazate pe frici SI LIMITARI, iar acum noi am devenit tributari ei..

Suntem antrenati sa vedem (sau nu) anumite lucruri, si continuam sa repetam aceleasi tipare fara sa le punem la indoiala. Noi nu putem vedea ca exista o lume incredibila dincolo de sistemul de credinte al Matricei.

De aceea Cunoasterea este asa de importanta. Imagineaza-ti diferenta intre persoana care crede in rai si iad, in teoria unei singure vieti, si o alta peroana care intelege Dumnezeul dinlauntru si calatoria de descoperire prin incarnare. Fiecare va primi ceea ce se astepata sa primeasca ,pentru ca asa organizeaza CAMPUL CUANTIC acele atitudini.

Daca gandurile chiar creaza realitatea, dupa cum o stie si stiinta, si daca ceea ce crezi determina experienta pe care o vei avea in viata, de ce sa nu crezi exact ceea ce vrei sa experimentezi ?

Chiar nu e nicio diferenta pentru Dumnezeul tau - acel Observator care da mereu putere gandurilor tale, pentru a devenii peisajul vietii tale.

Motivul pentru care suntem divini este ca avem mecanismul de a visa un vis si, prin intermediul Observatorului nostru, de a colapsa acel potential ca realitate tangibila.

<<<Desi facem asta tot timpul INCONSTIENT, cunoasterea ne da posibilitatea sa o facem constient. oricand.>>>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu