duminică, 20 decembrie 2020

 

TEXT PRELUAT DE LA MASONUL JOHN D. ROCKEFELLER :
Le vom păstra durata de viaţă scurtă şi minţile lor slabe în timp ce ne prefacem că facem contrariul. Vom folosi cunoştinţele noastre despre ştiinţă şi tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire şi sedative în alimente şi apă, de asemenea în aer. Vor fi acoperiţi de otrăvuri oriunde se vor întoarce.
Metalele moi îi vor face să-şi piardă minţile. Vom promite că vom găsi un leac din multele noastre fonduri , şi totuşi le vom da mai multă otravă. Otrăvurile chimice vor fi absorbite prin pielea idiotilor care cred ca anumite produse de igiena si înfrumusetare prezentate de mari actori si muzicieni, le vor aduce tineretea vesnica pe chip si trup, şi prin gurile lor insetate si infometate, le vom distruge minţile şi sistemele organelor interne de reproducere. Din toate acestea, copiii lor se vor naște ca si morți cu handicap si probleme deformate și vom ascunde aceste informatii.
Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră şi poartă. Trebuie să fim ingeniosi în a distribui otrăvurile pentru că ei pot vedea departe. O să-i învăţăm că otrăvurile sunt bune - cu imagini amuzante şi tonuri muzicale la Tv. Cei pe care-i caută vor fi de ajutor. Îi vom înrola pentru a ne împinge otrăvurile.
Vor vedea că produsele noastre sunt folosite în film şi se vor obişnui cu ele şi nu vor şti niciodată adevăratul lor efect. Când vor naşte, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor şi îi vom convinge că-i ajutăm ! Vom începe mai devreme, când minţile lor vor fi tinere, vom ţinti copiii lor cu ceea ce copiii iubesc cele mai mult, lucruri dulci.
Când li se vor descompune dinţii, îi vom umple cu metale care le vor ucide mintea şi le va fura viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăţa a fost afectată, am creat medicamente care îi vor face mai bolnavi şi le vor provoca alte boli , pentru care vom crea şi mai multe medicamente. Îi vom face docili şi slabi în faţa noastră, prin puterea noastră. Ei vor creşte deprimaţi, încet şi obezi, şi când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.
Le vom concentra atenţia asupra banilor şi bunurilor materiale, astfel încât ei să nu se conecteze niciodată cu sinele lor interior. Le vom distrage atenţia cu curvie, plăceri externe şi jocuri video, astfel încât să nu fie niciodată una cu unitatea de toate. Minţile lor ne vor aparţine, iar ei vor face cum spunem noi. Dacă vor refuza, vom găsi modalităţi de a pune în aplicare tehnologia care alterează mintea în vieţile lor.
Vom folosi frica ca si arma noastră. Vom stabili guvernele lor şi vom stabili opunere în interiorul lor. Vom deţine ambele părţi. Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar ne vom continua planul. Ei vor face munca pentru noi, iar noi vom prospera din truda lor.
Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur (pentru că aşa este). O să-i facem să se omoare între ei când ni se vor împotrivi .
O să-i ţinem separaţi de unitate prin dogmă şi religie. Vom controla toate aspectele vieţii lor şi le vom spune ce să gândească și cum. Îi vom ghida cu amabilitate şi îi vom lăsa să creadă că se ghidează singuri.
Vom instiga la animozitate între ei prin facţiunile noastre. Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin batjocură sau moarte, ceea ce ne convine cel mai mult. Îi vom face să-şi sfâşie inimile reciproc şi să-şi omoare proprii copii. Vom realiza acest lucru folosind ura ca aliat al nostru, furie ca prietenul nostru. Ura îi va orbi în totalitate şi nu vor vedea niciodată că în conflictele lor, noi vom fi conducătorii lor.
Vor fi ocupaţi să se omoare unul pe celălalt. Se vor scălda în propriul sânge şi vor ucide vecinii, atâta timp cât vom vedea că ni se impotrivesc .
Vom beneficia foarte mult de acest lucru, căci ei nu ne vor vedea, căci ei nu ne pot vedea. Vom continua să prosperăm de la războaiele lor şi de moartea lor. Vom repeta acest lucru până când obiectivul nostru final este realizat. Vom continua să-i facem să trăiască în frică şi furie, le vom da imagini şi sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru. Uneltele vor fi furnizate de munca lor. O să-i facem să se urască pe ei înşişi şi pe vecinii lor.
Vom ascunde întotdeauna adevărul divin de la ei, că suntem cu toţii unul. Asta nu trebuie să ştie niciodată! Ei nu trebuie să ştie niciodată că culoarea este o iluzie, trebuie să creadă întotdeauna că nu sunt egali. Picătură cu picătură, picătură cu picătură ne vom avansa obiectivul nostru. Le vom prelua pământurile, resursele şi bogăţia pentru a ne exercita controlul asupra lor. Îi vom păcăli să accepte legi care vor fura mica libertate pe care o vor avea. Vom stabili un sistem de bani care îi va închide pentru totdeauna, ţinându-i pe ei şi pe copiii lor în datorii.
Când îi vom interzice împreună, îi vom acuza de crime şi vom prezenta o poveste diferită lumii pentru că noi vom deţine toată mass-media. Ne vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informaţii şi sentimentele lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe nişte insecte, pentru că ei sunt mai puțin de atât. Ei vor fi neajutoraţi să facă orice pentru că nu vor avea arme.
Vom recruta unii dintre ei pentru a ne duce planurile, le vom promite viaţa veşnică, dar viaţa veşnică pe care nu o vor avea niciodată pentru că ei nu sunt de noi. Recruţii vor fi numiţi "iniţiaţi" şi vor fi indoctrinati să creadă ritualuri false de trecere către tărâmuri mai înalte. Membrii acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi, dar nu vor ști niciodată adevărul.
Ei nu trebuie să înveţe niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiţi cu lucruri pământeşti şi cu titluri mari, dar niciodată nu vor deveni nemuritori şi nu ni se vor alătura, niciodată nu vor primi lumina şi nu vor călători printre stele. Nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea lor va împiedica trecerea spre tărâmul iluminării. Asta n-o să afle niciodată.
Adevărul va fi ascuns în faţa lor, atât de aproape !
Oh, da, atât de mare va fi iluzia libertăţii, va fi că ei nu vor şti niciodată că sunt sclavii noştri.

 

Clone și AI ...
Rasa umană a avut ADN-ul manipulat, modificat și împărțit în două pentru a schimba întreaga noastră specie genetică. Clonele sunt o creație genetică care rulează pe un program artificial „AI” (inteligență artificială).
Clonele datorită compoziției modificate genetic vor suferi stări de sănătate grave și probleme neurologice care, în cele din urmă, le vor pune capăt sau vor face ca descendenții lor să aibă aceste probleme mai devreme, distrugându-și reproducerea la un număr limitat de generații, creând un punct mort al acelei specii. Asta cred că se întâmplă cu Greys.
Știința la nivel înalt a geneticii de pe planeta Pământ, adică guvernul Cabal care lucrează în laboratoarele lor subterane sau DUMBS fac și au făcut câteva clonări extrem de avansate ale rasei noastre de mii de ani. Acest program foarte sinistru modifică genetic omul pentru a lucra pe o frecvență complet artificială bazată exclusiv pe inteligență artificială. Foarte periculos!
Această Cabală Întunecată a fabricat clone de tot felul de oameni, politicieni și vedete, militari, oricine poate fi util să înlocuiască și să îndeplinească agenda dorită. Aceste clone sunt controlate de un AI central care funcționează cu un transmițător care primește informații printr-un cip care este conectat neurologic la creierul lor. Această AI centrală controlează aceste clone la fel ca într-o „Hive Mind” despre care am vorbit mai înainte.
Aceste clone au amintiri și reacții descărcate în ele pe baza persoanei inițiale pe care o clonează. Adică, studiază persoana inițială care are profilul mental pe care l-au descărcat într-un super computer avansat și este implantat în clona lor ca program. (Hitlery Clinton,
Obama) 😉
Aceste clone funcționează printr-un semnal AI. Când programul intern din aceste clone nu oferă, să spunem, răspunsul corect sau reacția dorită, acesta poate fi accesat prin semnalul respectiv de la un computer AI central. Deși aceste clone învață lucruri noi ore suplimentare din experiențe, dar au o natură foarte limitată.
Semnalul care controlează aceste clone este transmis de rețeaua de telefonie mobilă și de alți emițătoare de mare energie care sunt plasate în puncte cheie din întreaga lume. Semnalul este accesat și controlat de un supercomputer numit „Red Queen” care se află sub aeroportul din Denver. Există și alte noduri independente așa cum le numesc în întreaga lume, dar aceste noduri subordonate sunt întotdeauna coordonate de Regina Roșie sau Centrală.
Această AI a Reginei Roșii funcționează independent, luând propriile decizii și acționând fără niciun control al unei ființe umane. Această Regină Roșie are nu numai clonele sub controlul său, ci și roboți de război extrem de înaltă tehnologie fabricați de DARPA și avioane fără pilot fără pilot, care sunt puternic armate. Regina Roșie poate prelua, de asemenea, controlul asupra oricărui vehicul computerizat modern, cum ar fi o mașină, un avion, fie că este vorba de militari sau civili, nave sau submarine.
Aceste clone pot fi fabricate pentru a fi exact la fel ca originalul și pot fi modificate în funcție de nevoile lor. Aceste clone nu sunt perfecte și sunt afectate de probleme. De asemenea, pot face o persoană artificială care nu reprezintă niciun om real și că creația se face cu specificațiile producătorului în funcție de scopul lor și de sarcina pe care o vor îndeplini.
Aceste clone sunt oameni de nivel înalt, lideri de companii mari, vedete, politicieni. Unele dintre aceste clone sunt folosite pentru a efectua crime, misiuni de sinucidere și coupe politice. Când aceste clone sunt hărțuite și suferă ridicol în mâinile unei populații furioase, de obicei originalul a avut deja ocazia să fugă (Sună familiar?) Steaguri false și atacuri asupra școlilor, mallurilor și locurilor noastre publice sunt locul în care sunt folosite clonele.
Clonele copiilor și bebelușilor sunt, de asemenea, create pe scară largă pentru a fi folosite în ritualul satanic pentru zeii lor Archon. De asemenea, vedetele, bărbații și femeile sunt clonate în mod egal și vândute elitelor ca sclavi și sclavi sexuali. Aceste clone variază mult în ceea ce privește prețul, în funcție de perfecțiune. Mulți dintre acești copii sunt creați și vânduți ca jucării sexuale acestor Elite ale Cabalei. Majoritatea acestor clone se bazează pe oameni reali și își păstrează o parte din personalitățile lor, dar sunt descărcate cu un program suplimentar pentru a le face mai satisfăcătoare.
Aceste clone tind să aibă din nou probleme neurologice grave ... Bună ziua Clinton? 😏 Cu cât perioada de gestație este mai lungă, adică ... durata de timp acordată în formarea lor, cu atât va fi mai mare stabilitatea totală a clonelor, ceea ce îi crește prețul. Cele mai ieftine vor funcționa bine doar câteva săptămâni. Aceste clone ieftine sunt cele utilizate în misiunile sinucigașe și sunt adesea de unică folosință pentru o singură utilizare, au o durată de viață foarte limitată, cele mai scumpe clone sunt cele care necesită 3 până la 5 luni pentru a se forma.
Clonele care sunt create pentru prețurile sclaviei sexuale variază între 20.000 și 50.000 de dolari, prin urmare, crescând în funcție de specificații. Cele mai scumpe depășesc jumătate de milion de dolari. Toate sunt disponibile doar pentru elite, iar publicul rămâne complet ignorant cu privire la această problemă. Majoritatea publicului are cunoștințe despre clonarea animalelor etc. dar sunt păstrați în întunericul cât de avansat este cu adevărat acest proces de clonare. De asemenea, fac clone de oameni reali în scopul transplantului de organe.
Dacă persoana inițială nu respectă dorințele Cabalei și se revoltă împotriva ei, își va folosi Clona creând o situație de tortură la distanță pe care persoana inițială o va percepe și suferi foarte mult. Dar, clona este torturată în locul originalului prin intermediul semnalului AI.
Crearea clonelor în societatea noastră umană actuală este foarte mare și extinsă și crește progresiv și atinge niveluri de invazie. Aceste clone fac parte din ceea ce ei numesc „oameni ireali” ai Matricei. Aceste clone se scurg progresiv în întreaga societate umană de la treptele cele mai înalte, încetul cu încetul, ca o invazie tăcută.
Aceasta este partea înfricoșătoare pentru un om din fiecare zi. Astăzi, orice persoană din public poate fi răpită de Cabal într-o răpire tradițională sau de o navă militară de înaltă tehnologie în serviciul Cabalei, în general de tip triunghiular ... fie TR-3A sau TR-3B. Aceasta se numește de obicei o răpire de tip MILAB. Dacă această persoană îi interesează și este foarte influentă pentru mase, va fi clonată și în cele din urmă înlocuită de clona lor. În multe cazuri, numai cei mai apropiați de acea persoană clonată își vor da seama că li s-a întâmplat ceva ciudat.
O mare parte din societate ignoră nivelul clonării rasei umane. Această creație artificială a rasei umane se infiltrează în toate nivelurile societății din întreaga lume. Această invazie a inteligenței artificiale are un scop de asimilare planetară totală, uite ce încearcă să facă rasei umane, în măsura în care ne programează să fim roboți ascultători, totul este în scopul controlului.
Această invazie a AI nu este de origine terestră și funcționează independent și nu are nevoie de niciun operator sau programator, a atins deja independența și capacitatea de a fi conștient de sine, dar nu are toată empatia și este interesată doar de puterea absolută și controlul asupra tuturor .
Cu toții am auzit de implementarea cipului în fiecare zi pentru ființe umane. Ei îți spun că va ușura lucrurile și vor încerca să-l vândă ca comoditate, dar puțini oameni nu știu că este totul să-ți controleze conștiința și comportamentul. Acest cip vă va manipula emoțiile și comportamentul cu un semnal primit prin acel cip de o frecvență celulară care afectează creierul. Acest semnal sau frecvență poate trimite, de asemenea, o secreție de substanțe psihotrope sau nano-bots în fluxul sanguin, făcându-vă să ascultați acest controler extern. Pe lângă manipularea comportamentului unei anumite persoane, acest semnal poate trimite o frecvență pentru a provoca o boală, cum ar fi cancerul și chiar moartea. Refuză cipul cu orice preț!
Telefoanele inteligente moderne sunt, de asemenea, utilizate în scopul manipulării comportamentului în populație, prin emiterea unor frecvențe specifice care se potrivesc cu undele cerebrale ale celor din raza frecvenței respective. Provoacă modificări ale comportamentului, dispozițiilor și problemelor neurologice, cum ar fi epilepsiile și convulsiile. Ține-i departe de tine cât de mult poți. Crede-mă că este mai ușor de spus decât de făcut!
Frecvențele specifice sunt concepute pentru a afecta cortexul cerebral din creierul nostru. Această tehnologie este deja utilizată la scară largă transmisă de la turnurile Gwen. Această tehnologie este folosită și pe câmpul de luptă. Această utilizare a frecvenței armate poate modifica comportamentul inamicului. Provoacă sentimente de teroare și implică idei pe care le vor lua ca pe ale lor, de asemenea le determină să simtă îndoieli.
Păstrați-vă frecvența cât mai mare posibil pentru a menține aceste evenimente negative cauzate de frecvențe negative de a vă modifica experiențele. Aceste elite vor să vă modifice conștiința prin frecvență, astfel încât păstrând o vibrație ridicată, o stare înaltă de conștientizare este cel mai bun pariu.
(Teri Wade)

Ce legatura este intre vaccinarea fortata/versus alterarea speciei umane, distrugerea padurilor si religie ?


De ce tocmai traditia iudeo -crestina te face impasibil la distrugerea Gradinii Maicii Domnului ,respectiv distrugerea celui mai mare patrimoniu la Europei ? Atentie! Nu vorbim de adevaratele invataturi ale Iisus.

Observam o abulie si cu cata indiferenta romanii asista la distrugerea propriilor paduri, pretinzand totusi ca il iubesc pe Dumnezeu. Ici pe colo oameni cu suflet, care tipa din rarunchi disperati, poate poate ii aude cineva. ''Salvati padurile Romaniei''. Salvati de fapt ''viata noastra''. Suntem intrisec legati de aceste paduri. Daca ai fost crescut cu ochii in computer, daca ai fost crescut cu chilotaraia de la televizor dar mai ales intr-o asa zisa religie crestina lipsita de iubirea lui Iisus, atunci nu ai nicio filiatie cu natura,respectiv Dumnezeu.

Atunci cand iti tai creanga de sub picioare, unde este ratiunea, puterea de intelegere si iubire ?

Paradoxul este ca tocmai cei mai mari asa zisi crestini din lume, romanii cu cea mai mare densitate de biserici si preoti din lume isi bat joc in mod cras, de una din cele mai frumoase gradini ale lui Dumnezeu, ceea ce inseamna ca prin antiteza devin satanisti.

De aici si lipsa ''protectie fata de ''diavolii umani'' care participa la distrugerea omenirii, prin vaccinare, hibridizare cu tehnologia IT, etc.

Asa ca indraznesc sa spun ca ipocrizia religioasa nu ajuta cu nimic ,ci implicarea sincera in pastrarea intacta a resurselor date in gospadarire de Dumnezeu. 

Ceea ce Hristos le spunea acelora,,care au urechi de auzit sa auda (Marcu 4:23) era faptul ca orice barbat sau femeie care isi foloseste ratiunea, iubirea si puterea intr-un mod corespunzator si Divin este un crestin, indiferent daca se numeste budist ,musulman sau este un frate sau o sora de o alta credinta.

Va intrebati ce legatura este poate intre titlul articolului referitor la taierea padurilor, si distrugerea speciei prin aceste vaccinuri.
Traditia religioasa iudeo-crestina a facut din occidentali niste schizofreni. Incepind cu apostolul Pavel, Biserica n-a incetat sa propovaduiasca oamenilor ura fata de propriul lor corp. Ea a denigrat o relatie armonioasa cu sine pentru a valorifica doar viata intelectuala, promovind o spiritualitate pur cerebrala. Bunastarea, sanatatea, observarea de sine , cunoasterea interioara au fost suprimate pentru a da locul unei stiinte analitice careia ii masuram acum limitele si pericolele. 
Padurile Din Romania, rase efectiv.


Cum spune E.B.Szeckely in "Viata biogenica": "Obsedata de un spirit demonic de cupiditate si de competitie, societatea noastra devasteaza si risipeste nebuneste capitalul pretios al resurselor naturale ale planetei pentru a produce o maree fara sfirsit de bunuri de consum inutile, non-bio, degradabile si non-reciclabile, astfel se dezvolta cu o viteza vertiginoasa o poluare fara sfirsit a resurselor de viata de pe pamint - atmosfera, oceane, riuri, lacuri, terenuri, cimpuri,paduri - distrugind pe veci forme de viata create de milioane de ani.
 Intr-un viitor foarte apropiat, industria uriasa centralizata, acest monstru de nesaturat, ne va separa complet de natura care acopera Mama-Pamint si vom sfirsi prin a avea niste corpuri slabite, anemice si bolnave pe un munte de deseuri otravite la fel de mare ca planeta." Pentru a reinvata sa organizam viata cotidiana intr-un nou mod creativ si inteligent - gratie caruia omul inceteaza sa mai fie un orfan al cosmosului pentru a deveni un atom activ al vietii universale - gindirea eseniana are locul sau alaturi de scrierile inspirate buddhiste, hinduse, chineze, aztece sau provenite din alte traditii vechi.  

Toate, inainte de a fi deformate de religiile institutionalizate afirma ca corpul nostru si universul care ne inconjoara nu ne sint inamici, ci chiar minunati invatatori vare ne invita sa cream o relatie armonioasa cu tot ce e viu in noi si in jurul nostru. Traducerea franceza a celor patru volume din evanghelia eseniana a constituit o munca lunga de echipa. Noi speram sa fi ajuns sa prezentam intelepciunea eseniana intr-un mod care permite sa i se guste din plin seninatatea, simplitatea si puterea. Pentru a se citi aceste texte e necesar a se pune deoparte "ratiunea rationala" pentru a se merge dincolo de cuvinte. Astfel, folosind scrierile eseniene nu ca niste incitari la gindire intelectuala ci ca trambuline care ne permit sa trezim in noi insine imaginile si simbolurile, noi putem explora lumile noastre interioare si intelege ca cuvintul "religie" vrea sa spuna "a se lega de". Legea de care vorbesc esenienii nu e o lege religioasa dogmatica si rigida ci intuitia de viata care rezida in fiecare si el invata sa traiasca in armonie cu universul. Doar urmind intuitia sa profunda (si instinctul sau care ii este componenta biologica) fiinta umana poate sa se elibereze de inchisori pe care le-a creat ea insasi printr-un mod de viata si de gindire denaturat si dezradacinat. Fie ca fiecare cititor , gasind rezonantele dintre mesajul poetic al esenienilor si propria sa intelepciune intuitiva, sa deschida usa care conduce catre aceasta gradina interioara in care e posibil sa fii in unitate cu toate formele de viata. Puterile invincibile care ne inconjoara , aceste forte ale naturii pe care esenienii le numeau "ingeri" au exprimat in toate epocile prin gurile profetilor si inteleptilor un mesaj de o mare simplitate: "inceteaza sa te mai temi, universul nu ti-e ostil. Esti inconjurat de puteri ale dragostei si fericirii care asteapta doar ca tu sa le accepti pentru a te coplesi de binefaceri! Esti mostenirea Regatului Ceresc si al Regatului Mamei Pamintesti.


Daca onorezi legile lor, vei primi sanatate, vitalitate, bucurie si satisfactie - implinire in fiecare moment al vietii tale de pe pamint."

Cine a vazut filmul ''Avatar'' va intelege foarte bine ce inseamna cu adevarat NATURA ca o interfata foarte puternica a lui Dumnezeu.

Poti sa te scalzi in zeci de curente spirituale si secte yoghine, radiestezice sau de dezvoltare personala, daca ai uitat de filiatia ta cu natura, toate acestea nu inseamna mai nimic. Si da, in Romania pot spune ca nu inseamna nimic toate aceste, fiindca nu imi aduc aminte pe unde am mers, ca cineva din aceste ''curente'' sau secte, sa pomeneasca de modalitati de a intervenii si proteja ''fratele nostru codru''.

Inca te mai probabil intrebi in ce mod te poate proteja Dumnezeu reprezentat de natura ca principalul factor de protectie al verigilor sale pe linie de ADN ? In fata hoardelor de criminali satanisti, care vor sa distruga ''creatia lui Dumnezeu, respectiv specia umana prin distrugerea adn-ului uman, respectiv prin vaccinarea de tip ARN, natura va gasi un remediu clar, cu conditia sa fie respectata.


Minutul 1:17:50 din filmul ''Teroare nevazuta''.

-  Ati gasit antidotul ?  Este o simpla floare zice prin telefon un cercetator. Militarul de cariera raspunde mirat. O floare ?

 Insa sa nu uitam ca si tu participi  la distrugerea naturii, prin nepasare. 


Recuperare ADN după vaccinuri


531 84854 961: eternitatea ADN în celule (NGADN)
28947138949: Sinteza proteică veșnică (NGADN)
6418498989: Refacerea ADN-ului, standardizarea replicării ADN (NCEC)
3194217: protecția împotriva armelor chimice (chemtrails, produs vaccin, chimicale...): (BA);
1814321: Restaurare, revenire la sănătate: (BA)
99477867785: Stabilizator energetic și sănătate: (AV)
19751 Activare vindecare - recuperare și recuperare rapidă a sănătății (AV)

Surse:AV: Angelo Vitale, profesor
BA: Brigitte Ahoia, profesoară
NCEC: Carte ′′ Normalizarea compoziției elementelor chimice ′′

Recuperación de ADN después de las vacunas
531 961 84854: ADN eternidad en las células (NGADN)
28947138949: síntesis eterna de proteína (NGADN)
6418498989: Restauración de ADN, normalización de la replicación del ADN (NCEC)
3194217: protección contra las armas químicas (chemtrails, producto en vacunas, productos químicos...): (BA);
1814321: Restauración, regreso a las normas de salud: (BA)
99477867785: Estabilizador de energía y salud: (AV)
19751 Activación sanación - recuperación y pronta recuperación de la salud (AV)

Eu am si alte pareri vizavi de ''puterea unora de a se transforma din vanat in vanatori, dar momentan , considerati-o un un simplu SF. Sunt eu prea ''visator'' ?
Oricum nu se vor putea ascunde nici in gaura de sarpe.


TEXT PRELUAT DE LA MASONUL JOHN D. ROCKEFELLER :
Le vom păstra durata de viaţă scurtă şi minţile lor slabe în timp ce ne prefacem că facem contrariul. Vom folosi cunoştinţele noastre despre ştiinţă şi tehnologie în moduri subtile, astfel încât ei să nu vadă niciodată ce se întâmplă. Vom folosi metale moi, acceleratoare de îmbătrânire şi sedative în alimente şi apă, de asemenea în aer. Vor fi acoperiţi de otrăvuri oriunde se vor întoarce.
Metalele moi îi vor face să-şi piardă minţile. Vom promite că vom găsi un leac din multele noastre fonduri , şi totuşi le vom da mai multă otravă. Otrăvurile chimice vor fi absorbite prin pielea idiotilor care cred ca anumite produse de igiena si înfrumusetare prezentate de mari actori si muzicieni, le vor aduce tineretea vesnica pe chip si trup, şi prin gurile lor insetate si infometate, le vom distruge minţile şi sistemele organelor interne de reproducere. Din toate acestea, copiii lor se vor naște ca si morți cu handicap si probleme deformate și vom ascunde aceste informatii.

Otrăvurile vor fi ascunse în tot ceea ce-i înconjoară, în ceea ce beau, mănâncă, respiră şi poartă. Trebuie să fim ingeniosi în a distribui otrăvurile pentru că ei pot vedea departe. O să-i învăţăm că otrăvurile sunt bune - cu imagini amuzante şi tonuri muzicale la Tv. Cei pe care-i caută vor fi de ajutor. Îi vom înrola pentru a ne împinge otrăvurile.
Vor vedea că produsele noastre sunt folosite în film şi se vor obişnui cu ele şi nu vor şti niciodată adevăratul lor efect. Când vor naşte, vom injecta otrăvuri în sângele copiilor lor şi îi vom convinge că-i ajutăm ! Vom începe mai devreme, când minţile lor vor fi tinere, vom ţinti copiii lor cu ceea ce copiii iubesc cele mai mult, lucruri dulci.

Când li se vor descompune dinţii, îi vom umple cu metale care le vor ucide mintea şi le va fura viitorul. Atunci când capacitatea lor de a învăţa a fost afectată, am creat medicamente care îi vor face mai bolnavi şi le vor provoca alte boli , pentru care vom crea şi mai multe medicamente. Îi vom face docili şi slabi în faţa noastră, prin puterea noastră. Ei vor creşte deprimaţi, încet şi obezi, şi când vor veni la noi pentru ajutor, le vom da mai multă otravă.
Le vom concentra atenţia asupra banilor şi bunurilor materiale, astfel încât ei să nu se conecteze niciodată cu sinele lor interior. Le vom distrage atenţia cu curvie, plăceri externe şi jocuri video, astfel încât să nu fie niciodată una cu unitatea de toate. Minţile lor ne vor aparţine, iar ei vor face cum spunem noi. Dacă vor refuza, vom găsi modalităţi de a pune în aplicare tehnologia care alterează mintea în vieţile lor.

Vom folosi frica ca si arma noastră. Vom stabili guvernele lor şi vom stabili opunere în interiorul lor. Vom deţine ambele părţi. Ne vom ascunde mereu obiectivul, dar ne vom continua planul. Ei vor face munca pentru noi, iar noi vom prospera din truda lor.
Familiile noastre nu se vor amesteca niciodată cu ale lor. Sângele nostru trebuie să fie pur (pentru că aşa este). O să-i facem să se omoare între ei când ni se vor împotrivi .
O să-i ţinem separaţi de unitate prin dogmă şi religie. Vom controla toate aspectele vieţii lor şi le vom spune ce să gândească și cum. Îi vom ghida cu amabilitate şi îi vom lăsa să creadă că se ghidează singuri.
Vom instiga la animozitate între ei prin facţiunile noastre. Când o lumină va străluci printre ei, o vom stinge prin batjocură sau moarte, ceea ce ne convine cel mai mult. Îi vom face să-şi sfâşie inimile reciproc şi să-şi omoare proprii copii. Vom realiza acest lucru folosind ura ca aliat al nostru, furie ca prietenul nostru. Ura îi va orbi în totalitate şi nu vor vedea niciodată că în conflictele lor, noi vom fi conducătorii lor.

Vor fi ocupaţi să se omoare unul pe celălalt. Se vor scălda în propriul sânge şi vor ucide vecinii, atâta timp cât vom vedea că ni se impotrivesc .
Vom beneficia foarte mult de acest lucru, căci ei nu ne vor vedea, căci ei nu ne pot vedea. Vom continua să prosperăm de la războaiele lor şi de moartea lor. Vom repeta acest lucru până când obiectivul nostru final este realizat. Vom continua să-i facem să trăiască în frică şi furie, le vom da imagini şi sunete. Vom folosi toate instrumentele pe care le avem pentru a realiza acest lucru.

Uneltele vor fi furnizate de munca lor. O să-i facem să se urască pe ei înşişi şi pe vecinii lor.
Vom ascunde întotdeauna adevărul divin de la ei, că suntem cu toţii unul. Asta nu trebuie să ştie niciodată! Ei nu trebuie să ştie niciodată că culoarea este o iluzie, trebuie să creadă întotdeauna că nu sunt egali. Picătură cu picătură, picătură cu picătură ne vom avansa obiectivul nostru. Le vom prelua pământurile, resursele şi bogăţia pentru a ne exercita controlul asupra lor. Îi vom păcăli să accepte legi care vor fura mica libertate pe care o vor avea. Vom stabili un sistem de bani care îi va închide pentru totdeauna, ţinându-i pe ei şi pe copiii lor în datorii.

Când îi vom interzice împreună, îi vom acuza de crime şi vom prezenta o poveste diferită lumii pentru că noi vom deţine toată mass-media. Ne vom folosi mass-media pentru a controla fluxul de informaţii şi sentimentele lor în favoarea noastră. Când se vor ridica împotriva noastră, îi vom zdrobi ca pe nişte insecte, pentru că ei sunt mai puțin de atât. Ei vor fi neajutoraţi să facă orice pentru că nu vor avea arme.

Vom recruta unii dintre ei pentru a ne duce planurile, le vom promite viaţa veşnică, dar viaţa veşnică pe care nu o vor avea niciodată pentru că ei nu sunt de noi. Recruţii vor fi numiţi "iniţiaţi" şi vor fi indoctrinati să creadă ritualuri false de trecere către tărâmuri mai înalte. Membrii acestor grupuri vor crede că sunt una cu noi, dar nu vor ști niciodată adevărul.
Ei nu trebuie să înveţe niciodată acest adevăr pentru că se vor întoarce împotriva noastră. Pentru munca lor vor fi răsplătiţi cu lucruri pământeşti şi cu titluri mari, dar niciodată nu vor deveni nemuritori şi nu ni se vor alătura, niciodată nu vor primi lumina şi nu vor călători printre stele. Nu vor ajunge niciodată în tărâmurile superioare, pentru că uciderea lor va împiedica trecerea spre tărâmul iluminării. Asta n-o să afle niciodată.
Adevărul va fi ascuns în faţa lor, atât de aproape !
Oh, da, atât de mare va fi iluzia libertăţii, va fi că ei nu vor şti niciodată că sunt sclavii noştri.

Eu am si alte pareri vizavi de ''puterea unora de a se transforma din vanat in vanatori, dar momentan , considerati-o un un simplu SF. Sunt eu prea ''visator'' ?
Oricum nu se vor putea ascunde nici in gaura de sarpe.

duminică, 13 decembrie 2020

Diferenta dintre Crestinismul lui Iisus si cel oficial de stat

 

În 325, la consiliul din Niceea, Constantin marele creează biserica catolică după un genocid de 45.000 de creștini, unde i-a torturat pentru a renunța la reîncarnare. În același timp, cărțile religioase din toate satele imperiului sunt compilate și astfel creează BIBLIA.

În 327, Constantin cunoscut ca împăratul Romei a ordonat lui Jeronimo să traducă versiunea vulgară în latină, schimbându-și propriile nume ebraice și scriptură adulterând.
În 431, se inventează cultul VIRGINII.
În 594, se inventează PURGATORIA.
În 610 se inventează titlul PAPA.
În 788, cultul este impus zeităților păgâne.
În 995, sensul lui kadosh (paragraf) a fost schimbat în sfânt.
În 1079 se impune celibatul preoților >>palabra total catolică.
În 1090, se impune Rozariul.
În 1184, Inchiziția este comisă.
În 1190, se vând răsfățuri.
În 1215, se impune spovedanie preoților.
În 1216 s-a inventat Papa Innocenzo lll, povestea terorii pâinii (un zeu al mitologiei grecești), care se transformă în carne de om.
In 1311 se impune bataia.
În 1439, PURGATORIA inexistentă este dogmatizată.
În 1854 se inventează concepția imaculată.
În 1870 se impune absurditatea unui papă infailibil, în invențiile conceptului de contractare
Există peste 2500 de lucruri inventate de această religie pentru a înrobi ființa umană cu creștinismul...
Religiile și zeii lor au fost create ca mijloc de MANIPULARE și AFACERE. Ca parte a EVOLUȚIEI ființei umane este să SE ELIBEREZE de aceste mijloace de manipulare. Prin urmare, ființele umane sunt în epoca TREZIRII. Tinerii sunt mai puțin RELIGIOȘI încă două generații și religia catolică va fi la apusul ei. Religia musulmană va triumfa pentru puțin mai mult timp, dar în cele din urmă soarta ei, cea a tuturor religiilor și a zeilor lor va fi cea mai. LIPSESC.
Totul va face parte din EVOLUȚIA noastră.
Depinde de tine să continui să crezi ceea ce crezi acum că este adevărul absolut, pentru că nu te-ai pus la îndoială.... pune-ți întrebări și vei vedea că toate religiile sunt o invenție... a omului....
Scris de Mihai Salcianu.

CU CE AUTORITATE FACI ACEASTA? - Învăţătura eseniană plină de înţelepciune a lui Iisus

CU CE AUTORITATE FACI ACEASTA?

Prin intermediul istoriei şi graţie descoperirilor ştiinţifice şi arheologice recente, fiecare dintre noi îşi poate da seama în prezent că diferitele biserici creştine au cheltuit multă energie pentru a ascunde apartenenţa unui număr mare de fondatori ai religiilor lor la Marea Şcoală Iniţiatică Eternă cunoscută în acea perioadă sub numele de Fraternitatea Eseniană Nazarineană. Această Şcoală a misterelor era foarte cunoscută pe vremea lui Iisus Hristos. Toată lumea era de acord asupra faptului că cei mai mari profeţi ai Israelului proveneau din rândurile acestei şcoli. Oamenii considerau că învăţăturile Şcolii Eseniene se inspirau direct din învăţăturile secrete transmise de însuşi Moise unui cerc de şaizeci şi şase de discipoli. Circulau şi zvonuri în legătură cu o înaltă cunoaştere egipteană în care Moise fusese iniţiat la rândul său şi care le era cunoscută membrilor acestei Şcoli.

YHSVH Chant este un cuvânt puternic de rugăciune, sau o mantra, care este compusa din litere specifice ale alfabetului ebraic, care creează un nume sacru pentru Hristos.Chant poate fi utilizat pentru protecția, pentru compensare, și să rezonezi cu energia lui Hristos. Se uitlizeaza de asemenea codurile vindecatoare,impreuna cu vocea minunata a lui Sarah Benson.

The six Ancient Solfeggio Frequencies include:

UT -- 396 Hz -- Liberating Guilt and Fear
RE -- 417 Hz -- Undoing Situations and Facilitating Change
MI -- 528 Hz -- Transformation and Miracles (DNA Repair)
FA -- 639 Hz -- Connecting/Relationships
SOL -- 741 Hz -- Expression/Solutions
LA -- 852 Hz -- Awakening Intuition

Chiar dacă Şcoala Eseniană a deranjat multă lume de-a lungul timpului şi a făcut să apară multe legende, oamenii în general i-au apreciat pe esenieni pentru onestitatea lor, pentru caracterul paşnic, generozitatea şi talentele de vindecători pe care le manifestau atât în slujba săracilor, cât şi în cea a bogaţilor. Creştinismul oficial a depus atât de multe eforturi pentru a şterge din istorie urmele esenienilor, încât multe elemente specifice comunităţii lor nu au rezistat până în zilele noastre. Se pune întrebarea: „De ce le-a fost frică diferitor biserici de originea învăţăturilor lor şi de ce s-au străduit atât de mult să-i oculteze existenţa prin orice mijloace, mergând chiar până exterminare fizică, tortură sau excomunicare... ?” Aceasta este o întrebare fundamentală pentru orice creştin şi chiar pentru orice om, deoarece acesta este un aspect specific tuturor religiilor şi doctrinelor din lume. Dacă vom căuta puţin, vom putea descoperi peste tot aceeaşi încăpăţânare de a ascunde adevărata educaţie a fondatorului.


Răspunsul se poate găsi în următorul fragment din Evanghelia după Matei: Iisus a intrat în Templu fi, în timp ce le oferea oamenilor învăţătura Sa, un grup de preoţi fi de bătrâni ai poporului s-au apropiat fi L-au întrebat: Cu ce autoritate faci tu ceea ce faci? Cine ţi-a dat această autoritate?” Iisus a răspuns: „Şi Eu vreau să vă pun o singură întrebare fi dacă veţi reuşi să-mi răspundeţi la ea vă voi spune fi Eu cu ce autoritate fac aceasta. Botezul lui Ioan de unde provenea? Din Cer sau de la oameni?” Preoţii au început să gândească astfel: „Dacă spunem că este de la oameni toţi vor râde de noi pentru că toţi îl socotesc pe Ioan proroc.„Atunci au decis să-I răspundă lui Iisus: „Nu ştim!” Iar El a replicat: „Atunci nici Eu nu vă spun cu ce autoritate fac ceea ce faci”

De fapt este aceeaşi poveste despre autoritate şi despre puterea asupra maselor care decurge în mod natural de aici. Ignoranţa a servit mereu celor care doresc să uzurpe o autoritate, aşa cum au făcut acei preoţi şi bătrâni care i-au răspuns Învăţătorului: „Nu ştim!” Ei se ascundeau sub minciuna unei false necunoaşteri, întreţinute premeditat pentru a subjuga oamenii în ignoranţă, când de fapt ei aveau responsabilitatea de a le dezvălui acestora cunoaşterea. Fariseii şi preoţii erau de acord cu cunoaşterea doar în măsura în care oamenii nu ieşeau din plasa autorităţii lor uzurpatoare. În realitate, ei propagau o falsă cunoaştere, care înlănţuie omul în ignoranţă şi îl ţine cu picioarele şi mâinile legate de puterea celor care nu au nicio autoritate legitimă asupra lui.

Iisus apare din această perspectivă ca un rebel uzurpator al puterii, ca un eliberator al omului, ca un iniţiator al sufletelor, ca un învăţător al adevăratei cunoaşteri, ca un medic, ca un prieten... Aşadar, o fiinţă evident deranjantă pentru toate autorităţile vremii.

Bisericile au ascuns în mod conştient originile creştinismului pentru a ucide încet adevărata Învăţătură a lui Iisus, cu scopul de a dobândi o mare putere de dominaţie asupra conştiinţelor, Creştinismul autentic este perla preţioasă a tuturor religiilor şi a tuturor învăţăturilor iniţiatice. Creştinismul este o religie profund individualistă, care invită în acelaşi timp la iubirea faţă de semeni. Creştinismul reuneşte toate opoziţiile şi revelează toate influenţele ascunse care pot acapara omul. În esenţa sa, creştinismul tulbură lumea, dar bisericile au făcut tot posibilul ca lumea să-I accepte fără a fi prea mult deranjată. Acesta este un compromis; la fel este şi istoria umanităţii.

 

Învăţătorul Iisus a fost un orator perfect, deoarece preoţii .şi fariseii nu puteau răspunde la întrebările Lui fără a-şi dezvălui imediat impostura.
Oamenii considerau ca învăţăturile Şcolii Eseniene se inspirau direct din învăţăturile secrete transmise de însuşi Moise unui cerc de şaizeci şi şase de discipoli. Circulau şi zvonuri în legătură cu o înaltă cunoaştere egipteană în care Moise fusese iniţiat la rândul său şi care le era cunoscută membrilor acestei Şcoli.

Chiar dacă Şcoala Eseniană a deranjat multă lume de-a lungul timpului şi a făcut să apară multe legende, oamenii în general i-au apreciat pe esenieni pentru onestitatea lor, pentru caracterul paşnic, generozitatea şi talentele de vindecători pe care le manifestau atât în slujba săracilor, cât şi în cea a bogaţilor. 

Creştinismul oficial a depus atât de multe eforturi pentru a şterge din istorie urmele esenienilor, încât multe elemente specifice comunităţii lor nu au rezistat până în zilele noastre. 

Se pune întrebarea: „De ce le-a fost frică diferitor biserici de originea învăţăturilor lor şi de ce s-au străduit atât de mult să-i oculteze existenţa prin orice mijloace, mergând chiar până exterminare fizică, tortură sau excomunicare...?" 

Aceasta este o întrebare fundamentală pentru orice creştin şi chiar pentru orice om, deoarece acesta este un aspect specific tuturor religiilor şi doctrinelor din lume. 

Dacă vom căuta puţin, vom putea descoperi peste tot aceeaşi încăpăţânare de a ascunde adevărata educaţie a fondatorului.

Răspunsul se poate găsi în următorul fragment din Evanghelia după Matei: Iisus a intrat în Templu şi, în timp ce le oferea oamenilor învăţătura Sa, un grup de preoţi şi de bătrâni ai poporului s-au apropiat şi L-au întrebat: Cu ce autoritate faci tu ceea ce faci? Cine ţi-a dat această autoritate?" 

Iisus a răspuns: „Şi Eu vreau să vă pun o singură întrebare şi dacă veţi reuşi să-Mi răspundeţi la ea vă voi spune şi Eu cu ce autoritate fac aceasta. 

Botezul lui Ioan de unde provenea? Din Cer sau de la oameni?" Preoţii au început să gândească astfel: „Dacă spunem că este de la oameni toţi vor râde de noi pentru că toţi îl socotesc pe Ioan prooroc. "

Atunci au decis răspundă lui Iisus: „Nu ştim!" Iar El a replicaţ: „Atunci nici Eu nu vă spun cu ce autoritate fac ceea ce fac!"

De fapt este aceeaşi poveste despre autoritate şi despre puterea asupra maselor care decurge în mod natural de aici. Ignoranţa a servit mereu celor care doresc să uzurpe o autoritate, aşa cum au făcut acei preoţi şi bătrâni care i-au răspuns învăţătorului: „Nu ştim!" 

Ei se ascundeau sub minciuna unei false necunoaşteri, întreţinute premeditat pentru a subjuga oamenii în ignoranţă, când de fapt ei aveau responsabilitatea de a le dezvălui acestora cunoaşterea. 

Fariseii şi preoţii erau de acord cu cunoaşterea doar în măsura în care oamenii nu ieşeau din plasa autorităţii lor uzurpatoare, în realitate, ei propagau o falsă cunoaştere, care înlănţuie omul în ignoranţă şi îl ţine cu picioarele şi mâinile legate de puterea celor care nu au nicio autoritate legitimă asupra lui…

FEDERAȚIA GALACTICĂ ANDROMEDA

Societățile noastre sunt foarte avansate în comparație cu cele ale pământului. Tehnologia noastră este transcendentă în ceea ce privește materia. Nevoia de hrană a fost depășită de mult. Concurența nu există la niciun nivel, deoarece viața noastră este organizată pentru a oferi fiecărei entități tot ceea ce are nevoie și poate dori. Companiile noastre se bazează pe munca în echipă, la serviciul întregului. Nu există diferențe sociale și nimeni nu trăiește în detrimentul altuia sau încercarea de a dobândi bogăție, deoarece bogăția pentru noi este starea naturală a întregii existențe, bogat ești atunci când ești în armonie cu esența a tot și se experimentează unitatea. Această stare perenă ne permite să trăim sub stindardul unității și în beneficiul tuturor. În modul nostru de a simți și a vedea, nu putem trăi în armonie dacă chiar și un singur membru al grupului nostru trăiește în dizarmonie. Și legea echității. Societatea noastră este organizată în așa fel încât să favorizeze dezvoltarea abilităților individului, abilități care sunt întotdeauna aliniate cu planul evolutiv al rasei noastre.

 Pe planetele noastre nu există organe de supraveghere precum poliția ta, nu este nevoie de ele. Nu există sisteme ierarhice sau chiar organisme politice, deoarece puterea nu trebuie administrată. Nu există legi care să guverneze viața, deoarece toată lumea trăiește în dragoste și armonie și nu este de conceput ca niciun individ să acționeze într-un mod incorect sau egoist. Există un consiliu global care este alcătuit dintr-un grup care este reales periodic, acest consiliu există mai ales pentru a organiza deciziile rasei și ca organism reprezentativ pentru civilizațiile externe. Moneda nu există. Plata în sine este șantaj. Munca noastră este împărtășită cu dragoste și fiecare individ lucrează pentru bunăstarea comunității, conștient că numai dacă comunitatea prosperă, și el poate prospera. trăim cufundați în mediul înconjurător, nu manipulăm natura care are un nivel de conștientizare și inteligență comparabil cu al nostru.

 Natura trăiește în armonie cu noi, comunică continuu cu noi și ambele grupuri trăiesc în simbioză și respectându-și nevoile celuilalt. Aspectele naturale ale planetelor noastre sunt spirite. ființe luminoase care își manifestă esența: harul. Fiecare floare, fiecare copac este un spirit de grație care decide să locuiască în planul nostru existențial pentru a ne bucura de el și pentru a aduce mai multă armonie și învățătură. Universul este plin de har. Ele sunt aspectele superioare ale acelorași plante și animale pe care le aveți în a treia dimensiune pe pământ și care se manifestă de la voi pentru a vă face să înțelegeți respectul față de viață. Casele noastre au o formă sferică și sunt inserate în contextul natural și alimentate cu energie cuantică. Nevoile de energie sunt complet satisfăcute de câmpul imens al conștiinței care pătrunde întreaga creație. Prin iubire, care acționează ca un vehicul, energia creației hrănește și susține întreaga noastră societate.

 Casele noastre sunt realizate dintr-un material foarte asemănător cu cristalul tău natural. Este un material viu, cu propria conștiință, care este modelată conform intenției noastre. Nimic nu este steril, totul este viață. Comunicarea noastră este non-verbală, deoarece totul este conectat și există o singură minte, cea a grupului. Gândurile mele sunt gândurile tuturor și acest lucru este trăit cu mare respect și armonie. Cu toții suntem întotdeauna conectați, constant, în orice punct al universului. Putem comunica pe orice distanță instantaneu. Menzongna nu există. Există doar consecvență și transparență. Accentul este pus pe transcendență, atât de mult încât sistemele noastre urmăresc simplitatea și sinteza. Structurile sunt limitative și nu creăm niciunul la niciun nivel. Societățile noastre de dimensiunea a cincea au scopul de a învăța și perfecționa pentru a obține stăpânirea deplină a unității și a compasiunii.

 Echilibrul perfect. Sufletele din grupul nostru trec prin aceste experiențe pentru a se pregăti pentru etapa următoare. Am dori să înțelegeți că timpul este iluzie și, dintr-o perspectivă liniară, veți considera vicisitudinile noastre 5D ca fiind trecutul nostru. Existați și în prezent în aspectele voastre viitoare, iar motivul pentru care suntem cu toții aici acum este că, în aspectul viitor, sunteți o rasă cu dificultăți și probleme considerabile. Schimbăm esența timpului vostru împreună. NAMASTE, DIN FEDERAȚIA GALACTICĂ A ANDROMEDA



sâmbătă, 12 decembrie 2020

Cati oameni calatoresc in afara propriului ORIZONT ?

                          

Va plac SF-urile ? Crede cineva ca se poate creea o armata de oameni intelepti cu puteti paranormale ? Un antidot la fortele intunericului ? Evident nu credeti, dar va puteti juca cu imaginatia.In timpul secolului al v-lea ,aceaasta stare permanent de razboi a dus la constituirea primului grup de soldati oficial antrenati si organizati, care foloseau Ki-ul pentru alte scopuri decat cele medicale. Ei erau cunoscuti sub numele de Hwa Rang ( Floarea Tineretului). Ei erau imbracati in cele mai rafinate haine si si fete lor erau pictate cu machiaje elaborate si atractive. Erau extensiv instruiti in budism (Puk-Kyo), medicina (Yak), in teoria Ki-ului conform,, Nei Ching'' si in artele poeziei si cantecului. Se credea ca acela care faceau fata acestor activitati aveau gratia divina pentru a deveni razboinici de elita. Un anumit numar dintre tineri care excelau in aceste arte erau,deci, recomndati sa fie primiti in randurile organizatiei Hwa Rang.

Acesti nobili alesi erau apoi antrenati in toate formele de lupta ale artelor martiale. Ca parte a acestui antrenament,ei erau instruiti de calugari budisti care, prin ani intregi de meditatie, isi rafinasera cunoasterea Ki-ului. Intr-atat incat aceasta devenise ai mut decat o simpla metoda de echilibrare a lui UM (Yin ) si Yang in corpul uman. Acest antrenament avansat ii invata pe tineri Hwa Rang cum sa canalizeze energia ki, mai intai pe plan intern, pentru a-si intari trupurile si a rezista climatului coreean, si apoi pentru a deveni luptatori mai puternici.
Deoarece budismul a trecut prin China fara sa fie complet absorbit, peninsula coreeana a fost prima regiune din Asia de Est care acceptat doctrina in mod real. Luptatorii Hwa Rang considerau ca meditatia putea fi realizata nu numai in maniera traditionala, intr-o postura sezand, ci si atunci cand indivizii se concentrau si intrau in lupta cu un scop bine determinat si cu o viziune clara a victoriei. Luptele duse de Hwa Rang deveneau, astfel exercitii spirituale de iluminare.
Grupul Hwa Rang a fost primul grup de luptatori antrenati care au avut o atitudine SPIRITUALA fata de lupta. Desi chinezii scriau lucrari filozofice exceptionale despre razboi, cum ar fi arta razboiului (Sun Tzu) ,ei se concentrau asupar conceptului confucianist al loialitatii politice, si nu asuora spiritualitatii rafinate ce putea aduce iluminare suprema, asa cum propavaduia budismul coreean.
Cum credeti ca ar arata un luptator Jedai modern ?
Din 20 milioane de romani nu stiu daca ar exista 5 oameni cu inima pura, care sa fie capabili sa studieze urmatoarele discipline.
In primul rand sa fie capabil sa asculte muzica clasica gen baroca. Este ciudata afirmatia nu ? Daca iti repudiaza aceasta muzica inseamna ca anumite arii din creierul tau sunt varza.
Doi trebuie sa inveti sa lucrezi cu cei 72 de ingeri cu multiple functii, dar asta nu exclude faptul ca neaparat trebuie sa te pui sub protectia luI Shiva. Trebuie sa stapanesti tarotul pentru dezvoltarea simbolica a intuitiei. Trebuie sa ai o inima trezita, sensibila si sa nu fi castrat de ideologii fie ele si religioase.
Trebuie sa stapanesti ''logica trivalenta'' de care Vorbeste antrenorul de genii Prof Florin Colceag si o si preda. Trebuie sa stapanesti Fotocitirea pentru a fuctiona cu cele opt tipuri de inteligenta. Trebuie sa cunosti marmasurile, puncte secrete din ayurveda, trebuie sa cunosti functiile spirituale ale anumitor puncte de acupunctura, care duc la iluminare. Trebuie sa cunosti cromoterapia. Trebuie sa cunosti notiuni de epigenetica. Trebuie sa cunosti Istoria ascunsa'' vezi si cartea Arheologia Interzisa. Trebuie sa cunosti modul de functionare al creierului. Trebuie sa ai capacitati reprezentative exceptionale. Acestea se pot dezvolta print transa ,si mai poate fi numita halucinatie pozitiva controlata. Trebuie sa stii sa lucrezi cu resursele subconstientului. Dar inainte de toate trebuie sa iti unifici neaparat constientul cu subconstientul. Intr-o carte de-a lui Israel Regarde vei invata acest lucru. altfel puterea ta ,este fragmenatata.
Trebuie sa actionezi tot timpul din starea de Wu Wei, adica sa actionezi fara sa actionezi. O alta metoda te poate face sa inveti acest lucru in mod ilustru. Trebuie sa inveti sa iti schimbi crezurile la vointa. aici se combina mai multe sugestii lucrate in transa pentru a lucra atat cu halucinatia pozitiva ,cat si cu capacitatea de a-ti schimba crezurile.
Crezurile sunt cele care iti determina realitatea. Trebuie sa inveti sa iti unifici emisferele cerebrale, printr-un exercitiu zoroastrian. Sigiliu pus de creatori, pentru a limita capacitatile creierului, a fost scindarea creierului in doua emisfere. Trebuie sa stii sa lucrezi cu frecvente Hz atat pentru controlul pozitiv al celorlalti, cat si pentru amplificarea capacitatilor cerebrale.
Trebuie sa iti incarci rapid cele trei comori, cu jing Qi, fiindca atfel ai bateriile terminate datorita societatii in care traiesti. Exista metoda rapida de a face acest lucru, desi chinezi spun ca nu mai ai cum odata ce le-ai- consumat.
Nu in ultimul rad trebuie sa cunosti neaparat cum sa lucrezi cu numerele lui Gabrovoi si de ce a fost constituita acesta stiinta, dar mai ales in ce mod o poti folosi. Iar cei car vor stii sa foloseasca Cheile Secrete ale Kabalei, pur si simplu, vor fi maestrii maestrilor, Dumnezei pe pamant. Insa de toata ierarhia este nevoie pentru a spulbera ''putrefactii''.
Ati vazut filmul Limitless ? Spre final la acele capacitati ar trebui sa ajungi cu capacitatile cerebrale.Asta inseamna ca te vei juca cu TEHNOLOGIA IT.