joi, 25 octombrie 2018

Intelegerea incorecta a karmei si pacatului, iti pot impovara viata cu vina


Ce face ca noi sa ne situam in conditii defavorabile de viata, inclusiv lipsa banilor.Dorinta de pedepsire dar si de autopedepsire este inerenta naturii umane. Si o sa vedeti cum acestea au legatura cu vina,.Vina deriva dintr-un alt sentiment pe care noi l-am cultivat de-a lungul timpului si anume ''pacatul''. Putini stiu de fapt ca pacat inseamna ca nu ti-ai atins tinta. Se pare ca natura, a incurajat fiintele umane sa evolueze si sa creasca si a instalat in ei o multime de elemente de siguranta, sisteme de rezerva care sa ajute la crestere. Cand un individ isi fixeaza o tinta, reusita completa a acelui scop este primul pas inspre crestere, catre o constienta mai mare. Natura vrea ca omul sa aiba succes si sa realizeze acel scop. Daca individul rateaza, pacatuieste, natura pune in functiune un sistem de rezerva, astfel incat persoana sa atinga succesul si sa continue pana cand realizeaza acest lucru. Si tot asa stau lucrurile in privinta pacatului (ratarea tintei). Exista un sistem de rezerva sau de constrangere de a repeta actul corect. Aceasta constrangere se numeste vina. Deci definitia unui pacat este ratarea tintei, definitia vinei este constrangerea de a repeta actul corect.
Deci ce legatura au toate acestea cu lipsa banilor ?In afara de vina individuala, exista vina pacatului, insuflata de cineva exterior. Un pacat care a fost determinat de un parinte , de un prieten, de un profesor, de o organizatie religioasa , de un fals guru, de media, de un guvern, de o grupare asa zis spirituala, de oricine din exterior.Odata ce ai acceptat sistemul de credinte al celeilalte persoane cu privire la anumite scopuri pe care ti le-ai fixat, ai acceptat acele scopuri ca pacate atunci cand nu ai succes in realizarea lor. Aceasta este ceea ce au devenit pacatele pentru tine.
Au existat mii si mii de pacate care au fost puse pe umerii populatiei. Tari diferite au pacate diferite. Religii diferite au pacate diferite. Parinti diferiti creeaza pacate diferite pentru copii lor. Toate aceste pacate au fost stabilite de catre persoane din exterior.Acest tip de pacate nu se pot corecta la fel de usor ca si cele stabilite de catre individul insusi.
Scopurile au fost deja stabilite de catre cineva din exterior. Individul a ratat tinta , nu a avut succes si astfel incepe constrangerea de a repeta actul corect. Individul nu poate repeta actul corect, desi constrangerea se afla acolo ,depresia este acolo si, astfel, apare in scena pedeapsa. Cum si de ce si cine ? Cum pedeapsa are multe forme ; o forma a sa sunt limitarile din viata, o alta sunt bolile, accidentele sunt alta forma, sa fi in locul nepotrivit in momentul nepotrivit, S-AU sa-ti creezi o viata si sa nu fi niciodata in stare sa te ridici deasupra ei in domeniile variate ale vietii individuale -tot felul de pedepse diferite -toate create de catre individ. Cine cunoaste un mod mai bun de a va pedepsi decat tu insuti ?Astfel ca avem oameni apasati de pacate, ducand cu ei o vina ingrozitoare, fara sa stie sau sa inteleaga care sunt acele vinovatii si negasind mijloace de a se elibera de ele.
Ba unele grupari asa zis spirituale, va vor promite ca prin arederea  karmei de suferinta va veti ''elibera'' ,insa datorita scopurilor inabordabile,si in lipsa unei viziuni clare, va vor situa intr-o hatis al karmei, din care in aceasta viata nu veti mai iesi, confruntandu-va cu saracia si multe alte probleme chiar de ordin psihic. Ca sa nu mai vorbim de cata karma negativa si-au facut cei care au manipulat nefast destinele unor oameni. Deci cum invatati sa va eliberati de toate aceste probleme ? 
Personal eu va pot sta la dispozitie prin intermediul unor sedinte de clarificare, cu astfel mijloace de curatare a acestor vinovatii pana la nivel de ADN si de-a lungul timpului pana la origini.

 

Un comentariu: