marți, 23 octombrie 2018

SUPRASEXUALITATEA

____________________________________________________________________

􀀀Secretul tuturor Secretelor se afla în Misterioasa Piatra Shema Hamphoraseh a evreilor. Aceasta este Piatra Filosofala a Alchimistilor. Acesta este Sexul. Aceasta este Magia Sexuala, Iubirea. Binecuvântata fie Iubirea! Biblia ne povesteste ca atunci când Iacob s-a trezit din somnul sau, a consacrat 􀀀Piatra􀀀, a uns-o cu ulei si a binecuvântat-o. În realitate, din acel moment Iacob a început sa practice Magia Sexuala; mai târziu l-a încarnat Maestrul sau Interior, Fiinta sa reala; Iacob este Îngerul Israel.
Înteleptii Antici adorau Soarele sub forma simbolica a unei Pietre Negre. Aceasta este 􀀀Piatra Heliogabaliana. Piatra Filosofala este fundamentul Stiintei, Filosofiei si Religiei.
Piatra Filosofala este patrata ca si Ierusalimul Ceresc al Sfântului Ioan. Pe una din fatetele sale este numele Adam, pe alta cel de Eva, iar apoi cele de Azoth si Inri pe celelalte doua fete.
Piatra Filosofala este foarte Sacra. Maestrii sunt Fii ai Pietrelor.􀀀
Samael Aun Weor: Tarot si Kabala
________________________________________________________________________
Suprasexualitatea este rezultatul Transmutarii Sexuale. Buddha, Dante, Zoroastru , Mahomed, Hermes, Quetzalcoatl si multi alti mari Maestri au fost Suprasexuali.
Cele doua mari aspecte ale sexualitatii se numesc Generarea si Regenerarea. În capitolul precedent am studiat deja Generarea constienta; acum vom studia Regenerarea.
Studiind viata animalelor, descoperim lucruri foarte interesante. Daca taiem un sarpe în doua, putem fi siguri ca el are puterea de a se regenera. El va putea sa-si dezvolte complet o noua jumatate, cu toate organele jumatatii pierdute. Majoritatea viermilor de pamânt sau de apa au, de asemenea,puterea de a se regenera constant. Sopârla îsi poate regenera coada si organismul uman, pielea Puterea de REGENERARE este absolut sexuala.

Omul are puterea de a se RE-CREA pe el însusi. Omul poate crea în interiorul sau SUPRA-OMUL. Acest lucru este posibil utilizând întelept puterea sexuala. Ne putem RE-CREA ca SUPRA-OAMENI autentici. Acest lucru este posibil doar prin TRANSMUTAREA sexuala. Cheia fundamentala a Transmutarii sexuale este ARCANUL A.Z.F. (MAGIA SEXUALA).
Cheia întregii puteri se afla în unirea PHALLUS-ULUI cu UTERUL. Important este ca perechea sa învete sa se retraga din actul sexual înainte de spasm, înainte de pierderea seminala. Samânta nu trebuie raspândita, nici în uter, nici în afara lui, nici pe alaturi, nicaieri. Vorbim astfel, clar, pentru ca oamenii sa înteleaga, chiar daca unii puritani infrasexuali ne califica drept PORNOGRAFICI.

Viata umana nu are nici o semnificatie prin ea însasi. A te naste, a creste, a munci din greu pentru a trai, a te reproduce ca un animal si apoi a muri este, într-adevar, un lant încâlcit de martirii pe care omul îl poarta în suflet. Daca aceasta e viata, nu merita osteneala sa traiesti. Din fericire, noi purtam în glandele sexuale samânta, Grauntele. Din aceasta samânta, din Graunte se poate naste SUPRA-OMUL.Friederich Nietzsche, în opera sa 􀀀Asa grait-a Zaratustra, vorbeste despre Supra-Om.Spune: Ora Supra-Omului a sosit. Omul nu este altceva decât un pod întins între animal si Supra-Om: un pas periculos pe cale, o privire periculoasa înapoi; totul în el este periculos. Ora Supra-Omului a sosit Hitler l-a interpretat pe Nietzsche în felul sau. În timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, chiar si cel mai nesemnificativ politist german era un Supra-Om; nimeni nu se simtea mic în epoca lui Hitler; în Germania, toti erau Supra-Oameni.Se pare ca Hitler, chiar daca a avut intentii foarte bune, nu a stiut sa-l interpreteze pe Nietzsche. Eu cred în Supra-Om, v-o declar sincer, dar mi se pare ca Hitler a gresit Drumul.Se poate ajunge la stadiul de Supra-Om, însa acest lucru este posibil doar prin Transmutarea Energiilor Sexuale.
Aceasta este stiinta lui Uranus. Cum am spus deja, aceasta este planeta care controleaza Gonadele sau Glandele Sexuale. Aceasta este Planeta care guverneaza constelatia Varsatorului. Uranus are un ciclu sexual de optzeci si patru de ani. Uranus este singura planeta care îsi îndreapta polii spre Soare. Cei doi poli ai lui Uranus corespund celor doua aspecte: masculin si feminin. Aceste doua faze alterneaza fiecare dupa o perioada de patruzeci si doi de ani.


Stimulul alternant al celor doi poli ai lui URANUS guverneaza întreaga istorie sexuala a evolutiei umane. Epocile în care femeile se dezgolesc pentru a-si etala trupul alterneaza cu epocile în care barbatii se dichisesc. Epocile preponderent feminine alterneaza cu epocile cavalerilor cutezatori. Aceasta este istoria secolelor.
Atunci când fiinta umana atinge vârsta matura, este stimulata de ciclul opus, contrar celui care a guvernat-o în timpul copilariei si tineretii sale. Atunci suntem cu adevarat maturi. Ne simtim stimulati sexual de sexul opus. Maturitatea este întradevar minunata pentru munca de REGENERARE SEXUALA. Sentimentele sexuale sunt mai bogate si mai mature la patruzeci de ani decât la treizeci de ani.

Supra-Omul nu este rezultatul evolutiei. Supra-Omul se naste din Samânta. Supraomul este rezultatul unei formidabile Revolutii a Constiintei.
Evolutia înseamna ca nimic nu este stabil, totul traieste în interiorul conceptelor de timp, de spatiu si de miscare. Natura contine în ea însasi toate posibilitatile. Nimeni nu ajunge la perfectiune prin evolutie. Unii devin mai buni, dar imensa majoritate devine teribil de perversa. Aceasta este evolutia. Omul inocent, omul paradisiac de acum câteva milioane de ani, a ajuns astazi, dupa o lunga evolutie, omul bombei atomice, omul bombei cu hidrogen, omul corupt prin pacat si prin crima. Evolutia este un proces de complicare a energiei.
Trebuie sa ne întoarcem la punctul de plecare (Sexul) si sa ne REGENERAM. Omul este o samânta vie. Samânta, grauntele trebuie sa faca un efort pentru ca Supra-Omul sa germineze. Aceasta nu este evolutie. Aceasta este o formidabila Revolutie a Constiintei. Pe drept cuvânt a spus Iisus: 􀀀Si asa cum Moise a înaltat Sarpele în desert, tot asa trebuie sa fie înaltat fiul Omului􀀀. Supra-Omul este fiul Omului de care ne vorbeste Iisus Cristosul, SUPRA-OMUL e ADAM-CRISTOSUL sau CRISTOS-OMUL, COPILUL DE AUR al Alchimiei Sexuale.

Este necesar sa întelegem, de fiecare data mai mult, ceea ce este Cristosul. Oamenii se gândesc la Cristosul istoric, la Marele Kabir Iisus. Totusi, multimea ignora ca Jeshua Ben Pandira a predat omenirii doctrina Supra-Omului, doctrina Cristosului Intim.
Cristosul Intim este cel care conteaza. Acest Cristos Intim trebuie sa se nasca în inima omului, caci, la ce ar servi nasterea lui Cristos în Betleem, daca nu s-ar naste si în inima noastra?
Totusi, pentru ca sa se nasca în intimitatea inimii Cristosul, trebuie sa ne transformam în Oameni adevarati, trebuie sa încetam sa mai fim 􀀀animale intelectuale sa ne transformam în Oameni, în sensul cel mai complet al cuvântului. În primul rând sa cream Omul si apoi se naste Supra-Omul, Adam-Cristosul, Cristosul-Om.

Asadar, ceea ce ne intereseaza cu adevarat e Cristosul Intim, nu Cristosul fatarnic, acest Cristos efeminat care ne este aratat în biserici, acest Cristos castrat , nu; ci Cristosul-Om, cel care are preoteasa sa si care e suprasexual suta la suta.
Cristosul în inima initiatului transforma Omul în Supra-Om. Supra-Omul e mai presus de virtuti si de defecte, el domina focul, are putere asupra aerului, asupra apei si asupra pamântului.
Nasterea Cristosului Intim, a Copilului de Aur al Alchimiei e o tema sexuala. Doar prin intermediul Suprasexualitatii e posibil sa ajungem la stadiul de Supra-Om. Cu Transmutarea Sexuala ne regeneram total.

Dupa vârsta extazului sexual vine vârsta bucuriei sexuale. Aceeasi energie care produce bucuria sexuala, atunci când se transmuta produce Extazul. Lampa Ermitului Arcanului Noua, care se afla în mod normal închisa în cavernele adânci ale organelor sexuale, trebuie sa fie plasata în interiorul turnului templului. Acest turn este creierul. Atunci devenim iluminati. Acesta este, cu adevarat, drumul pozitiv care ne transforma în Maestri ai Samadhiului (ai Extazului).Orice tehnica adevarata de Meditatie Interna este în legatura intima cu Transmutarea Sexuala. Trebuie sa ne ridicam lampa noastra foarte sus pentru a ne ilumina. Orice Porumbel al Alchimiei, dupa ce a fost încoronat, se îndeparteaza putin câte putin de actul sexual. Unirea Secreta este din ce în ce mai putin frecventa, în acord cu anumite ritmuri cosmice marcate de gongul oriental. Astfel se sublimeaza energiile sexuale pâna ce sunt transmutate în întregime pentru a produce Extazul continuu.

Porumbelul Alchimiei care, în cursul reîncarnarilor sale precedente a lucrat în Magisterium-ul Focului, realizeaza aceasta munca a Laboratorului Sexual într-un timp relativ scurt. Totusi, cei care lucreaza pentru prima oara în MAREA OPERA au nevoie de cel putin douazeci de ani de munca foarte intensa si de alti douazeci de ani pentru a se retrage treptat din munca laboratorului. În total este nevoie de patruzeci de ani pentru a realiza întreaga munca. Atunci când Alchimistul rastoarna Vasul lui Hermes ⧭🔺, focul din cuptorul laboratorului se stinge si întreaga munca este pierduta.

Perioada Extazului mistic începe acolo unde perioada placerii sexuale se termina. Oricine ajunge la Initierea Venusiana (încarnarea Cristosului intim) are apoi o munca foarte grea de realizat. Aceasta opera consta în Transformarea Energiilor Sexuale. În acelasi fel cum se poate face un transplant vegetal, facând o planta sa treaca dintr-un vas cu pamânt în altul, tot asa trebuie sa transplantam Energia Sexuala: s-o extragem din omul terestru si s-o transplantam, sa o facem sa treaca în Adam-Cristosul, în Cristosul-Om.
În Alchimie se spune ca trebuie sa eliberam Oul Filosofal de dezgustatoarea putreziciune a materiei si sa-l dam definitiv fiului Omului. Rezultatul acestei munci este surprinzator si minunat. Acesta este momentul precis în care Adam-Cristos îsi poate devora Constiinta umana; înaintea acestui moment, Constiinta lui Adam cel pacatos (animalul intelectual) trebuie sa fie moarta.

Numai DUMNEZEUL INTERN poate sa devoreze sufletul. Ajungând la aceste înaltimi, MAESTRUL s-a realizat într-un mod absolut. Începând din acest moment, am dobândit Extazul continuu, suprema Iluminare a Marilor Hierofanti. Nasterea Supra-Omului este o problema absolut sexuala. Trebuie sa ne nastem din nou pentru a intra în Împaratia Cerurilor. Supra-Omul este atât de diferit de om precum fulgerul de norul negru. Fulgerul iese din nor dar nu este norul. Fulgerul este Supra-Omul; norul este omul. Regenerarea sexuala pune în activitate puterile pe care le aveam în Eden. Noi am pierdut aceste puteri când am cazut în generatia animala. Vom recuceri aceste puteri atunci când ne vom REGENERA. Tot asa cum viermele îsi poate regenera corpul si sopârla coada, la fel putem si noi sa ne regeneram puterile pierdute pentru a straluci din nou ca ZEI.

Energiile Sexuale o data transplantate în Adam-Cristos, stralucesc cu albul imaculat al Divinitatii. Aceste energii seamana atunci cu teribile fulgere divine. Maretia si maiestatea Supra-Omului sunt formidabile.Intradevar, Supra-Omul straluceste un moment în noaptea secolelor apoi dispare, devine invizibil pentru om. De obicei putem întâlni urme ale acestui fel de fiinte în anumite scoli secrete de REGENERARE, despre care oficial nu stim aproape nimic. Prin aceste scoli secrete cunoastem existenta acestor fiinte Suprasexuale. Scolile de Regenerare au epoci de activitate publica si epoci de munca secreta. Planeta Neptun guverneaza în mod ciclic activitatea acestor scoli. În organismul uman, Neptun controleaza Glanda Pineala. Numai prin Transmutarea Sexuala poate fi pusa în activitate aceasta glanda a Zeilor.Uranus controleaza Glandele Sexuale, iar Neptun, Glanda Pineala. URANUS este ALCHIMIA SEXUALA PRACTICA. Neptun este STUDIUL ESOTERIC. Trebuie mai întâi sa studiem si apoi sa lucram în laborator. Uranus are un ciclu sexual de 84 de ani, iar Neptun un ciclu de studiu de 165 de ani. Ciclul lui Uranus este ciclul de activitate publica al anumitor scoli de Regenerare. Numai pe calea CASATORIEI PERFECTE putem ajunge la SUPRASEXUALITATE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu