duminică, 28 octombrie 2018

Realitatea este asa cum o vezi - saraca, urata, plina de suferinta sau abundenta,tanara si frumoasa

Ai inventat două căi pentru a evada din realitate: somnul și moartea. Acum trebuie să înțelegi că singura cale prin care poți schimba realitatea în care trăiești este să visezi o lume nouă — să creezi o Viață nouă.

Viața ta este așa deoarece nu ai adus nicio schimbare în propriul vis, chiar dacă trăiești un adevărat coșmar. Este imposibil să te afli într-un război dacă nu produci moarte în tine însuți — dacă nu-l visezi. Războiul, sărăcia, eșecul, boala, moartea sau orice alt dezastru nu sunt realități obiective. Nu există în afara ta. Ele devin reale doar dacă visezi la ele. Ca să fii politician, trebuie să produci conflicte, în interior și în exterior, deși pretinzi că lupți pentru pace. Ca să fii jurnalist, trebuie să produci scandaluri, și, înainte de toate, în tine însuți – de aceea Viața ta este o catastrofă. Ca să fii doctor, trebuie să materializezi boli și viruși, aceleași și aceiași care într-o zi te vor ucide.

Medicina ca ştiinţă a bolii a contribuit la propagarea bolii; religia, studiind păcatul, a dus la promovarea sa, iar economia, că studiu al sărăciei, va umple lumea cu sărăcie şi neîmplinire.

Nu vorbi despre sărăcie; nu o studia şi nu-ţi umple mintea cu ea. Nu te gândi care sunt cauzele ei; tu nu ai nimic de-a face cu ele.

Ceea ce te interesează este leacul.
   

Subconstientul tau nu lucreaza impotriva a ceea ce crede el ca reprezinta cele mai bune interese ale tale. Din nefericire, presupunerile pe care se bazeaza convingerile sale pot fi gresite. Daca ai fost crescut sau ai asimilat pe parcurs convingerea ca toti oamenii bogati sunt lacomi, exploatatori, snobi, rai si drept urmare dezgustatori, ca adult vei constata ca in mod misterios nu esti in stare sa ai succes financiar indiferent ce faci.
Intr-un asemenea caz subconstientul te va impiedica sa devii lacom, exploatator, snob,rau si profund dezgustator. Din pacate este o generalizare total neadecvata, intrucat mai exista un capitol pe care extrem de multi l-au neglijat si anume;Cel al BOGATIEI prin CREATIE, cand avem de-a face cu Spiritualitatea si intelegerea abundentei sub chipul ei cel mai ARMONIOS.

Un alt exemplu; Daca ai crescut intr-un mediu religios care te-a obisnuit cu ideea ca esti un pacatos bun de aruncat, ca adult vei descoperi ca iti este imposibil sa ai vreo stima de sine sau incredere in tine insuti. In acest caz subconstientul tau probabil incearca sa te fereasca de a-l supara pe Dumnezeu (si astfel sa fi pedepsit) din cauza pacatului mandriei.

Nimeni nu te osandeste, nimeni nu te judeca. Este darul lui Dumnezeu de a te lasa sa fii ce vrei . Asta este cu adevarat iubirea divina. Cine te judeca esti chiar tu prin propriile dogme. Daca ai fi fost perfect, nu ai fi avut  ce cauta in acest plan. Acest concept perfectiunea NU REPREZINTA decat o abstractie pentru noi care in calitate de Dumnezei, am venit sa facem cunoscut necunoscutul. Sunteti Dumnezei si fii ai celui preainalt scrie in biblie.

Dumnezeu a gasit in noi una din expresiile sale cele mai profunde si vrea sa modele realitatea in fel si chip prin intermediul nostru.



Este dorinţa lui Dumnezeu că tu să devii bogat. El vrea să devii bogat pentru ca el se poată exprima mai bine prin tine, atunci când ai la îndemână mai multe lucruri prin care să Îl exprimi. El poate trăi mai mult prin tine, dacă deţii mai multe mijloace cu care să îţi dezvolţi viaţa.
 Universul doreşte ca tu să ai tot ce îţi doreşti să ai. 
 Natura te ajuta în planurile tale. 
 Totul este natural pentru tine.
 Acceptă că toate astea sunt adevărate. 
 Este esenţial, totuşi, ca scopul tău să fie în armonie cu scopul general al vieţii.


 

 În domeniul religiei, lumea are mare nevoie de preoţi care să îi înveţe pe credincioşi adevărata ştiinţă a vieţii abundente. Cel care stăpâneşte detaliile artei de a deveni bogat, împreună cu ştiinţele asociate: de a fi sănătos, de a te simţi minunat, de a câştiga dragostea, şi care predică din amvon aceste lucruri, nu va fi lipsit niciodată de congregaţia sa. Aceasta este evanghelia de care lumea are nevoie; vă aduce dezvoltarea vieţii, iar oamenii o vor asculta cu plăcere şi îl vor sprijini pe cel care le-o aduce.


De fiecare dată când veţi auzi acest cântec veţi incepe să vă simţiţi minunat . Nu contează cum decurge acea zi, de fiecare dată când veţi auzi acest cântec special, ziua dvs. va devenii mai frumoasă. 'Realitate' este acel tip de cântec, compus si cântat de către Janieck Devy (Janieck van de Polder) care vă va oferi o poftă de viaţă uimitoare de fiecare dată când îl veţi auzi sau cânta. Îmi place acest cântec!"

În zilele noastre, avem nevoie de o demonstraţie a ştiinţei vieţii direct de la amvon. Avem nevoie nu numai de preoţi care să ne spună cum să procedăm,ci şi să ne arate prin exemplul personal cum s-o facem. Avem nevoie de preoţi care să dorească ei înşişi să fie bogaţi, sănătoşi, măreţi şi iubiţi, care să ne înveţe şi pe noi cum să obţinem aceste lucruri; iar când aceşti preoţi vor apărea,cu siguranţă vor avea enoriaşi mulţi şi loiali.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru dascălul care poate să le inspire copiilor credinţa şi scopul unei vieţi în dezvoltare. Acela nu va rămâne niciodată "fără slujbă". Şi orice învăţător care are credinţă şi hotărâre, le poate transmite şi învăţăceilor săi; nu are cum să nu le transmită, pentru că ele sunt parte din viaţa şi practica sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu